Beste horloge voor vrouwen

Laatste update: 15.07.24

 

Horloges voor vrouwen test van 2024

 

Tegenwoordig is er heel wat keuze op het gebied van prachtige en degelijke horloges voor vrouwen. Dit is uiteraard iets heel positief maar het maakt het er niet eenvoudiger op om een uiteindelijke beslissing te nemen. Daarom hebben wij een onderzoek verricht naar de 3 beste hedendaagse horloges voor vrouwen. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij het Michael Kors MK3192 horloge voor vrouwen. Dit model functioneert niet alleen goed maar ziet er bovendien ook heel erg stijlvol en luxueus uit. Je kunt natuurlijk ook gewoon opteren voor het Guess Watches W0774L1 Confetti horloge. Je haalt er zeker en vast een waardig alternatief mee in huis en bovendien ook een echte blikvanger omwille van de glitters.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Horloge voor vrouwen reviews – top 5

 

 

Ben jij een vrouw die graag een horloge draagt, omdat je altijd op de hoogte wilt blijven van de tijd en omdat je ook iets moois aan je pols wilt aantrekken? Dan is een mooi en goed zittend horloge wel het ideale product voor jou. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste horloge voor vrouwen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Michael Kors MK3192

 

Met het Michael Kors MK3192 horloge voor vrouwen, zullen alle ogen op jou gericht zijn. Dit product ziet er mooi uit, want het heeft een prachtige roze kleur en een klassieke wijzerplaat die met steentjes versierd is.

De horlogeband is gemaakt van roestvrij staal en kan ingekort worden. Het heeft een diameter van 39mm en het glas is gemaakt van mineraalglas. Dit product is bestand tegen regen en spatwaterdicht. Het is een ideaal product voor vrouwen die modebewust zijn en niet iets alledaags willen aantrekken. Met dit horloge ben je zeker een uitblinker.

Er zijn tot nu toe alleen positieve beoordelingen geschreven over dit product. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. De prijs van dit product is redelijk en het heeft een fraai design. De kopers geven positief advies voor dit product.

Met dit horloge voor vrouwen van Michael Kors kun jij vanaf nu op elk moment van de dag het uur raadplegen. Verder ziet het er ook gewoon heel erg elegant en stijlvol uit. Aan de reacties te zien, zou het zeker één van de populairste horloges voor vrouwen kunnen zijn. Dit kan te maken hebben met het feit dat ze Michael Kors misschien wel als het beste merk beschouwen.

 

Voordelen:

Materiaal: de horlogeband van dit model is helemaal vervaardigd uit roestvrij staal. Het glas daarentegen bestaat dan weer uit mineraalglas.

Handig in gebruik: het is mogelijk om de horlogeband in te korten. Verder is dit horloge ook nog eens spatwaterdicht en dus goed bestand tegen een eventuele regenbui.

 

Nadelen: 

Formaat: we merken op dat één enkele gebruiker het toch wel bijzonder jammer vindt dat er geen mogelijkheid is om het horloge iets kleiner te maken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Guess Watches W0774L1 Confetti

 

De Guess Watches W0774L1 Confetti is zilver van kleur en ziet er schitterend uit. Uniek van dit product is dat het voorzien is van een roze met blauwe glitter wijzerplaat die afgezet is met een Crystal lunet.

Het heeft een stalen schakelband die voorzien is van een kliksluiting. Dit product heeft een diameter van 38mm en mooie steentjes als tijdsindicatie in plaats van cijfers. Je zou dit horloge in het bijzonder naar speciale gelegenheden zoals feestjes of iets dergelijks kunnen dragen, maar ook gewoon elke dag.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope horloges voor vrouwen. Ondanks de hoge prijs van dit product, staan er toch alleen positieve reviews geschreven. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het heeft een fraai design en het is een duurzaam product. Het is van goede kwaliteit en het heeft ook een redelijke prijs.

Met dit horloge voor vrouwen van het bekende merk Guess haal je zeker en vast een blikvanger in huis. En dit wordt duidelijk gewaardeerd door de klanten. Het is een zilverkleurige horloge dat is afgewerkt met blauwe en roze accenten. Op die manier krijgt het product een iets vrouwelijkere toets.

 

Voordelen:

Design: dit horloge is een echte blikvanger. Het horloge zelf heeft namelijk een zilveren kleur maar de wijzerplaat werd afgewerkt met lichtblauwe en roze accenten. De tijdsindicatie wordt dan weer meegegeven door middel van kleine steentjes.

Horlogeband: de horlogeband van dit model is helemaal gemaakt van staal en is dus vrij stevig en duurzaam. Het werkt door middel van een handige kliksluiting.

 

Nadelen: 

We merken dat de kopers helemaal overtuigd zijn van de aankoop van dit horloge voor vrouwen. Dit maakt het er uiteraard voor ons niet eenvoudiger op om eventuele minpunten bloot te leggen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Casio Collection B640WC-5AEF

 

De Casio Collection B640WC-5AEF is een uniseks horloge dat roze van kleur is. Dit product kan dus meer door vrouwen gebruikt worden. Het heeft een diameter van 35mm en is tot 5 ATM (Regen- & spatwaterdicht) waterdicht. Dit product beschikt over een quartz uurwerk en het glas is gemaakt van mineraalglas. Het heeft een handige datumaanduiding en alarm en het komt in een luxe doos.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een horloge voor vrouwen aanbieding. Er staan niet alleen positieve beoordelingen voor dit product. Een groot deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is een voordelige koop en het is van goede kwaliteit.

Voor andere kopers wijkt de kleur meer in de richting van bruin en gaat de kleur gauw van de randjes eraf. Dit product heeft een slechte kwaliteit en het is kwetsbaar.

Indien je op zoek bent naar een leuk horloge voor vrouwen maar er niet zoveel geld wilt aan spenderen dan kun je altijd eens dit model van Casio bekijken. Je zult helemaal versteld staan van het voordelige tarief. Het horloge is rosékleurig en ziet er heel elegant en stijlvol uit. Bekijk dus zeker even de voor- en nadelen van dit mooie horloge.

 

Voordelen:

Prijskaartje: in vergelijking met de andere 4 horloges uit onze lijst, beschikt dit model wel degelijk over de laagste prijs.

Kleur: je kunt dit horloge voor vrouwen in verschillende kleuren bekomen. Zo kies jij het model dat je het liefste ziet.

Extra kenmerken: het horloge is niet alleen regen- en spatwaterdicht maar bezit ook heel wat functies. Zo kun je er ook de datum op aflezen en kun je een handig alarm instellen.

 

Nadelen: 

Kwetsbaar: een kleine minderheid van de gebruikers vindt dat het horloge behoorlijk kwetsbaar is. Zo zou de kleur er vrij snel afgaan ter hoogte van de hoeken en randjes.

Budget: het prijskaartje is voor sommigen ook nog altijd iets te hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Ice-Watch ICE Lo IW013427

 

Het Ice-Watch ICE Lo IW013427 horloge voor vrouwen is stijlvol en past wel bij elke outfit dat jij aantrekt.

Het heeft een band in de kleur wit en is gemaakt van silicone. Dit product heeft een roze wijzerplaat met streepjes aanduiding en het heeft een diameter van 34mm. De horlogekast is ook in wit uitgevoerd en is gemaakt van mineraalglas. Het heeft een waterdichtheid van 10 ATM, dus je kunt ermee zwemmen en snorkelen. Een leuk en mooi product om op vakantie mee te nemen.

Alle kopers zijn blij met het aanschaffen van dit product, want het ziet er mooi uit en het is van goede kwaliteit. De prijs van dit product is redelijk en de tijd is duidelijk te lezen. Dit product ziet er sportief uit en tegelijkertijd ook elegant. Voor deze kopers is dit daarom een top product.

Een Ice-Watch zal bij heel wat personen meteen een belletje doen rinkelen. Je zou dus kunnen stellen dat het zeker tot één van de populairste merken behoort en het misschien voor velen ook wel het beste merk is. Bovendien lijkt de prijs nog redelijk goed mee te vallen in vergelijking met sommige andere horloges.

 

Voordelen:

Kleur: de horlogeband van dit model heeft een witte kleur. De kleur van de wijzerplaat kan lichtjes wijzigen en zo kun jij het horloge kiezen dat het beste bij jouw persoonlijkheid past.

Materiaal: de horlogeband is helemaal gemaakt van silicone. Dit voelt heel zacht en comfortabel aan en is bovendien heel erg duurzaam. De horlogekast is echter vervaardigd uit sterk en hoogwaardig mineraalglas.

Handig in gebruik: het horloge beschikt over een waterdichtheid van 10 ATM. Dit wil zeggen dat je het perfect kunt gebruiken tijdens het zwemmen of wanneer je gaat snorkelen.

 

Nadelen: 

Polsbandje: slechts enkele gebruikers vinden dat het polsbandje van het horloge behoorlijk klein uitvalt.

Tijd: een enkele koper vindt echter dat je het uur niet zo goed kunt aflezen van het display.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Tommy Hilfiger TH1781741

 

Met het Tommy Hilfiger TH1781741 horloge voor vrouwen maak jij je outfit helemaal compleet. Het is een stijlvol en sportief horloge die je gemakkelijk kunt combineren met elke outfit. Dit horloge is zilver van kleur en het heeft een mooi afgewerkte stalen band.

De horlogekast heeft een diameter van 40 mm en het glas is gemaakt van mineraalglas. Dit product komt samen met een setje die je kunt gebruiken om de horlogeband in te korten.

De gebruikers van dit product zijn wel blij ermee, want het is van goede kwaliteit en het heeft een fraai design.

Het horloge is erg mooi en het zit lekker om de pols. Een minpunt voor 1 van de kopers is dat de datum door middel van streepjes is aangegeven, waardoor het niet altijd gemakkelijk is om af te lezen op welke dag van de maand jij je bevindt.

Ook Tommy Hilfiger kunnen we tot de populaire merken rekenen als het gaat om kledij en horloges voor vrouwen. Toch zul je net iets meer budget hoeven te voorzien aangezien dit horloge jammer genoeg niet over de laagste prijs beschikt. Bekijk daarom alvast de voor- en nadelen van dit leuke horloge eens.

 

Voordelen:

Materiaal: de horlogekast van dit model is helemaal vervaardigd uit duurzaam mineraalglas terwijl de schakelband uit staal gemaakt is.

Comfort: bij de aankoop van dit product krijg je er ook een setje bij dat je de mogelijkheid biedt om de horlogeband in te korten.

 

Nadelen: 

Datum: de datum op het horloge wordt weergegeven door middel van streepjes. Dit blijkt dus niet altijd even duidelijk te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Horloges voor vrouwen koopgids

 

Een horloge voor vrouwen verschilt van een horloge voor mannen wanneer je naar het design kijkt. Mannen kiezen meestal voor een groot horloge terwijl vrouwen liever kiezen voor een fijn model die er mooier uitziet. Bij de aankoop van een horloge voor vrouwen moet je rekening houden met de werking van het horloge, het type horloge, het glas en het bandje van de horloge, het design en de prijs.

Werking van het horloge

Je kunt kiezen tussen analoge en digitale horloges. De meeste digitale horloges maken gebruik van een batterij of werken volgens het quartz principe terwijl een analoog horloge meestal werkt volgens het mechanisch principe. Een mechanisch horloge is veel duurder dan andere soorten horloges maar de werking is veel preciezer.

Een analoog horloge gebruikt een uren- en een minutenwijzer en in vele gevallen, maar niet altijd, ook een secondewijzer. Het uur zelf wordt afgebeeld met cijfers, symbolen of Romeinse cijfers maar er bestaan ook modellen die geen uur afbeelden en waar je de tijd moet aflezen door de cijfers in te beelden.

Een analoog horloge is vooral geschikt voor formele gelegenheden en om te dragen op het werk. Digitale horloges hebben meestal een sportiever uitzicht en zijn daardoor beter geschikt voor voor casual momenten.

Een digitaal horloge beschikt over een klein beeldscherm die de tijd weergeeft in cijfers. Een digitaal horloge is meestal bestand tegen water en is stevig gebouwd zodat het gebruikt kan worden voor de meeste buitensporten.

Tenslotte bestaat er nog een horloge die digitaal en analoog combineert. Deze praktische horloges zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor vele evenementen. Ze zijn echter minder geschikt voor formele gelegenheden.

 

Welk type horloge

We hebben hierboven al een onderscheid gemaakt tussen formele en casual horloges, er bestaat ook nog een derde soort namelijk een horloge dat gemaakt is van hout. Casual horloges zijn meestal digitaal en zijn vervaardigd uit kunststof. Ze zijn bestand tegen krassen en water en beschikken over vele functies zoals een kompas, hoogtemeter en soms zelfs een GPS. Deze horloges worden veel gebruikt door sporters vanwege de hoge duurzaamheid.

Een formeel horloge zul je meestal in analoge vorm terugvinden. Deze horloges worden vaak gebruikt door personen die een belangrijke functie uitoefenen in een bedrijf. Ze zijn gegeerd vanwege de zakelijke uitstraling en zijn geschikt voor formele evenementen. Het merk Rolex zal je zeker bekend in de oren klinken. Een formeel horloge ligt in een hogere prijsklasse maar je krijgt er wel een uitstekend product voor terug.

Tenslotte zijn er ook nog houten horloges die beschikbaar zijn in verschillende tinten. De kleur van het hout is afhankelijk van je eigen stijl en je eigen voorkeur.

 

Het glas en de band van het horloge

Controleer of het glas van je horloge stevig genoeg is. Het glas moet bestand zijn tegen schokken en tegen krassen. Kies voor een horlogeglas dat gemaakt is van stevig materiaal zoals plexi- of saffierglas. Het probleem met gewoon glas is dat het vlug breekt. Plexiglas is steviger maar is niet bestand tegen krassen. De beste oplossing is dus saffierglas die zowel stevig is en bestand is tegen krassen.

Het materiaal van de horlogeband hangt af van het type horloge die je koopt en van het gebruik. Een stalen horloge kan een horlogeband hebben van staal of van een ander materiaal zoals leer. Als je kiest voor een stalen horlogeband zorg er dan voor dat het titanium of roestvrij staal is. Bij een horlogeband die gemaakt is van leer is het goed om de kwaliteit van het leer in gedachten te houden want leer van een lage kwaliteit zal heel vlug slijten.

Een digitaal horloge beschikt meestal over een plastieken horlogebandje. Dit komt omdat een digitaal horloge veel gebruikt wordt voor watersporten en andere extreme sporten. Tijdens het sporten kan een stalen band in de weg zitten en leer is niet geschikt voor gebruik onderwater.

Design en prijs

Als vrouw zul je eerder kiezen voor een klein horloge. Mannen kiezen meestal voor een oversized horloge omdat deze tegenwoordig populair zijn. Een man kan ook minder accessoires gebruiken dan een vrouw dus ze hechten meer belang aan het kiezen van een horloge.

Vrouwen willen mooie horloges die goed aansluiten bij hun stijl en bij de andere accessoires. Je kunt verschillende horloges met elkaar vergelijken en zelf het mooiste model kiezen. Let ook op de prijs van het product.

Als je op zoek bent naar aanbiedingen dan is het een aanbeveling om online naar een horloge te zoeken. Een webwinkel verkoopt een horloge meestal voor een lagere prijs maar houd wel nog rekening met eventuele verzendkosten. Tel deze kosten op en vergelijk de prijzen met elkaar zodat je het beste horloge kunt kopen met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE