Beste nagellak

Laatste update: 15.07.24

 

Nagellakken test van 2024

 

Vind je het belangrijk om je handen zo goed mogelijk te verzorgen? En maak je daarbij zelf vaak gebruik van nagellak? En welke kleur gebruik je dan het vaakst of welk type nagellak? Wij zijn alvast op onderzoek getrokken en hebben de 3 best beoordeelde hedendaagse nagellak producten weten te selecteren. Zo zou je onder andere kunnen kiezen voor de Essie Neon 305 Vices Versa nagellak die je kunt bekomen in tal van leuke kleurtjes. Echter blijkt ook de Essie Winter 2015 alvast een schot in de roos te zijn. Deze unieke prachtige neutraal grijze kleur wordt verder aangevuld met een bepaalde hoeveelheid glitter. Ideaal indien er binnenkort een feestje op de planning staat.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Nagellak Reviews – Top 5

 

Wie houdt er nu niet van mooi gelakte nagels? Goed verzorgde handen zeggen iets over je persoonlijkheid en daar mag een mooie nagellak niet bij ontbreken. Het aanbod van nagellak is groot. Om te voorkomen dat jij door de bomen het bos niet meer kunt zien, hebben we er vijf geselecteerd. Natuurlijk hebben wij ons gebaseerd op het advies van onze klanten. Zo kun jij de voor jou beste nagellak selecteren.

 

 

1. Essie Neon 305 Vices Versa

 

De tijd, dat nagellak alleen verkrijgbaar was in de klassieke kleuren roze en rood, ligt al ver achter ons. Tegenwoordig koop je nagellak in alle kleuren van de regenboog. Voor ieder wat wils en je kunt de kleur van je nagels altijd aanpassen aan de kleur van je kleding.

Wat dacht je van deze mooie groene kleur. Heb je het voorjaar in de bol, dan zullen je nagels dat met deze kleur vertellen. Het is een sneldrogende lak die heel goed dekt. De lak zal je nagels niet beschadigen en laat zich met behulp van het breed uitlopende kwastje makkelijk aanbrengen.

Kopers zijn in hun review zeer positief over de kwaliteit van deze nagellak uit de collectie van Essie. Hoewel hij niet tot de categorie goedkope nagellakken behoort, is de kwaliteit heel goed. Kortom een top nagellak met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Essie Winter 2015 

 

Deze Essie nagellak is van dezelfde goede kwaliteit als het hiervoor beschreven product. Omdat hij hoog genoteerd staat in het lijstje met positieve beoordelingen willen wij toch deze aparte kleur in onze selectie opnemen. De naam zegt het al. Deze sprankelende grijs-zilveren kleur mag eigenlijk niet in je nagellakcollectie ontbreken.

Evenals de vorige beschreven nagellak is de kwaliteit top. Je brengt hem met het breed uitlopende kwastje heel makkelijk en egaal aan op je nagels. Zelfs als je er niet echt bedreven in bent, gaat het je lukken. Hij houdt erg lang tot wel een week en ook de glans blijft goed bewaard.

Kopers, die je voorgingen, zijn erg lovend over deze nagellak. Het is niet de goedkoopste nagellak maar je krijgt wel waar voor je geld. Met zijn duurzaamheid is het flesje dan ook niet zo snel leeg.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Sally Hansen Color Therapy

 

Heb je last van zwakke nagels, die snel scheuren? Dan zou dit wel eens de nagellak aanbieding voor jou kunnen zijn. Sally Hansen leverde baanbrekend werk op het gebied van nagelverzorging met het op de markt brengen van nagelverharder. Daarna is het  bedrijf verder gegaan met de ontwikkeling van nagellakken.

Deze nagellak is geproduceerd op basis van nageltherapie. Dit is een samenstelling van natuurlijke oliën die je nagels voedt, verzorgt en verstevigt. Deze nagellak zal je nagels dan ook niet beschadigen. In tegendeel, hij zal ertoe bijdragen dat je nagels er mooier en gezonder gaan uitzien.

Klanten die dit product reeds kochten, zijn zeer tevreden over de kwaliteit van dit product. Het laat zich eenvoudig aanbrengen en het droogt snel. Met twee laagjes heb je een prima dekkende lak met een mooie kleur. Daarnaast worden je nagels ook nog eens verzorgd.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. SensatioNail Gel

 

Heb je een voorkeur voor het gebruik van gel nagellak? Dan zou je keuze wel eens op dit setje kunnen vallen. Gel nagellak houdt over het algemeen bijna twee keer langer dan de standaard nagellak. Wanneer je het gebruikt in combinatie met de ledlamp hoef je ook geen rekening te houden met droogtijd.

Het setje bevat een primer die ervoor zorgt dat de gellak beter aan je nagels hecht. Daarnaast wordt een flesje base- en topcoat meegeleverd. Twee in één zeg maar. Je gebruikt het als basis voor de kleurlak en daarna als topcoat ter bescherming van kleur en glans. Heb jij van jezelf niet zulke sterke nagels, dan is dit product met name geschikt voor jou.

Kopers van dit artikel zijn erg enthousiast over dit product. Het laat zich heel makkelijk aanbrengen en is handig in het gebruik. De gellak houdt heel lang tot wel twee weken. Hier kan zeker van een goede prijs-kwaliteitverhouding worden gesproken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Opi Light My Sapphire

 

In de Opi nagellakken worden heel veel pigmenten gebruikt. Hierdoor blijven ze lang zitten en ze behouden ook hun mooie glans. Alle kleuren bevatten geen DPB, tolueen of formaldehyde. De Opi nagellak zal dan ook geen beschadigingen aan je nagels toebrengen.

Alle nagellakflesjes van dit merk zijn voorzien van de zogenaamde ProWide penseeltjes. Deze garanderen een optimale aanbreng van de lak. Zo beschik je altijd over egaal en streepvrij gelakte nagels. De nagellak droogt ook lekker snel.

In de review geven klanten aan erg enthousiast over dit product te zijn. De kwaliteit is prima en de kleuren erg fraai. Het beschadigt je nagels niet en de lak houdt lang.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nagellakken koopgids

 

Heb je jezelf wel al eens afgevraagd wat nu precies de beste nagellakken zijn? Dan kunnen wij jou met deze koopgids misschien wel verder op weg helpen. Wat is de samenstelling van een degelijke en duurzame nagellak en wat met de eigenschappen ervan. Zorgt het ruime design, de aparte verpakking en inhoud bovendien voor een prijsstijging of juist niet? Het is alvast een goede aanbeveling gebleken om zoveel mogelijk topproducten met elkaar te vergelijken. Wees aandachtig voor aanbiedingen en promoties en wie weet ga jij binnenkort wel met een nagellak aanbieding naar huis.


Het gebruiksgemak

Als vrouw wil je er natuurlijk altijd goed uitzien en verzorgd voor de dag komen. Niet alleen het kapsel draagt daartoe bij maar ook verzorgde handen. En wie verzorgde handen zegt, legt vandaag de dag steeds vaker de link met nagellak. Tegenwoordig bestaan er dan ook verschillende mogelijkheden op het gebied van nagellak. Toch zijn er bepaalde eisen waar toch zoveel mogelijk moet aan voldaan worden. Zo moet de nagellak goed bij de dagelijkse outfit passen, liever niet vervagen en vooral makkelijk aan te brengen zijn.

Dit eisenpakketje maakt het niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken tussen de diverse soorten nagellak die je vandaag in de winkels kunt vinden. Tal van merken zoals O.P.I., L’Oréal en Chanel hebben meerdere kleurtjes in hun assortiment steken. Echter zijn er natuurlijk ook goedkope nagellakken zoals de kleurtjes uit het Kruidvat of de Hema. Maar wat is dan de beste optie? Vaak is dat vooral een persoonlijke keuze maar wij willen jou toch wat meer inzicht bieden. Lees dus vooral verder!

 

Eigenschappen van nagellak

Het is wel al duidelijk dat een duurzame nagellak over heel wat belangrijke eigenschappen moet beschikken. Zo moet de nagellak vooral makkelijk aan te brengen zijn en dus bijgevolg over een uitstekende aanhechting beschikken. Zorg er dus voor dat de nagellak enerzijds niet te vloeibaar is en anderzijds helemaal niet te taai. Daarnaast vinden heel veel gebruikers het maar niets dat je lang moet wachten eer de nagellak droog is. Bijgevolg kies je maar beter voor een nagellak die snel uithardt en dus droogt.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de kleur behouden blijft en na verloop van tijd niet gaat vervagen en/ of gaat afbrokkelen. In de meeste gevallen zul je merken dat dit na een paar dagen al gebeurt. Echter zijn er nagellakken die iets duurzamer zijn en het glanzende effect best wel iets langer kunnen behouden. Verder moet de nagellak liefst ook nog eens waterbestendig zijn en uiteindelijk makkelijk om te verwijderen. Heel wat eigenschappen dus, waardoor het belangrijk is om rekening te houden met de samenstelling ervan.

 

Samenstelling van nagellak

Uiteraard hoef je helemaal geen chemicus te worden, maar toch is het aangewezen om in een bepaalde mate op de hoogte te zijn van de samenstelling van nagellak. Zo weet je meteen waar je kunt op letten bij de aankoop van een duurzame nagellak. Een kwalitatieve nagellak bestaat standaard steeds uit 8 verschillende doch even belangrijke ingrediënten. Zo is er eerst en vooral het pigment dat logischerwijze zal instaan voor de kleur. Dit wordt gecombineerd met oplosmiddelen die ervoor moeten zorgen dat de nagellak sneller droogt.

Het goedje wordt verder aangevuld met conserveermiddelen, film formers, polymeren en weekmakers. Conserveermiddelen spreken voor zich en moeten ervoor zorgen dat de nagellak duurzaam blijft. Film formers moeten dan weer garanderen dat de nagellak glimmend en glanzend blijft. Polymeren zorgen ervoor dat de nagellak zich goed aan de nagel vasthecht terwijl weekmakers moeten voorkomen dat de nagellak gaat barsten en/ of afbrokkelen.

Tenslotte worden er ook nog verdikkings- en verdunningsmiddelen aan de substantie toegevoegd om dit af te werken met een glansmakend middeltje. En ziezo, klaar is Kees!

Verpakking en inhoud

Met de verpakking bedoelen we uiteraard de manier waarop de nagellak aangeboden wordt. Zo heb je bepaalde nagellakken die jou worden aangeboden in een leuk doosje en waar je bovendien een extra top-coat nagellak bij krijgt. Daardoor kun je de perfecte final touch aan je nagels geven en echt schitteren op dat feestje.

Ook de inhoud kan voor sommigen belangrijk zijn. In de meeste gevallen wordt de inhoud uitgedrukt in ml. Zo kun je kiezen voor kleine flacons van amper 8 ml maar je hebt er ook die een inhoud kunnen hebben van 15 ml of meer. Indien je niet zo vaak nagellak op hebt, kies dan eerder voor een klein flacon.

 

Kleur, design en mogelijke prijskaartje

Zoals je ondertussen wel zult gemerkt hebben, bestaat er een ruim assortiment aan diverse kleuren en designs. Zo kun je tegenwoordig kiezen voor donkere of lichte tinten, pasteltinten of toch liever fluo kleurtjes. En je hebt zelfs de mogelijkheid tussen glimmende nagellak of liever een mat kleurtje? Het assortiment is ruim en dit maakt de keuze soms wel behoorlijk lastig. Vaak worden heel wat kopers over de streep getrokken door een kenmerkende en unieke verpakking of een leuk flacon.

Het spreekt voor zich dat al deze elementen best wel een invloed zullen hebben op het uiteindelijke prijskaartje. Zo betaal je voor een duurzame nagellak van O.P.I. al gauw 10 euro of meer. Bedenk daarom op voorhand waar je naar op zoek bent en welke je eisen zijn. Ben je iemand die regelmatig nagellak gebruikt? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk kleurtje omdat er binnenkort een feestje op de planning staat? Bij twijfel kun je bovendien altijd nog de online reacties van kopers raadplegen.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE