Beste polshorloge

Laatste update: 15.07.24

 

Polshorloges test van 2024

 

Steeds meer personen kiezen niet alleen voor een kwalitatief polshorloge maar bovendien ook voor eentje dat er modern en klassevol uitziet. Uiteraard zul je het ene polshorloge aantrekkelijker vinden dan het andere. Wij willen jou in elk geval helpen bij het maken van een keuze. Daarom zijn we eventjes gaan uitkijken naar wat nu precies de 3 polshorloges zijn met de beste beoordelingen. Zo blijkt het Emporio Armani AR1451 polshorloge echt wel een goede keuze te zijn. Het is een vrij robuust horloge en daardoor ideaal voor mannen. Ook met het Ice-Watch IW001501 polshorloge mat je zeker zijn van een duurzaam en degelijk horloge. Bovendien is dit polshorloge ideaal voor mannen en vrouwen en jong en oud.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Polshorloge Reviews – Top 5

 

De tijd is voor iedereen belangrijk, maar een stijlvol polshorloge is tegelijk ook een blikvanger. Er zijn verschillende soorten te verkrijgen die je voor diverse gelegenheden kunt gebruiken. Ook zijn er modellen voor jong en oud, voor man en vrouw. Met de tijd komen er steeds weer andere ontwerpen op de markt, dus kies voor het beste polshorloge.

 

1. Emporio Armani AR1451

 

De Emporio Armani AR1451 is een herenhorloge met een stalen horlogekast met een diameter van 47 millimeter en een keramische horlogeband. Dit product is ideaal voor het kantoor of voor zakenafspraken. Het is ook 5 ATM waterdicht, wat betekent dat er geen water in dit horloge kan dringen tot een diepte van 50 meter.

Dit apparaat biedt de mogelijkheid om de schakelband in te korten en het is voorzien van een datumaanduiding. De wijzers zijn lichtgevend en het chronograaf registreert nauwkeurig het begin en einde van de tijd op het horloge.

De AR1451 geniet alleen positieve reviews, ondanks het niet behoort tot de categorie van goedkope polshorloges. Dit keramiek product is onder de heren een kampioen, want het is statig en het is van goede kwaliteit. De heren vinden het wel accuraat en de tijd kun je duidelijk aflezen.

Met het Emporio Armani polshorloge haal je niet meteen het horloge met de laagste prijs in huis. Toch is het zonder twijfel één van de populairste polshorloges uit onze selectie. Ondanks de hoge prijs, is het dan ook de moeite waard om even de voor- en nadelen van dit polshorloge op een rijtje te zetten.

 

Voordelen:

5 ATM waterdicht: doordat dit polshorloge 5 ATM waterdicht is, kun jij er zeker van zijn dat het helemaal waterdicht is. En dit tot op een diepte van maar liefst 50 meter.

Materiaal: het polshorloge is vervaardigd uit bijzonder duurzame materialen. Zo is de horlogekast uit staal gemaakt in combinatie met een duurzame keramische horlogeband.

Handig in gebruik: je zult merken dat je ook de datum kunt aflezen. Verder zullen de wijzers oplichten in het donker. Het is ook mogelijk om de schakelband een beetje korter te maken indien je dit wenst.

 

Nadelen:

Budget: het is mogelijk dat het prijskaartje als een minpunt zal worden beschouwd door sommige potentiële klanten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Ice-Watch IW001501

 

Met dit leuke Ice-Watch horloge kun je je partner vast en zeker eens goed verwennen. Het polshorloge is bovendien beschikbaar in verschillende kleuren en maten waardoor het zowel voor dames alsook voor heren kan gedragen worden.

Het Ice-Watch horloge is vervaardigd uit een duurzame combinatie van verschillende materiaalsoorten zoals siliconen, kunststof en mineraalglas. Verder heeft de horlogekast een totale doorsnede van zo’n 40 mm maar je kunt ook altijd voor een grotere of kleinere horlogekast kiezen. De grijze kleur in combinatie met de vrolijke roze accenten zorgen voor een echte blikvanger.

Jammer genoeg merken we op dat de meningen bij dit polshorloge nogal verdeeld zijn. Zo zijn er heel wat kopers voor wie het echt een topproduct is. Anderen zijn dan weer niet helemaal overtuigd van de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het horloge. Kortom, laat je hierdoor niet afschrikken en oordeel vooral zelf over het product.

Is je partner binnenkort jarig en ben je op zoek naar een speciaal en uniek geschenk? Een polshorloge kan misschien wel een goede aanbeveling zijn. En wat had je gedacht van dit unieke exemplaar van het bekende merk Ice-Watch? Laten we alvast even op zoek gaan naar de voor- en nadelen ervan.

 

Voordelen:

Materiaal: het polshorloge is voorzien van een stevige horlogeband die vervaardigd is uit siliconen. De horlogekast daarentegen is gemaakt uit een combinatie van kunststof en mineraalglas.

Formaat: de horlogekast heeft een totale doorsnede van ruim 40 mm maar is ook in een kleiner of groter formaat beschikbaar. Verder is de horlogekast maar liefst 6 mm dik.

Design: het horloge is afgewerkt in een combinatie van grijs met felroze. Toch is het mogelijk om dit leuke Ice-Watch polshorloge ook in tal van andere kleurtjes te bekomen.

 

Nadelen:

Slechte prijs-kwaliteitverhouding: volgens één enkele koper zou de prijs van het polshorloge helemaal niet in verhouding staan met de kwaliteit van het product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Invicta Pro Diver 8928OB

 

Het polshorloge van het merk Invicta is speciaal vervaardigd voor de mannen die niet willen horen bij de rest. De Pro Diver 8928OB heeft een grote kast met een diameter van 40 millimeter.

Dit product is gemaakt van staal en mineraalglas en de band is naar keuze te verstellen. Dit horloge is ook waterbestendig tot een diepte van 200 meter. Dit maakt het ideaal om te gebruiken tijdens watersport en recreatief duiken. De opties voor dit horloge zijn onder andere: lichtgevende wijzers en de datumaanduiding.

Iedere man zal tevreden zijn met dit product, want dat blijkt uit de geplaatste reviews. De gebruikers vinden dit horloge een goed product, want het is mooi en niet te ingewikkeld om aan te trekken. Het heeft een stijlvolle uitstraling en het is top van kwaliteit. Dit duurzame product heeft ook nog een goede prijs.

Wanneer je als man niet alleen op zoek bent naar een kwalitatief polshorloge maar bovenal ook een echte blikvanger wilt, dan is dit exemplaar iets voor jou. Het polshorloge behoort toe aan het bekende en misschien wel het beste merk Invicta. Laten we alvast even op zoek gaan naar de voor- en nadelen van dit polshorloge.

 

Voordelen:

Materiaal: het polshorloge is vervaardigd uit een duurzame combinatie van enerzijds staal en anderzijds mineraalglas.

Formaat: je zult merken dat het horloge over een horlogekast beschikt met een ruime diameter van maar liefst 40 millimeter.

Opties en kenmerken: het polshorloge is ook voorzien van een handige datumaanduiding. Daarnaast lichten de wijzers van het horloge op in het donker.

Waterbestendig: je kunt dit polshorloge zonder problemen gebruiken tot op 200 meter diepte. Het is dus helemaal waterbestendig.

 

Nadelen:

Design: we merken dat werkelijk alle kopers helemaal overtuigd zijn van dit horloge. Toch vermoeden we dat het design voor sommige potentiële klanten misschien net iets te gewaagd zal zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Casio Collection LA680WEGA-1ER

 

De LA680WEGA-1ER van het merk Casio is gemaakt van edelstaal en het heeft een diameter van 30 millimeter. Dit product heeft een zilverkleurige band en kast met een grijze wijzerplaat.

Dit Casio product is een digitaal horloge en het glas is gemaakt van mineraal. Je hoeft niet te twijfelen bij de aanschaf van dit product als het geschikt is voor dames of voor heren, want dit model is uniseks. Het heeft als opties: datumaanduiding, chronograaf en alarm. Ook is het waterdicht tot 30 meter en het ondervindt geen moeilijkheden in de regen.

Dit model van Casio is een smal horloge en dat zit niet goed bij enkele gebruikers. De LA680WEGA-1ER is kwetsbaar en het zit niet lekker om de pols van de sommige individuen. Voor de iets kleinere persoon past dit product perfect en de tijd is ook duidelijk af te lezen. Het geeft verder een goed gevoel om de pols.

Indien je op zoek bent naar een bijzonder polshorloge dat niet iedereen heeft dan hoef je zeker dit exemplaar van Casio even grondig te bekijken. Het horloge is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en kwalitatief edelstaal. Met een diameter van maar liefst 30 millimeter is het een middelgroot polshorloge.

 

Voordelen:

Uniseks: we hebben hier te maken met een uniseks model wat dus wil zeggen dat het zowel voor dames alsook voor heren geschikt is.

Opties en kenmerken: naast de tijd wordt ook de datum aangeduid. Daarnaast is er ook een alarmfunctie voorzien net zoals een chronograaf.

Waterdicht: het polshorloge is helemaal bestand tegen water en dus ook waterdicht. Je mag zelfs tot 30 meter diep gaan. Wanneer het dan plots begint te regenen, hoef je je geen zorgen te maken.

 

Nadelen:

Te smal: volgens een kleine minderheid van de kopers is het horloge toch wel net iets te smal. Daardoor zit het niet helemaal comfortabel.

Kwetsbaar: andere gebruikers zijn dan weer van mening dat bepaalde onderdelen aan het horloge bijzonder kwetsbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Regal mesh

 

Deze Regal mesh horloge is een blikvanger vanwege de roze gouden kleur. Het is gemaakt van staal en van mineraalglas waarbij de kast een diameter heeft van 40 millimeter. Dit product ondervindt geen schade bij spatwater of als het nat wordt door de regen, want het is waterdicht tot 30 meter.

Het Regal horloge met een mesh is speciaal ontworpen voor dames die weet hebben van stijl. Dit product past precies aan de pols van een dame van klein formaat en die met een gemiddeld postuur.

De enige lastige ervaring met dit product is dat de band voor een gebruiker moeilijk is om te verstellen. Naast deze drempel geven de gebruikers goed advies voor de Regal mesh. Het heeft een elegante uitstraling en het is kwalitatief. De prijs is ook niet aan de hoge kant en daarom raden zij het aan.

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor dit Regal mesh polshorloge. Op het eerste zicht lijkt het er heel eenvoudig en gewoon uit te zien. Maar toch is het ook een echte blikvanger en dit heeft vooral te maken met de roze gouden kleur.

 

Voordelen:

Waterdicht: je hoeft helemaal niet te panikeren op het moment dat het begint te regenen. Dit polshorloge is namelijk volledig waterdicht top op een diepte van ruim 30 meter.

Materiaal: het polshorloge is vervaardigd uit een combinatie van enerzijds mineraalglas en anderzijds staal.

 

Nadelen:

Horlogeband: volgens één enkele koper is het niet zo eenvoudig om de horlogeband van het polshorloge te verstellen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Polshorloges koopgids

 

Een horloge is niet iets dat je elke dag koopt en is heel vaak het ideale cadeau voor een verjaardag of met Kerst. Toch is het niet zo eenvoudig om een degelijk en modern polshorloge te vinden. Daarom helpen wij je zodat je weet waar je op moet letten wanneer je verschillende aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken. Houd rekening met het type, het materiaal, de opties en de prijs.

Type

Eerst en vooral is het belangrijk dat je weet dat we de polshorloges in twee grote categorieën kunnen onderverdelen namelijk de Quartz polshorloges en de mechanische. De meerderheid van de horloges zijn Quartz polshorloges je zou dus kunnen zeggen dat dit een soort van standaardmodel is.

Het is mogelijk dat het ene Quartz horloge iets duurder is dan het andere maar de werkwijze is overal hetzelfde waarbij het horloge werkt op basis van een batterij. Deze batterij zorgt voor elektriciteit waardoor een kwartskristal in het horloge zal beginnen trillen. En het is die trilling die ervoor zorgt dat jouw polshorloge werkt.

Naast deze Quartz polshorloges zijn er dan ook nog de mechanische polshorloges, ook wel automatische horloges genoemd. Zoals het woord zegt gaan deze horloges zichzelf gaan aanpassen. Toch is de binnenstructuur van dit type horloge veel complexer dan het Quartz polshorloge waardoor er bij deze producten vaak een groot prijsverschil waar te nemen is doordat ze veel duurder zijn. Toch geldt hier volgens de vele reviews van kopers dat duurdere polshorloges daadwerkelijk tot de beste polshorloges kunnen gerekend worden.

 

Materiaal

Het is ook belangrijk dat je rekening houdt met het type materiaal waaruit het polshorloge bestaat. Het horloge bestaat uit drie verschillende structuren namelijk de horlogekast waarop je het uur en de minuten kunt aflezen, de horlogeband waardoor je het horloge rond je pols kunt vastmaken en uiteraard ook het glas dat zich bevindt op de horlogekast.

Het glas kan gemaakt zijn uit saffierglas of uit kristalglas afhankelijk van het bedrag dat je wilt uitgeven en het merk van je polshorloge. Het grootste verschil tussen beide materialen is dat saffierglas ervoor zorgt dat krassen vermeden worden. Bij kristalglas kun je er 100 procent zeker van zijn dat er binnen enkele weken of maanden krasjes ontstaan waardoor het dus niet krasbestendig is.

De horlogekast kan gemaakt zijn uit staal, zilver of goud. Wanneer je een polshorloge kiest waarbij de kast gemaakt is uit staal, dan is het een aanbeveling om voor roestvrij staal te kiezen of voor titanium. Ook de horlogeband van het horloge kan uit staal gemaakt zijn en je kiest dus best voor roestvrij staal of titanium omdat deze veel langer meegaan en dus duurzamer zijn. De horlogeband kan ook uit leer, rubber of zelfs canvas gemaakt zijn.

 

Opties

Tegenwoordig beschikken de meeste polshorloges over een uitgebreide lijst aan opties. Veel van de recentere modellen beschikken over een bewegingssensor die ervoor zorgt dat het uurwerk automatisch opwindt. Dit kan zijn wanneer je bijvoorbeeld met je pols zwaait. Daarnaast zijn de meeste modelletjes ook zodanig gemaakt dat je zelfstandig de horlogeband kunt aanpassen. Houd er wel rekening mee dat dit niet bij elk polshorloge mogelijk is.

Naast het uur kun je nu ook vaak de datum aflezen op je polshorloge of gebruik maken van een alarm dat dienst kan doen als wekker of een chronometer. Deze modellen zijn ook vaak voorzien van een ingebouwd lichtje waardoor je de wijzer extra duidelijk kunt zien wanneer het bijvoorbeeld al donker is.

Voor iemand die graag op vakantie gaat en vaak gaat zwemmen of duiken is het ook altijd handig om rekening te houden met een polshorloge dat waterbestendig is. De diepte is hierbij afhankelijk van het merk en type van je polshorloge en kan dus variëren van 30 m tot zelfs 200 m.

Houd er wel rekening mee dat een polshorloge met meer opties misschien niet zal behoren tot de lijst van goedkope polshorloges. Het is een aanrader om zoveel mogelijk promoties te bekijken en met elkaar te vergelijken. En wie weet vind je wel een leuke polshorloge aanbieding die volledig aan je verwachtingen voldoet.

Prijs

De kostprijs van een kwalitatief goed polshorloge is in eerste instantie afhankelijk van het bedrag dat je er wilt en kunt aan spenderen net zoals ook het type van het uurwerk, de extra opties en het merk. Het is logisch dat een horloge van Armani bijvoorbeeld net iets duurder zal zijn.

Probeer daarom eerst verschillende reviews van kopers te lezen zodat je een betere keuze kunt maken uit de verschillende aanbiedingen om het voor jou perfecte polshorloge te kopen.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE