Beste zakhorloge

Laatste update: 16.06.24

 

Zakhorloges test van 2024

 

Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende zakhorloges op de markt gebracht waardoor het niet altijd eenvoudig is om een keuze te maken. In onze koopgids leggen wij uit met welke elementen je eventueel rekening zou kunnen houden in je zoektocht naar het perfecte zakhorloge. Indien je echt dringend op zoek bent naar een degelijk model dan kun je ook gewoon onze top 3 hieromtrent raadplegen. Uit onderzoek is gebleken dat je met de Mondaine A660.30316.11SBB Pocket een bijzonder degelijk zakhorloge in huis haalt. Bovendien ziet het er heel stijlvol en klassevol uit en behoort het zelfs tot de “Official Swiss Railways Watch” serie. Met het Orphelia 160-004-82 zakhorloge haal je zeker en vast een waardig alternatief in huis dat ook een echte blikvanger is. Doordat het vooral uit staal bestaat, is het bovendien ook echt duurzaam.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Zakhorloge reviews – top 5

 

 

Niet iedereen houdt van een horloge om hun pols of om steeds op hun gsm te kijken voor de tijd. Voor deze mensen is het handig om een zakhorloge te kopen. Met dit product kun jij de tijd op een simpele manier in de gaten houden. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste zakhorloge.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Mondaine A660.30316.11SBB Pocket

 

De Mondaine A660.30316.11SBB Pocket is een stijlvol en elegant zakhorloge uit de ‘Official Swiss Railways Watch’ serie. Dit product heeft een licht gebold gehard mineraalglas en een licht gebold ronde kastdiameter van 43 mm.

De horlogekast is gemaakt van glanzend roestvrij staal. Het heeft een mooie horlogeketting en je krijgt een leuke rode etui erbij. Het is voorzien van een witte wijzerplaat van de originele stationsklok.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope zakhorloges. En dat kun je merken aan het aantal reviews dat er voor dit product geplaatst is.

Tot nu toe is er maar 1 review geschreven en de koper is tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het een mooi en fraai design. Voor deze koper is dit een top product.

Sommige personen vinden een polshorloge of een gsm om de tijd af te lezen maar niets. Een zakhorloge zoals dit van het merk Mondaine kan dan soelaas bieden. Toch zul je iets meer hoeven uit te geven aangezien dit model niet voorzien is van de laagste prijs. Ondanks de hoge prijs blijken de kopers echt wel tevreden te zijn.

 

Voordelen:

Materiaal: dit zakhorloge is gemaakt uit een combinatie van meerdere materialen. Zo is er gehard mineraalglas gebruikt. De horlogekast zelf is dan weer uit roestvrij staal vervaardigd.

Toebehoren: bij de aankoop krijg je er een leuke en elegante rode etui bij waarin je het horloge kunt opbergen. Het horloge is verder voorzien van een handige horlogeketting.

 

Nadelen:

Prijzig: dit is zeker niet één van de goedkope zakhorloges. Dit merk je als je dit model gaat vergelijken met de andere 4 producten uit onze lijst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Orphelia 160-0014-82

 

Het ORPHELIA – 160-0014-82 zakhorloge is een echte blikvanger door zijn mooie en elegante uitstraling. De horlogekast is gemaakt van staal en heeft een diameter van 47 mm.

Dit analoog horloge is gemaakt van synthetisch glas. Het is goudkleurig van kleur en is gemakkelijk om te combineren met juwelen. Het heeft geen horlogeketting dus je zou het ook in de binnenkant van je tas kunnen hangen. Dit product komt met een mooie verpakking en kan ook uitstekend als cadeau worden gegeven.

Voor dit product zijn er tot nu toe twee beoordelingen geplaatst. Beide kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en handig in gebruik.

Het ziet er ook nog mooi en fraai uit. Het is de prijs meer dan waard, dus het is een voordelige koop. Deze kopers geven positief advies over dit product.

Uit de positieve reacties bij dit product, vermoeden wij dat dit zakhorloge wel eens een topproduct zou kunnen zijn. Het is afkomstig van het merk Orphelia en voor beide gebruikers is dit echt het beste merk. Laten we de sterke en minder sterke kanten dan ook even op een rijtje zetten.

 

Voordelen:

Materiaal: ook hier merken we een combinatie van verschillende materiaalsoorten op. De horlogekast is uit staal vervaardigd terwijl de rest uit synthetisch glas bestaat.

Design: dit horloge is goudkleurig en voorzien van Romeinse cijfers. Het ziet er niet alleen heel elegant en klassevol uit maar ook enorm tijdloos. Bovendien krijg je er een leuke verpakking bij zodra je het product aankoopt.

 

Nadelen:

Werkelijk allebei de kopers zijn helemaal overtuigd van dit product en zien dan ook geen enkel minpuntje aan dit horloge. Dit maakt het voor ons niet zo eenvoudig om jou verder advies te geven over eventuele nadelen ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ketting Horloge

 

Deze Ketting Horloge is zilver van kleur en heeft Romeinse cijfers. Dit product heeft een eigentijdse uitstraling en is in het bijzonder leuk om als cadeau te geven.

In sommige families wordt zo een zakhorloge overgedragen van generatie naar generatie. Het is dan een kostbaar juweel dat veel meer waarde heeft dan de prijs. Door de tijd heen zijn deze horloges betaalbaar geworden voor eenieder. Dit product heeft een analoog display met een witte wijzerplaat. Het komt samen met een mooie zilverkleurige ketting.

Voor dit product staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven. De meeste kopers zijn wel tevreden met dit product, maar er zijn ook wat minpunten voor hen.

Het is van goede kwaliteit en handig in gebruik. Dit product heeft ook nog een fraai design. Voor enkele kopers is dit product van slechte kwaliteit en is het niet duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets apart dan kun je dit zakhorloge van het merk ABC-Led eens bekijken. De zilveren kleur maakt het horloge er heel klassevol en tijdloos uitzien. Bovendien werd het afgewerkt met Romeinse cijfers om een speciale toets te creëren. Bekijk dit artikel dus zeker eens rustig en wie weet is dit wel iets voor jou.

 

Voordelen:

Ontwerp: dit zakhorloge heeft een zilveren kleur en werd afgewerkt met Romeinse cijfers. Daardoor ziet het er heel elegant en klassevol uit.

Prijs-kwaliteitverhouding: dit zilverkleurig zakhorloge is voorzien van een analoog display. Daarnaast werd het afgewerkt met een witte wijzerplaat die het geheel een modern accent geeft. In combinatie met de voordelige prijs zou dit dus zeker wel eens een topproduct kunnen zijn.

 

Nadelen:

Slechte kwaliteit: niet alle kopers blijken helemaal overtuigd te zijn van dit zakhorloge. Sommige gebruikers zijn ervan overtuigd dat dit product eerder kwetsbaar is en dus helemaal niet duurzaam.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Merkloos Uil

 

Het horloge uil is een erg leuk en hip zakhorloge dat haast iedereen wel mooi zal vinden. Dit product heeft de eigenschap van een sleutelhanger en je kunt het dus gemakkelijk aan je broekriem of tas bevestigen.

Het is in de vorm van een uil. Als je de vleugels opschuift dat zie je een analoge klok tevoorschijn komen. De horlogekast heeft een ovale vorm en is gemaakt van titanium. De kast is zilverkleurig en het glas is gemaakt van synthetisch glas.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een zakhorloge aanbieding en dat is het ook voor de ene koper die een positieve beoordeling heeft geplaatst ervoor.

De koper is blij met dit product, want het is een mooi zakhorloge met een prima formaat. Dit product is erg leuk om als cadeau weg te geven.

Sommige personen willen liever niet zoveel geld spenderen aan een zakhorloge dat degelijk is. Dan hoef je enkel maar dit product eens te bekijken. Het is voorzien van de laagste prijs in vergelijking met de andere artikelen die we geselecteerd hebben. Doordat het zo goedkoop is, zou het ook wel eens één van de populairste artikelen kunnen zijn.

 

Voordelen:

Voordelig tarief: dit zakhorloge is ideaal als je op zoek bent naar een kwaliteitsvol artikel dat ook nog eens goedkoop is.

Design: dit zilverkleurige uiltjes design ziet er heel leuk maar toch apart uit. Ideaal voor mensen die graag stijlvol maar toch een tikkeltje apart door het leven willen gaan. Bovendien kun je het ook als een soort van sleutelhanger gaan gebruiken.

Materiaal: de horlogekast van dit zakhorloge is uit titanium vervaardigd en dus extra stevig. Het glas is dan weer synthetisch.

 

Nadelen:

Vleugels: ondanks het feit dat de meeste kopers overtuigd zijn van dit product, blijkt een kleine minderheid niet enthousiast te zijn. Volgens hen kun je de vleugeltjes heel moeilijk openen en sluiten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Giftwebshop Horoscopen

 

Met de Zakhorloge Horoscopen heb jij een apart en uniek product. Op dit uniek product staan er afbeeldingen van alle horoscopen aangegeven. Het is gemaakt van allooi en is brons van kleur.

Dit product komt samen met een mooie ketting die ongeveer 78 cm lang is. Het is licht van gewicht, dus je zult het nauwelijks merken in je zak of tas. Het heeft een diameter van ongeveer 2,5 cm. Het is een mooi en uniek product om als cadeau weg te geven.

Als je de reviews van dit product leest, dan kun je merken dat de kopers niet helemaal tevreden zijn met dit product. Het is handig in gebruik en heeft wel een fraai design, maar het heeft een slechte kwaliteit.

Na het een poosje te gebruiken, kun je al duidelijk slijtage zien. Dit product is groter dan het lijkt op de afbeelding.

Ook de Giftwebshop biedt hele leuke zakhorloges aan die het zeker waard zijn om eens te bekijken. Bovendien zijn ze ook helemaal niet overdreven duur. Ideaal dus voor mensen met een beperkt budget of wanneer je liever niet zoveel geld uitgeeft. Laten we de voor- en nadelen van dit zakhorloge dan ook eens grondig onder de loep nemen.

 

Voordelen:

Design: als je op zoek bent naar een uniek zakhorloge dan hoef je zeker dit model te bekijken. Alle horoscopen zijn er namelijk op afgebeeld. De bronzen kleur laat het er heel modern maar toch apart uitzien.

Gebruiksgemak: het zakhorloge is behoorlijk licht en dus eenvoudig mee te nemen. Bovendien is er ook een 78 cm lange horlogeketting voorzien.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: volgens enkele kopers is het zakhorloge helemaal niet duurzaam en vertoont het vrij snel tekenen van slijtage.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

Zakhorloges koopgids

 

Als je geen voorstander bent van een polshorloge, dan is er toch wat voor jou. Denk daarbij maar aan een leuk zakhorloge. Als het gaat om zakhorloges kun je moeilijk de beste zakhorloges met elkaar vergelijken, omdat een zakhorloge aanbieding afhangt van de koper. Een goede aanbeveling is om te weten welk merk je wilt en dat je je eigen stijl bepaalt .

 

 

Het merk

 

Je hoeft geen speciale voorkeur te geven aan een bepaald merk, maar het is toch belangrijk dat je let op het merk bij de aanschaf van een zakhorloge. Dit is belangrijk, omdat er tegenwoordig vele verschillende fabrikanten zijn die zakhorloges maken en ze gebruiken allemaal weer hun eigen technieken.

Ook zijn er vele zusterondernemingen van deze bedrijven gevestigd in andere landen die ook dezelfde horloges maken, waarbij er toch verschillen kunnen optreden ondanks het gaat om hetzelfde merk. Het is daarom goed om niet bij het eerste en het beste zakhorloge al een keuze te maken, maar bij je keus rekening te houden met het bedrijf dat dit horloge heeft gemaakt. Wat je keus ook mag zijn, het is altijd goed om op wat onderzoek uit te gaan voordat je voorkeur geeft aan bepaalde merken zakhorloges.

 

 

De stijl

 

Wat je niet uit het oog moet verliezen is dat zakhorloges zijn ontworpen om in de zakken gedragen te worden. Om deze reden zal een zakhorloge niet gemakkelijk opvallen omdat het niet altijd zichtbaar is zoals bij andere soorten horloges. Ze zullen veel eenvoudiger zijn dan je gewend bent van horloges en ze zullen ook niet veel versierd zijn.

Als je de stijl aan het beoordelen bent, is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan de lijnen die op het zakhorloge voorkomen en het materiaal waarvan het gemaakt is. Een goed zakhorloge heeft schone nette lijnen en het materiaal dat ervoor gebruikt is, moet gemakkelijk zijn om te onderhouden. Het moet bij wijze van spreken heel krasbestendig zijn en niet beschadigd raken als het in contact komt met een muntje dat in je zak zit.

 

 

De kleur

 

Zakhorloges zijn bekend als de eerste horloges die gebruikt werd door mannen. Dit product komt voor in tal van kleuren en kleurencombinaties. Voor wat betreft de metalen zakhorloges zijn er klassieke modellen te verkrijgen van staal, goud, zilver, platina en ook van brons. Er zijn natuurlijk ook wat sportieve variëteiten met gekleurde afwerkingen met een materiaal dat krasbestendig is.

Als je het kunt voorstellen of niet zijn er ook zakhorloges gemaakt van kunststof en van keramiek. Het zal op het moment van aanschaf niet zoveel uitmaken wat de kleur is, omdat het de hele tijd weggezet is in je zak. Maar wanneer je ervoor kiest om dit zakhorloge tevoorschijn te halen, wil je dat het past bij je kostuum. Het is voor alle zekerheid goed om voor een neutrale kleur te kiezen dan een kleur die bijvoorbeeld op een specifiek hemd past.

 

De prijs

 

Het is vanzelfsprekend dat je rekening moet houden met de prijs. Voordat je uitkijkt naar een zakhorloge weet je hoeveel je van plan bent om uit te geven. Om te voorkomen dat je sterk aangetrokken voelt tot eentje dat niet in de prijsklasse voorkomt waar je naar uitkijkt, kun je liever niet in dure zaken stappen. Het is vooral bij horloges zo dat als je een mooi ontwerp tegenkomt je zeker eraan gaat blijven denken.

Als je een geavanceerd model niet ziet, kun je het ook onmogelijk onweerstaanbaar vinden. Want als het boven je budget vermogen ligt, is het lastig om het niet te kunnen aanschaffen. Het kan toch wel voorkomen dat je goedkope zakhorloges tegenkomt. In dit geval kun je best wachten op speciale aanbiedingen in verband met de feestdagen of wanneer bedrijven nieuwe modellen willen introduceren.

 

 

Het materiaal

 

Het eerste waarop je kunt letten bij een zakhorloge is het materiaal van de hoes. Zoals eerder vermeld kunnen zakhorloges gemaakt worden van verschillende edele en onedele metalen. Zelfs glas en keramiek kunnen gebruikt worden in de hoes van deze horloges. Alledaagse horloges worden simpelweg gemaakt van allerlei metalen, terwijl pronkstukken of juwelen van decoratief materiaal gemaakt worden.

Een ander voordeel waar metaal over beschikt is dat het gegraveerd kan worden. Dit komt vooral goed uit als je van plan bent om een vriend, kennis of familielid te verrassen met een leuk zakhorloge als geschenk. Het is daarom raadzaam om goed en tijdig navraag te doen bij de juwelier in welke mate de hoes van een specifiek zakhorloge gegraveerd kan worden. Het is zonder twijfel zo dat edelmetalen zoals goud en zilver gegarandeerd gegraveerd kunnen worden.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE