Beste body shaper

Laatste update: 15.07.24

 

Body shapers test van 2024

 

Ben je op zoek naar een degelijke body shaper maar zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan zeker even verder want wij zijn zo vrij geweest om enkele hedendaagse toppertjes voor jou op een rijtje te plaatsen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Peachy waist trainer – Corset dames indien je op zoek bent naar een body shaper die niet alleen corrigerend werkt maar tevens ook effectief vet gaat verbranden. Daartegenover staat de LaFaja Waist Trainer Semi Vest body shaper; een toppertje van uitstekende kwaliteit die niet alleen beschikbaar is in verschillende kleuren maar tegelijk ook in diverse kledingmaten kan worden besteld.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Body shaper Reviews – Top 5

 

 

Als vrouw wil je er uiteraard altijd goed en verzorgd uitzien. Vaak zijn er dagen dat je je onzeker in je vel voelt en dan kan een body shaper meteen soelaas brengen. Omdat wij instaan voor jouw geluk, hebben wij 5 topproducten geselecteerd. We hebben dit niet zomaar gedaan maar na een grondig onderzoek waarbij we rekening hebben gehouden met het advies en de reviews. Bekijk de opties hieronder dus even rustig en kies er voor jou de beste body shaper uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Peachy waist trainer – Corset dames – Body shaper – Zweetband – Fitness band – Afslankband

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een kwalitatieve en functionele body shaper die tevens ook als waist trainer fungeert? Dan lijkt dit model van Peachy in de vorm van een body corset het bekijken alvast meer dan waard. 

De body waist trainer wordt daarbij gekenmerkt door een handige “one size” maat die overeenkomt met een maximale buikomtrek van 130 cm waardoor hij zowel door vrouwen als mannen kan worden gebruikt. In tegenstelling tot de standaard body shapers, wordt dit exemplaar gekenmerkt door een meerlagige structuur waarvan de latex-vrije nano-zilverlaag misschien wel de belangrijkste is. Deze vermindert de kans op eventuele huidirritatie en maakt de body en fit shaper geschikt voor eender welk huidtype. 

De structuur van het corset wordt verder aangevuld met een neopreen laag en elastisch materiaal dat zich zonder problemen aan je lichaamsvorm aanpast. Het gebruiksgemak wordt aangedikt met een onderhoudsvriendelijk karakter en een vriendelijk prijskaartje. Een blik op de online reviews toont gelijk aan dat velen een positief advies geven over de aangeboden kwaliteit, wat leidt tot een mooie 5/5 eindscore voor dit unieke korset.

 

Voordelen:

Vetverbranding: wil je een corset kopen dat gericht is op body shaping én vetverbranding? Dan is dit model van Peachy de beste aanbeveling volgens velen. Zijn unieke structuur zorgt voor een overdadige zweetreactie en bijgevolg vetverbranding.

One size: de body shaper kent een one size formaat en kan daardoor makkelijk door mannen en vrouwen worden gehanteerd.

Materiaal: deze unieke waist trainer wordt gekenmerkt door een meerlagige structuur bestaande uit een latex-vrije nano-zilverlaag gevolgd door een neopreen laag en afgewerkt met elastisch materiaal.

 

Nadelen:

Design: hoewel deze perfect body shaper (kruidvat) door velen positief onthaald wordt, had het misschien wel leuker geweest indien er meer mogelijkheden waren inzake design.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. LaFaja Waist Trainer Semi Vest

 

De LaFaja body shaper zul je omwille van het hogere prijskaartje niet meteen tussen de goedkope body shapers hoeven te zoeken. Dit model uit latex is beschikbaar in verschillende maten en kleuren zodat je er zelf het model kunt uitkiezen dat het beste bij jou past.

In vergelijking met sommige andere body shapers zul je merken dat dit model net een tikkeltje hoger aansluit op je rug en daardoor de taille iets meer uitgesproken wordt. Bovendien biedt het daardoor ook iets meer stevigheid. Doordat het glad is aan de buitenkant is het ideaal om onder gelijk welk type kleding te dragen. Het 3 haakssysteem zorgt ervoor dat de body shaper goed sluit.

De koper laat weten dat de body shaper in eerste instantie bijzonder goed aanvoelde qua kwaliteit en stevigheid. Na enkele dagen was dit al een pak minder. Het is daarom een goed idee om het zelf ook even uit te testen.

Indien je op zoek bent naar de body shaper met de laagste prijs dan lijkt dit product van LaFaja alvast niet de beste aanbeveling. Toch staat het hoge prijskaartje in verhouding met de geleverde kwaliteit en het prachtige design. De moeite waard om de populairste kenmerken eens even op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een duurzame body shaper die volledig uit kwalitatief latex is vervaardigd.

Pasvorm: je hoeft je geen zorgen te maken over de pasvorm aangezien je dit type body shaper in verschillende pasvormen kunt bestellen.

3 haakssysteem: dankzij het 3 haakssysteem is het mogelijk om deze body shaper veilig en goed te kunnen sluiten.

Gebruiksgemak: de body shaper sluit misschien net iets hoger op de rug aan en zorgt daardoor voor een prachtige taille.

 

Nadelen:

Prijzig: jammer genoeg zul je dus wel even rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde uitsteekt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. LuxuryBody Zweetband Buik – Waist Trainer met Zak Man/Vrouw – Afslankband – Sauna belt

 

Ben je er toch al even over aan het denken om een waist trainer te kopen die eveneens als zweetband fungeert tijdens het sporten? Dan raden wij jou aan om de body shaper van het bekende en populaire merk Luxury Body eens even onder de loep te nemen. In tegenstelling tot sommige andere waist trainers, wordt dit exemplaar in meerdere kleurtjes aangeboden wat het geheel net iets aantrekkelijker maakt voor heel wat vrouwen en mannen.

De Luxury Body zweetband – ook wel omschreven als afslankband of sauna belt  – wordt gekenmerkt door een one size formaat die overeenkomt met een totale afmeting van 125 x 0,5 x 23 cm. De band is – vanwege zijn elasticiteit – makkelijk aan te brengen en met behulp van de krachtige velcrosluiting goed op zijn plaats te houden. Doordat de waist trainer hoofdzakelijk uit latex-vrij neopreen vervaardigd is, hoef je alvast niet te vrezen voor eventuele huidirritaties en/ of wondjes. 

Bij correct gebruik van de waist trainer wordt de zweetproductie aanzienlijk verhoogd waardoor de vetverbranding op gang komt. Hoewel heel wat klanten overtuigd zijn van de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding, lijkt een enkele koper toch wel wat twijfels te hebben over de effectiviteit ervan.

 

Voordelen:

Uitvoering: de waist trainer kent een totale afmeting van 125 x 23 x 0,5 cm en wordt aangevuld met een compact gewicht van amper 120 gram.

Klittenband: met behulp van de klittenband sluiting kun je de body shaper perfect aanbrengen. De antislip binnenkant zorgt er overigens voor dat de wais trainer goed op zijn plaats blijft zitten.

Materiaal: de body shaper is hoofdzakelijk uit latex-vrij neopreen vervaardigd waardoor de kans op eventuele huidreacties een pak kleiner wordt.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de kwaliteit toch wel beter had gekund en de waist trainer zijn effectiviteit niet bewijst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Fitness Running – Vrouwen Short Leggings – Naadloze Short Yoga Broek – Hoge Taille 

 

In vergelijking met sommige andere toppertjes binnen deze selectie, lijk je met de Fitness Running legging wel voor een unieke body shaper aanbieding te kiezen. Zijn vriendelijke prijskaartje aangevuld met een uitstekende kwaliteit en hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en comfort, zorgen er alvast voor dat heel wat klanten overtuigd zijn wat dan weer resulteert in een mooie eindscore van 5 sterren.

De short legging wordt jou aangeboden door BukkitBow en kent een standaard taille maat XXL waarbij een normale pasvorm kan worden gehanteerd. Toch niet helemaal jouw maat, dan kun je gelukkig nog uit tal van andere modellen en kledingmaten kiezen waardoor er vast en zeker voor elk wat wils te vinden is.

De fitness & training body shaper is gemaakt uit een combinatie van duurzame materialen waaronder nylon en polyester en kent een korte tot middellange uitvoering. Extra handig op warme zomerdagen of tijdens het sporten!

 

Voordelen:

Materiaal: de BukkitBow body shaper legging is gemaakt uit een combinatie van duurzaam polyester en comfortabel nylon materiaal en kent een standaard dikte.

Kledingmaat:de short legging wordt jou aangeboden in een maat XXL die ongeveer overeenkomt met een taille tussen 80 en 100 cm of een gemiddeld lichaamsgewicht van 62 tot maximaal 80 kg.

Pasvorm: je geniet een normale pasvorm waardoor je perfect je eigen persoonlijke kledingmaat kunt bestellen.

Budgetvriendelijk: zijn vriendelijke prijskaartje maakt deze unieke body shaper alvast een pak toegankelijker bij een brede laag van de bevolking.

 

Nadelen:

Geen mannen: deze Fitness Running legging is hoofdzakelijk ontworpen voor meisjes en dames.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Professionele Body Shaper – full body Corrigerende – Shapewear – Shapewear Bodys

 

We sluiten het rijtje af met deze “full body” corrigerende body shaper die beschikbaar is in 2 kleuren en maar liefst 6 kledingmaten. Let wel; doordat de body shaper behoorlijk klein uitvalt, is het aangewezen om steeds een maatje groter dan je persoonlijke kledingmaat te bestellen. Toch lijken heel wat klanten overtuigd van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, wat gelijk resulteert in een mooie maximale score van 5/5 sterren.

Deze corrigerende body shaper is vervaardigd uit een combinatie van bijzonder duurzame en kwalitatieve materialen waaronder 70% nylon en 30% spandex. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat de body shaper in een bepaalde mate elastisch is en daardoor net iets makkelijker kan worden aangetrokken. Zijn gebruiksgemak wordt aangevuld dankzij het verstelbare design, de CE-certificering en de handige ritssluiting.

Maar dat is nog lang niet alles want verder draagt deze slimme body lifter eveneens bij aan een betere bloeddoorstroming wat de kans op (beginnend) cellulitis dan weer verkleint. Hoewel het niet meteen één van de goedkope professionele body shapers is, is hij toch de moeite waard om in overweging te nemen.

 

Voordelen:

Uitvoering: de body shaper wordt jou aangeboden in maar liefst 6 verschillende kledingmaten en 2 verschillende kleuren.

Materiaal: de professionele body shaper blijkt voor 70% uit duurzaam nylon vervaardigd en voor 30% uit spandex.

Gebruiksgemak: deze professionele body shaper functioneert niet alleen als corrigerend ondergoed en body lifter maar draagt verder ook bij aan een verbeterde doorbloeding en vermindert daardoor ook de kans op cellulitis.

 

Nadelen:

Te klein: houd er rekening mee dat de body shaper vrij klein uitvalt waardoor altijd een maatje groter moet worden besteld

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Body shapers koopgids

 

Een body shaper kan echt wel een goede aanbeveling zijn als je er dag in dag uit goed wilt uitzien. Toch is het niet zo eenvoudig om de perfecte body shaper te vinden. Het is daarom een goed idee om de beste body shapers te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Op die manier zul je een beter idee krijgen van wat er zoal op de markt gebracht is en ook een goede keuze kunnen maken. Zo zou je bijvoorbeeld rekening kunnen houden met bepaalde factoren zoals het gebruiksgemak, het design en het prijskaartje. Maar ook het materiaal en de pasvorm kunnen belangrijk zijn. Door eventuele promoties niet uit de weg te gaan, kun je ook altijd nog een aantrekkelijk body shaper aanbieding tegenkomen.

 

 

Wat is een body shaper en het nut ervan

 

Je zou jezelf misschien wel kunnen afvragen waarom je eigenlijk een body shaper nodig hebt. Eigenlijk zou geen enkele vrouw een body shaper hoeven te gebruiken want elke vrouw is perfect zoals ze is. Toch kunnen sommige vrouwen best wel onzeker zijn over hun lichaam. In zo een gevallen kan een body shaper dan misschien wel soelaas brengen. Een body shaper is eigenlijk een product waarmee je de vorm van je lichaam wat kunt proberen verbergen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een klein buikje dan kun je dit door middel van een degelijke body shaper een beetje gaan verdoezelen.

Je zult je buikje dus minder of zelfs niet meer zien wanneer je de body shaper aan hebt. En dat is natuurlijk altijd leuk en prettig als je binnenkort naar een trouwfeest moet of gewoon een etentje met vrienden gepland hebt staan. Toch is het belangrijk om niet meteen het eerste het beste product aan te kopen. Het is altijd een goed idee om zoveel mogelijk body shapers te bekijken en deze met elkaar te gaan vergelijken. Probeer ook aandachtig te zijn voor eventuele aanbiedingen. Het is altijd mogelijk dat je vroeg of laat even een leuk en aantrekkelijk koopje tegenkomt.

 

Het design en het prijskaartje

 

In je zoektocht naar de voor jou ideale body shaper zul je merken dat er toch wel wat prijsvariaties kunnen optreden. Uiteraard zal de prijs door verschillende factoren beïnvloed worden. Zo een specifiek merk een invloed kunnen uitoefenen op de prijs net zoals ook de gebruikte materiaalsoorten en het design de prijs kunnen laten schommelen. Probeer daarom voor jezelf alvast even een aantal dingen op een rijtje te plaatsen. Ben je van plan om de body shaper regelmatig te gebruiken? En wat is het bedrag dat je maximaal wilt maar vooral kunt spenderen aan een body shaper.

Je zult merken dat deze vragen echt een goede richtlijn kunnen vormen om op zoek te gaan naar de voor jou perfecte body shaper. Zo heb je bijvoorbeeld heel wat goedkope body shapers die je voor amper 10 euro kunt aankopen. Maar er bestaan natuurlijk ook heel wat andere producten die je veel duurder zult moeten betalen. In het laatste geval kunnen er prijzen optreden van 65 euro of zelfs meer. Het kan misschien helpen om eventjes de verschillende online beoordelingen van de klanten door te nemen. Ook deze reacties kunnen een goed hulpmiddel zijn in je zoektocht.

 

Het materiaal en de pasvorm

 

Je zult vrijwel meteen merken dat er heel wat verschillende soorten body shapers op de markt gebracht zijn. Dit wil dus ook zeggen dat je body shapers van verschillende materiaalsoorten kunt tegenkomen. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een body shaper die helemaal gemaakt is uit duurzaam en stevig latex. Dit voelt heel stevig en comfortabel aan maar zal jammer genoeg niet meteen tussen de goedkope body shapers te vinden zijn. Je kunt ook opteren voor een exemplaar waarbij men gebruik maakt van een combinatie tussen latex en katoen.

Naast de materiaalsoorten is het ook vooral belangrijk om even stil te staan bij de pasvorm. In principe zullen de meeste body shapers in diverse maten aanwezig zijn. Het is belangrijk om echt de juiste maat te nemen en dit kun je alleen maar doen door het even aan te passen. Indien je een body shaper aankoopt in een te kleine maat dan zul je voelen dat deze heel hard aanspant en dus bijgevolg helemaal niet lekker zit. Indien je deze te groot koopt, dan zul je merken dat de body shaper eigenlijk geen enkel effect meer biedt.

 

 

Eventuele extra kenmerken en opties

 

Tot slot zul je merken dat er heel wat verschillende soorten body shapers bestaan waarbij bepaalde modellen over net iets meer opties en kenmerken beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Indien je bijvoorbeeld een mooi uitgesproken taille wilt creëren dan is een body shaper die op de rug hoger aansluit een echte aanbeveling. Verder zul je merken dat een body shaper die iets meer aansluit op de rug ook gewoon veel steviger zit en dus een beter effect zal creëren.

Het is ook een goed idee om te kiezen voor een body shaper met een iets gladdere of zachte buitenkant. Dit staat namelijk veel mooier onder eender welk kledingstuk. En dus zal niemand merken dat je een body shaper aan hebt. Let ook even op de sluiting methode. Een body shaper die gebruik maakt van een 3 haakssysteem is altijd handig. Het zorgt er namelijk voor dat het product echt veel beter aansluit en dus een beter effect zal geven.

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE