Beste aktetas

Laatste update: 23.05.24

 

Aktetassen test van 2024

 

Ben je op zoek naar een duurzame aktetas maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou alvast aanraden om even een kijkje te nemen naar onze koopgids. Daarin proberen we een aantal belangrijke kenmerken nader te beschrijven zodanig de zoektocht iets makkelijker te laten verlopen. Je kunt natuurlijk ook gewoon verder klikken naar onze top 3 waarin we jou de 3 best beoordeelde aktetassen even kort voorstellen. Zo blijkt de Dstrct Limited Laptoptas alvast een goede aanbeveling te zijn. Deze tas combineert kwaliteit en design moeiteloos met elkaar. Kortom, een echte aanrader volgens heel wat klanten. Door te kiezen voor de Burkely Vintage Doris aktetas kies je voor een duurzame aktetas die vervaardigd is uit kwalitatief leer.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Aktetas Reviews – Top 5

 

Ben je op zoek naar een tas die er elegant maar toch ook zakelijk uitziet en waar je jouw laptop en papieren veilig in kunt bewaren? Dan moet je misschien eens een kijkje nemen tussen de aktetassen die wij voor jou hebben geselecteerd. Wij hebben deze 5 topproducten gekozen op basis van de reviews van kopers. Zo hoef jij er enkel maar de beste aktetas voor jou uit te pikken.

 

1. Dstrct Limited Laptoptas

 

Als je op zoek bent naar een aktetas aanbieding dan kan dit model van het merk DSTRCT misschien wel iets voor jou zijn. Deze aktetas heeft een lage prijs in vergelijking met de andere modellen uit onze lijst. Daardoor behoort het zeker tot de goedkope aktetassen.

De DSTRCT tas is een universeel model waardoor het zowel een aktetas voor heren alsook voor dames kan zijn. Dit model is volledig gemaakt uit kwaliteitsleder en biedt voldoende ruimte. Er is een opbergvak voorzien om je laptop veilig in te bewaren. Daarnaast is er nog ruimte voorzien waar jij documenten en andere benodigdheden zoals je gsm kunt in opbergen.

De meeste kopers zijn helemaal overtuigd van het product. Het is een kwaliteitsvolle tas die niet alleen handig is maar er ook leuk uitziet. Eén enkele gebruiker blijkt zich echter te storen aan de geur van het leer.

Tegenwoordig is er heel wat keuze wanneer je besluit op zoek te gaan naar een degelijke aktetas. Indien je de aktetas ook wenst te gebruiken om je laptop te verplaatsen, dan kan dit product misschien wel iets voor jou zijn. De tas wordt jou aanbevolen door, misschien wel het beste merk DSTRCT.

 

Voordelen:

Budget: je zult deze aktetas vast en zeker tussen de goedkope producten kunnen spotten. En misschien heeft het ook wel de laagste prijs in vergelijking met de andere tassen uit deze lijst.

Universeel: doordat het hier om een universele aktetas gaat, kan dit product zowel door mannen alsook door vrouwen zonder problemen worden gebruikt.

Materiaal: de aktetas is vervaardigd uit bijzonder duurzaam kwaliteitsleder dat makkelijk te onderhouden is.

Handig in gebruik: verder kun je de tas makkelijk afsluiten door gebruik te maken van de beschikbare ritssluiting. Het stevige handvat biedt nog net iets meer comfort.

 

Nadelen:

Slechte geur: één enkele koper is jammer niet helemaal tevreden met de specifieke geur die het leer nalaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Burkely Vintage Doris

 

Wil jij jouw vrouw of vriendin verrassen met een leuk cadeau? Bekijk dan zeker deze aktetas voor dames eens. De tas is gemaakt uit leer van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een zwarte kleur. Daarnaast zijn er nog 2 andere kleuren beschikbaar zodat jij enkel de tas naar keuze hoeft uit te kiezen.

Je kunt de tas gemakkelijk in de hand of over je schouder dragen. Het leer creëert een stijlvolle maar tevens ook zakelijke uitstraling. Zo kun jij de tas perfect gebruiken tijdens een zakelijke vergadering of gewoon tijdens een leuk uitje met vrienden. Er is voldoende ruimte voorzien om een laptop en documenten in op te bergen.

De reacties bij dit product zijn over het algemeen positief. Een aantal personen vindt de uitstraling van de tas heel positief net zoals de kwaliteit ervan. Voor één enkele gebruiker is de tas toch net iets te zwaar.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor deze unieke tas van Burkely. Zoals het ontwerp doet vermoeden, is dit de ideale aktetas om door vrouwen te worden gebruikt. Toch is het altijd handig indien je op voorhand even een inkijk kunt hebben in de voor- en nadelen ervan. Hieronder alvast een korte selectie.

 

Voordelen:

Design: de tas is volledig afgewerkt in een prachtige elegante zwarte kleur maar kun je ook nog in 2 andere unieke kleuren bestellen.

Comfort: het prachtige stevige handvat zorgt voor net iets meer comfort en biedt je ook de mogelijkheid om de tas eventueel over je schouder te gaan dragen indien je dit wilt.

Materiaal: net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze unieke aktetas volledig vervaardigd is uit bijzonder duurzaam kwaliteitsleer.

Formaat: de tas is voldoende groot om er bijvoorbeeld een standaard laptop en bijbehorende map met documenten veilig in te bewaren.

 

Nadelen:

Te zwaar: we merken dat een enkele koper van mening is dat deze unieke aktetas veel te zwaar weegt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Vintage Dean Briefcase

 

Net zoals het vorige product is ook deze aktetas van het merk Burkely. Doordat er drie kleuren beschikbaar zijn, hoef jij enkel maar de tas te kiezen die aan jouw wensen voldoet.

Deze tas is volledig uit leer gemaakt. Dit wil dus zeggen dat het in het begin wat stugger kan aanvoelen. Eenmaal je de tas vaker gebruikt, zul je merken dat het leer soepeler wordt. De tas beschikt over 3 compartimenten die perfect zijn om een laptop en A4 documenten in op te bergen. Je sluit de tas veilig af door middel van een gespsluiting.

Eén enkele koper laat weten dat de kleur niet helemaal overeenkomt met deze op de foto. Echter zijn alle andere gebruikers wel overtuigd van het product. De meeste personen geven dan ook een positief advies over de goede kwaliteit ervan en het fraaie design.

Deze unieke aktetas met vintage uitstraling wordt jou, net zoals het hierboven besproken product, ook aanbevolgen en aangeboden door het bekende en sterk gewaardeerde merk Burkely. Laten we toch maar even op zoek gaan naar de populairste kenmerkende eigenschappen van de aktetas.

 

Voordelen:

Materiaal: de tas is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en makkelijk te onderhouden leer. Naarmate je de tas regelmatiger gaat gebruiken, zal het leer meteen ook dat tikkeltje soepeler gaan aanvoelen.

Comfort: de aktetas is onderverdeeld in 3 gelijkwaardige opbergvakken waarin met gemak een laptop of een map met belangrijke documenten past. Verder is er ook nog een klein opbergvakje aan de buitenkant van de aktetas voorzien.

Veiligheid: je kunt de grote opbergcompartimenten van de tas zonder problemen afsluiten door gebruik te maken van de gespsluiting. Het aparte vakje is voorzien van een ritssluiting.

 

Nadelen:

Kleur: een blik op de online beoordelingen leert ons dat een enkele koper niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de kleur. Zo zou de kleur van de werkelijke tas niet helemaal dezelfde zijn als de kleur die wordt afgebeeld.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Antique Avery Worker Black

 

Deze zwarte aktetas behoort niet meer tot de goedkope aktetassen en dit kun je duidelijk zien aan de prijs. Op de foto staat het zwarte model afgebeeld maar het is ook mogelijk om uit 2 andere kleuren te kiezen.

Deze tas is gemaakt uit rundleer. Zo creëert men een stoere uitstraling die tegelijk ook heel stijlvol is. De tas is voorzien van een dubbele ritssluiting en een schouderband die je kunt aanpassen of verwijderen. Er is voldoende ruimte om een laptop en documenten in op te bergen. Daarnaast zijn er ook kleinere opbergvakjes voorzien om een gsm of sleutels in te bewaren.

Voor één koper blijkt de schouderband niet zo heel stevig te zijn. Toch is de meerderheid van de gebruikers wel overtuigd van de goede kwaliteit. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien is dit wel de tas waarnaar jij op zoek bent. Je kunt het altijd laten weten via een review.

Indien het allemaal een tikkeltje meer mag zijn dan kun je ook altijd nog opteren voor deze unieke Avery Worker aktetas. De tas is afgewerkt in een zwarte kleur die heel elegant en zakelijk oogt. Echter is het ook mogelijk om de tas in nog 2 andere elegante kleuren te bestellen indien je dit wenst.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een duurzame aktetas die vervaardigd is uit stevig en makkelijk te onderhouden rundleer.

Veiligheid: het is mogelijk om de hoofdvakken en kleinere opbergvakjes veilig af te sluiten door gebruik te maken van de ritssluiting.

Comfort: de tas is niet alleen voorzien van een stevig handvat maar bovendien ook van een afneembare en verstelbare schouderband.

 

Nadelen:

Slechte kwaliteit: slechts een bijzonder kleine minderheid van de klanten blijkt toch niet helemaal overtuigd te zijn van de geleverde kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Kipling Neat Spark Graphite

 

Deze aktetas van het merk Kipling ziet er heel modern en elegant uit. Je kunt kiezen uit maar liefst 8 verschillende kleuren en de tas kopen die jij het liefste ziet.

Er is een opbergvak voorzien om een laptop en notitieblok in te bewaren. Daarnaast zijn er heel wat kleine compartimenten zodat jij jouw sleutels, pen of gsm veilig kunt opbergen. Je kunt de tas gemakkelijk bij de hand of over je schouder dragen. Daarnaast is de stof ook nog eens waterafstotend.

Over het algemeen zijn de meeste kopers helemaal overtuigd van deze tas. Het is een product van goede kwaliteit die voldoende ruimte biedt. Uit één enkele review blijkt dat het voor de koper soms wat zoeken is. Dit komt doordat er volgens deze persoon net iets te veel vakjes zijn.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met deze prachtige aktetas die jou wordt aangeboden door één van de populairste merken; Kipling. De tas wordt gekenmerkt door het bekende Kipling aapje en je hebt bovendien de mogelijkheid om de tas in meerdere kleuren en designs te bestellen.

 

Voordelen:

Inhoud: de tas is voorzien van een vrij groot opbergvak dat voldoende ruimte biedt om een standaard laptop veilig in op te bergen. Verder zijn er ook nog eens diverse kleinere opbergvakjes voorzien.

Comfort: de tas is voorzien van een stevig handvat en daarnaast ook nog eens uitgerust met een verstelbare schouderriem die je er zelfs kunt afnemen.

Materiaal: deze unieke aktetas is vervaardigd uit duurzame stof die bovendien volledig waterafstotend is.

 

Nadelen:

Te ingewikkeld: slechts één enkele koper is van mening dat de tas iets te veel opbergvakjes aanbiedt waardoor je soms lang moet zoeken om iets te kunnen terugvinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Aktetassen koopgids

 

Een aktetas heb je vandaag de dag in verschillende vormen en formaten. Zo heb je goedkope aktetassen en je hebt de duurdere design modellen. Het is daarom een aanbeveling om eerst zoveel mogelijk verschillende tassen met elkaar te vergelijken alvorens je een beslissing neemt. Je kunt je beslissing laten leiden door rekening te houden met het type, het prijskaartje, het formaat, de materialen en de eventuele extra kenmerken. Op die manier zal het gemakkelijker zijn om een keuze te maken uit de beste aktetassen. Probeer ook te letten op eventuele aanbiedingen.

Wat is een aktetas?

Een aktetas kan groot of klein zijn en van meer of minder extra opties en kenmerken genieten. Een aktetas wordt door heel wat personen waaronder vooral mannen, gebruikt om belangrijke documenten en papieren mee te nemen. Dit kan zijn naar kantoor of een zakelijke vergadering in het buitenland. Een aktentas kun je ook gebruiken om een laptop of tablet op een veilige manier te verplaatsen. Indien je dus op zoek gaat naar een aktetas zul je praktisch meteen merken dat er wel bijzonder veel keuze op de markt gebracht is.

Probeer daarom voor jezelf eerst uit te maken waarvoor jij de tas zou willen gebruiken. Ben je van plan de tas sporadisch te gebruiken of toch bijna dagelijks. Door jezelf deze dingen af te vragen zou het gemakkelijker kunnen zijn om de geschikte aktetas te vinden. Verder zul je meteen kunnen opmerken dat de ene tas misschien iets duurder is dan de andere. Uiteraard is het altijd mogelijk om een aktetas aanbieding tegen te komen die helemaal aan het verwachtingspatroon voldoet.

 

Nieuw of tweedehands

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer aan bod is gekomen, zul je aktetassen van verschillende prijsklassen vinden. Het is maar de vraag welk bedrag je zelf bereid bent om uit te geven. Ben je iemand die veel belang hecht aan de kwaliteit en het design? Of hoeft een aktetas voor jou vooral functioneel te zijn. Dit kunnen allemaal doorslaggevende factoren zijn om te bepalen met welke aktetas jij aan het einde van de rit naar huis wilt gaan. Een tweedehands aktetas is eventueel een goed idee wanneer je de tas niet zo vaak zult gebruiken. Zo hoef je er ook geen bijzonder groot bedrag aan te spenderen.

Indien je toch echt een tas van een bekende modeontwerper of designer wenst dan zul je algauw rekening moeten houden met hogere prijskaartjes. Het is misschien een goed idee om de online reviews van de kopers eens grondig te bekijken. Daar wordt er heel vaak nog extra advies en informatie gegeven. Ook de gebruikerservaring kan een belangrijke rol spelen in de keuze. Ga zeker en vast eventuele promoties niet uit de weg. Zo kun je eventueel een echte designertas tegen een voordelig tarief op de kop tikken.

 

Gebruikte materialen en formaat

Aktetassen worden door heel wat personen aangekocht om belangrijke papieren en documenten of eventueel zelfs een laptop veilig te verplaatsen. Dit verklaart meteen waarom het mogelijk is om te kiezen uit verschillende materiaalsoorten en formaten. Het formaat van de aktetas kun jij op een eenvoudige manier bepalen door rekening te houden met het doel. Je hebt aktetassen die je op je rug kunt dragen als een soort boekentas en dus geschikt zijn om mee te nemen naar school. Verder heb je ook modellen met enkel een handvat of een schouderriem en een apart vakje om je laptop op te bergen.

Ook op het gebied van de gebruikte materialen kun je heel wat onderscheid opmerken. Zo heb je heel wat aktetassen die vervaardigd zijn uit duurzaam en stevig leer. In de meeste gevallen gaat het hier dan om kalfsleer of buffelleer. Leer ziet er heel stoer en stijlvol uit en is een echte aanrader onder zakenlui. Als je een casual aktetas zoekt die je bijna dagelijks kunt gebruiken dan kun je kiezen uit katoen, polyester of zelfs canvas.

Soort en extra kenmerken en opties

Eigenlijk kunnen we drie grote groepen onderscheiden binnen de aktetassen. Zo heb je eerst en vooral de portfolio aktetassen. Deze modellen hoef je onder je arm te dragen aangezien ze niet voorzien zijn van een handvat. Een foliotas is dan een model dat is uitgerust met een uitschuifbaar handvat. Verder kun je ook opteren voor de attaché aktetas. Dit doosvormige model is vaak gemaakt uit kwaliteitsleer en is voorzien van een scharnierend frame. De attaché aktetas bestaat telkens uit 2 opbergvakjes.

Verder zal de ene tas over iets meer mogelijkheden beschikken in vergelijking met de andere aktetas. Zo is een tas met een brede verstelbare schouderriem altijd handiger dan een tas die niet voorzien is van een handvat. Aparte opbergvakjes voor je smartphone, je sleutels of eventueel een balpen zijn ook altijd mooi meegenomen en bieden extra comfort aan. Als je bijna dagelijks een laptop nodig hebt, dan kijk je best uit naar een aktetas die voldoende ruim is om je laptop in op te bergen.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE