Opkomende haarbehandelingen

Laatste update: 16.06.24

 

Haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk en het is dan ook niet meer dan logisch dat we er alles aan willen doen om het er zo goed mogelijk uit te laten zien. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat verschillende verzorgingsproducten en haarbehandelingen om eventuele haarproblemen op te lossen en/ of de kwaliteit van het haar te verbeteren. In dit artikel gaan we hier graag wat dieper op in en bespreken we 3 opkomende haarbehandelingen. Benieuwd? Lees dan zeker even verder!

 

Een XL haarbehandeling

De XL Hair behandeling is een nieuwe behandeling die zich richt op het versterken en verdikken van het haar. Het is een niet-chirurgische behandeling die gebruik maakt van de nieuwste technologieën om de haargroei te stimuleren en het haar te versterken.

De XL haarbehandeling bestaat uit verschillende stappen waaronder de toepassing van een speciale lotion op de hoofdhuid gevolgd door een laserbehandeling die de bloedcirculatie naar de haarzakjes moet stimuleren/ verbeteren. Vervolgens wordt er een speciale mix van vitamines en mineralen op de hoofdhuid aangebracht om de haargroei te stimuleren. De behandeling duurt ongeveer een uur, is pijnloos en niet-invasief.

De resultaten van de XL haarbehandeling zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen. De meeste patiënten merken al na de eerste behandeling een verbetering in de kwaliteit van hun haar. Na een aantal behandelingen oogt het haar niet alleen dikker en sterker maar wordt de haargroei gestimuleerd. De XL haarbehandeling is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en haartypes. Mocht je dit zelf ook een keer willen proberen, neem dan een kijkje bij Smooth Laser Clinic

 

Microneedling

Microneedling is een haarbehandeling die gebruik maakt van kleine naaldjes om de hoofdhuid te stimuleren, de haarzakjes te versterken én de haargroei te verbeteren. Bovendien is de behandeling vrijwel pijnloos en daardoor goed toegankelijk.

Bij microneedling wordt er een roller met kleine naaldjes over de hoofdhuid gerold. De naaldjes maken kleine gaatjes in de hoofdhuid, wat de productie van collageen en elastine stimuleert. Dit kan – zoals reeds eerder aangehaald – niet alleen de haarzakjes versterken maar ook de haargroei doen verbeteren. 

De PRP therapie

PRP therapie is een haarbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van het eigen bloed van de patiënt zodoende de haargroei te stimuleren en verbeteren. Het is een veilige en effectieve behandeling die al jaren wordt toegepast in de medische wereld en nu ook steeds populairder wordt als haarbehandeling.

Bij PRP therapie wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen van de patiënt. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd om de bloedplaatjes te scheiden van de andere componenten van het bloed. De geconcentreerde bloedplaatjes worden nadien geïnjecteerd in de hoofdhuid van de patiënt om de haargroei te stimuleren.

PRP therapie is een veilige en pijnloze behandeling die geen downtime vereist. De resultaten zijn behoorlijk indrukwekkend, gaande van een verbetering van de haardichtheid tot toenemende haargroei en dit na slechts enkele behandelingen. Bovendien is PRP therapie eveneens geschikt voor zowel mannen als vrouwen; ongeacht de leeftijd.

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE