Beste portemonnee voor dames

Laatste update: 15.07.24

 

Portemonnees voor dames test van 2024

 

Door te kiezen voor de Michael Kors Jet Set Charm kies je voor een prachtige dames portemonnee die geheel uit duurzaam leder vervaardigd blijkt en werd afgewerkt met het bekende Michael Kors logo. Daartegenover staat de Double-D Billfold portemonnee voor dames;  eveneens een unieke portemonnee uit bijzonder kwalitatief leer én bovendien afgewerkt in een klassieke doch elegante zwarte kleur. In de onderstaande tabel hebben we voor de volledigheid nog een derde toppertje aan het rijtje toegevoegd, eveneens voorzien van de nodige voor- én nadelen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Portemonnee voor dames Reviews – Top 5

 

In een portemonnee kun je heel wat belangrijke documenten veilig opbergen. Denk maar aan je paspoort, bankkaart en geld. Daarom is het belangrijk dat je de beste portemonnee voor dames uitkiest. Omdat er heel wat keuze is, hebben wij een selectie gemaakt op basis van de reviews van kopers. Nu hoef jij enkel maar het topproduct te kiezen dat aan jouw wensen voldoet.

 

1. Michael Kors Jet Set Charm Dames Portemonnee – Bruin

 

Of je met deze Michael Kors portemonnee ook gelijk voor het product met de laagste prijs óf één van de goedkope alternatieven kiest, valt sterk te betwijfelen. Toch lijken heel wat klanten dusdanig overtuigd van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid – getuige het positieve advies vermeld in de online reviews – dat deze dames portemonnee wel degelijk de moeite waard is om even onder de aandacht te brengen.

Zo kent deze kleine dames portemonnee een relatief compacte en handzame uitvoering van 10 bij 7 cm, aangevuld met een beperkt gewicht van amper 167 gram. Extra handig dus om hem veilig weg te bergen in eender welke (bijpassende) handtas. Bovendien is de portemonnee vervaardigd uit duurzaam leder en afgewerkt met een klassiek traditioneel bruin design wat resulteert in een tijdloos en klassevol design.

Maar er is natuurlijk nog heel wat meer om over naar huis te schrijven want ondanks zijn compacte uitvoering, garandeert deze rits portemonnee voor dames een onderverdeling van 5 vakken én de mogelijkheid om tot wel 10 pasjes veilig in weg te bergen. Hij mag dan wel niet meteen tot de goedkope artikelen behoren, toch is deze portemonnee duidelijk één van de populairste in het rijtje.

 

Voordelen:

Formaat: de portemonnee voor dames kent een breedte van 10 cm en wordt aangevuld met een hoogte van maximaal 7 cm en een gewicht van amper 167 gram.

Materiaal: bij de productie van deze portemonnee heeft men gekozen om te werken met de positieve eigenschappen van duurzaam leder.

Indeling: de portemonnee met ritssluiting kent 5 grote vakken en biedt tevens ook ruimte aan 10 verschillende pasjes.

 

Nadelen:

Prijzig: het hogere prijskaartje zou voor sommigen wel eens een doorn in het oog kunnen betekenen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Double-D Billfold

 

Deze zwarte portemonnee van Double-D zou wel eens een portemonnee voor dames aanbieding kunnen zijn. Dit kun je vermoeden door de lagere prijs ervan. Dit model is vervaardigd uit zacht maar heel stevig leer en ziet er daardoor heel stijlvol uit.

Het compacte formaat zorgt ervoor dat je dit model gemakkelijk overal kunt mee naartoe nemen. Er is voldoende ruimte voorzien om tot 10 pasjes in te bewaren. Er is ook een apart opbergvakje waar je geld in kunt bewaren. Verder biedt deze portemonnee ook RFID bescherming zodat alle pinpassen in je portemonnee volledig beschermd zijn.

De meerderheid van de gebruikers laat weten dat dit model van goede kwaliteit is. Verder biedt het voldoende ruimte om alles veilig in op te bergen. Het ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Toch vinden enkele kopers het product onhandig in gebruik en is de kleur net iets anders dan op de foto.

Ben je eerder op zoek naar een klassiek ontwerp? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om te opteren voor deze geslaagde dames portemonnee. Het product wordt jou aanbevolen en geleverd door het bekende merk Double-D. Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen? Bekijk de selectie hieronder alvast even.

 

Voordelen:

Prijskaartje: ideaal voor mensen met een beperkt budget of indien je gewoon op zoek bent naar een goedkope dames portemonnee.

Materiaal: ondanks het feit dat de portemonnee gemaakt is uit bijzonder duurzaam leer, voelt deze toch heel zacht en soepel aan.

Formaat: de compactheid van dit product zorgt ervoor dat je de portemonnee makkelijk kunt meenemen. Toch is er heel wat opbergruimte aanwezig om geldbriefjes of pinpassen te bewaren.

RFID bescherming: dankzij de RFID bescherming is het mogelijk om je pinpassen zo goed als mogelijk te beveiligen.

 

Nadelen:

Design: niet alle kopers blijken tevreden te zijn over het geleverde design en dat is best wel jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Guess Zadie Logo Slg Dbl Zip Organizr Dames Portemonnee – Grijs

 

Net zoals de befaamde portemonnees van Louis Vuitton, behoort ook dit Guess dames portemonnee tot de absolute toppertjes binnen deze reeks. De portemonnee – hoewel aangeboden in een klassevolle grijze kleur – is tevens ook verkrijgbaar in stijlvol beige en valt qua prijs beter mee dan het model van Michael Kors. 

De portemonnee voor dames kent daarbij een compacte afmeting van 19 x 11 x 2 cm en wordt aangevuld met een beperkt gewicht van amper 159 gram, wat het handig maakt om overal mee naartoe te nemen. Zijn gebruiksgemak wordt verder aangesterkt met een stevige uit polyurethaan bestaande uitvoering, een dubbel binnenvak, een ritssluiting én een lange ritstrekker. Kortom, je zou het bijna een waar portemonnee tasje kunnen noemen.

Een blik op de online reviews laat er dan ook geen twijfel over bestaan dat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit. Dat resulteert dan ook meteen in een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren.

 

Voordelen:

Materiaal: de portefeuille werd vervaardigd uit duurzaam polyurethaan en afgewerkt met een metalen beslag op de voorkant.

Formaat: de dames portemonnee kent een totale afmeting van 19 x 11 x 2 cm en is eenvoudig in gebruik.

Ritssluiting: de portemonnee met dubbel binnenvak wordt gekenmerkt door een handige ritssluiting en bijkomende lange ritstrekker.

 

Nadelen:

Prijskaartje: hoewel de prijs in verhouding tot de geleverde kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid goed meevalt, zou het voor sommigen alsnog een bron van ergernis kunnen betekenen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Visconti Colorado leder Portemonnee – CD22 aqua

 

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke dames portemonnee van Visconti Bags die meteen in het oog springt vanwege zijn unieke design waarbij een prachtige aqua kleur moeiteloos wordt gecombineerd met neutraal zwart. De CD22 Visconti Colorado portemonnee wordt daarbij gekenmerkt door een totale uitvoering van 8 bij 11 cm en werd volledig uit duurzaam leder vervaardigd.

De beugelportemonnee met drukknopen telt maar liefst 6 insteekvakken waarvan 2 transparante, een degelijk briefgeldvak én biedt de mogelijkheid om tot maar liefst 18 pasjes veilig in op te bergen. Zijn gebruiksgemak wordt verder aangevuld dankzij de bijbehorende RFID bescherming, het driezijdige muntgeldvak en de luxueuze uitstraling alsook diverse designmogelijkheden.

We stellen dan ook meteen vast dat heel wat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit hoewel de portefeuille voor één koper toch wel net iets kleiner had mogen zijn.

 

Voordelen:

Materiaal: net zoals de meeste andere dames portemonnees binnen deze serie, blijkt ook dit exemplaar hoofdzakelijk uit duurzaam leder te zijn vervaardigd.

Design: het design springt meteen in het oog vanwege de prachtige zeeblauwe kleur die gecombineerd wordt met neutraal zwart. Geen nood indien je het design te druk vindt, aangezien de portemonnee nog in 12 andere designs voorhanden blijkt.

Indeling: de beugelportemonnee met drukknopen is voorzien van 6 insteekvakken, een briefgeldvak, een driezijdig muntgeldvak én biedt ruimte om tot wel 18 pasjes veilig op te bergen.

 

Nadelen:

Te groot: volgens één koper zou de Visconti Colorado portemonnee in werkelijkheid toch wel wat groter zijn dan wordt beweerd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Safekeepers Art. 1109-A

 

Met deze safekeepers portemonnee haal je echt wel een mooie en elegante portemonnee in huis. Dit model is beschikbaar in 3 verschillende neutrale kleuren die er allemaal heel elegant en stijlvol uitzien.

De portemonnee is gemaakt uit rundleer en biedt heel wat opbergmogelijkheden. Zo is er plaats om een gsm en verschillende pasjes te bewaren. Het extra opbergvakje aan de buitenkant kun je ook gebruiken om geld in te bewaren. De ritssluiting zorgt ervoor dat er werkelijk niets kan uitvallen.

We merken dat de meningen hier eerder verdeeld zijn. Dit hoeft uiteraard niet negatief te zijn want misschien is dit wel het ideale product voor jou. Laat je dus zeker niet afschrikken en probeer het uit. Laat ons in een review zeker weten wat je ervan vindt.

Tenslotte heb je ook nog altijd de mogelijkheid om een keuze te maken voor de unieke dames portemonnee van Safekeepers. Het is een prachtig exemplaar dat niet alleen gekenmerkt wordt door de unieke kwaliteit maar ook door het elegante en prachtige design ervan.

 

Voordelen:

Design: de portemonnee is afgewerkt in een bruine kleur maar kun je ook nog in 3 andere kleurtjes en designs bekomen.

Materiaal: deze prachtige dames portemonnee is vervaardigd uit hoog kwalitatief rundleer en voelt daardoor heel stevig aan.

Opbergmogelijkheden: de portemonnee is voorzien van heel wat verschillende opbergvakjes zodanig dat je ook heel wat spulletjes of documenten kunt bewaren.

 

Nadelen:

Niet dezelfde kleur: jammer genoeg moeten we vaststellen dat één enkele koper niet helemaal tevreden blijkt te zijn over de kleur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Portemonnees voor dames koopgids

 

Het is niet altijd eenvoudig om een degelijke portemonnee uit te kiezen. De keuze is soms zodanig groot dat het alleen maar moeilijker wordt. Daarom hebben wij eens onderzocht waarmee je zoal rekening zou kunnen houden als je de beste portemonnees voor dames gaat vergelijken. Het is hierbij een aanbeveling om te letten op elementen zoals het gebruiksgemak, het formaat, het materiaal, het design, het type, het budget en eventuele extra kenmerken. En wie weet kom je zelfs een portemonnee voor dames aanbieding tegen.

 

 

Het gebruiksgemak

De meeste vrouwen gaan nooit de deur uit zonder daarbij één of andere degelijke handtas mee te nemen. De handtas maakt het eenvoudiger om verschillende spulletjes altijd bij jou te hebben waaronder ook een portemonnee. Bij heel wat vrouwen wordt de portemonnee helemaal afgestemd op de kleur en het model van de handtas maar ook op de gelegenheid. De portemonnee die wordt gebruikt tijdens een trouwfeest zal niet hetzelfde model zijn als de portemonnee die dames meenemen naar kantoor of naar de fitnesszaal.

Je zult dus merken dat er tegenwoordig heel wat verschillende portemonnees op de markt gebracht zijn. Deze verschillen niet alleen op basis van het design maar ook op vlak van het formaat en natuurlijk ook de gebruikte materiaalsoorten. Daardoor is het meteen ook logisch dat er verschillende prijsklassen zullen waar te nemen zijn. Uiteraard kies je helemaal zelf welk bedrag je aan een portemonnee wilt uitgeven. Sommige dames hechten heel wat belang aan het uiterlijke design terwijl andere vrouwen toch eerder voor kwaliteit en comfort kiezen.

 

Het type en het formaat

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke portemonnee voor dames dan zou het ook wel een goede aanbeveling zijn om even stil te staan bij het formaat. Zo heb je hele kleine portemonnees die eigenlijk enkel voldoende ruimte bieden om kleine muntstukken in op te bergen. De standaard portemonnees voor dames hebben een gemiddeld formaat. Deze modellen bieden ruimte om enerzijds muntstukken in te bewaren en anderzijds ook biljetten, een aantal handige kaarten en eventueel belangrijke documenten zoals een rijbewijs. Bepaalde portemonnees hebben dus net iets meer onderverdelingen in vergelijking met sommige andere modellen.

Er zijn ook portemonnees voor dames die voorzien zijn van een ritssluiting of drukknoopsluiting en een handige schouderriem. Dit zijn eigenlijk de modelletjes die eruit zien als een soort handtasje maar eigenlijk de grootte hebben van een portemonnee. Dit zijn de modellen die heel vaak worden gebruikt om bijvoorbeeld naar een bruiloft of één of ander feestje te gaan. Heel wat dames laten dus het type portemonnee vooral afhangen van het evenement waar ze naartoe gaan en de kledij die ze op dat moment dragen.

 

Het materiaal en de extra kenmerken

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een nieuwe degelijke portemonnee voor dames dan is het ook wel een aanrader om eventjes te letten op de gebruikte materialen. Zo heb je heel wat portemonnees voor dames die helemaal gemaakt zijn uit leder en dan voornamelijk uit rundleer. Dit ziet er niet alleen klassevol uit en elegant maar het is bovendien ook bijzonder duurzaam en stevig. Indien je een portemonnee aankoopt die zo goed als helemaal uit leer gemaakt is dan is het wel aan te raden om dit leer regelmatig eens op te poetsen en in te vetten. Indien je dit niet doet dan zul je jammer genoeg kunnen zien dat er kleine scheurtjes komen in het leer.

Uiteraard heb je ook heel wat modellen die gemaakt zijn uit nep leer of uit sterk nylon materiaal zoals polyester. Let daarnaast ook vooral op de mogelijkheden en de eventuele extra kenmerken. Een portemonnee die je kunt afsluiten door middel van een rits is bijvoorbeeld net iets veiliger dan een drukknop sluiting. Een portemonnee die bovendien over verschillende compartimenten en opbergvakjes is altijd handig. Zo kun je veilig belangrijke documenten of muntstukken en biljetten bewaren.

 

 

Het design en het budget

Ondertussen zal het dus wel al duidelijk gebleken zijn dat er een groot assortiment aan portemonnees voor dames op de markt gebracht is. Zo heb je grote en compacte portemonnees maar je hebt verder ook heel veel verschillen op vlak van materiaal en design. Dit alles zal dan ook een bepaalde invloed uitoefenen op de uiteindelijke prijsbepaling van het product. Daardoor kunnen we verklaren dat er heel wat goedkope portemonnees voor dames zijn alsook heel wat duurdere modellen.

Portemonnees die afkomstig zijn van bekende designer merken zoals Chanel en Dior zullen vaak iets duurder zijn dan een portemonnee uit H&M. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt welk bedrag je aan een degelijke portemonnee wilt en kunt geven. Het is ook altijd een goed idee indien je bijvoorbeeld eens een kijkje zou nemen naar de verschillende online reviews van de kopers. Daar kun je vaak nog heel wat handige tips en advies opdoen. Verder krijg je dan ook iets meer informatie over de gebruikerservaring. Houd daarnaast ook zeker rekening met eventuele aanbiedingen.

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE