Beste elektrische massager

Laatste update: 16.06.24

 

Elektrische massagers test van 2024

 

Ben je op zoek naar een elektrische massager maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan het misschien wel een goede aanbeveling zijn om eventjes onze koopgids over elektrische massagers door te nemen. Zo kom je te weten op welke factoren je zoals kunt letten. Indien je haast hebt en dringend op zoek bent naar een degelijk toestel dan kun je ook gewoon onze top 3 bekijken. Zo blijkt de Circulation Maxx Leg Revitaliser echt wel een sterke aanrader te zijn. Het zorgt ervoor dat pijnlijke spieren terug kunnen ontspannen en verder draagt het bij tot een betere bloeddoorstroming. Ook met de Tens Massage Apparaat Met Acupunctuur Pen elektrische massager haal je een degelijk toestel in huis. Met dit toestel kun je bovendien verschillende lichaamszones zonder problemen volledig gaan aanpakken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektrische massager reviews – top 5

 

 

Na het werk is het goed om de spieren te masseren en daar komt de elektrische massager goed van te pas. Ben jij een hardwerkende moeder die uren lang staat te koken, strijken, kleren te wassen etc.? Ook de kantoormedewerkers of bouwvakkers kunnen zich laten ontspannen na een lange werkdag met één van deze producten. Kies voor de beste elektrische massager hieronder.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Circulation Maxx Leg Revitaliser

 

De Circulation Maxx Leg Revitaliser stimuleert de spieren van de zool door middel van elektrische impulsen. Hierdoor ontstaat er een betere doorbloeding en de spieren raken sneller verlicht bij alle ongemakken.

In ziekenhuizen wordt dit product al langer dan een halve eeuw gebruikt door deskundigen. De bedoeling van dit product is om een wandeling na te bootsen en op deze manier ervoor te zorgen dat het bloed goed door de aderen van je benen stroomt. Het eindresultaat moet zijn dat de zuurstof en de bloedcirculatie wordt verhoogd en dat het vocht en de afvalstoffen uit de benen worden verwijderd.

De Circulation Maxx Leg Revitaliser is niet te associëren met goedkope elektrische massagers.

Dit product heeft een hoge prijs, maar het is duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Voor sommige gebruikers is dit product heel gemakkelijk om te gebruiken en voor een ander groepje weer niet.

Indien je op zoek bent naar een elektrische massager die niet zo duur is dan is de Circulation Maxx Leg Revitaliser niet meteen iets voor jou. Toch is het een goed idee om even op zoek te gaan naar de voor- en nadelen van dit apparaat. Op die manier krijg je een beter beeld van de eigenschappen ervan.

 

Voordelen:

Resultaat: het toestel zal de spieren in je voetzolen gaan stimuleren. Dit zorgt niet alleen voor een betere doorbloeding maar zorgt ook voor een vermindering van klachten en stress.

Handig in gebruik: het apparaat zal eigenlijk hetzelfde principe als een wandeling gaan nabootsen. Op die manier krijgen de aderen in je benen ook voldoende bloeddoorstroming en zuurstof.

 

Nadelen:

Onhandig in gebruik: voor een kleine minderheid van de kopers behoort dit toestel niet meteen tot de populairste apparaten. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het niet zo handig zou zijn om ermee te werken.

Prijskaartje: het is niet meteen het toestel met de laagste prijs en dit zou dan ook wel een struikelblok kunnen zijn voor sommige klanten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Tens Massage Apparaat Met Acupunctuur Pen

 

Met de Tens Massage Stimulator verlicht je de spierpijn van alle overbelaste lichaamsdelen. Dit product heeft ook een acupunctuur pen die wordt gebruikt om kleinere lichaamsdelen te stimuleren zoals de knokkels.

Je kunt gebruik maken van de 7 snelheden die dit apparaat heeft en die zelf aanpassen. Ook telt dit product 4 automatische programma’s waarmee je de taille, rug, benen en schouders kan masseren. Dit product schakelt zelf uit als de pad niet goed is aangebracht en ook 15 minuten na het gebruiken ervan.

Als je kijkt naar de review van dit product, dan zie je de tevredenheid voor dit massage apparaat met Acupunctuur pen. Deze koper vindt dit product gemakkelijk om te gebruiken en het ontwerp is ook fraai. De prijs en de kwaliteit zijn beide goed. Deze gebruiker raadt dit product aan. Alleen de beschrijvingen vallen een beetje tegen omdat die niet in het Nederlands zijn.

 

Voordelen:

Acupunctuur pen: het apparaat beschikt ook over een acupunctuur pen waarmee je kleine zones zoals bijvoorbeeld je knokkels, probleemloos kunt gaan stimuleren.

Programma en snelheid: deze elektrische massager is uitgerust met maar liefst 4 verschillende voorgeprogrammeerde programma’s. Verder heb je de keuze uit maar liefst 7 snelheidsstanden.

Veiligheid: zodra je het apparaat gedurende 15 minuten niet gebruikt dan zul je merken dat het automatisch uitschakelt. Daarnaast schakelt het toestel ook uit op het moment dat de pads niet goed worden aangebracht.

 

Nadelen:

Verpakking: de klant vindt het best wel jammer dat deze elektrische massager niet in een stevige verpakking wordt geleverd.

Beschrijving: de handleiding bij dit product is volgens de gebruiker toch niet altijd even duidelijk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Homedics FM TS9

 

De Homedics FM TS9 is een voetmassage apparaat met 6 draaiende Shiatsu koppen die jouw voeten met infrarood verwarming helpen ontspannen. Dit product wordt gemakkelijk door de voet bediend.

Je dient alleen de voeten in de juiste massage hoek te plaatsen en je lekker te ontspannen. Dit apparaat kun je in de hoogte verstellen en het is compact genoeg om gemakkelijk op te bergen of om buiten het huis te gebruiken. Dit product is geschikt voor jong en oud en het zorgt voor goede verlichting na lang gestaan te hebben.

Zelfs bouwvakkers komen aan bod met deze elektrische massager. Of de huisvrouwen die continu bezig zijn met alle werkzaamheden van een huishouden. Dit product heeft tussen de voetpads een startknop. Na de activering dien je slechts dat deel van je voet dat extra aandacht vergt, te drukken op de voetpad voor betere stimulans. Deze voetmassage heeft nog geen beoordelingen gehad.

Indien je op zoek bent naar een elektrische massager voor je voeten dan loont het de moeite om de Homedics FM TS9 even grondig te bestuderen. Het apparaat is niet alleen voorzien van 6 roterende Shiatsu koppen maar beschikt daarnaast ook nog over een krachtige infrarood verwarming.

 

Voordelen:

Besturing: je kunt dit apparaat zonder problemen gewoon met je voeten bedienen. Zo hoef je je niet continue te bukken.

Formaat: het is een vrij compact toestel dat je na gebruik dan ook zonder al te veel problemen kunt opbergen. Daarnaast kun je het juist daardoor ook gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Handig in gebruik: het is mogelijk om de hoogte van deze elektrische massager aan te passen. Bovendien zorgt het voor een ontspannen gevoel na bijvoorbeeld een stresserende en lange werkdag.

 

Nadelen:

Geen review: momenteel kunnen we alleen maar vaststellen dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. We vermoeden dan ook dat dit eventuele kopers zou kunnen tegenhouden om het toestel al dan niet aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Handheld Tens Meridiaan

 

De Handheld TENS is een massage apparaat dat compact en comfortabel is. Door het formaat van dit product kun je het in je tas wegstoppen en overal meenemen. Hiermee kun je alle spieren van het lichaam stimuleren of masseren.

Als jij last hebt van zenuwverlamming, buikpijn, nek- en halsklachten, ontregelde menstruatie en ook bij tal van acute en chronische ziekten help dit product de pijn verzachten. Dit apparaat verlicht niet alleen de pijn, maar het verbetert de bloedsomloop en bevordert de stofwisseling.

De handheld TENS kun je ook in verschillende standen gebruiken en als voeding gebruikt het 3 x AAA batterijen die niet inbegrepen zijn bij de aanschaf. Indien je geen batterijen wenst te gebruiken kun je de elektrode kabel proberen. Voor het lichaam is er altijd feest met dit top product. Hiermee krijgt je elk gewricht of gespannen lichaamsdeel weer in volle werking.

Indien je op zoek bent naar het beste merk op het gebied van elektrische massagers dan kun je alvast het Handheld TENS Meridiaan toestel even bekijken. Het is een vrij compact apparaat dat je dus gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast voelt het ook heel aangenaam en comfortabel aan.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met buikpijn, of een pijnlijke nek of hals of zelfs bij menstruatiepijnen en heel wat chronische ziektes, dan is dit toestel een echte aanrader.

Handig in gebruik: naast het verlichten van de klachten zal het toestel ook zorgen voor een betere bloeddoorstroming en zal het de stofwisseling gaan stimuleren.

 

Nadelen:

Voeding: het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het toestel werkt op 3 krachtige AAA batterijen. Deze worden jammer genoeg niet meegeleverd bij de aankoop van het toestel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Fluffy Massager

 

De Fluffy Massager is een voet massagetoestel gemaakt van een zachte stof. Dit product is in de vorm van twee slippers en het geeft een warm gevoel als je de voeten erin plaatst.

Deze voet massagetoestel biedt ontspanning en het zorgt voor een goede bloedcirculatie in de spieren van de voeten. Bij gebruik van dit product kun je kiezen om te staan of om te zitten. Het werkt op 2x AA batterijen en het is licht van gewicht. Dit product is voor bijna alle voetmaten geschikt met een lengte van 29 centimeter en een breedte van 15 centimeter. Je kunt dit massagetoestel ook op netstroom gebruiken. Laat je verwennen en ontspan met dit product.

De Fluffy Massager voet massagetoestel is in de elektrische massager aanbieding. Echter is het niet mogelijk om een advies voor dit product te geven, want er staan nog geen beoordelingen geschreven van gebruikers.

Tot slot is er dan ook nog de Fluffy Massager die werkelijk ideaal is om je voeten te masseren. Deze elektrische massager is vooral vervaardigd uit een bijzonder zachte en aangename soort stof. Het lijkt eigenlijk alsof je een paar slippers gaat aantrekken en dit voelt dan ook heel comfortabel aan.

 

Voordelen:

Voetmaat: dit apparaat kan gebruikt worden door zowel kinderen alsook volwassen. Zolang de lengte van de voet niet meer dan 29 cm bedraagt en de breedte niet meer dan 15 cm bedraagt.

Voeding: deze elektrische massager werkt op basis van 2 krachtige en duurzame AA batterijen. Toch is het ook mogelijk om dit product gewoon op netstroom te gebruiken.

Handig in gebruik: deze massager zorgt niet alleen voor een ontspannen en relaxt gevoel maar het zorgt er ook voor dat de bloeddoorstroming veel beter wordt.

 

Nadelen:

Geen gebruikerservaring: doordat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is er ook nog niets bekend omtrent de gebruikerservaring.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Elektrische massagers koopgids

 

Heb jij ook last van pijnlijke voeten na een lange werkdag? Dan kan een massage apparaat hulp bieden. Daarom hebben wij een aantal kenmerken besproken waar je moet op letten als je verschillende aanbiedingen gaat vergelijken. Denk aan het type, de massagetechnieken, de functiemogelijkheden en de prijs wanneer je de beste elektrische massagers vergelijkt.

Types

Een goede elektrische massager zal bepaalde zones van het lichaam behandelen. Zo zijn er toestellen die zich alleen richten op het masseren van de rug eventueel in combinatie met een warmtefunctie. Ideaal als je na een lange werkdag vaak last hebt van een pijnlijke rug.

Sommige modellen richten zich naast de rug ook op de nek en het zitvlak. Bij dit soort toestellen die gericht zijn op meerdere zones van het lichaam moet je dus in het begin van de massage gaan aanduiden welke zone moet worden behandeld. Vervolgens selecteert het apparaat een programma.

De elektrische massager voor de nek helpt je dan weer om de spieren in je nek, hals en schouders te ontspannen en de druk weg te nemen. Dit kan trouwens ook leiden tot veel minder hoofdpijn, ideaal dus voor wie vaak last heeft van spanningshoofdpijn..

Sommige toestellen richten zich uitsluitend op de benen en de armen en zijn ook iets compacter. Bij deze elektrische massagers die gericht zijn op het masseren van de armen en benen hoef je niet per se op een stoel te zitten. Je kunt gerust lekker neerliggen in de zetel of het bed en van de massage genieten.

 

Massagetechnieken

Wanneer je het type toestel gekozen hebt is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de massagetechnieken. Deze technieken zijn afhankelijk van het type toestel dat je kiest. Een toestel dat hoofdzakelijk gericht is op de nek zal bijvoorbeeld niet dezelfde soort massages aanbieden als een toestel voor de armen en benen.

Eerst en vooral is er de klopmassage waarbij er gebruik gemaakt wordt van een simpele klopbeweging. De elektrische massager zal hierbij de beweging van kloppende handen gaan imiteren en op die manier de bloedcirculatie helpen stimuleren. Zo kun je stijve spieren eventueel voorkomen. Houd er rekening mee dat dit een vrij intensieve massage is.

Bij de rolmassage kun je de bloedsomloop helpen stimuleren alsook onderliggend weefsel. Op die manier kan de huid gladder en strakker worden. Deze massage is minder intensief als de klopmassage en is geschikt voor verschillende zones. Op de meeste toestellen zul je de rolmassage ter beschikking hebben.

Een toestel dat beschikt over een Shiatsu-massage is dan weer ideaal om psychische en lichamelijke klachten aan te pakken. Aangezien dit soort massages veel rust creëert. Bij dit toestel worden bepaalde bewegingen geïmiteerd zoals de rollende en draaiende beweging van de handen.

De vibratiemassage is een massagetechniek die je ook bij veel toestellen zult hebben aangezien het heel eenvoudig is en je helemaal tot rust kunt komen. Ideaal na een lange werkdag. Houd er wel rekening mee dat wanneer je kiest voor een toestel met meerdere massagetechnieken het misschien niet meer tot de goedkope elektrische massagers zal behoren.

 

Functiemogelijkheden

Naast de verschillende massagetechnieken die een apparaat kan aanbieden, bekijk je best ook de extra mogelijkheden die het toestel biedt.

Er zijn namelijk apparaten waarbij je de breedte en hoogte kunt gaan verstellen en zo de voor jou ideale lichaamspositie kunt instellen. Daarnaast zijn sommige toestellen ook voorzien van een warmtefunctie. Die zal ervoor zorgen dat de spieren extra gaan ontspannen. Deze functie kan bijvoorbeeld een goede aanbeveling zijn voor wie heel vaak last heeft van stijve spieren.

Verder heb je ook de mogelijkheid om een elektrische massager met handvatten te kiezen waardoor je het kunt vasthouden en het massageapparaat dus niet zo snel zal verschuiven.

Houd er ook rekening mee dat er toestellen zijn waarbij je de hoes van het massagekussen kunt afnemen en dus kunt gaan wassen. Dit is echt een goede optie aangezien er heel veel massagers zijn waarbij dit niet mogelijk is. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden waarmee je rekening kunt houden. Het beste is dan ook dat je zoveel mogelijk toestellen gaat vergelijken voor je er eentje koopt.

Prijs

Zoals in de vorige puntjes al duidelijk werd zijn er reeds verschillende elektrische massagers op de markt gebracht. Het ene toestel beschikt over meer functiemogelijkheden dan het andere toestel. Daarom zal het dus ook niet verwonderen dat er ook grote verschillen in de prijs waar te nemen zijn.

Eerst en vooral is het belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt welk bedrag je kunt en wilt spenderen wanneer je beslist een elektrische massager aan te kopen. Zoals we reeds vermeld hebben, zal een toestel met meerdere mogelijkheden misschien niet meer tot de goedkopere apparaten behoren.

Bekijk ook zeker de reviews van kopers die reeds een elektrische massager hebben aangekocht en houd zeker rekening met eventuele promoties. Op die manier kun je misschien wel een elektrische massager aanbieding tegenkomen.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE