Beste klus cadeau

Laatste update: 16.06.24

 

Onze selectie van de beste klus geschenken

 

Ben je op zoek naar leuke klus cadeaus maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou alvast helpen. We willen jou graag enkele tips en ideeën aanbieden onder de vorm van 10 topproducten. Houd hierbij ook rekening met het persoonlijk advies van de klanten. Een bon is altijd een leuk idee maar misschien niet zo origineel. Neem rustig de tijd om de producten te bekijken en kies er vervolgens zelf een geslaagd geschenk uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. 5D Diamond Painting

 

Ben je op zoek naar een origineel klus cadeau? Misschien heb je al wel eens gehoord van diamond painting.

De verpakking telt niet alleen een voorgedrukt canvas maar ook een handige premium tool kit en uiteraard voldoende kleurrijke diamantjes. Het canvas heeft een grootte van 40 bij 50 cm en kun je bedekken met wel 32000 steentjes.

Deze diamond painting van deze prachtige olifant is werkelijk het ideale klus cadeau van 2024.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Aluminium wire sieraden

 

Is je dochter graag creatief bezig en houdt zij van mooie en leuke juweeltjes?

Dan is dit doe-het-zelf boek van de uitgever Vaessen Creative alvast een uniek en persoonlijk geschenk. Het boek staat boordevol prachtige illustraties en duidelijke uitleg zodat je perfect weet hoe je een leuke armband kunt maken.

Heb je zelf liever toch een paar prachtige oorringen of een leuke ketting? Dan is ook dat niet langer een probleem.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Silvast Amerikaanse Overall

 

Werkt je partner of vader graag en veel in de tuin om allerlei klusjes op te knappen?

Dan kan deze Silvast Amerikaanse overall misschien alvast een leuk geschenk zijn. De overall is beschikbaar in 6 verschillende pasmaten en is afgewerkt in een opvallende blauwe kleur. Ideaal om in de tuin mee te werken of om allerhande klusjes uit te voeren.

De overall is niet alleen voorzien van kniestukken maar ook van borstzakken en handige drukknopen. Bovendien zul je merken dat de overall niet alleen vuilafstotend maar ook waterafstotend is gedurende de eerste wasbeurten.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Yara Hackstein Doe-het-zelf

 

Woon je als vrouw alleen en wil je toch wel je mannetje kunnen staan?

Dan kan dit doe-het-zelf boek van de auteur Yara Hackstein misschien wel een origineel geschenk voor je zijn. Alles wordt grondig uitgelegd aan de hand van duidelijke afbeeldingen.

Dus indien je je woning wilt inrichten of renoveren of wanneer je bepaalde dingen moet repareren, dan is dit boek een ideaal klus cadeau. Het is vertaald naar het Nederlands en telt maar liefst 261 pagina’s.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Powerplus POWX1175 Boorhamer

 

Met dit apparaat van Powerplus heb je het ideale klus cadeau gevonden indien je partner graag klusjes uitvoert in en rondom het huis.

De boorhamer is bijzonder krachtig met een maximaal vermogen van maar liefst 1600 Watt. Verder telt de verpakking ook nog 3 SDS boren en 2 SDS beitels. Dit alles wordt geleverd in een stevige en degelijke BMC opbergkoffer.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken indien je kinderen hebt, aangezien het toestel over een veiligheidsvergrendeling beschikt.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Pet designs Kluspen

 

Ben je op zoek naar een origineel en uniek klus cadeau om je vader te verrassen met vaderdag?

Of misschien is het wel zijn verjaardag? Deze leuke hamerpen is uiteraard niet echt een hamer, maar wel een degelijke schrijfpen. Het product is 16 cm lang en is gemaakt uit Resin materiaal.

Dat is niet alleen stevig en duurzaam maar ligt ook bijzonder goed en comfortabel in de hand. Kortom, met deze unieke pen, haal je vast en zeker een mooi en geslaagd geschenk in huis om je vader te verrassen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Tegeltje met Spreuk

 

Het is niet altijd makkelijk om een leuk en uniek geschenk te vinden voor vaderdag.

Toch hoef je niet altijd te denken aan een boormachine of ander handig klus cadeau. Het kan ook eens wat anders zijn zoals dit leuke tegeltje met een spreuk erop.

De tegel is maar liefst 15,2 x 15,2 x 0,5 cm groot en is helemaal vervaardigd uit duurzaam keramiek. Het is afgewerkt in de mooie kleuren blauw en wit en kun je makkelijk ergens plaatsen of gaan ophangen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. AC Reciprozaag Toolbod

 

Is het binnenkort vaderdag? Of is je partner of vriend binnenkort jarig? Is hij dol op klusjes en is hij er vaak mee bezig?

Dan lijkt deze reciprozaag van het bekende merk Blucave alvast het ideale klus cadeau te zijn. Het apparaat is uitgerust met een totaal vermogen van maar liefst 710 Watt en je kunt hierbij zelf de snelheid gaan bepalen.

Het is het ideale product om materiaalsoorten zoals metaal, hout, plastic en gips te zagen. Verder is er een zaagbladlengte beschikbaar van zo’n 20 mm.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

9. Doe-het-zelf knutselboek

 

Het is belangrijk dat kinderen actief kunnen bezig zijn zodat ze naar de avond toe makkelijker naar hun bedje willen.

Op regenachtige dagen kan dit leuke doe-het-zelf knutselboek alvast voor de nodige afleiding zorgen. Het boek is geschreven door Francine Oomen en telt maar liefst 64 pagina’s.

Je zult merken dat het boek boordevol leuke knutselactiviteiten staat, waarbij je zult moeten plakken, knippen en knutselen. Zo heb je het op het einde van de rit een mooi en origineel knutsel geschenkje klaar.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

10. Kek Amsterdam Muursticker

 

Wil je de kinderkamer toch wat meer gaan opvrolijken en gezelliger maken?

Dan is deze muursticker van het bekende merk KEK Amsterdam alvast het ideale klus cadeau. De muursticker is maar liefst 95 x 95 x 150 cm groot en helemaal vervaardigd uit duurzaam vinyl.

Nadat je de muursticker hebt opgehangen zul je een grote gekleurde boom afgebeeld zien staan met een aantal leuke en realistische diertjes. Dankzij de „Glow-in-the-dark stickers” zul je merken dat deze vrolijke boom bovendien ook licht geeft zodra het donker wordt.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE