Beste portemonnee voor heren

Laatste update: 23.05.24

 

Portemonnees voor heren test van 2024

 

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk geschenk voor je vader, broer of echtgenoot? Dan kun je misschien wel iets leuks vinden tussen de portemonnees voor heren. Toch kan het ruime assortiment ook voor heel wat keuzestress zorgen. Daarom willen wij jou graag helpen en hebben we alvast een koopgids opgesteld. Zo weet je ongeveer met welke elementen je zoal rekening zou kunnen houden. Daarnaast kun je ook verder scrollen naar onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde producten aan jou voorstellen. Zo zou je kunnen kiezen voor de Dr Amsterdam Waxi portemonnee voor heren, beschikbaar in verschillende prachtige designs. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Businessme Billfold Rfid portemonnee voor heren. Het is een vrij compacte portemonnee die je makkelijk in je broekzak kunt meenemen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

Portemonnee voor heren Reviews – Top 5

 

Mannen hebben graag een portemonnee die enerzijds heel erg compact is maar waar ze anderzijds toch alles in kwijt kunnen. Opdat jij de beste portemonnee voor heren er zou kunnen uitkiezen, hebben wij een selectie gemaakt. We hebben 5 topproducten geselecteerd op basis van de beoordelingen van kopers.

 

1. Dr Amsterdam Waxi

 

Met deze portemonnee voor heren van het merk DR Amsterdam zit je zeker goed. Je kunt kiezen uit 3 verschillende designs die er allemaal even stijlvol uitzien.

De portemonnee is gemaakt uit gewaxt leer en bekomt daardoor zijn elegante uitstraling. Er is een muntvakje voorzien aan de binnenkant van het product. Verder zijn er ook opbergvakjes waarin je 10 pasjes veilig in kunt bewaren. In de overige opbergvakjes kun je gemakkelijk je geld kwijt.

De meeste kopers zijn heel tevreden en geven dan ook positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product en de mooie afwerking. Uit één enkele review blijkt dat het product volgens de gebruiker toch niet zo lang meegaat.

Is het binnenkort de verjaardag van je broer, vader, echtgenoot of partner? Dan ben je vast op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk. Misschien kan deze unieke portemonnee voor heren dan wel iets voor jou zij. Het product wordt jou aanbevolen en geleverd door het bekende, en misschien wel beste merk DR Amsterdam.

 

Voordelen: 

Design: het is een duurzame en prachtige heren portemonnee die bovendien te bestellen is in 3 verschillende kleuren en designs.

Materiaal: de portemonnee voelt niet alleen zacht en soepel aan maar ziet er ook heel erg elegant uit. Dit heeft vooral te maken met het gewaxt leer waaruit deze portemonnee ontstaan is.

Handig in gebruik: de portemonnee beschikt over heel wat opbergvakjes. Er is zelfs een handig muntvakje aanwezig in de binnenkant van deze unieke heren portemonnee.

 

Nadelen: 

Kwetsbaar: volgens één enkele koper zou het product echter vrij kwetsbaar zijn en dus bijzonder snel stuk gaan. Dat is natuurlijk jammer

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Businessme Billfold Rfid

 

Dit model van Businessme behoort zeker en vast tot de goedkope portemonnees voor heren. Dat kan je duidelijk zien aan de prijs. De zwarte kleur straalt iets heel stoers uit maar is tegelijkertijd ook heel elegant.

De portemonnee is uit zwart leer gemaakt en is een zeer compact model dat je handig overal mee naartoe kunt nemen. Er is voldoende ruimte voorzien om 6 pasjes in te bewaren en wat geld. Bovendien heeft deze portemonnee ook RFID bescherming. Hierdoor zijn jouw pasjes altijd beschermd tegen mogelijke transacties van buitenaf.

De meeste kopers zijn echt wel helemaal overtuigd van dit product. Het ziet er niet alleen mooi uit maar is ook echt heel praktisch. Toch blijkt één gebruiker niet volledig tevreden te zijn. Volgens die persoon biedt het iets te weinig ruimte. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken want misschien kan dit wel een portemonnee voor heren aanbieding zijn.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke heren portemonnee van het gewaardeerde merk Businessme. Bovendien zou het zomaar eens over de laagste prijs kunnen beschikken. Een echt koopje dus en ideaal voor mensen met een beperkt budget of wanneer je liever niet zoveel geld wenst uit te geven.

 

Voordelen: 

Formaat: in vergelijking met sommige andere portemonnees zul je merken dat dit exemplaar vrij compact is en dus handig mee te nemen is in je broekzak.

Materiaal: net zoals de meeste heren portemonnees uit deze lijst, zul je vaststellen dat dit unieke product vervaardigd is uit kwaliteitsleer.

Handig in gebruik: het is een duurzame heren portemonnee die over meerdere opbergvakjes beschikt en zelfs voorzien is van RFID bescherming.

 

Nadelen: 

Te klein: jammer genoeg blijkt één enkele koper toch van mening te zijn dat de portemonnee iets groter had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ögon Designs Stockholm Rfid

 

Met de Ögon Designs portemonnee haal je zeker een degelijk product in huis. Bovendien kun je dit model in 10 verschillende kleuren krijgen. Zo hoef jij enkel te beslissen welke kleur jij het liefste ziet.

Deze portemonnee zou je eigenlijk ook als een kaarthouder kunnen zien. Het model is gemaakt uit aluminium en is bijzonder stevig. Het biedt voldoende ruimte om 12 pasjes of klantenkaarten gemakkelijk in te bewaren. Je kunt er uiteraard ook briefgeld veilig in opbergen. Dankzij de RFID zijn jouw kaarten beschermd tegen transacties.

Uit de reviews blijkt dat heel wat kopers dit een product van goede kwaliteit vinden. Het ziet er niet alleen mooi uit maar biedt ook echt voldoende ruimte. Toch is niet iedereen even tevreden. Zo merkte één koper op dat de kleur toch net iets anders was op de foto. Volgens een andere gebruiker werkt het drukmechanisme om de portemonnee te sluiten niet altijd even goed.

Ben je echt specifiek op zoek naar een portemonnee voor heren die je vooral kunt gebruiken om je pinpassen in op te bergen? Dan kan dit unieke exemplaar van Ögon Designs misschien wel iets voor jou zijn. Om het voor jou makkelijker te maken, hebben we hieronder alvast de populairste eigenschappen opgesomd.

 

Voordelen: 

Design: de portemonnee is afgewerkt in een opvallende paarse kleur maar kun je ook nog in 10 andere kleurtjes en designs bestellen.

Materiaal: het is een degelijk product dat vervaardigd is uit stevig, duurzaam en tegelijk lichtgewicht aluminium.

RFID bescherming: het product is bovendien voorzien van RFID bescherming zodanig dat alle pinpassen beveiligd zijn tegen eventuele transacties.

 

Nadelen: 

Matige kleur: we merken dat een kleine minderheid van de klanten toch niet helemaal tevreden blijkt te zijn over de geleverde kleur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Safekeepers Billfold Model

 

Wil jij jouw bankkaarten ten allen tijde kunnen beschermen tegen mogelijke transacties van buitenaf? Dan kan dit model van Safekeepers wel een goede aanbeveling zijn. Het is namelijk voorzien van RFID bescherming die ervoor zorgt dat andere mensen geen transacties kunnen doen met jouw kaarten.

Je kunt kiezen uit een bruin of zwart model die er beiden heel stijlvol en elegant uitzien. De portemonnee is gemaakt uit leer en is duurzaam. Aan de binnenkant van dit model is er een doorzichtig opbergvakje voorzien. Hier kun je eventueel foto’s in plaatsen. Verder is er voldoende ruimte om geld en 11 pasjes in te bewaren.

Heel veel personen geven een positief advies over de goede kwaliteit van het product. Het is een heel praktische portemonnee die er ook nog eens leuk uitziet. Zelfs de prijs valt bijzonder goed mee. Enkele gebruikers vinden dit model niet echt duurzaam en niet zo handig. De meningen zijn dus eerder verdeeld maar dat kan alleen maar ruimte tot verbetering bieden.

Ook het merk Safekeepers is een vaste waarde zodra je op zoek gaat naar een degelijke en duurzame portemonnee voor heren. Het is uiteraard altijd handig om op voorhand even op zoek te gaan naar de kenmerkende eigenschappen ervan. Hieronder alvast een goed overzichtje.

 

Voordelen: 

RFID bescherming: net zoals het vorige exemplaar, zul je merken dat ook met deze portemonnee je pinpassen helemaal beveiligd zijn tegen eventueel uitgevoerde transacties.

Design: het is een duurzame portemonnee die je kunt bestellen in een bruine of zwarte kleur.

Materiaal: de portemonnee voor heren is bovendien vervaardigd uit bijzonder duurzame materiaalsoorten zoals leer. Het voelt heel stevig en soepel aan maar is tegelijk ook heel elegant.

Opbergmogelijkheden: het lijkt misschien een heel compacte portemonnee maar toch zijn er heel wat opbergvakjes voorzien.

 

Nadelen: 

Niet duurzaam: jammer genoeg blijkt een bijzonder kleine minderheid van de klanten niet helemaal tevreden te zijn over de duurzaamheid van het product. Koop bij bol.com (€24.95)

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Hillburry VL777012 5026

 

Als je graag een klassevolle portemonnee wilt dan kun je dit model van Hillburry eens bekijken. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 6 verschillende kleuren.

Doordat de portemonnee uit vintage leer gemaakt is, ziet dit model er heel stoer en robuust uit. Het is een eerder compacte portemonnee die toch voldoende plaats biedt om alles veilig in te bewaren. Zo is er een vakje voorzien om kleingeld in op te bergen. Maar je kunt er ook je pasjes en briefgeld in kwijt.

De meeste kopers zijn echt helemaal overtuigd van dit product. Het is een handige portemonnee die er ook nog eens heel erg goed uitziet. Voor één enkele koper sluit de portemonnee niet zo goed af, wanneer die te vol zit.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met deze unieke en opvallende portemonnee voor heren van het bekende en sterk gewaardeerde merk Hillburry. Indien je op zoek bent naar een echte blikvanger en opvallend exemplaar, dan is deze portemonnee iets voor jou. Bovendien zijn er ook nog heel wat andere kleurmogelijkheden te bestellen.

 

Voordelen: 

Materiaal: het is een degelijke en duurzame portemonnee die vervaardigd is uit kwaliteitsvol vintage leer.

Formaat: de compactheid van deze unieke mannen portemonnee zorgt ervoor dat dit product heel makkelijk overal mee te nemen is.

Opbergmogelijkheid: ondanks het compacte formaat zul je toch versteld staan van de verschillende opbergvakjes waarover de portemonnee beschikt. Ideaal om pinpassen, briefgeld en muntstukjes veilig in te bewaren.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: ondanks de vele positieve reacties van dit product is er slechts één enkele koper die toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de heren portemonnee. Laat je hierdoor echter niet meteen afschrikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Portemonnees voor heren koopgids

 

De meeste mannen verkiezen een portemonnee die niet al te groot is. Toch merken we dat het design ook steeds meer en meer een belangrijkere invloed krijgt. Het is dan ook een goede aanbeveling om niet zomaar de eerste de beste portemonnee te kopen. Bekijk misschien eerst eens verschillende modellen en aanbiedingen en probeer deze met elkaar te vergelijken. Let hierbij meteen ook op de mogelijkheden, het prijskaartje en het materiaal. Op die manier is het eenvoudiger om de beste portemonnees voor heren te beoordelen.

Het nut van een portemonnee

De meeste mannen nemen eigenlijk het liefst van al niet zo heel veel mee. En in de meeste gevallen zie je dan bovendien ook nog dat de vrouw of partner een aantal zaken hoeft bij te houden in de handtas. Toch merken we vandaag de dag steeds meer mannen op met een portemonnee. Een portemonnee voor heren moet in de eerste plaats comfortabel en handig zijn. Sommige andere mannen hechten daarnaast ook aandacht aan kwaliteit en design. Denk bijvoorbeeld maar aan voetballers of andere sportlui die toch ook wel belang hechten aan het esthetische.

Toch is een portemonnee ook voor heren een handig item om te hebben. In een portemonnee kun je naast muntstukken en biljetten namelijk ook belangrijke documenten in kwijt. Denk maar aan een rijbewijs of de identiteitskaart. Op die manier heb je altijd alles bij en hoef je je geen zorgen te maken. In de zoektocht naar de ideale portemonnee voor mannen zul je heel wat onderscheid tegenkomen. Zowel op het gebied van design alsook van formaat, materiaal en kwaliteit. Zo zijn er heel wat goedkope portemonnees voor heren net zoals er ook heel wat dure exemplaren zijn.

 

Het design en de kostprijs

Net doordat er verschillende modellen op de markt gebracht zijn, mag het ook niet verwonderen dat er heel wat verschillende prijzen zullen opduiken. Zo heb je hele dure portemonnees maar je kunt ook heel wat koopjes op de kop tikken. Daarom raden wij jou aan om op voorhand eens na te denken over het budget. Welk bedrag zou jij aan een degelijke portemonnee voor heren kunnen en durven geven? Is de kwaliteit voor jou belangrijker dan het design of is het design toch ook wel een bepalende factor? Het is nu eenmaal logisch dat een portemonnee van Armani duurder zal zijn in aankoop.

Ook de gebruikte materiaalsoorten kunnen een bepaalde invloed uitoefenen op de uiteindelijke prijsbepaling. Leer is nu eenmaal minder goedkoop in vergelijking met kunststof. Je kunt misschien ook even een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen. Daar kun je vaak heel wat extra tips en advies terugvinden net alsook heel wat handige informatie omtrent de gebruikerservaring. Dit alles kan jou helpen om een uiteindelijke beslissing te maken. Houd ook zeker eventuele promoties in de gaten en wie weet kun je zo wel een portemonnee voor heren aanbieding vinden.

 

Het materiaal en het formaat

In je zoektocht naar de voor jou ideale portemonnee voor heren zul je ook heel wat verschillende materiaalsoorten tegenkomen. Zo heb je heel wat portemonnees die uit gewaxt leer gemaakt zijn. In de meeste gevallen gaat het hierbij steevast om rundleer. Rundleer is op zich al heel stevig en duurzaam en doordat het gewaxt wordt zal het er ook bijzonder elegant uit gaan zien. Verder heb je ook heel wat modellen die uit kunstleer of nep leer gemaakt zijn. Leer is op zich bijzonder duurzaam toch is het belangrijk om het leer goed te onderhouden. Regelmatig poetsen en invetten is dus de boodschap.

Er bestaan ook verschillende eerder compacte portemonnees die uit aluminium gemaakt zijn. Aluminium is stevig en duurzaam en bovenal ook licht van gewicht. Dit maakt het bijzonder handig om overal mee naartoe te nemen. Daarnaast zul je ook een keuze moeten maken op het gebied van formaat. Je hebt grotere portemonnees met verschillende onderverdelingen maar je hebt ook kleinere modellen. Deze kleinere modellen worden ook wel eens als kaarthouder gebruikt om bankkaarten en dergelijke in te bewaren.

 

 

Extra kenmerken en opties

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke portemonnee dan kunnen wij jou enkel aanraden om eventueel uit te kijken naar een exemplaar met onderverdelingen. Indien het jouw bedoeling is om bankkaarten en dergelijke in op te bergen dan is het misschien leuk om een portemonnee aan te kopen met aparte vakjes. Waarin je deze kaarten dan kunt opbergen. Wanneer je vaak heel wat kleingeld op zak hebt, dan kan een portemonnee met een apart opbergvakje wel een handig idee.

Zorg er bovendien ook voor dat je de portemonnee goed en veilig kunt afsluiten. Een ritssluiting is over het algemeen net iets veiliger en zekerder dan een model met een drukknoopsluiting. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden die je vandaag de dag op de markt zult kunnen waarnemen. Vergelijk gerust de verschillende portemonnees en kies er het model uit dat het beste bij jouw persoonlijkheid en stijl past.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE