Beste gezichtsreinigingsborstel

Laatste update: 23.05.24

 

Gezichtsreinigingsborstels test van 2024

 

Met behulp van een degelijke gezichtsreinigingsborstel is het mogelijk om thuis te werken aan een mooi en vooral stralend en glad gezicht. Dit is ideaal want je doet het wanneer je zelf wilt en tijd hebt en je hoeft niet meer onnodig veel geld uit te geven aan dure schoonheidsbehandelingen. Alvorens je het toestel aankoopt, kun je eventueel eens een kijkje nemen naar de koopgids. Het is ook mogelijk om meteen door te klikken naar de top 3 van beste gezichtsreinigingsborstels. De Philips VisaPure SC5340/10 is een gezichtsreinigingsborstel die we jou ten zeerste kunnen aanraden. Het apparaat is bovendien helemaal waterdicht waardoor je het dus eventueel ook onder de douche kunt gaan gebruiken. De Braun Face SE810 is ook zeker de moeite waard om even naar te kijken. Net zoals het voorgaande toestel kun je het ook perfect onder de douche gebruiken aangezien het helemaal waterdicht is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gezichtsreinigingsborstel reviews – top 5

 

 

Stop met het onnodig uitgeven van geld en koop een gezichtsreinigingsborstel voor jezelf. Hiermee hoef je niet meer diverse dure behandelingen te gaan doen bij de schoonheidsspecialiste en kun je zelf werken aan een mooi en stralend gezicht. Door gebruik te maken van zo een apparaat wordt alle vuil van het gezicht verwijderd en zullen andere schoonheidsproducten ook beter werken. Kies daarom nu de beste gezichtsreinigingsborstel voor jezelf uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Philips VisaPure SC5340/10

 

Philips VisaPure Advanced SC5340/10 gezichtsreinigingsborstel kun je gebruiken om de huid van de hals, kin, wangen, voorhoofd, neus en borst te reinigen. Dit apparaat verwijdert alle dode huidcellen en make-up resten zodat je een frisse en stralende huid krijgt.

Je hoeft dus niet meer naar een schoonheidsspecialiste te gaan, want je kunt hetzelfde resultaat thuis bereiken met dit apparaat. Handig is dat je dit product onder de douche kunt gebruiken, omdat het waterdicht is. Dit product behoort vanwege de prijs niet tot de categorie van goedkope gezichtsreinigingsborstels.

Je krijgt dit apparaat samen met twee opzetborstels voor de normale huid en een massage opzetborstel. Naast deze twee borstels kun je ook andere borstels van Philips gebruiken op dit apparaat. De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het werkt prima en voldoet aan de verwachtingen. Enkele kopers vinden de prijs te hoog en het handvat te lang.

Philips is gekend voor de goede kwaliteit van z’n producten en behoort dus zeker tot de beste merken. De VisaPure Advanced is geschikt voor het gezicht, de hals en de borst en zorgt voor een stralende huid. Je kunt dit product zelfs onder water gebruiken.

 

Voordelen:

Waterdicht: de VisaPure advanced is volledig waterdicht dus je kunt het apparaat zonder problemen onder de douche gebruiken. Zo bespaar je tijd omdat je twee acties tegelijk kunt uitvoeren.

Accessoires: het apparaat wordt geleverd met twee opzetborstels zodat je meteen je gezicht kunt reinigen. Een borstel voor normale huid en de andere borstel om te masseren. De opzetborstels worden bovendien automatisch herkend zodat je zelf de instellingen niet hoeft aan te passen.

Batterijduur: de batterij is in 6 uur volledig opgeladen en daarna kun je het apparaat 30 keer gebruiken. Als je uitgaat van tweemaal per dag kun je 15 dagen lang het toestel gebruiken zonder de batterij op te laden.

 

Nadelen:

Hoge prijs: sommige kopers vinden het product te duur en ook extra opzetborstels kopen creëert een hoge meerkost.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Braun Face SE810

 

De Braun Face SE810 met gezichtsreinigingsborstel en epilator is een geweldig twee in 1 apparaat. Met dit apparaat kun je dus niet alleen je gezicht reinigen, maar je kunt nu ook de overtollige haartjes verwijderen uit je gezicht.

Met de reinigingsborstel maak je jouw gezicht op een zachte manier 6 maal beter schoon dan een handmatige reiniging. Dit apparaat is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

De gezichtsepilator is klein en compact, maar is handig in gebruik doordat het als een mascara borstel gebruikt kan worden en het verwijdert zelfs de fijne haartjes van het gezicht. Voor optimale efficiëntie en hygiëne wordt geadviseerd om de borstel na 3 maanden te vervangen. Er zijn ook andere opzetborstels te verkrijgen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het heeft een goede prijs en is handig in gebruik. Sommige kopers hebben slechte ervaring gehad met de kwaliteit van dit product en vinden de prijs te hoog.

De populairste gezichtsreinigingsborstel van het moment is de Braun Face SE810. Bovendien kun je dit product ook gebruiken als epilator. Je kunt meerdere opzetborstels op het toestel gebruiken en het is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid.

 

Voordelen:

Meervoudig gebruik: het toestel is geschikt om je gezicht mee te reinigen maar je kunt er ook haartjes mee epileren tot wel 0,02 mm. Dankzij de dunne borstelharen is het product geschikt voor personen met een gevoelige huid.

Waterdicht: het toestel is volledig waterdicht zodat je er een gewoonte van kunt maken om je gezicht grondig te reinigen wanneer je aan het douchen bent.

Makkelijk transporteerbaar: dankzij het compacte formaat past het product in een handtas. Bovendien werkt het op batterijen dus je hebt geen stopcontact nodig om het toestel van stroom te voorzien.

 

Nadelen:

Hoge prijs: het product zal voor vele kopers te duur zijn. Bovendien gaan de batterijen snel leeg.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Remington Reveal FC1000

 

De Remington Reveal FC1000 gezichtsreinigingsborstel verwijdert alle onzuiverheden en vuil, zodat je huid er beter gaat uitzien en gaat stralen.

Hierdoor kunnen verzorgingsproducten nu ook beter werken doordat de poriën open en schoon zijn. Dit apparaat komt met 3 opzetborstels, waarvan de borstelkop een draai- en trilfunctie heeft.

De borstelkop heeft ook nog led lampjes die het gezicht verlichten bij het schoonmaken. Je kunt dit apparaat onder de douche gebruiken, want het is waterdicht. Als je dit apparaat hebt opgeladen kun je het daarna nog ongeveer 30 keer gebruiken voordat je het weer moet opladen.

Voor dit product zijn er tot nu toe nog geen negatieve beoordelingen geplaatst. De kopers vinden dat het een goede kwaliteit heeft en dat het aan de verwachtingen voldoet. Daarnaast is het handig in gebruik en is het voor hen een top product.

Met de borstel van Remington zul je de poriën van je huid reinigen en openen. Dit zorgt voor een optimale efficiëntie van verzorgingsproducten. Je kunt verschillende opzetborstels gebruiken en dankzij de verlichting zul je een goed zicht hebben op je gezicht. Het is ook mogelijk om de borstel onder de douche te gebruiken.

 

Voordelen:

Accessoires: het product wordt geleverd met drie verschillende opzetborstels. Een borstel voor normale huid, een borstel voor gevoelige huid en een derde borstel om je huid te masseren.

Onderhoud: het apparaat is waterdicht waardoor je het eenvoudig kunt afspoelen onder de kraan na gebruik. Bovendien kun je het ook onder de douche gebruiken.

Gebruiksgemak: je kunt het apparaat instellen op drie verschillende snelheden. Met een volledig opgeladen batterij kun je het toestel 30 keer gebruiken. De borstel gebruikt een timer van 1 minuut en pulseert elke 20 seconden zodat je weet wanneer je moet veranderen van zone.

 

Nadelen:

Timer: voor vele gebruikers is het vervelend dat het apparaat na 1 minuut uitvalt en dat je het opnieuw moet starten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Dermarolling Titanium Dermaroller

 

De Dermarolling Titanium Dermaroller – 0.5mm kunt u gebruiken om fijne lijntjes rond de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, anti-aging en hyperpigmentatie tegen te gaan. Het stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een betere opname van huidverzorgingsproducten.

Dit product is geschikt voor elk huidtype en zorgt voor een strakkere en mooiere huid. Na het gebruiken van de Dermaroller moet u het goed reinigen en desinfecteren met 80% alcohol. Let wel dat dit een persoonlijk product is en er aangeraden wordt dat u het alleen gebruikt en niet uitleent. Na het gebruiken hiervan kun je je gezicht het best behandelen met een serum of vitamine C.

De kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het heeft ook nog een fraai design. Sommige kopers ervaren het gebruik van dit product als pijnlijk en er is geen gebruiksaanwijzing.

Als je liever goedkope producten koopt bekijk dan het product met de laagste prijs namelijk deze dermaroller. Deze roller gaat de veroudering van de huid tegen en stimuleert de productie van collageen. Je huid zal er strakker uitzien na het gebruik van dit product. Het is aanbevolen om de roller na gebruik te desinfecteren.

 

Voordelen:

Goedkoop: dit product is heel goedkoop vergeleken met de elektrische apparaten. Als je over weinig geld beschikt kun je dit product nog altijd aanschaffen.

Verschillende maten: je kunt de dermaroller kopen met verschillende lengtes van de  naalden. Deze zijn elk geschikt voor een andere zone van je lichaam.

Geschiktheid: je kunt dit product gebruiken voor elk type huid. Het is ook geschikt voor personen van alle leeftijden.

 

Nadelen:

Hygiëne: de dermaroller is geschikt voor persoonlijk gebruik, wegens hygiënische redenen kun je het dus niet uitlenen aan anderen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Silk’n SonicClean

 

Met het Silk’n SonicClean gezichtsreinigingsapparaat kun je jouw huid reinigen en masseren. Dit apparaat kun je gebruiken op het voorhoofd, de neus, de wangen en de kin.

Door de zachte borstels kun je dit apparaat twee keer per dag gebruiken. Na elke 60 seconden schakelt het apparaat automatisch uit, zodat je kunt overschakelen naar een ander gebied van het gezicht.

Dit product is eenvoudig en veilig in gebruik. Je krijgt dit apparaat samen met een extra opzetborstel. Gezien de prijs lijkt dit apparaat wel een gezichtsreinigingsborstel aanbieding.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en is handig in gebruik. Het heeft ook nog een fraai design. Zij geven dus positief advies voor dit product. Enkele kopers vinden dat dit product niet snoerloos is en dat het niet onder de douche gebruikt kan worden.

Met de SonicClean van Silk’n kun je niet alleen je gezicht reinigen maar ook masseren. De borstels zijn zacht en voelen goed aan. Het apparaat schakelt na 60 seconden automatisch uit om te veranderen van plaats en wordt geleverd met een extra opzetborstel.

 

Voordelen:

Meerdere functies: deze borstel reinigt de huid maar is ook geschikt om make up te verwijderen en het gezicht te masseren.

Energiebesparing: het toestel schakelt automatisch uit na 60 seconden zodat je het niet te lang gebruikt. Bovendien blijft de batterij daardoor langer werken.

 

Nadelen:

Spatwaterdicht: omdat het toestel niet volledig waterdicht is kun je het niet onder de douche gebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Gezichtsreinigingsborstels koopgids

 

Een gezichtsreinigingsborstel is het ideale product om make-up resten en dode huidcellen te verwijderen. Zo zorg je voor een gezonde huid. Maar je kunt sommige ook gebruiken voor andere lichaamsdelen. Je kunt er accessoires bij krijgen en sommige zijn waterdicht. Er bestaan ook apparaten die naast gezichtsborstel ook als epilator werken om haartjes te verwijderen.

Gebruik van de borstel

Een gezichtsreinigingsborstel doet wat de naam aangeeft, het wordt gebruikt om je gezicht te reinigen. Tegenwoordig zijn er makkelijke elektrische borstels te vinden die je huid veel vlugger reinigen en zelfs make-up van je gezicht verwijderen. Zo hoef je geen tijd meer te verspillen met doekjes of wattenschijfjes. Het is niet aanbevolen om de borstel te gebruiken als je veel make-up draagt, je kunt dan beter eerst de meeste make-up verwijderen met wattenschijfjes.

Je kunt opteren om een borstel te kopen die niet alleen nuttig is om je gezicht schoon te maken maar die je ook kunt gebruiken om je hals en je borst te reinigen. De meeste apparaten hebben verschillende functies.

Het is ook belangrijk om te weten op welke manier de borstel je gezicht reinigt. Het is beter als de borstel diep in de poriën reinigt zodat je zeker bent van een mooie en gezonde huid. Het is sowieso beter als de borstel draaibewegingen maakt want zo wordt je huid beter gereinigd. Als je huid heel gevoelig is, dan is het aanbevolen om de borstel niet dagelijks te gebruiken. Elektrische borstels zorgen voor een intensieve reiniging die misschien iets te hard zal zijn voor een gevoelige huid. Een oplossing voor dit probleem is het kopen van een opzetborstel met zachte haartjes.

Een ander voordeel die nuttig kan zijn is een instelbare snelheid van de borstel. Zo kun je de borstel aanpassen aan het type huid die jij hebt. Als ze niet beschikken over deze functie kun je slechts beperkt gebruik maken van een gezichtsreinigingsborstel. Het belangrijkste is dat de borstel eenvoudig is om te gebruiken en zorgt voor een propere en gezonde huid.

 

Accessoires

Hoeveel opzetborstels worden meegeleverd met de gezichtsreinigingsborstel kan van belang zijn voor vele kopers. Probeer een product te kopen die minstens drie extra opzetborstels heeft zodat je het apparaat kunt gebruiken voor meerdere doeleinden en huidtypes. Dit is zeer handig voor mensen met een gevoelige huid of personen die vlug last hebben van irritatie in het gezicht.

Als je borstel op batterijen werkt dan is het een voordeel als er extra batterijen meegeleverd worden bij je aankoop. Zo kun je meteen beginnen met de reiniging en hoef je niet eerst naar de winkel om een paar batterijen te kopen. Als het een oplaadbare borstel is, wees er dan zeker van dat het oplaadstation meegeleverd wordt. Dit maakt het makkelijker voor personen die dagelijks een gezichtsreinigingsborstel gebruiken.

Er bestaan zelfs massageborstels die je kunt gebruiken om je gezicht een massage te geven na de reiniging. Of kleine LED lampjes die ervoor zorgen dat je gezicht verlicht wordt tijdens gebruik van de borstel. Als je een dagelijkse gebruiker bent is het aangeraden om elke 3 maanden de opzetborstel te vervangen.

Waterdicht en oplaadbaar, duurder of niet

Een goede aanbeveling is de aankoop van een gezichtsreinigingsborstel die waterdicht is. Zo kun je het toestel gebruiken terwijl je onder de douche staat zonder dat het schade oploopt. Dit is ideaal voor mensen die graag hun gezicht wassen onder de douche. Deze apparaten werken meestal draadloos en ze zijn oplaadbaar. Houd er dan rekening mee hoe lang het apparaat moet opladen en hoe lang je het kunt gebruiken met een volle batterij.

Het is natuurlijk logisch dat een apparaat duurder zal zijn als het meer accessoires bevat en waterdicht is. Er zijn echter interessante aanbiedingen te vinden als je online producten gaat vergelijken. Er bestaan goedkope toestellen die zeker goed genoeg zijn voor jou als je slechts af en toe de borstel gebruikt.

Het kan ook zijn dat net de accessoires het duurst zijn bij een elektrische borstel. Vooral de opzetborstels kunnen voor extra kosten zorgen. Als je kiest voor een goede elektrische gezichtsborstel waarvan de accessoires niet te duur zijn dan heb je een goede aankoop gemaakt die over een langere periode het geld zeker meer dan waard is.

Je kunt ook kiezen voor een gezichtsreinigingsborstel die andere functies heeft zoals een epilator. Zo kun je niet alleen je gezicht reinigen maar ook overtollige haartjes verwijderen. Het vermijdt ook dat je twee verschillende apparaten moet kopen en extra geld moet uitgeven. Zo heb je meteen twee vliegen in één klap!

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE