Beste airfloss

Laatste update: 16.06.24

 

Airflossen test van 2024

 

In tegenstelling tot vroeger, merken we dat er steeds meer gebruikers kiezen voor een degelijk en duurzaam airfloss apparaat. Dat wil dus zeggen dat een grote meerderheid van de klanten baat heeft bij de vele voordelen die het airflossen te bieden heeft. Het loont dan ook de moeite om uit te kijken naar een kwalitatief en degelijk airfloss apparaat. En daar willen wij jou dan ook maar al te graag even bij helpen. Zo blijkt de Philips Sonicare DiamonClean HX8491/03 airfloss alvast een bijzonder degelijk apparaat te zijn. De airfloss is voorzien van een krachtige oplaadbare accu waardoor het toestel geheel draadloos werkt en bijgevolg voor heel wat bewegingsvrijheid zorgt. Je zou natuurlijk ook altijd kunnen kiezen voor de Philips Sonicare Airfloss HX8012/33. Ook hier hebben we te maken met een airfloss toestel dat jou wordt aangeboden door het sterk gewaardeerde merk Philips. Een degelijk apparaat dat voorzien is van een bijzonder krachtige oplaadbare batterij.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Airfloss Reviews – Top 5

 

Om op zoek te gaan naar het beste airfloss apparaat is het belangrijk om zoveel mogelijk toestellen te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Bedenk eventueel ook goed waar je voor jezelf naar op zoek bent. Daarnaast kan het altijd helpen om de verschillende online reviews van de gebruikers te bekijken. Net zoals het kan helpen om rekening te houden met het advies dat klanten over het desbetreffende artikel schrijven. Hieronder kun je alvast even 5 topproducten raadplegen en er voor jezelf het beste toestel uithalen.

 

 

1. Philips Sonicare DiamonClean HX8491/03

 

Indien je op zoek bent naar goedkope airflossen dan is dit apparaat van het bekende merk Philips niet meteen wat je zoekt. Toch merken we dat het over heel wat mogelijkheden en opties beschikt afgaande op de positieve reviews van de kopers.

In vergelijking met een standaard tandenborstel zul je merken dat dit apparaat heel wat meer voordelen aan te bieden heeft. Zo zal het er niet alleen voor zorgen dat je tanden dubbel zo wit zijn maar biedt het ook een oplossing tegen overvloedig tandplak. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 5 poetsstanden en is het apparaat voorzien van een krachtige batterij.

Bij de aankoop van het toestel krijg je er een leuke opbergtas bij en een luxe oplaadglas. De hoge prijs lijkt voor een kleine minderheid van de kopers toch wel een minpuntje te zijn. Toch doet dit helemaal niets af aan de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze airfloss.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Philips Sonicare Airfloss HX8012/33

 

Net zoals het voorgaande apparaat zul je merken dat ook deze Sonicare airfloss afkomstig is van het bekende merk Philips. Opnieuw stellen we vast dat er heel wat positieve online beoordelingen zijn geplaatst. Het apparaat heeft een opvallende roze kleur en zal daardoor misschien vooral meisjes en vrouwen aantrekken. Uiteraard kun je ook een ander kleurtje uitkiezen.

Je zult merken dat de verpakking over maar liefst 2 mondstukken beschikt. Beide mondstukken zijn voorzien van een ronde borstelkop die werkelijk alle hoeken en kantjes van je mond kan bereiken. Op die manier worden je tanden witten en wordt ook tandplak aangepakt.

Het feit dat het toestel eenvoudig te gebruiken is, is voor heel wat kopers een duidelijk pluspunt. Daarnaast merken we ook dan sommige gebruikers de prijs-kwaliteitverhouding van het toestel meer dan correct vinden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Philips Sonicare Airfloss HX8211/02

 

Indien je op zoek bent naar een airfloss aanbieding dan loont het echt wel de moeite om dit apparaat van Philips even aandacht te bestuderen. In vergelijking met de andere 4 toestellen durven we zelfs stellen dat dit model over de laagste prijs beschikt.

Bovendien kun je het artikel gedurende 60 dagen op proef gebruiken. Het gaat hier om een krachtig apparaat waarbij je de keuze hebt uit 3 verschillende poetsstanden. Daarnaast werkt het toestel ook geheel draadloos waardoor je kunt genieten van heel wat bewegingsvrijheid.

De meerderheid van de kopers is duidelijk tevreden over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Toch is één enkele gebruiker iets minder tevreden over de duurzaamheid van de batterij. Zo zou je deze na amper 2 jaar toch al best een keertje vervangen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Philips Sonicare Airfloss Ultra Refill

 

In vergelijking met het voorgaande apparaat zul je voor deze airfloss weer net iets meer budget hoeven te voorzien. Het is een automatische flosser die, net zoals de vorige toestellen, ook afkomstig is van het bekende merk Philips.

Ook hier gaat het om een krachtige airflosser die over meerdere verschillende poetsstanden beschikt. Zo zul je na enige tijd merken dat je minder last krijgt van tandplak en dat je tanden ook veel witter ogen. Je hebt bovendien ook optimale bewegingsvrijheid doordat het om een draadloos apparaat gaat.

De kopers zijn duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit van deze airflosser en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Toch raden zijn aan om er rekening mee te houden dat het om een vrij groot toestel gaat dat toch heel wat ruimte in beslag neemt.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Philips Sonicare HX8391/02

 

Tot slot heb je dan ook nog de mogelijk om te opteren voor de Philips Sonicare HX8391/02 airflosser. Net zoals de voorgaande apparaten is ook deze airflosser afkomstig van het gewaardeerde en alom bekende merk Philips. Houd er wel rekening mee dat het niet meteen één van de goedkoopste apparaten is.

Het gaat hier om een krachtige draadloze elektrische tandenborstel die over meerdere snelheidsstanden beschikt. Daarnaast is het toestel voorzien van een interne accu met een lange levensduur van maar liefst 504 uur. Je krijgt er bovendien ook een handvat en een opzetborstel bij.

Doordat er momenteel nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is het voor ons bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven omtrent dit apparaat. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want wie weet is het wel de airflosser waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Airflossen koopgids

 

Steeds meer mensen gaan aan het airflossen. Maar wat is airflossen en hoe ziet de behandeling eruit? Wat zijn de beste airflossen en kun je die tegen een betaalbaar prijskaartje aankopen. Neem daarom alvast een kijkje in onze koopgids omtrent airflossen. Het is verder ook een goede aanbeveling om, tijdens het vergelijken van de verschillende airfloss mogelijkheden, ook rekening te houden met het gebruiksgemak, het opladen en het eventuele gebruik van mondwater. Het kan ook handig zijn om eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg te gaan.

Wat is de airfloss en het gebruiksgemak

Als je op zoek gaat naar een degelijke airfloss dan is het natuurlijk wel handig om te weten wat dit nu precies inhoudt. Steeds meer mensen komen in contact met de voordelen en mogelijkheden die de airfloss aanbiedt. Het is een duurzaam apparaatje dat elektrisch flossen mogelijk maakt. Daardoor kun je op een eenvoudige en volledig pijnloze manier tandplak proberen verminderen en zelfs voorkomen. Het enige dat je hoeft te doen, is even op de startknop klikken en vervolgens doet het airfloss toestel de rest.

Het apparaatje zal zich dus zachtjes maar bewust van tand tot tand verplaatsen en tegelijkertijd ook een vloeistof op je tanden spuiten. Dat kan gewoon water zijn maar je kunt hier ook eender welk type mondwater voor gebruiken. Het gevoel nadat je de airfloss gebruikt hebt, kun je vergelijken met een bezoekje aan de tandarts. Toch is het een groot voordeel, want door de elektrische airfloss te gebruiken zul je misschien wel minder vaak naar de tandarts hoeven te gaan. Het apparaat wordt dan ook niets voor niets door heel wat verschillende tandartsen sterk aanbevolen.

 

Hoe werkt het

Airfloss is eigenlijk niet meer of minder dan een apparaatje dat de standaard flosdraad zal vervangen. Het is misschien iets duurder in de aankoop maar het werkt niet alleen efficiënter maar ook veel nauwkeuriger. Je zou het kunnen vergelijken met een elektrische tandenborstel die ook een pak nauwkeuriger te werk gaat ten opzichte van een gewone standaard tandenborstel. Alvorens je de airfloss gaat gebruiken, is het natuurlijk handig om deze eerst even op te laten.

Bekijk verder ook op het reservoir over voldoende water of mondwater beschikt. Per behandeling moet je rekenen op een maximaal verbruik van zo’n 5 ml. Bij de meeste airfloss toestellen is het mogelijk om het reservoir met maximaal 10 ml te vullen. Bovendien is het zo, dat je de airfloss kunt gebruiken met verschillende opzetstukjes. Ideaal als het apparaat door meerdere leden van het gezin wordt gebruikt.

 

Mag je mondwater gebruiken

De airfloss gaat natuurlijk gepaard met een bepaalde vloeistof. En wat mag die vloeistof dan wel niet zijn? Je kunt de airfloss zonder problemen gebruiken in combinatie met gewoon water. Toch is ook het antibacteriële mondwater een goede aanrader. Je hoeft niet alleen antibacterieel mondwater te gebruiken, ook mondwater met fluoride of mondwater dat bestemd is om de tanden wat af te bleken, behoren tot de opties.

 

Hoe lang duurt een airfloss behandeling

Het is aan te raden om na elke poetsbeurt ook even je tanden te flossen. Maar duurt dit eigenlijk lang? Met de unieke airfloss ben je in amper 60 seconden helemaal klaar. Het is een handig en eenvoudig apparaatje dat in een mum van tijd de ruimtes tussen je tanden goed kan reinigen en onderhouden. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met een soort van “point-and-click” gevoel van eender welke standaard computermuis.

Voeding en opladen

Als je kiest voor een degelijke airfloss dan is het ook handig om even stil te staan bij de gebruikte voeding. De meeste elektrische airfloss apparaten zijn vandaag de dag voorzien van een krachtige oplaadbare accu. Je hoeft de airfloss dus alleen maar vast te klikken op het laadstation of voetstuk, en vervolgens wordt de airfloss automatisch opgeladen. Dat is best wel handig ook wanneer je besluit om op reis te vertrekken. Makkelijk om te verplaatsen en op te bergen.

 

Mogelijke prijskaartje

Je zult ondertussen wel al gemerkt hebben dat de meeste airfloss apparaten wel behoorlijk duur zijn en je die dus niet meteen tussen de goedkope airflossen moet verwachten. Je moet hierbij rekening houden met een prijskaartje van om en bij de 75 euro. Er zijn heel wat apparaten die net een tikkeltje goedkoper zijn maar de meeste airfloss apparaten hebben wel hun prijs.

Tegenover de hoge prijs staat natuurlijk heel wat kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid. Indien je mocht twijfelen tussen meerdere apparaten dan kun je altijd even een kijkje nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin geven klanten een positief of negatief advies over bepaalde airflossen en wie weet kom je zo ook nog wel een leuke airfloss aanbieding tegen.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE