5 Beste Neustrimmers Test van 2024

Laatste update: 16.06.24

 

Neustrimmers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met behulp van een kwalitatieve neustrimmer wordt het mogelijk om ongewenst neushaar op een correcte en veilige manier te verwijderen of trimmen. Aangezien er tegenwoordig een behoorlijk uitgebreid assortiment aan neustrimmers voorhanden is, is het niet altijd evident om een weldoordachte keuze te maken. Om het jou iets makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar 3 toppertjes binnen dit segment. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor de Neushaartrimmer met opzetstukken die geleverd wordt door Philips en tevens ook geschikt is voor de gevoelige huid. Daartegenover staat de Panasonic ER-GN30-K503 die gelijk in het oog springt vanwege zijn zelfslijpende mesjes en het geringe onderhoud.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Neustrimmers (Reviews) van 2024

 

Bij het ouder worden kun je al eens last hebben van neushaar die te lang wordt. Dit is natuurlijk niet leuk en je hebt liever niet dat andere mensen op je neushaar staan te kijken. Verwijder je lange neusharen met een neustrimmer. Wij hebben vijf verschillende apparaten vergeleken op basis van online reviews en op een rijtje gezet. Lees gerust verder en maak voor jezelf uit welke de beste neustrimmer is.

 

1. Neushaartrimmer met opzetstukken – Philips neustrimmer – Gevoelige huid

 

Of je deze neushaartrimmer met opzetstukken ook meteen tussen de aanbiedingen of goedkope apparaten zult vinden, valt te betwijfelen. Toch lijkt deze philips neustrimmer de moeite waard om een aankoop ervan ten minste in overweging te nemen. Zijn unieke kwaliteit in verhouding tot de meegeleverde opzetstukken die bijdragen aan een optimaal gebruiksgemak, maken van deze neustrimmer een waar paradepaardje.

Bovendien is deze neustrimmer van Philips uitgerust met dubbelzijdige stalen messen waardoor de haartjes niet worden uitgetrokken maar efficiënt worden weggesneden. In tegenstelling tot diverse andere neustrimmers, blijkt dit apparaat eveneens voorzien van het bekende Protective Guard systeem dat instaat voor de gevoelige huid dankzij de unieke barrière tussen enerzijds de huid en anderzijds de messen.

Het gebruiksgemak van de Philips Norelco neustrimmer 5000 wordt verder aangevuld met de waterafstotende behuizing en de krachtige makkelijk oplaadbare Lithium-ion accu. Ondanks de vele positieve kenmerken en de grote verschillen met goedkope Neustrimmers uit het Kruidvat, werden er nog geen reacties geplaatst.

 

Voordelen:

Protective Guard: de neustrimmer is uitgerust met het bekende Protective Guard systeem die in staat voor een barrière tussen de huid en de messen zodoende de gevoelige huid optimaal te beschermen. 

Messen: het apparaat is uitgerust met dubbelzijdige stalen messen die de ongewenste haartjes feilloos en efficiënt wegsnijden.

Waterafstotend: zowel de trimmer als de kammen blijken 100% waterafstotend en kunnen dus na ieder gebruik zonder problemen worden afgespoeld met water.

Voeding: de Philips neustrimmer werkt op basis van een krachtige oplaadbare Lithium-ion accu die een lange levensduur garandeert.

 

Nadelen:

Prijskaartje: het hogere prijskaartje zou misschien voor sommigen wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Panasonic ER-GN30-K503 Neushaartrimmer

 

Met deze Panasonic ER-GN30 neus- en oortrimmer kun je al je overbodige neus- en oorhaartjes zonder problemen verwijderen.

Het apparaat werkt op batterijen en de SteelWave mesjes zijn zelfslijpend dus ze blijven altijd scherp. Je kunt het apparaat gemakkelijk reinigen, je hoeft gewoon de verwijderbare snijkop eraf te nemen. Hij is verder ook nog eens waterbestendig dus je kunt hem eenvoudig onder de douche gebruiken.

De meeste gebruikers zijn heel tevreden over deze neustrimmer aanbieding. Ze vinden dat ze kwaliteit krijgen voor een goede prijs en vinden het apparaat eenvoudig in gebruik.

De haartjes worden niet uitgetrokken en het toestel is heel makkelijk te reinigen. Toch zijn er ook enkele negatieve reacties, sommigen vinden de gebogen vorm niet handig en vinden dat het product maar een matige kwaliteit heeft. Ook vinden ze dat het apparaat te kwetsbaar is.

Met deze neustrimmer van Panasonic hoef je niet eens een monsterbedrag te betalen als je de prijs bekijkt. Dankzij dit toestel kun jij op een gemakkelijke en vooral snelle manier je neushaar veilig verwijderen. Laten we dan ook even kijken naar welke voor- en nadelen dit toestel met zich meebrengt.

 

Voordelen:

Doeltreffend: met dit toestel ben je niet alleen in staat om vervelende neushaartjes te verwijderen. Je kunt het apparaat namelijk ook gebruiken om oorhaartjes te verwijderen.

Onderhoud: de neustrimmer is gemakkelijk schoon te maken. Het enige dat je hoeft te doen is de snijkop eraf te halen.

Gebruiksgemak: het toestel is werkzaam op batterijen. Doordat de mesjes zelfslijpend zijn, hoef je dus geen schrik te hebben dat de mesjes hun scherpte verliezen. Verder is het toestel waterbestendig.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts enkele kopers vinden dat het product iets te kwetsbaar is. Verder vinden zij dat de gebogen vorm van het toestel helemaal niet zo handig is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Kemei neus, oor en wenkbrauw trimmer 2 in 1 oplaadbaar

 

Met deze trimmer van Kemei kies je alvast voor een veelzijdig apparaatje waarmee je niet alleen je neushaar maar ook je oorhaartjes en zelfs wenkbrauwen kunt trimmen. De KM-6511 trimmer is uitgerust met een krachtige en bovendien oplaadbare accu die je bij aankoop gewoon meegeleverd krijgt. Je kunt de accu overigens makkelijk opladen dankzij de meegeleverde oplaadkabel.

Hij is voornamelijk uit duurzaam ABS materiaal vervaardigd en kan bijgevolg echt wel tegen een stootje. Vervolgens werd hij afgewerkt in een prachtige titanium zwarte kleur wat hem stoer en robuust laat ogen. Daarnaast blijkt deze 2-in-1 neustrimmer zowel droog als nat te gebruiken waardoor je het eventueel perfect tijdens het douchen kunt uitvoeren. Kortom, een degelijk en duurzaam apparaat dat ook nog eens stofdicht blijkt te zijn.

Een blik op de online reviews toont echter aan dat de meningen verdeeld zijn. Sommige klanten zijn duidelijk overtuigd van het aangeboden design, de compactheid en de duurzaamheid terwijl anderen toch wel wat twijfelen over de kwaliteit van het product.

 

Voordelen:

Voeding: je zult zien dat er bij de aankoop een krachtige batterij wordt meegeleverd die je zonder problemen kunt opladen.

Toebehoren: de verpakking telt niet alleen de neustrimmer maar ook een baardtrimmer, een oplaadkabel een borstel en een opzetkam.

Handig in gebruik: het is een degelijke trimmer waarmee je niet alleen de neushaartjes onder handen kunt nemen maar ook de wenkbrauwen en oorhaartjes. Bovendien kun je het apparaat zowel droog als nat gebruiken.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts een bijzonder kleine minderheid van de klanten is van mening dat de kwaliteit wel wat beter had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Tristar TR-2587 Neushaartrimmer

 

De Tristar TR-2587 is een neushaartrimmer die werkt op slechts 1 AA batterij! Zo kun je het product gemakkelijk meenemen op reis met een extra AA batterij om het apparaat altijd bij de hand te hebben.

Dankzij de lage prijs behoort het toestel ook nog eens tot de goedkope neustrimmers. Ideaal dus voor mensen met een beperkt budget maar die toch nog op zoek zijn naar kwaliteit.

De meningen over dit apparaat zijn verdeeld maar toch zijn de meesten er tevreden over. De meerderheid vindt deze neustrimmer top want het is eenvoudig in gebruik en werkt naar behoren.

Ook krijg je kwaliteit voor een goedkope prijs. Toch vinden er ook sommigen dat de kwaliteit maar matig is en dat het toestel te kwetsbaar is. Zo was de trimmer bij een koper al stuk nadat het slechts één keer gevallen is.

Sommige mensen hebben een vrijwel beperkt budget. Andere personen geven dan weer liever niet teveel geld uit. In beide gevallen kan het een optie zijn om dan ook dit product eens te bekijken. Deze neustrimmer van het merk Tristar beschikt namelijk over de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 topproducten die we geselecteerd hebben.

 

Voordelen:

Prijskaartje: deze neustrimmer kan de jouwe zijn aan een heel voordelig tarief.

Comfort: het toestel heeft slechts één AA batterij nodig om te kunnen functioneren.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: slechts één koper is niet helemaal tevreden over de kwaliteit. Zodra het apparaat valt, is het stuk en dus erg kwetsbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. BaByliss For Men E650E Neushaartrimmer

 

De BaByliss E650E voor mannen is een neus- en oortrimmer waarmee je snel alle ongewenste haartjes in je neus en oren kunt verwijderen. Dankzij de ergonomische vormgeving is de trimmer comfortabel om te gebruiken en het is ook veilig in gebruik. Je kunt eenvoudig de kop van de trimmer afspoelen om het toestel te reinigen.

Het apparaat beschikt verder nog over een beschermkapje en is gemakkelijk te gebruiken met de aan- en uitschakelaar. Het werkt op slechts 1 AA batterij dus als je een reservebatterij meeneemt dan kun je het apparaat gemakkelijk meenemen op reis.

De online reviews geven een positief advies over dit apparaat. Het toestel is eenvoudig in gebruik en de kopers zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding. Toch is er één koper niet tevreden, hij vindt dat het product niet geschikt is voor oudere mensen en het batterijdeksel zou dikwijls loskomen wanneer je het apparaat aanzet.

BaByliss maakt zeker deel uit van de bekende en misschien wel populairste merken. De vele reacties die bij dit product geplaatst zijn, zijn dan ook overwegend positief. Bovendien hoef je niet eens zoveel geld uit te geven. Dit apparaat kun je namelijk tegen een zeer voordelige prijs op de kop tikken. Neem dus zeker en vast een kijkje.

 

Voordelen:

Onderhoud: je hoeft helemaal geen schrik te hebben want de neustrimmer is eenvoudig af te spoelen. Je hoeft enkel maar de kop van het apparaat onder de kraan grondig te reinigen.

Handig in gebruik: het toestel is voorzien van een ergonomisch ontwerp om het comfort te garanderen. Met dit apparaat slaag jij er vast in om vervelende neus- en oorhaartjes te verwijderen. Met het beschermkapje kun je het apparaat veilig bewaren.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: volgens één koper zou het toestel niet zo handig te gebruiken zijn door oudere mensen. Bovendien blijkt het batterijdeksel iets te vaak los te komen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Neustrimmers koopgids

 

Bij het ouder worden kun je wel eens last hebben van langer neushaar, dit toont natuurlijk niet mooi en je wilt daar dus zo vlug mogelijk van af. Om dit probleem te bestrijden kun je geregeld een neustrimmer gebruiken om je neusharen te trimmen. Bij het kopen van een neustrimmer kun je op belangrijke factoren letten zoals de prijs, de kwaliteit, de veiligheid, de extra’s zoals opzetstukken en de batterij.

De kwaliteit van je neustrimmer

De kwaliteit van het product kan meteen een groot verschil maken. Hoe beter de kwaliteit van je apparaat, hoe minder pijn je zult ervaren tijdens het trimmen. Dit is voor vele mensen zeker belangrijk want haartjes verwijderen of trimmen is nooit leuk.

Gelukkig zijn de meeste modellen pijnloos omdat ze geen haren uittrekken. Je moet echter wel opletten met de goedkoopste modellen want deze kunnen aan je haartjes trekken tijdens het trimmen waardoor je toch wel wat pijn ervaart.

Opteer dus best voor een trimmer van goede kwaliteit. Je betaalt beter een hogere prijs als je daarna zeker bent dat je pijnloos je lange haartjes kunt trimmen. Het zal zeker ook beter zijn voor de duurzaamheid van het apparaat.

Kijk ook naar de soort trimmer die je koopt. Hiermee bedoelen we de manier waarop het toestel aangedreven wordt. Een elektrische trimmer op batterijen met roterende scheerbladen is natuurlijk makkelijker maar er bestaan ook modellen waar je zelf aan een hendeltje moet draaien om je neusharen te kunnen trimmen.

Let tenslotte nog op het materiaal die gebruikt is om het mesje te maken. Meestal zijn mesjes gemaakt van staal, titanium of platina. Platina blijft langer scherp, staal is goedkoop en titanium mesjes zijn bestand tegen water en roest.

 

Opzetstukken en extra’s van een neustrimmer

Als je naast een neustrimmer ook nog een oortrimmer nodig hebt, dan is het niet praktisch om twee apparaten te kopen. De meeste neustrimmers beschikken over opzetstukken zodat je het apparaat ook voor andere toepassingen kunt gebruiken, zoals het trimmen van het haar in je oren.

Als je kiest voor zo’n toestel let er dan op dat je de opzetstukken makkelijk kunt verwisselen. Er bestaan systemen waarmee je opzetstukken eenvoudig kunt op- of afdraaien. Verder kun je nog wenkbrauwkammen bij een neustrimmer krijgen maar ook een pincet of andere accessoires die bedoeld zijn om ongewenst gezichtshaar te verwijderen.

Nog een leuke extra functie van een neustrimmer is een ingebouwd lampje. Dit lampje kan je helpen om op zoek te gaan naar haartjes die anders niet goed zichtbaar zijn. Zo ben je zeker dat je alle ongewenste haartjes verwijdert.

Als je tenslotte van plan bent om de neustrimmer onder de douche te gebruiken kun je op zoek gaan naar een model dat bestand is tegen water. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het apparaat nat wordt.

 

Veiligheid en batterij

Denk in de eerste plaats aan je eigen veiligheid bij het trimmen van je neusharen. Een neustrimmer moet veilig zijn want het membraan van je neus is uiterst gevoelig. Controleer of de mesjes van de trimmer beschermd zijn en dat het apparaat geen contact maakt met de huid.

Kijk ook of het toestel beschikt over een ingebouwd vacuüm, zo blijven de afgeschoren haartjes achter in het toestel en niet in je neus. Sommige modellen beschikken over een beveiliging om wonden en sneetjes te vermijden.

Zo’n apparaat moet je af en toe ook onderhouden en schoonmaken. Het is handig als je de snijkop van het toestel kunt afnemen zodat je achtergebleven haartjes kunt verwijderen. Als je dit niet af en toe doet kan het apparaat niet optimaal blijven werken.

Kijk tenslotte nog of de levensduur van de batterij voldoet aan jouw eisen. Vele mensen zullen de neustrimmer willen meenemen en gebruiken op verplaatsing dus het is dan beter dat je batterijen redelijk lang meegaan. De meeste modellen beschikken over een herlaadbare batterij die je makkelijk oplaadt met de meegeleverde oplader.

Transport en prijs

Je kunt een neustrimmer makkelijk transporteren dankzij de compacte vorm. Dit is handig voor zakenmannen die er elegant moeten uitzien, vooral als ze presentaties moeten geven of een vergadering hebben met belangrijke bedrijfsleiders. Vele neustrimmers worden geleverd met een handig opbergtasje waar je ook nog eens extra accessoires in kunt bewaren.

Om een neustrimmer te kopen moet je gelukkig niet over een enorm budget beschikken. Deze apparaten kun je voor weinig geld kopen. Let er wel op dat je beter iets meer geld uitgeeft voor een product van goede kwaliteit zodat je zeker pijnloos je neushaar kunt trimmen. Je kunt het prijskaartje eventueel ook drukken door verschillende producten samen te bestellen. Denk bijvoorbeeld maar aan één van de beste eaux de toilette voor heren.

Maak gebruik van de vele informatie die online tot je beschikking staat. Je kunt verschillende producten vergelijken en ook informatie ophalen uit de vele reviews van andere kopers. Wekelijks kun je aanbiedingen vinden van verkopers dus je zult zeker geen probleem hebben om een goed product te vinden.

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE