5 Beste Nageldrogers Test van 2024

Laatste update: 23.05.24

 

Nageldrogers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als vrouw wil je er altijd zo goed mogelijk uitzien en verzorgd voorkomen. Als je hierbij graag je nagels onder handen neemt dan lijkt een nageldroger hiervoor het aangewezen apparaat. Bekijk alvast de koopgids eens zodat je een beter idee krijgt van de factoren waarmee je rekening zou kunnen houden. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks overgaan naar de top 3 van beste nageldrogers. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor de Vanilon – 86W LED/ UV Nageldroger die voorzien is van een handige Low Heat functie waarbij het vermogen gereduceerd wordt tot ongeveer 50 Watt. Daarnaast blijkt ook de LifeGoods Dual Watt nageldroger een schot in de roos te zijn. Je kunt er zonder problemen je top- en basecoats mee uitharden alsook elk type gellak.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Nageldrogers (Reviews) van 2024

 

Stel je als dame voor dat je plotseling een evenement moet bijwonen en je geen ruimte hebt om je nagels te laten doen. Dankzij de beste nageldroger is dat geen probleem meer, want je kunt zelf je nagellak of –gel aanbrengen en gelijk laten drogen. Laat je gaan met de mogelijkheden hieronder.

 

1. Vanilon – 86W LED/ UV Nageldroger voor gelnagels – Nagellamp met 2,5 meter snoer

 

Ben je op zoek naar een professionele nageldroger die eveneens geschikt blijkt voor gebruik door particulieren? Dan loont het alvast de moeite om dit unieke apparaat van Vanilon eens even van naderbij te bekijken. Zo wordt de nagellamp gekenmerkt door een 2,5 meter lang snoer zodanig dat je het apparaat zonder problemen op het lichtnet kunt aansluiten. Echter, dien je hierbij wel rekening te houden met een maximale invoerspanning van 220-230 Volt.

Eenmaal correct aangesloten, zullen de 39 ingebouwde led/uv lampen automatisch in/ uitschakelen en daarbij een vermogen leveren van maar liefst 86 Watt. In tegenstelling tot heel wat andere apparaten, blijkt deze nageldroger overigens geschikt voor eender welke soort gel gaande van base- én topcoats tot shellac, polygel, builder, glue gel, uv-gels en hard gel. Kortom, een veelzijdig product waarmee je nagels tot wel 3 keer sneller worden uitgehard.

Hoewel één koper problemen ondervindt bij het uitharden van de gelnagels, lijkt de overgrote meerderheid duidelijk tevreden over de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding wat resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 4,7 sterren.

 

Voordelen: 

Vermogen: de nageldroger is uitgerust met maar liefst 39 led/ uv-lampen en levert daardoor zonder problemen een ruim vermogen van 86 Watt. Maak je echter gebruik van de beschikbare Low Heat functie dan wordt het vermogen herleid naar 50 Watt.

Formaat: de nagellamp kent een totale afmeting van 20,5 x 19,5 x 11 cm en wordt aangevuld met een beperkt gewicht van 400 gram. Kortom, handig om overal mee naartoe te nemen.

Snoer: de nageldroger is voorzien van een behoorlijk lang snoer van 2,5 meter. Best wel handig om het apparaat op het lichtnet aan te sluiten rekening houdend met een vooraf bepaalde invoerspanning van 220-230 Volt.

Infraroodsensoren: dankzij de aanwezigheid van infraroodsensoren is de nageldroger in staat om automatisch in/ uit te schakelen op het moment dat je er een hand of voet in steekt. Daarbij kun je gebruik maken van de aanwezige timerfunctie.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: hoewel de nageldroger heel wat extra’s te bieden heeft, zou het prijskaartje door sommigen alsnog als een struikelblok kunnen worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. LifeGoods Led Nageldroger voor Gelnagels Dual Watt

 

Verzorgde handen en verzorgde nagels, gaan tegenwoordig hand in hand. Steeds meer vrouwen en jonge tienermeisjes kiezen dan ook voor een leuk kleurtje op hun nagels of gaan een stapje verder door te opteren voor gelnagels. Aangezien een maandelijkse trip naar het schoonheidssalon best wel een duit in het zakje kost, loont het eventueel de moeite om deze unieke nageldroger van LifeGoods in huis te halen.

Met zijn maximaal vermogen van 54 Watt in combinatie met maar liefst 36 ledlampjes, is hij geschikt om gelnagels, top- én basecoats in een mum van tijd helemaal te laten uitharden. Deze professionele nageldroger wordt overigens geleverd inclusief een voedingskabel die je eenvoudig met het lichtnet moet verbinden. Daarnaast heb je de optie om te kiezen uit 4 timerfuncties, een low-heatfunctie en/ of de memory functie.

Deze unieke compacte en lichtgewicht nageldroger is handig om te verplaatsen en op te bergen en wordt dan ook positief beoordeeld door heel wat klanten. Slechts één enkele koper vindt de werking toch wel behoorlijk ingewikkeld maar laat zelf weten dat dit niets met de kwaliteit van het product te maken heeft.

 

Voordelen: 

Comfort: deze nageldroger wordt gekenmerkt door een compact en lichtgewicht design wat hem geschikt maakt om overal mee naartoe te nemen en na gebruik veilig op te bergen.

Gebruiksgemak: je kunt hem niet alleen gebruiken voor je handen maar hij leent zich er ook toe de nagels van je voeten onder handen te nemen.

Vermogen: de nageldroger wordt gekenmerkt door maar liefst 36 verschillende ledlampjes die een vermogen van 54 Watt genereren.

Tijd: naast de low-heat functie is er ook een timerfunctie waarbij je de optie hebt om je nagels gedurende 15, 30, 60 of 99 seconden te laten uitharden.

 

Nadelen: 

Ingewikkeld: jammer genoeg blijkt één koper de instructies niet zo duidelijk te vinden en de werking van het apparaat bijgevolg behoorlijk ingewikkeld.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Confibel 48W Nageldroger met UV Led Licht Gel Nagellak Droger

 

In vergelijking met de vorige nageldroger lijkt dit apparaat van Confidel een heel pak goedkoper te zijn. De lage prijs maakt hem dan ook meteen toegankelijk voor het grote publiek. Net zoals het vorige apparaat zul je zien dat ook deze nageldroger over diverse ledlampjes beschikt, 24 om precies te zijn, die een vermogen van 48 Watt kunnen leveren. Dit in combinatie met de 3 verschillende timers, zorgt ervoor dat gelnagels, base- en topcoats zonder problemen kunnen worden uitgehard.

De nageldroger, die overigens voor handen en voeten kan worden gebruikt, blijkt daarnaast ook veilig in gebruik. Zo zullen de UV lampen wit licht simuleren waardoor heel wat schade aan de nagels en de huid voorkomen kan worden. Doordat hij bovendien ook nog eens is uitgerust met ingebouwde infrarood bewegingssensoren, zal het apparaat automatisch aan- en uitschakelen.

Deze unieke en compacte nageldroger, die voornamelijk uit kunststof werd gemaakt, wordt behoorlijk positief beoordeeld door klanten. Slechts één iemand maakt melding van een matige kwaliteit en vindt dat de ledlampen vrij snel stuk gaan. Laat je hier niet gelijk door afschrikken maar bekijk het even.

 

Voordelen: 

Formaat: de nageldroger wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 22 x 19,5 x 10,5 cm wat behoorlijk compact en bijgevolg handzaam is.

Vermogen: hij biedt een totaal vermogen van maar liefst 48 Watt aan dat gegenereerd wordt dankzij 24 afzonderlijke ledlampjes.

Veiligheid: de ledlampjes zorgen voor een simulatie van wit licht wat minder schadelijk is voor de huid en de nagels. Daarnaast schakelt het toestel automatisch in- en uit dankzij de infrarood bewegingssensoren.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: jammer genoeg voldoet de kwaliteit van de ledlampen niet volledig aan de verwachtingen van 1 koper.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. MikaMax Monkey Nail Dryer Nageldroger

 

De Monkey nageldroger kun je gebruiken om je nagels te laten drogen in plaats van zelf te blazen. Het heeft een bananen drukplaatje waarop je dient te drukken, zodat het aapje de nagels droog blaast. Dit product gebruikt als voeding 2x AAA batterijen die je bij de aanschaf niet mee krijgt.

Dit apparaat kun je ook voor je meisjes gebruiken om ze te leren hoe het er aan toe gaat, want het aapje straalt ook een kindvriendelijke blik uit. Het is uitermate geschikt voor het drogen van nagellak en het is compact waardoor je het gemakkelijk overal kunt meenemen.

Dit product heeft slechts 2 gebruikers die beide verdeelde meningen hebben over deze nageldroger aanbieding. De ene vindt dat dit product van matige kwaliteit is en dat het een handleiding nodig heeft om de batterijen te laten plaatsen of vervangen. En de andere gebruiker vindt het eerder een leuke gadget.

Indien je op zoek bent naar een nageldroger die niet alleen bijzonder degelijk is maar ook nog eens goedkoop, dan kun je zeker dit leuke apparaat van het merk MikaMax eens rustig bekijken. In vergelijking met de andere 4 nageldrogers uit onze lijst, is dit duidelijk het toestel dat beschikt over de laagste prijs.

 

Voordelen: 

Budget: zodra je de prijs van het toestel ziet, zul je helemaal versteld staan.

Design: deze nageldroger komt in de vorm van een leuk aapje. Het schattige design en de aantrekkelijke kleuren zorgen ervoor dat het apparaat zeker tot de populairste toestellen behoort voor jonge meisjes.

Compact: het is een eerder compacte nageldroger die je dus ook bijzonder eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

 

Nadelen: 

Batterijen: het toestel werkt op basis van batterijen maar deze hoef je er zelf nog bij te kopen. Ze zijn dus niet bij de prijs inbegrepen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. MeaNail Sphere LED Lamp 48w

 

Wil je ook mooie en verzorgde nagels hebben? Tegenwoordig hoef je er niet nog snel even voor naar het nagelsalon te rennen maar kun je dit gewoon thuis doen. Met deze unieke nageldroger van het bekende merk Meanail, kies je bovendien voor een krachtige droger. De combinatie van de dubbele CCFL technologie met duurzame ledlampen, zorgt namelijk voor een dubbele golflengte. Daardoor kun je probleemloos gelpolish, gellak, gel nagellak en eender wel top- en base coats snel uitharden.

Deze unieke nageldroger is voorzien van een degelijk snoer dat je eenvoudigweg in het stopcontact dient te steken. Vervolgens kun je, door middel van de beschikbare timerfunctie, bepalen hoe lang je je nagels wenst te drogen. De ledverlichting is efficiënt en ook bijzonder duurzaam. Je hoeft de ledverlichting dus niet om de haverklap te vervangen en dat is een voordeel.

Het product wordt geleverd inclusief een praktische Nederlandstalige handleiding. Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan kunnen we ook alleen maar positieve reacties waarnemen. Kopers zijn duidelijk tevreden over de aangeboden kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Echter is voor één klant het snoer net iets te kort.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame nageldroger? Dat kan met dit unieke product, jou aangeboden door Meanail Paris. De nageldroger is voorzien van krachtige ledlampen met een maximaal vermogen van 48 Watt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker even verder.

 

Voordelen: 

Gebruiksgemak: de nageldroger is voldoende krachtig om een minimale golflengte van maar liefst 350 nanometers probleemloos te bereiken. Dit maakt het apparaat geschikt om eender welke vorm van gellak, gel nagellak en gelpolish in slechts enkele seconden te drogen.

Duurzaam: het gebruik van ledlampen zorgt niet alleen voor een helder wit licht maar werkt ook energiezuinig en is dus duurzaam.

Voeding: de nageldroger, die voorzien is van een handig snoer, kun je makkelijk en snel op het lichtnet aansluiten.

 

Nadelen: 

Snoerlengte: slechts één enkele gebruiker is van mening dat het snoer toch wel net iets te kort is om voldoende bewegingsvrijheid te genieten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nageldrogers koopgids

 

Wanneer je naar een trouwfeest of een ander belangrijk evenement moet dan wil je er als vrouw echt wel piekfijn uitzien. Mooie en verzorgde nagels horen daar dan ook bij. Met een nageldroger kun jij ervoor zorgen dat jouw nagels in een mum van tijd zijn opgedroogd. Houd zeker rekening met het gebruiksgemak, de nagellak en uiteraard ook het toestel. En terwijl je je nagels onder handen neemt, kun je ook je kapsel in orde brengen. Eventueel met behulp van één van de vele droogkappen.

Gebruiksgemak

Als vrouw wil je er op elke belangrijke gelegenheid of elk belangrijk evenement piekfijn uitzien. Het maakt niet uit of het nu voor een trouwfeest is, een date of gewoon een leuke avond onder vrienden. Je wilt er gewoon altijd en overal goed uitzien. De meeste vrouwen hechten dan ook veel belang aan mooie verzorgde nagels. Toch kan het soms wel eens heel lang duren vooraleer je nagels droog zijn. Met de nageldroger kan je daar uiteraard verandering in brengen en kun je ervoor zorgen dat je nagels in een recordtijd opgedroogd zijn.

Als je de aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken probeer dan zeker te gaan voor een toestel dat beschikt over een timerfunctie. Zo kun je namelijk eenvoudig te weten komen wanneer je nagels echt droog zijn. Afhankelijk van het toestel dat je beslist aan te kopen kan deze functie over verschillende standen beschikken. Als je ook graag hebt dat de nagels van je tenen er verzorgd uitzien dan is het een goede aanbeveling om voor een toestel te gaan dat je zowel voor je handen als voeten kunt gebruiken.

Uiteraard zul je ook merken dat er heel wat toestellen voorzien zijn van een spiegelreflectie. Met een spiegelreflectie kun je ervoor zorgen dat de gel die je gebruikt volledig gaat uitharden zoals het moet. Uiteraard is alles afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de verwachtingen die je hebt van het toestel. Je kunt ook altijd op voorhand de reviews van kopers lezen die het product reeds aangekocht hebben en je daarop baseren.

 

Nagellak

Het lijkt misschien overbodig maar toch is het niet zo onbelangrijk. Als je op zoek gaat naar een nageldroger dan is het belangrijk dat je rekening gaat houden met het type nagellak. Net zoals er verschillende modellen nageldrogers op de markt zijn, zijn er ook verschillende types nagellak. Zo kent iedereen wel de gewone standaard nagellak. Die is beschikbaar in verschillende kleuren en droogt in slechts enkele seconden door er gewoon zachtjes op te blazen. Houd er wel rekening mee dat na slechts enkele dagen de nagellak al begint af te pellen.

Daarom stappen heel veel vrouwen over naar andere soorten nagellak die er toch een goede drie tot vier weken blijft zitten. Het nadeel is dan wel dat je niet elke week van kleur kunt veranderen en het dus langere tijd met dezelfde nagels moet doen. Hier heb je dan de keuze tussen bijvoorbeeld gelnagels en acrylnagels.

Zowel gelnagels als acrylnagels zijn bijzonder stevig en zullen dus verschillende weken meegaan. Toch is er een klein verschil tussen beide. Als je bijvoorbeeld kiest voor gellak dan zul je merken dat dit een stroperige substantie is die op je nagels wordt geplaatst. Dit moet dan vervolgens uitharden onder een uv lamp. Acrylnagels zijn dan weer een combinatie van poeder met vloeistof. In tegenstelling tot de gellak zal acryl gaan uitharden door je nagels aan de lucht bloot te stellen. Hier is dus geen uv lamp nodig.

 

Toestellen

In je zoektocht naar de beste nageldrogers zul je al heel snel merken dat er heel wat verschillende modellen bestaan. Alles is hierbij afhankelijk van het type nagellak dat je beslist te gebruiken. Er zijn namelijk toestellen die een normale blaasfunctie gaan imiteren en dus ideaal zijn voor de gewone standaard nagellakjes. Deze toestellen zijn vaak voorzien van een leuk design waardoor het ideaal is voor jouw kind.

Er zijn uiteraard ook toestellen die werken door middel van gewone uv lampen. Wanneer je hoofdzakelijk werkt met soak off gellak, uv gel of uv-topcoat dan is dit de ideale nageldroger aanbieding voor jou. Uiteraard is het belangrijk dat je weet dat uv licht wel schadelijk kan zijn als je er te lang aan blootgesteld wordt.

Bij de led uv lampen daarentegen maakt het toestel gebruik van led lampjes in combinatie met uv licht. Als we het vergelijken met de gewone uv lamp, is dit toestel net iets duurzamer omdat je de lampen bijna nooit hoeft te vervangen. Met dit toestel kun je niet alleen je gelnagels laten uitharden maar ook acrylnagels. Kortom met dit toestel heb je gewoon iets meer mogelijkheden en het is ook duurzamer op langere termijn. Doordat het net iets duurder is in de aankoop zal het niet tot de goedkope nageldrogers behoren.

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE