5 Beste Ladyshaves Test van 2024

Laatste update: 23.05.24

 

Ladyshaves – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met een degelijke en duurzame ladyshave is het mogelijk om op regelmatige basis je benen, oksels en zelfs je bikinilijn helemaal zelf te gaan onderhouden. Toch is het niet altijd eenvoudig om er de beste ladyshave uit te kiezen. Daarom leggen wij in onze koopgids uit met welke kenmerken en eigenschappen je bij de aankoop hiervan rekening zou kunnen houden. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om gewoon door te klikken naar onze top 3. Daaruit blijkt dat de Philips SatinShave BRL140/00 zeker en vast één van de betere apparaten van het moment is. Je kunt dit toestel namelijk zowel gebruiken tijdens het droog alsook nat scheren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de Braun Silk-épil LS5560 ladyshave. Het is een een handig apparaatje dat er ook nog eens heel aantrekkelijk en vrouwelijk uitziet dankzij het paarse design.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Ladyshaves (Reviews) van 2024

 

Als vrouw wil je er altijd op-en-top goed uitzien. Daarbij is uiterlijk voor velen heel erg belangrijk. Denk hierbij maar aan de perfecte outfit inclusief de beste damestas. Maar evengoed een likje juiste make-up en het gebruik van de perfecte ladyshave. Met behulp van dergelijk apparaatje is het ontharen van bepaalde lichaamszones echt een makkelijk karwei geworden. Bekijk alvast de opties hieronder even en kies er vervolgens de voor jou beste ladyshave uit.

 

1. Philips SatinShave Advanced BRL140/00 Ladyshave

 

Met de Philips SatinShave Advanced BRL140/00 kun je zowel droog als onder de douche scheren. Dit product zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk je benen kunt scheren. Het heeft een bewegende scheerkop die zorgt voor een gelijkmatig scheerresultaat. Het glijdt op een soepele en natuurlijke wijze over de contouren en rondingen van het lichaam. Hierdoor wordt er overal geschoren en mis jij geen plekje op het lichaam.

Het is voorzien van parelvormige trimmer uiteinden, zodat krassen in de huid voorkomen worden. Dit product komt samen met drie handige opzetstukken. De oplaadtijd is 8 uur, waarna je het 1 uur kunt gebruiken om te scheren.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reviews te lezen, maar het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft dit product ook een goede prijs.

Met deze ladyshave van Philips mag je erop vertrouwen dat je zeker en vast een goed product in huis haalt. Veel klanten beschouwen dit ook vaak als het beste merk wat betreft elektronische toestellen. Het zal dus niet verwonderen dat dit wel eens het populairste toestel zou kunnen zijn. Laten we dus even naar de voor- en nadelen van dit artikel kijken.

 

Voordelen:

Scheerkop: dit apparaat is uitgerust met een bewegend scheerkop. Op die manier kun je een veel beter en vooral gelijkmatiger scheerresultaat bekomen.

Gebruiksgemak: je kunt de ladyshave zowel onder de douche gebruiken alsook daarbuiten. Dankzij de parelvormige uiteinden, kun je eventuele krassen of sneetjes in je huid vermijden. Je krijgt er meteen ook een aantal handige accessoires bij.

 

Nadelen:

Prijs: een aantal kopers zijn toch nog van mening dat het apparaat vrij duur is. Ze hadden het dan ook graag iets goedkoper gezien.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Braun LS 5560 Ladyshave

 

Met de Braun Silk-épil LS5560 – Ladyshaver krijg je een mooie en gladde huid als resultaat. Het is voorzien van een dubbele zorgtechnologie met een unieke scrubborstel die je huid vitaliseert en een stralende verschijning geeft. Het scheerhoofd werkt uitstekend op de contouren en wervingen van het vrouwelijke lichaam.

Door de afgeronde toppen van de trimmer, krijg je een extra glad resultaat. Je hebt ook de optie om dit product draadloos te gebruiken voor extra gemak. Bij het aanschaffen krijg je er 3 hulpstukken bij.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope ladyshaves. De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

Dit product heeft ook een redelijke prijs. Andere kopers vinden dat dit product een te hoge prijs heeft en dat het kwetsbaar is. Het heeft voor hen een matige kwaliteit.

Het is misschien niet meteen één van de goedkope ladyshaves maar toch biedt het heel wat kwaliteiten. Het apparaat kun je in een recordtempo opladen om vervolgens gedurende 40 minuten probleemloos te gebruiken. Je kunt deze ladyshave van Braun zelfs onder de douche gebruiken.

 

Voordelen:

Trimmer: de trimmer bestaat uit afgeronde topjes waardoor je een beter en vooral gladder resultaat krijgt.

Accessoires: bij de aankoop van dit product krijg je er meteen een aantal handige hulpstukken bij.

Gebruiksvriendelijk: het is mogelijk om het apparaat ook draadloos te gebruiken. Dit kan de bewegingsvrijheid en dus ook het comfort aanzienlijk verhogen.

 

Nadelen:

Prijs-kwaliteitverhouding: sommige personen vinden dat het apparaat vrij snel stuk gaat. Juist daarom vinden ze de prijs iets te hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Philips SatinShave HP6341/00 Ladyshave

 

De Philips HP6341/00 – Ladyshave kun je gebruiken om nat en droog te scheren op een veilige en eenvoudige manier.

Met dit product heb je altijd glanzende en goed verzorgde benen. Het heeft een klein scheerhoofd die je huid beschermt. Als je gebruik maakt van dit product dan kun je op een snelle manier jouw lichaam scheren.

Dit product ligt lekker in de hand, want het heeft een ergonomisch ontwerp. Het heeft verder een beschermkap dat schade voorkomt aan het scheerblad.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een ladyshave aanbieding. En dat is het ook voor de meeste kopers die blij zijn met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

Dit product heeft ook een goede prijs. Voor enkele gebruikers is dit product lastig in gebruik en heeft het een matige kwaliteit. Het is ook kwetsbaar.

Net zoals het eerste product, is ook deze ladyshave afkomstig van het bekende merk Philips. Bovendien beschikt het over de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten die we in onze lijst hebben opgenomen. Juist daardoor zou het ook wel eens bij de populairste ladyshaves kunnen behoren.

 

Voordelen:

Prijskaartje: als je liever niet teveel geld wenst uit te geven aan een degelijke ladyshave dan kun je zeker dit toestel van Philips eens bekijken.

Handig in gebruik: dit apparaat beschikt over een kleine scheerkop die toch soepel en efficiënt werkt. Je kunt het zowel tijdens het douchen gebruiken alsook daarbuiten. Het beschermkapje zorgt ervoor dat het scheerblad geen schade ondervindt.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: ondanks de vele voordelen, vinden een aantal klanten dat het apparaat vrij snel stuk gaat en dus net iets te kwetsbaar is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Carmen LS100 Aqua Gentle Ladyshave

 

De Carmen LS100 Aqua Gentle – Ladyshave is een wet & dry ladyshave. Je kunt dus droog scheren met dit product, maar je kunt het ook onder de douche gebruiken. Het heeft een ergonomisch ontwerp, wat zorgt voor een comfortabele grip. Je kunt dit product opladen en ook snoerloos gebruiken.

Met dit product kun jij je benen, oksels en bikinilijn ontharen. Het komt met meegeleverde opzetkammen en een handig schoonmaakborsteltje. De scheerkop kan afgenomen worden, zodat je dit product op een eenvoudige manier kunt reinigen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachtingen. Het is een voordelige koop en het is eenvoudig in gebruik.

Voor deze kopers is dit een top product. Enkele kopers vinden dat dit product een hoge prijs heeft en dat het lastig in gebruik is. Dit product heeft ook een matige kwaliteit.

Ben je op zoek naar een ladyshave die je zowel onder de douche alsook buiten de douche kunt gebruiken, dan is dit apparaatje van Carmen zeker en vast een goede aanbeveling. Bij de aankoop van dit toestel krijg je er ook heel wat extra toebehoren bij. Denk maar aan een tweetal opzetkammen en een schoonmaakborsteltje.

 

Voordelen:

Comfort: het toestel beschikt over een ergonomisch handvat om de grip te verbeteren. Het is mogelijk om de ladyshave ook snoerloos te gebruiken want dan weer de bewegingsvrijheid ten goede komt.

Toebehoren: zodra je het apparaat aankoopt, zul je merken dat je er heel wat extra toebehoren bij krijgt. Denk maar een aantal opzetkammen en een schoonmaakborsteltje.

Onderhoud: je krijgt er niet alleen een schoonmaakborsteltje bij, het apparaat is ook eenvoudig te onderhouden doordat je de scheerkop er kunt afhalen.

 

Nadelen:

Lastig in gebruik: niet elke gebruiker vindt het eenvoudig om het toestel te gebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Remington BKT4000 Cordless Bikini Trimmer

 

Met de Remington BKT4000 Cordless Bikini Trimmer kun je ook een strakke bikinilijn hebben. Dit product is snoerloos, zodat je het met gemak kunt gebruiken. Nadat het volgeladen is, kun het voor ongeveer 60 minuten snoerloos gebruiken. Je kunt dit product droog gebruiken, maar je kunt het ook onder de douche gebruiken.

Het zorgt voor een gelijkmatig resultaat ongeacht hoe je het vasthoudt. Je kunt het apparaat eenvoudig reinigen, want het is afwasbaar. Dit apparaat komt ook met een handige reinigingsborstel en een etui, waarin je het kunt opbergen.

Bijna alle gebruikers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Deze kopers geven wel positief advies over dit product. Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en dat het kwetsbaar is.

Dankzij de Remington ladyshave zul jij vanaf nu altijd mooie en gladde oksels en benen hebben. En bovendien hoef je er zelfs nog niet te diep voor in je buidel te tasten. Het product kun je tegen een vrij voordelige prijs aankopen. Bovendien is het apparaat volledig snoerloos wat de bewegingsvrijheid ten goede komt.

 

Voordelen:

Snoer: deze ladyshave van Remington is volledig snoerloos. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en dus meer comfort.

Handig in gebruik: het is mogelijk om deze ladyshave zowel in de douche alsook buiten de douche te gebruiken. Wanneer het apparaat volledig opgeladen is, kun je het 1 uur lang gebruiken.

Onderhoud: je hoeft helemaal geen schrik te hebben want je kunt dit toestel op een heel eenvoudige en snelle manier onderhouden. Bovendien krijg je er bij de aankoop ook een schoonmaakborsteltje bij en zelfs een opbergtasje waar je het apparaat veilig in kunt bewaren.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts een kleine minderheid van de kopers is ervan overtuigd dat het product kwetsbaar is doordat het vrij snel stuk gaat. Daardoor vinden enkele klanten het apparaat ook net een tikkeltje te duur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ladyshaves koopgids

 

Elke dame die verzorgde benen en oksels wil of zelf naar een onthaarde bikinilijn verlangt, denkt gelijk aan een goede ladyshave. Er is haast in elke winkel eentje te vinden, maar er kan pas van de beste ladyshaves gesproken worden, als je de tijd genomen hebt om ze met elkaar te vergelijken. Als je dat doet, kun je een leuke ladyshave aanbieding tegenkomen.

Droog en/of nat scheren

Er zijn genoeg aanbiedingen in de winkels, dus elke vrouw geeft voorkeur aan een andere soort ladyshave. Maar wat alle vrouwen gemeen hebben, is dat ze graag zo snel en efficiënt mogelijk van ongewild haar willen afkomen. En om dat te realiseren is het best om na te gaan hoe je op de juiste manier gebruik kunt maken van je ladyshave.

Sommige ladyshaves zijn specifiek ontworpen om te gebruiken op droge huid. Er zijn dan weer andere soorten van dit product die voor zowel droge als natte huid ontworpen zijn. Dus als je het laatstgenoemde hebt aangeschaft is het veilig om te zeggen dat je dit product kunt gebruiken als je onder de douche staat of lekker in je badkuip aan het relaxen bent. Het is gemakkelijker te gebruiken door vrouwen die gewend zijn aan een wegwerp scheerapparaat. Dit is belangrijk om rekening mee te houden als je kiest voor een ladyshave die bij jou past.

Als je een ladyshave aanschaft die je vaak nat gebruikt, is het een aanbeveling om te letten op hoeveel douchegel je gebruikt, omdat te veel of te dikke douchegel jouw ladyshave kan verstoppen. Het is natuurlijk ook handig om droog te kunnen scheren, want het kan eens voorkomen dat je bijvoorbeeld wilt gaan joggen in een korte sportbroek en er geen water beschikbaar is om te scheren. Dan moet het zeker droog kunnen vooral omdat het haar snel groeit na het geschoren te hebben.

 

Hoe veilig is het

Het is vanzelfsprekend dat een ladyshave die je nat kunt gebruiken onder de douche geplaatst kan worden zonder vrees voor elektrocutie. Maar er zijn zeker ook andere aspecten waarmee er rekening gehouden moet worden bij het gebruiken van een ladyshave die je droog of onder de douche kunt gebruiken. Als je dit product met batterijen gebruikt is het handig om goed na te gaan welk merk batterijen het best geschikt zijn voor de ladyshave en die ook op de juiste manier in het apparaat plaatsen.

Voor een apparaat dat werkt op stroom is het belangrijk om voor elk gebruik de kabel te controleren om ervan overtuigd te zijn dat het niet beschadigd is. Ook kun je regelmatig nagaan als het stopcontact geen krakende geluiden maakt, brandverschijnselen vertoont of heet wordt. Als het apparaat vaak is gevallen of geheel is ondergedompeld, kun je het liever niet meer gebruiken om veiligheidsredenen.

Tijdens het scheren op gevoelige plekken dan je armen en benen is het mogelijk om je te verongelukken als je onervaren bent met een ladyshave. Bepaalde ladyshaves zijn met veel zorgvuldigheid gemaakt waardoor het bijna onmogelijk is dat je negatieve ervaringen zal opdoen. Meestal zijn deze niet de goedkope ladyshaves. En de trimmers zijn ook heel veilig voor de huid zodat er tijdens en na het scheren geen kras, snee of irritaties ontstaan.

Met snoer, oplaadbaar of met accu

De ladyshaves zijn elektronische apparaten met of zonder snoer, wat betekent dat je die pas kunt gebruiken als je de juiste voeding gebruikt. Het hangt geheel van jou af als je ervoor kiest om een ladyshave aan te schaffen met snoer, eentje die oplaadbaar is of met accu. Maar om jouw keus te vergemakkelijken volgen enkele voor- en nadelen van de voornoemde opties. Het voordeel van een ladyshave die als energiebron accu’s heeft, is dat je het apparaat overal kunt meenemen en gebruiken.

Het nadeel is echter dat de accu’s een tijdsduur hebben en op den duur vervangen moeten worden. Je zult dan steeds nieuwe batterijen moeten kopen als je vaker gebruik wilt maken van dit product. Sommige ladyshaves hebben een accu indicator die aangeven hoe lang zo een accu nog gebruikt kan worden. Er zijn ook ladyshaves die oplaadbaar zijn waardoor het een ander type accu heeft, die je veel langer zou kunnen gebruiken.

Het is zo efficiënt en energiezuinig gemaakt dat je het niet hoeft te vervangen totdat de accu niet meer bruikbaar is. In tegenstelling tot de ladyshaves die accu als voedingsbron hebben en de oplaadbare ladyshaves, zijn er ook apparaten die op stroom werken. Het voordeel van zo een apparaat is dat je het kunt gebruiken totdat het niet meer werkt.

Jouw zorgvuldigheid zal de levensduur ook meebepalen. Het nadeel is dat je het alleen kan gebruiken in de buurt van een stopcontact. Dus voor gemakshalve zul je thuis tijdig al het scheerwerk moeten verrichten.

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE