Hoe match ik zilveren oorbellen bij mijn outfit?

Laatste update: 23.05.24

 

Ben je op zoek naar een manier om je outfit net dat tikkeltje specialer te maken? Dan is een paar oorbellen van zilver precies waar jij naar op zoek moet! En ja hoor, we horen het jou al denken; “te duur en niet voldoende toegankelijk voor ieders portemonnee”. Maar vergis je niet want een paar zilveren oorbellen hoeft vandaag de dag niet langer stukken van mensen te kosten. En dat wordt in het ruime Brandfield assortiment nog maar eens duidelijk; waarin bekende merken zoals Pandora, Selected Jewels of Parte Di Me het beste van zichzelf geven tegen schappelijke prijskaartjes. Benieuwd? Lees dan even samen met ons mee!

 

Zilveren oorbellen

Zilveren oorbellen worden al jaar en dag beschouwd als één van de meest populaire items bij zowel jong als oud én zijn dan ook “all time favorite” om eender welke outfit naar een hoger niveau te tillen. Of je nu kiest voor een casual outfit met een paar kwalitatieve sneakers tijdens een dagje shoppen met vriendinnen dan wel opteert voor een meer feestelijke look tijdens een avondje uit; zilveren oorbellen zijn “the number one” om iedere outfit tot in de puntjes af te werken – lees “te verfijnen”.

Niet verwonderlijk dus dat er vandaag de dag een aanzienlijk aanbod aan diverse soorten zilveren oorbellen voorhanden is gaande van de eenvoudige oorknopjes tot aantrekkelijke creooltjes dan wel prachtige oorhangers of echte zogenaamde “ear-party’s”. Bovendien hoef je je niet al teveel zorgen te maken omtrent het prijskaartje daar het ruime assortiment eveneens garant staat voor een brede waaier aan prijzen en er bijgevolg voor elke portemonnee wel iets leuks te vinden is.

Zo kunnen we algauw enkele toppertjes opnoemen die het qua prijs-kwaliteit bijzonder goed lijken te doen op het gebied van aantrekkelijke zilveren oorbellen. Hoewel we in eerste instantie meteen aan Pandora denken – je weet, wel; het merk van de immer populaire armbanden met charms – zijn er nog tal van andere merknamen die hun duit in het zakje stoppen. Zo kun je tegenwoordig ook bij Selected Jewels een prachtige collectie aan moderne stijlvolle zilveren oorbellen spotten die daarnaast ook nog eens tegen een schappelijk prijskaartje worden aangeboden. 

Of misschien heb je wel al eens van “Parte Di Me” gehoord want ook dit merk behoort thuis in het rijtje artikelen met een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Zo steunt deze collectie onder meer op een perfecte combinatie 925 Sterling zilver oorbellen en zilveren oorbellen met een plating van maar liefst 14 karaat goud. Kortom; ook hier is er voor elk wat wils te vinden. Het komt er gewoon op neer om de collectie eens even rustig te bekijken alvorens je op een positieve en betoverende manier te laten inspireren.

 

De geschikte oorbellen voor iedere outfit!

Dat er vandaag de dag een brede waaier aan verschillende soorten oorbellen van zilver op de markt te vinden is, hoeven we alvast niet langer te verdedigen. Het ruime assortiment staat daarbij overigens niet alleen garant voor verschillende types oorbellen maar tevens ook voor diverse stijlen én prijskaartjes waardoor er vast en zeker voor elk wat wils te vinden is. Ben je dus nog steeds op zoek naar net dat extraatje om je outfit naar een hoger niveau te tillen? Dan zetten we graag de verschillende opties even voor jou op een rijtje.

Zo kun je in eerste instantie opteren voor de traditionele kenmerkende oorknoppen; een volwaardig en geheel tijdloos sieraad dat bijna standaard deel zou moeten uitmaken van je sieradencollectie. Oorknoppen zijn dan ook “the way to go” om een subtiele look te creëren. We denken bijvoorbeeld aan een casual outfit waarbij een skinny jeans met top/ sweater en sneakers wordt afgewerkt met een subtiel paar glinsterende oorknoppen. Kortom, oorknoppen kun je werkelijk eender wanneer dragen én met eender welke outfit combineren.

Wil je toch een statement creëren zonder daarbij echt “over the top” te zijn? Dan is de keuze voor een paar aantrekkelijke creolen een veilige én uiterst goede aanbeveling. Net zoals de eerder vernoemde oorknoppen, zijn ook creolen bijzonder veelzijdig en bijgevolg makkelijk met verschillende outfits te combineren wat ze meteen ook een pak toegankelijker maakt. Zelfs met zilveren creolen sla je de plank dus nooit mis!

Een belangrijke meeting op het programma of net een leuk feestje gepland met vrienden en/ of familie? Dan mag het misschien best wel net dat tikkeltje meer zijn zonder vulgair over te komen. Een elegante oplossing hiervoor zijn de zilveren oorhangers. In tegenstelling tot de oorknoppen en creolen net iets meer aanwezig en opvallender zonder daarbij echt helemaal “over the top” te zijn. In het verlengde daarvan zou je eveneens kunnen opteren voor de zogenaamde “ear-party’s”. Deze zilveren oorbellen sets zorgen voor de nodige glitter and glamour en zijn bij uitstek geschikt op iedere feestelijke outfit.

En voor wie helemaal geen gaatjes heeft; geen nood want Brandfield biedt ook een brede waaier aan ear cuffs aan. Deze sets van zilveren oorbellen kun je heel eenvoudig op je oorschelp vastklemmen waardoor je alsnog de perfecte look kunt creëren. (En dames; zelfs wanneer je gaatjes hebt, kunnen ear cuffs een leuke toevoeging zijn in combinatie met een klassiek setje zilveren oorbellen – just saying!)

Enkele tips & tricks

Alvorens we jou “loslaten” op het uitgebreide Brandfield assortiment aan zilveren oorbellen; willen we nog graag enkele – kleine – factoren aanhalen die misschien de laatste twijfels kunnen wegnemen. Zo hoef je niet per sé voor een paar zilveren oorbellen te gaan maar zijn er evengoed tal van gouden oorbellen in de aanbieding waarbij je eveneens kunt opteren tussen verschillende designs en prijscategorieën. 

Bovendien hoef je tegenwoordig geen honderden – of misschien wel duizenden – euro’s neer te tellen om een aantrekkelijk paar (zilveren) oorbellen meer naar huis te nemen. Het ruime assortiment garandeert een brede waaier aan types, designs én prijskaartjes waardoor elke portemonnee wel degelijk aan zijn trekken komt.

En besluit je uiteindelijk wel voor een bepaald setje oorbellen te kiezen? Dan biedt Brandfield je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse merken, designs, stijlen en prijskaartjes. Bovendien is verzending in vele gevallen gratis vanaf een bepaald bedrag én geniet je de optie tot retourneren indien het setje – om wat voor reden dan ook – toch niet helemaal aan de verwachtingen lijkt te voldoen! Kortom, twijfel niet langer en ga ervoor! Gun jezelf een mooi paar zilveren oorbellen en schitter als nooit tevoren!

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE