Beste wegwerpmesje

Laatste update: 23.05.24

 

Wegwerpmesjes test van 2024

 

Wanneer je binnenkort op reis vertrekt of misschien wel gaat kamperen met vrienden dan kunnen wegwerpmesjes wel altijd goed van pas komen. De mesjes zijn vrij compact en makkelijk om mee te nemen. Ideaal dus wanneer je op reis vertrekt. Wij helpen jou alvast een handje op weg door jou de 3 beste wegwerpmesjes van dit moment even voor te stellen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Gillette Venus Oceana wegwerpmesjes. Je zult merken dat de verpakking maar liefst 3 afzonderlijke scheermesjes bevat. Ook wanneer je kiest voor de Gillette Venus Simply 3 scheermesjes mag je zeker zijn van degelijkheid en duurzaamheid. De mesjes zijn vrij compact en makkelijk mee te nemen als binnenkort op vakantie vertrekt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Wegwerpmesje reviews – top 5

 

 

Wegwerpmesjes zijn altijd handig. Vooral als je geen stopcontact hebt op een camping en je baard of je benen wilt scheren. Ze bestaan voor vrouwen en mannen en zijn makkelijk overal mee naartoe te nemen. Maak gebruik van ons artikel om meer informatie in te winnen over verschillende uitstekende wegwerpmesjes. Zo wordt je aankoop makkelijker en kun je zelf het beste wegwerpmesje uitkiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Gillette Venus Oceana

 

Dit pakketje bevat 3 wegwerpscheermesjes die bedoeld zijn voor gebruik door vrouwen. De mesjes zijn uitgerust met zachte beschermkussentjes en dankzij het draaiend scheerhoofd kun je zelfs de moeilijkste plekjes op je lichaam bereiken.

De Oceana wegwerpmesjes gebruiken een drievoudig scheersysteem en combineren dat met het wendbare scheerhoofd. Ze beschikken verder nog over een anti-slip handvat voor een betere controle tijdens het scheren. Met deze mesjes kun je eenvoudig in één beweging zacht en glad scheren. Je kunt meerdere pakketten tegelijk kopen om een kleine korting te verkrijgen.

Het advies van de kopers over dit product is positief. De mesjes zijn comfortabel om te gebruiken en gaan lang mee. Het scheerresultaat is optimaal en de kwaliteit is top tegen een scherpe prijs. Voor één gebruiker mocht het beschermhoesje wel wat groter zijn.

Met dit wegwerpmesje van Gillette Venus haal je volgens heel wat kopers een degelijk en gebruiksvriendelijk product in huis. Bovendien is het ook zeker één van de bekende misschien wel het beste merk. Alvorens je besluit om deze mesjes aan te kopen, lijkt het handig om even op zoek te gaan naar de voor- en nadelen ervan.

 

Voordelen:

Comfort: de mesjes zijn voorzien van extra zachte en aangename beschermkussentjes. Bovendien zul je merken dat je het scheerhoofd kunt draaien. Op die manier is het mogelijk om zelfs moeilijke plekjes te kunnen scheren.

Set: deze set van scheermesjes bestaat uit 3 afzonderlijke wegwerpmesjes die je na gebruik gewoon kunt weggooien.

Handig in gebruik: de mesjes combineren een draaibaar scheerhoofd met een handig drievoudig scheersysteem. Verder is er ook nog een antislip handvat voorzien waardoor het scheermesje gemakkelijk en comfortabel in de hand ligt.

 

Nadelen:

Beschermhoesje: de wegwerpmesjes worden geleverd met een degelijke beschermhoes. Volgens één enkele koper had het hoesje toch wel net iets groter mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Gillette Venus Simply 3

 

De Venus Simply 3 mesjes komen in een verpakking met 12 stuks (8 + 4  gratis) en zijn geschikt voor vrouwen. Deze mesjes gebruiken een drievoudig scheersysteem die ook goed is om rondingen mee te bereiken. Voor de hoeveelheid mesjes die je krijgt is de prijs helemaal top, dus dit product behoort tot de categorie van goedkope wegwerpmesjes.

De meeste gebruikers zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van deze wegwerpmesjes aanbieding. De mesjes snijden goed en zijn handig om mee te nemen op vakantie. Over de levering is er ook algemene tevredenheid.

Voor één koper zijn de mesjes niet soepel genoeg en is het beter om voor andere te kiezen. Voor een andere koper is de kwaliteit van de mesjes ondermaats. De mesjes gaan ook maar 2 tot 3 keer mee en daarna moet je ze weggooien.

Net zoals het voorgaande product zijn ook deze wegwerpmesjes afkomstig van het bekende merk Gillette Venus. De set is uitgerust met maar liefst 12 afzonderlijke mesjes waarbij je er wel 4 gratis bij krijgt. De mesjes zijn bovendien gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en dus ideaal wanneer je op reis gaat.

 

Voordelen:

Scheersysteem: je zult vrijwel meteen merken dat deze wegwerpmesjes gebruik maken van een handig en degelijk drievoudig scheersysteem. Op die manier is het iets eenvoudiger om eventuele rondingen te scheren.

Budget: het is misschien niet het product met de laagste prijs, maar toch zul je het zeker tussen de goedkope mesjes kunnen vinden. Het is een voordeelpakket dat uit maar liefst 12 afzonderlijke mesjes bestaat.

 

Nadelen:

Niet soepel: een enkele koper is van mening dat de wegwerpmesjes toch niet zo soepel zijn.

Matige kwaliteit: een andere gebruiker is dan weer niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van deze wegwerpmesjes.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Wilkinson Quattro Titan Sensitive

 

Deze wegwerpmesjes aanbieding van Wilkinson bevat 4 stuks en ze zijn bedoeld voor mannen.

Ze hebben dezelfde topkwaliteit als van een scheerapparaat maar je hebt er geen stopcontact voor nodig.

Ze zijn perfect om mee te nemen op verplaatsing dankzij het lichte gewicht en zijn comfortabel om te gebruiken.

Over dit artikel is er online nog maar één review geschreven door een koper. Deze persoon is heel tevreden over de aankoop van deze mesjes en hij gebruikt ze nu al twee jaar.

Het zijn duurzame mesjes van een goede kwaliteit en de prijs die je ervoor betaalt is ook aanvaardbaar.

Ook het merk Wilkinson zouden we tot de populairste merken kunnen rekenen wanneer we het over wegwerpmesjes hebben. Het loont dan ook zeker en vast de moeite om dit product even wat grondiger onder de loep te nemen.

 

Voordelen:

Set: deze Wilkinson set is uitgerust met maar liefst 4 wegwerpmesjes die ideaal zijn om door heren te worden gebruikt.

Kwaliteit: volgens heel wat kopers hebben de mesjes een uitstekende kwaliteit die vergelijkbaar is met dit van een standaard scheerapparaat. Het aangename is dat je niet hoeft te zoeken naar een stopcontact.

Comfort: doordat de mesjes heel weinig wegen, kun je ze dan ook gemakkelijk meenemen onderweg. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je binnenkort op reis vertrekt.

 

Nadelen:

Op dit moment zijn er helemaal nog geen negatieve online reacties geplaatst bij dit product. Dit wil zeggen dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Anderzijds is het daardoor niet zo eenvoudig jou op de hoogte te houden van eventuele nadelen ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Gillette Simply Venus 2

 

Deze verpakking bevat 4 wegwerpmesjes voor dames die dankzij de lage prijs deel uitmaken van de categorie van goedkope wegwerpmesjes. Ze zijn uitgerust met een scheerkop met 2 mesjes en een lubastrip om soepeler te glijden en tot een optimale scheerbeurt te komen.

Het beschikt ook nog over een druppelvormige handgreep die perfect in je hand past en zijn bewerkt met een vleugje aloë vera voor een lekkere geur. Je kunt dit product gebruiken samen met de scheervoorbereiding van Venus voor een optimaal resultaat.

Tot nu toe werd er één beoordeling geplaatst over deze wegwerpmesjes aanbieding. Deze review is echter helemaal positief en geeft een goed advies. De koper is heel tevreden over het gladde resultaat en vindt ook dat de mesjes langer meegaan dan andere. Ook zijn ze eenvoudig te gebruiken voor de bikinilijn en andere delen van het lichaam.

Net zoals de twee eerste producten zijn ook deze wegwerpmesjes afkomstig van het bekende merk Gillette Venus. Dit doet vermoeden dat het niet alleen één van de populairste merken is maar voor velen misschien ook veruit het beste merk.

 

Voordelen:

Budget: je zult deze wegwerpmesjes zonder twijfel tussen de goedkope exemplaren kunnen vinden. Ideaal wanneer je liever niet zoveel geld hieraan spendeert of een beperkter budget hebt.

Lubrastrip: deze wegwerpmesjes zijn allemaal voorzien van een handige lubastrip. Op die manier zul je merken dat de mesjes veel soepeler over de huid gaan glijden en het scheren efficiënter verloopt.

Comfort: verder zul je merken dat de handgreep van deze mesjes bijzonder comfortabel en aangenaam aanvoelt. Dit heeft te maken met de druppelvorm ervan die perfect in de hand past.

Handig in gebruik: de mesjes zijn verder ook nog voorzien van een degelijke scheerkop die is uitgerust met 2 mesjes. De aloë vera geur zorgt voor een optimaal resultaat.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een enkele koper is van mening dat de mesjes bijzonder kwetsbaar zijn en helemaal niet zo lang meegaan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Gillette Sensor 3 Voetbaleditie 14

 

De Gillette Sensor 3 scheermesjes voor mannen worden verkocht in een verpakking van vier wegwerpmesjes. Ze zijn uitgerust met driebladige geveerde messen met een aloë lubrastrip voor een optimale en gladde scheerbeurt. Dit komt omdat je ze kunt gebruiken om dicht op de huid te scheren en de mesjes passen zich aan je huid aan.

Dit artikel is ideaal om mee te nemen op reis of naar de sportschool, zodat je na een goede workout je stoppelbaard van enkele dagen kunt verwijderen. De mesjes zijn licht van gewicht en zijn eenvoudig te gebruiken omdat ze beschikken over een rubberen anti-slip handgreep.

Over dit product zijn er nog geen online meningen te vinden. Nog geen enkele gebruiker heeft voor dit artikel een review geplaatst. Wegens gebrek aan een beoordeling is het voor ons niet mogelijk om een advies te formuleren over deze wegwerpmesjes aanbieding.

Tot slot zijn er dan ook nog deze wegwerpmesjes van het bekende merk Gilette. Deze mesjes komen in een set per 4 en zijn werkelijk ideaal om door mannen te worden gebruikt. Alvorens je besluit om deze wegwerpmesjes aan te kopen, kun je hieronder het overzicht met de voor- en nadelen even bekijken.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: de mesjes zijn voorzien van driedelig geveerde messen in combinatie met een degelijke aloë vera lubrastrip. Zo verloopt het scheren een pak comfortabeler en efficiënter.

Gebruiksvriendelijk: de mesjes hebben het voordeel dat ze zich grotendeels aan de huid kunnen aanpassen. Op die manier kun je ze behoorlijk dicht tegen het huidoppervlak gaan gebruiken. Verder is de handgreep voorzien van een antislip waardoor het comfortabel in de hand blijft liggen.

 

Nadelen:

Geen reviews: op dit moment zijn er nog geen online reviews geplaatst. Dit zou potentiële kopers eventueel kunnen tegenhouden om het product aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Wegwerpmesjes koopgids

 

Een wegwerpmesje is een scheermesje die je 1 of enkele keren gebruikt om het daarna weg te gooien, de reden daarvoor is dat de mesjes bot worden en het scheermesje dus onbruikbaar wordt. Deze mesjes kunnen een goede uitkomst bieden wanneer je op reis bent of als je je weinig moet scheren. We bespreken even enkele belangrijke punten om rekening mee te houden wanneer je wegwerpmesjes koopt. Wil je een mesje voor vrouwen of mannen? Wil je droog of nat scheren? Hoeveel mesjes wil je kopen? Welk merk geniet je voorkeur? Wat zijn de extra eigenschappen en hoeveel kosten ze?

Vrouwen of mannen

Je ziet het ook wel in de supermarkt als je scheermesjes gaat kopen, er bestaan modellen speciaal voor vrouwen en andere speciaal voor mannen. Je hoeft daar echter geen rekening mee te houden want er is weinig verschil tussen deze twee scheermesjes.

De gebruikte technologie is identiek, het enige verschil is het design van de scheermesjes en de kleuren en vormgeving die gebruikt worden.

Het enige verschil die belangrijk kan zijn is dat scheermesjes voor vrouwen over aanvullende bescherming kunnen beschikken. Omdat vrouwen doorgaans grotere oppervlakken scheren is deze bescherming noodzakelijk.

Je kunt een scheermesje dus zowel als vrouw of als man gebruiken, vooral de wegwerpmesjes. Gebruik dus gerust het mesje van je broer of zus. Als vrouw kun je geld besparen door het wegwerpmesje van je broer te gebruiken want meestal zijn de scheermesjes duurder voor vrouwen.

 

Droog of nat scheren

De meeste mesjes zijn geschikt om droog te scheren maar het is beter als je opteert voor mesjes waarmee je nat kunt scheren. Deze mesjes kun je dan onder de douche gebruiken en ook nat maken om het af te spelen.

Er zijn mesjes die last kunnen hebben van waterschade, deze zijn niet aan te raden want het resultaat zal niet optimaal zijn. Je koopt beter wegwerpmesjes om nat te scheren, het warme water maakt je haartjes ook iets zachter zodat je ze makkelijker kunt verwijderen.

Gelukkig beschikken de meeste mesjes tegenwoordig over beide opties en kun je ze gebruiken om zowel droog als nat te scheren.

 

Hoeveel mesjes en van welk merk

Wegwerpmesjes zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar. Meestal zul je minder geld betalen als je kiest voor een groter aantal mesjes. Neem een kijkje naar de aanbiedingen in je supermarkt en vergelijk de prijzen om te zien op welke aanbieding je het meeste geld bespaart. Als je meerdere mesjes koopt dan ben je ook voor een lange tijd goed en moet je niet te vlug opnieuw mesjes gaan kopen.

Sommige mensen verkiezen mesjes van een bepaald merk, de meeste merken gebruiken hun eigen ontworpen technologie op scheermesjes maar dit gebeurt vooral op elektrische apparaten of professionele scheermessen. Bij wegwerpmesjes heeft het niet veel zin om een bepaald merk te volgen want ze bestaan allemaal uit één mesje en hebben meestal allemaal dezelfde kwaliteit.

Er bestaan ook merken speciaal voor mannen en andere speciaal voor vrouwen, maar zoals we in het begin van deze gids besproken hebben, is er weinig verschil in de gebruikte technologie van de mesjes dus je hoeft weinig aandacht te besteden aan het merk.

 

Extra eigenschappen

Hoewel wegwerpmesjes over niet veel extra eigenschappen beschikken zijn er toch enkele nuttige extra’s die kunnen voorkomen. Zo kan het handvat van de mesjes beschikken over een antisliplaag zodat het mesje stevig in je handen blijft zitten tijdens het scheren.

Wegwerpmesjes kunnen ook een draaiend scheerhoofd hebben zodat het makkelijker is om moeilijk bereikbare plekken te kunnen scheren. Dankzij zachte beschermkussentjes heb je ook geen last van irritatie tijdens het scheren.

Hoewel de meeste wegwerpmesjes slechts één mesje hebben zijn er ook modellen die beschikken over wel 3 mesjes voor een beter scheerresultaat. De prijs van deze mesjes zal natuurlijk iets hoger liggen maar de kwaliteit is ook beter.

Prijs van wegwerpmesjes

Wegwerpmesjes zijn goedkoop in de aanschaf. Je kunt de prijzen makkelijk vergelijken met het aantal mesjes die je ervoor krijgt en zo de beste aankoop maken. Het is een aanbeveling om meerdere mesjes te kopen zodat je voor een lange tijd geen nieuwe nodig hebt.

Vele merken bieden interessante promoties waarbij je minder geld betaalt als je meerdere pakketjes koopt. Houd dus de promoties van je supermarkt in de gaten zodat je deze niet misloopt.

Denk ook aan de mogelijkheid om online je mesjes te kopen, deze worden dan aan huis geleverd mits een extra bedrag voor de verzendkosten. Het voordeel is dat je geen tijd verliest door naar de winkel te stappen, je kunt vanuit je eigen woning op zoek gaan naar je favoriete mesjes.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE