Gepersonaliseerde cadeaus voor hem? 5 leuke ideeën

Laatste update: 23.05.24

 

Ze zijn helden. En of dat nou in de vorm is van vader, broer of echtgenoot, mannen verdienen ook wat voor al hun moeite. Een leuk cadeau kan trouwens de wereld voor hem betekenen. En hoewel mannen vaak genoeg blij zijn met elk cadeau, kun je het toch een tikkeltje bijzonder maken door hem iets unieks te geven. Maar wat dan?

Het antwoord: een gepersonaliseerd cadeau. Ze zijn niet alleen uniek, maar ook veelzijdig, bedachtzaam en gaan trouwens lang mee. Je kunt al heel snel een leuk cadeau in elkaar zetten dat goed past bij zijn persoonlijkheid en stijl. In dit artikel geven we je vijf leuke gepersonaliseerde cadeau ideeën voor mannen. Lees gauw verder.

 

Gepersonaliseerd cadeau man: waar krijg ik die?

Voordat we naar de cadeaus overstappen, eerst de vraag: waar moet je nou zijn voor zo’n leuk cadeau voor hem? Onze aanbeveling is monsieurtshirt.nl bij wie het uitsluitend draait om gepersonaliseerde cadeaus. Je kunt dus niet mis met de kwaliteit die zij leveren. Zowel de T-shirt als de opdruk zelf zijn van degelijk materiaal en je krijgt je cadeau al snel verzonden — handig voor een last minute gift.

Maar laat je niet verleiden door de naam. Naast T-shirts krijg je ook mokken, schorten, en fotolijsten bedrukt. En oh ja, vergeet de smartphone hoezen niet. Ga dus even na wat een goede keuze zou zijn voor de man in jouw leven en bestel er een — of meer.

 

• Gepersonaliseerde T-shirt man: bedrukking op maat

En nu naar de gepersonaliseerde cadeau ideeën. Het eenvoudigste is een leuke prent op een T-shirt. Er zijn vele opties voor die prent: een gepersonaliseerd gezicht en naam, op maat geborduurde boodschap en pictogram of een gepersonaliseerd beeldje voor volwassenen.

Het hangt allemaal af van het doel. Cadeau voor je echtgenoot of vader? Dan is de afbeelding van een gepersonaliseerde familie waarschijnlijk een goed idee.

 

• Functionele cadeau ideeën man

Wil je liever een cadeau dat hij vaker kan gebruiken? Kies dan bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde notebook. Stel je eens voor. Hij pakt zijn notebook met de afbeelding van de familie op de fiets erop, schrijft er alle boodschappen in en gebruikt hem zelfs op kantoor. 

Ook kussens, badhanddoeken en smartphone hoezen zijn goede opties. Of wat dacht je nou van zijn gezicht en naam op zijn boxershorts? Dat vergeet hij zeker niet!

 

• Cadeau idee man: een echte blikvanger

Een cadeau dat hij constant ziet maar niet fysiek in aanraking mee komt? Probeer een fotolijst of poster. Naast het liefdevol gebaar geeft een gespannen canvas een luxe, chique uitstraling aan de ruimte waarin hij is aangebracht.

Vergeet niet dat jij beslist welke kleuren en patronen op het doek komen. Dus kies zodanig dat de bestaande kleuren en patronen in de ruimte een complementair geheel vormen.

 

• Cadeaus voor de kok

Er zijn heel wat grappige cadeaus voor mannen die graag in de keuken werken. Zo is een mok of bierpul een geweldige optie. Een liefdevol beeld is een mogelijkheid, maar ook een tikkeltje humor kan.

Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde cartoon familie zoals de Simpsons. Of misschien een schort met “coole vader” op geborduurd. 

• Personaliseer zelf een cadeau voor hem

Tot nu toe hebben we steeds aanbevelingen gedaan over de bedrukking en het beeld afhankelijk van de situatie en wensen. Maar dat betekent niet dat je alleen die beelden ter beschikking hebt. 

Nee, bij cadeaus zoals deze kun je vanaf niets beginnen. Jij kiest de afbeelding en bijbehorende tekst. En dat kan natuurlijk van alles zijn. Een leuk idee is bijvoorbeeld zijn favoriete tekenfilm karakter met een citaat.

 

Cadeau tips man — wat vinden ze leuk?

Natuurlijk zijn er nog heel wat originele cadeaus voor mannen. Cadeaus waar ze zeker blij van worden. Zo zijn de meeste mannen echt liefhebbers van horloges. Een klassieke horloge complementeert vrijwel elke outfit. Hetzelfde kan ook met een opvallende zilveren armband.

Geïnteresseerd in horloges als verjaardagscadeau? Klik hier voor de beste horloges voor mannen.

Een andere optie is bijvoorbeeld iets functioneels. Denk bijvoorbeeld aan een flagrante flipklok voor zijn desk of een bureauboksbal als stressbuster. Beter nog, een baard- of gezichtsverzorgingsset om constant in tiptop shape te zijn.

Of misschien wil je toch iets waar hij van kan ontspannen. Opties hier zijn: games, een fitness opdrukplank of een tech gadget zoals een Bluetooth speaker of computermuis. Daarnaast kan een smartphone met een bedrukte hoes een origineel verjaardagscadeau voor de man in je leven zijn.

 

Combineer gepersonaliseerde gifts met jouw cadeaus

Je hebt het eigenlijk al gezien daarboven — een smartphone met gepersonaliseerde hoes. Maar je hoeft het natuurlijk niet zo verwant te houden. En meerdere cadeaus zijn trouwens ook leuk.

Dus combineer het horloge met een leuk T-shirt, een mok of een fotolijst. Of geef samen met de laptop, tablet of game console een unieke notebook die hij ook op zijn desk kan leggen. Je hebt opties zat.

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE