Hoe jij weer de aantrekkelijkste kunt worden voor je partner

Laatste update: 15.07.24

 

Is de liefdesvlam in jouw relatie een beetje uitgedoofd? Verlang je naar de gevoelens die in het begin omhoog kwamen? Wil je aantrekkelijker worden voor je partner? Dan is er goed nieuws voor je.

Het in stand houden van je relatie is niet moeilijk. Je kunt al gauw de verleidelijkste worden voor je partner als je weet waaraan je moet werken. Wij geven je enkele tips en leggen ook uit hoe je die vandaag al in je relatie kunt integreren.

Plus: de grootste fout die je kunt maken in je relatie en hoe je die kunt vermijden.

 

Aantrekkelijk worden voor je partner: 3 tips die het verschil maken

Aan het begin van je relatie zorgen de hormonen voor alles, waardoor je maar heel weinig hoeft te doen. De problemen ontstaan wanneer de hormonen hun gang al zijn gegaan. Maar maak je niet druk. Wij geven je 3 tips om die vlam in stand te houden. Hoeveel zie je terug in jouw relatie?

Tip 1: Wees zelfverzekerd

Denk terug aan een van de gekke momenten met je geliefde. Misschien begon hij spontaan te dansen. Of misschien stond ze gelijk op toen je haar vroeg om basketbal te spelen. Dat vond je geweldig, toch? Wat het ook mag zijn, een zelfverzekerde partner is zeer aantrekkelijk. Wees niet bang en laat je partner je speelse kant dus zeker zien.

Tip 2: Heb een eigen leven en zorg voor een balans

Aan het begin van de relatie wil je voortdurend in contact blijven met je partner. Maar dat is een grote fout. Constante contact neemt alle mysterie weg, waardoor de relatie al gauw saai wordt. Bovendien kom je als lui en wanhopig over — volgens je partner heb je geen betere dingen te doen.

Zorg dus ervoor dat je verder gaat met je leven. Misschien kun je zelfs een nieuwe hobby uitproberen. Eentje die indruk maakt op je geliefde. Win-win.

Tip 3: Positief zijn en luisteren

Positief zijn is een superaantrekkelijke eigenschap. Niemand wil een negatieve partner. Constante geklaag, tranen die zomaar van de wangen afrollen. Je kent het wel. 

Blijf dus ook ver van deze karakteristieken en zorg ervoor dat ze niet in jouw leven manifesteren. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

 

Hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen?

Als man heb je vele mogelijkheden om de verleidelijkste te zijn voor je vrouw. Hier enkele punten waarmee je vandaag al van start kunt gaan.

Sporten

Sporten is een geweldige manier om je lichaam aantrekkelijk te houden voor de dames. Daarnaast zorgt het voor een gezonde balans in je leven — denk terug aan tip 2 — waardoor er altijd nog een vonk is in je relatie. 

Ga fietsen met je vrienden. Probeer een gym membership. Of ga gewoon trimmen. Maar zorg ervoor dat je wel iets doet voor je lichaamsbouw. Je lichaam en de dames zullen dat zeker waarderen.

Breng zelfverzekerdheid ook naar bed

Het is geen geheim dat vrouwen dol zijn op lieve jongens. En dat is waar de meeste mannen een grote fout begaan. Tederheid is prima, maar wanneer het ‘tijd’ is, laat je die liever aan de voet van het bed.

Ben je wat ouder? Probeer dan een middel om weer een tijger in bed te zijn. Deze middelen kun je zelfs online kopen en al gauw aantrekkelijk worden voor je vrouw. Ga dus even op onderzoek uit.

 

Trendy kleding

Een ander punt om op te letten is dat je er goed uitziet en lekker ruikt. Je wilt die resultaten van je tijd in de gym natuurlijk ook laten zien, toch? 

De vraag “wanneer ben je knap als man?” komt natuurlijk met verschillende antwoorden, maar hier enkele kleedtips die jou zeker een girl magnet maken:

Trek altijd een horloge aan

Met opgerolde mouwen zie je er superknap uit

Investeer in een goede paar jeans

Op zoek naar goed uitgeruste jeansbroeken? Onze top 3 wijst je de weg: beste jeans merken heren.

Hoe blijf je interessant voor een man? – En hoe word je dan knap voor een man? Het antwoord is niet wat je denkt.

Een gezond gewicht en vrouwelijke rondingen – Hoe maak je jezelf mooi voor de prins van je leven? Het eerste is zorgen voor een gezond gewicht. Mannen hebben geen problemen met een kilo meer of minder. Een vrouwelijk lichaam met rondingen, dat is wat hij wil. Let dus op je omvang.

 

Openheid en positief zijn

Je hebt het zeker wel meegemaakt: een knappe man die langsloopt met zijn vriendin, waarbij je denkt dat hij het wel beter kon doen. Toch is hij voor haar gevallen. Waarom dan? 

Het komt neer op hoe mannen kijken naar vrouwen. 

Net als vrouwen zijn ook mannen geïnteresseerd in veel meer dan alleen het uiterlijk. Ook het karakter van de vrouw maakt veel uit. Vooral het positief blijven is een grote plus voor mannen. Dus voortaan geen constant geklaag.

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE