Beste ionische haardroger

Laatste update: 16.06.24

 

Ionische haardrogers test van 2024

 

Als je binnenkort een belangrijk evenement hebt of naar één of andere feestje gaat dan wil je er natuurlijk altijd goed uitzien. Het kapsel hoort daar nu eenmaal bij. In dat geval kan het wel handig zijn als je een haardroger in huis hebt. Wij raden dan meteen ook één van de beste modellen aan en dat is met verve de ionische haardroger. De ionische haardroger heeft de capaciteit om je haar in een mum van tijd te drogen. Indien je dringend op zoek bent naar een degelijk apparaat dan kun je altijd onze top 3 eens bekijken. Uit onderzoek is gebleken dat je met de BaByliss Le Pro Light Ionic 6609E één van de meest degelijk apparaten in huis haalt. Het beschikt over een bijzonder krachtig vermogen van maar liefst 2100 Watt. De Philips ThermoProtect HP8233/00 hoeft natuurlijk helemaal niet onder te doen. Het is een degelijk toestel met een motor die een vermogen heeft van wel 2200 Watt. Daardoor zul je merken dat je haar in een mum van tijd is opgedroogd en kun je het bovendien ook helemaal stylen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Ionische haardroger Reviews – Top 5

 

 

Als vrouw moet je wel een haardroger in huis hebben. En niet zomaar een haardroger, maar liefst 1 die je haar snel droogt en ook goed in stijl brengt. Je wilt niet eindeloos lang hiermee bezig zijn, dus is het goed als je de beste ionische haardroger voor jezelf kiest.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. BaByliss Le Pro Light Ionic 6609E

 

De BaByliss Le Pro Light Ionic 6609E is een haardroger die een professionele AC motor heeft van 2100 watt.

Deze krachtige motor zorgt ervoor dat je haar 25% sneller droogt en 2 maal sneller in model zit. Dit product heeft ionische technologie, wat ervoor zorgt dat haarverzorgingsproducten beter kunnen werken en het heeft een antistatische werking op het haar.

Het heeft ook de optie voor cool-shot, zodat je je haar na het föhnen kunt fixeren met een koude luchtstroom. Voor de perfecte styling heeft dit apparaat een smalle blaasmond van 6 mm. Het heeft ook een ophangoogje zodat je dit product gemakkelijk ergens kunt ophangen of opbergen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Je haar is snel droog en in model, zonder pluis of statisch haar. Voor hen is het dus een top product. Het enige minpunt voor sommige kopers is dat de kabel kort is.

BaByliss behoort zeker tot de populairste haardrogers en dit zie je ook aan de commentaren. Met dit toestel kun je in een recordtempo je haar drogen en daarnaast ook nog eens goed stylen. Door de kracht van de motor kun je dit toestel ook perfect gebruiken om dik en stevig haar te stylen.

 

Voordelen:

Cool shot functie: dankzij deze functie zullen je haarschubben meteen weer sluiten nadat je je haar gedroogd hebt. Zo kun je er zeker van zijn dat je haar er veel mooier en extra glanzend uitziet. Het wordt ook eenvoudiger om je haar mooi in model te houden.

Vermogen: dit toestel beschikt over een vermogen van 2100 Watt waardoor het dus zeer krachtig is. Het is mogelijk om je haar snel te drogen en te stylen.

Gebruiksvriendelijk: je kunt kiezen uit 3 verschillende temperatuursstanden, van heel warm tot koud. Verder kun je ook de snelheid gaan instellen.

Snoer: het toestel is voorzien van een snoer dat iets langer had mogen zijn.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: volgens sommige gebruikers moet je voorzichtig omspringen met het toestel omdat het redelijk kwetsbaar is. Bovendien weegt het ook vrij zwaar en is het niet zo handig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Philips ThermoProtect HP8233/00

 

De Philips ThermoProtect HP8233/00 heeft een krachtige DC-motor van 2200 watt. Dit apparaat heeft naast een ultra smalle blaasmond van 11 mm, wat geschikt is om het haar te stijlen, ook een diffuser. Het heeft ook de cool-shot functie, zodat je na het föhnen je haar kunt fixeren.

Met de thermo protect kun je je haar drogen met een verzorgende en constante temperatuurinstelling. De ionische conditioner zorgt ervoor dat je haar mooi glad en pluisvrij is. Handig is het dat het een ophangoogje heeft waarmee je het gemakkelijk kunt ophangen of opbergen.

Als je de reviews leest dan kun je merken dat de kopers tevreden zijn met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

Het droogt je haar snel en goed. Daarnaast heeft het ook een goede prijs. Enkele kopers vinden dit product te groot en zwaar.

Wanneer mensen aan het merk Philips denken dan relationeren ze dit meteen met kwaliteit en duurzaamheid. Daardoor is het voor velen het beste merk. In vergelijking met alle andere producten uit onze lijst, blijkt het ook nog eens de laagste prijs te hebben.

 

Voordelen:

ThermoProtect: dankzij deze functie kun je ervoor kiezen om je haar snel droog te krijgen en dit bij een constante temperatuur. Zo hoef jij geen schrik te hebben voor bijvoorbeeld oververhitting.

CoolShot-knop: als je op deze knop gaat duwen zul je meteen een koude luchtstroom kunnen waarnemen. Dit kun je gebruiken om je kapsel te fixeren waardoor het niet uit model raakt.

Gebruiksvriendelijk: je kunt kiezen uit verschillende temperatuurinstellingen van heel warm tot middelmatig en koud. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende snelheden. Via het ophanghaakje kun je de haardroger gemakkelijk opbergen.

 

Nadelen: 

Formaat: voor een aantal kopers is het product toch wel te groot. Hierdoor is het niet zo gemakkelijk te gebruiken en op te bergen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Braun Satin Hair 7 HD 730

 

De Braun Satin Hair 7 HD 730 met iontec is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van je haar te beschermen en juist te herstellen.

De satijnionen zorgen ervoor dat het haar minder statisch en pluizig wordt en zorgt voor een mooie glans in het haar. Dit product heeft een hulpstuk met een smalle blaasmond, zodat je het haar beter kunt stijlen.

Het heeft ook een cool-shot functie om je haar helemaal perfect af te kunnen werken met koude luchtstroom. Daarnaast heeft dit product een volume diffuser, waardoor het haar voller gaat zitten. Het heeft een handige ophanglus, waarmee je dit product kunt ophangen of opbergen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en is eenvoudig om te gebruiken. Het droogt het haar snel en heeft genoeg warmtestanden. Daarnaast heeft het een lange kabel. Enkele kopers vinden dit product te duur en te zwaar.

Met deze ionische haardroger van Braun kun jij vanaf nu je haar drogen zonder het daarbij te beschadigen door bijvoorbeeld oververhitting. Bovendien kan het reeds beschadigd haar ook helpen herstellen. Achteraf ziet het er nog eens glanzend en gezond uit.

 

Voordelen:

CoolShot functie: dit kun je gebruiken nadat je je haar gedroogd hebt. Het zorgt ervoor dat het mooi in model blijft liggen.

Handig in gebruik: het toestel beschikt over verschillende warmtestanden waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kun je ook de 2 luchtstromen regelen en zelfs apart gaan instellen. Je krijgt er een hulpstuk bij waarmee je iets nauwkeuriger kunt drogen.

Diffuser: dankzij de diffuser kun je meer volume creëren in je kapsel. Dit is ideaal als je graag eens van mooie krullen wilt genieten en je haar minder pluizig wilt hebben.

 

Nadelen: 

Gewicht: het toestel blijkt redelijk zwaar te zijn waardoor het minder handig te gebruiken is. Ook de eerder korte kabel zorgt bij sommige gebruikers voor problemen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Remington D5215 Pro Air Shine

 

Met de Remington D5215 Pro Air Shine haardroger kun je binnen de kortste tijd de perfecte haarstijl hebben.

Het heeft een krachtige motor met een vermogen van 2300 watt. Om je haarstijl helemaal af te werken heeft het een cool-shot functie, dat een koude luchtstroom blaast.

Daarnaast heeft het een smalle blaasmond om de perfecte haarstijl te creëren en een diffuser om het haar voller te laten zitten. Dit product heeft 90% meer ionen, zodat het haar kroesvrij en mooi glanzend glad is.

Gezien de prijs en de kwaliteit lijkt dit wel een ionische haardroger aanbieding. De meeste kopers zijn tevreden met dit product.

Het is van goede kwaliteit en het is niet moeilijk om te gebruiken. Het droogt het haar goed en doet wat een föhn zou moeten doen. Enkele kopers vinden de kwaliteit matig en dat het haar toch pluis wordt.

De Remington ionische haardroger beschikt over een extra krachtige motor met een vermogen van 2300 Watt. Zo kun jij er echt zeker van zijn dat je haar snel gedroogd wordt. Ideaal dus als je dringend naar een feestje of andere gelegenheid moet.

 

Voordelen:

CoolShot: ideaal om de afwerking van je kapsel te garanderen. Je kunt er je kapsel namelijk extra mee fixeren.

Temperatuur: je hebt de keuze uit drie verschillende warmtestanden en kunt verder ook de snelheid zelf gaan bepalen.

Onderhoud: het toestel kun je gemakkelijk schoonmaken doordat de luchtfilter afneembaar is.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: niet alle kopers zijn even overtuigd van dit product. Bovendien vinden zij dat het helemaal niet voorkomt dat je haar gaat pluizen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Carmen HD-600 Handy Hood

 

Met de Carmen HD-600 Handy Hood droogkap kun je je haar op een aparte manier drogen. Het is net alsof je onder een droogkap zit, maar toch anders.

In elk geval zorgt dit apparaat ervoor dat jij je haar op een comfortabele manier kunt drogen. Je kunt deze droogkap gebruiken met of zonder haarrollers.

Met de instelbare riem kun je dit product goed bevestigen aan je hoofd en biedt het het juiste draagcomfort.

Als je de reviews leest, dan merk je dat de meeste kopers tevreden zijn met dit product. Het droogt het haar goed en snel. Zelfs sneller dan als je onder een droogkap zou zitten.

Deze kopers geven dus positief advies voor dit product, alhoewel het niet behoort tot de categorie van goedkope ionische haardrogers. Voor andere kopers heeft dit product een matige kwaliteit en het is kwetsbaar. Daarnaast heeft het ook een hoge prijs.

Deze ionische haardroger van het merk Carmen is eigenlijk meer een soort van droogkap. Deze moet je gewoon over je hoofd trekken en op die manier kun je je haar laten drogen. Hierdoor is het niet alleen heel comfortabel maar ook handig voor oudere mensen of personen die last hebben van artrose.

 

Voordelen:

Comfort: je hoeft deze droogkap enkel en alleen over je haar te trekken. Je mag het toestel ook perfect gebruiken met bijvoorbeeld krulspelden. Er is zelfs een riem voorzien die je kunt verstellen.

Gebruiksgemak: je kunt kiezen uit verschillende warmte instellingen en er is ook een koude stand voorzien.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: de meningen bij dit product zijn eerder verdeeld. Sommige kopers vinden zelfs de laagste temperatuurstand net iets te warm. En anderen vinden de prijs te hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ionische haardrogers koopgids

 

Voor de mensen die ervan houden om er altijd goed uit te zien, is een ionische haardroger wel iets dat ze zeker moeten hebben. Voordat je ook een ionische haardroger wilt kopen, moet je weten wat de eigenschappen zijn van zo een apparaat en waarop je moet letten. Natuurlijk worden niet alle eigenschappen hier besproken en kunnen er nog meer zijn.

De prijs

Het is niet gek dat jij niet teveel geld wilt uitgeven aan een haardroger en dat je graag een ionische haardroger aanbieding wilt hebben. Let er wel op dat de beste ionische haardrogers misschien niet onder de categorie van de goedkope ionische haardrogers zullen voorkomen. Vooral niet als het gaat om merken die meer bekendheid hebben.

De prijs van zo een product kan dus wel variëren en hangt meestal ook af van de functies die het apparaat biedt. Hoe meer functies zo een apparaat heeft, hoe duurder zo een apparaat kan zijn. Het is daarom goed om alle haardrogers met elkaar te vergelijken en te weten wat je wilt.

Let wel, dat het niet automatisch betekent dat je een goed apparaat hebt als je een dure haardroger hebt gekocht. Soms kun je ook wel geluk hebben met een haardroger die een redelijke prijs heeft.

 

De kracht van de motor

Dit is een belangrijk aspect, want de kracht van de motor geeft aan hoe hard zo een haardroger kan blazen. Er zijn diverse aanbiedingen voor wat betreft de kracht van de motor bij dit soort apparaten. Hoe krachtiger de motor is, hoe sneller het jouw haar kan drogen. Dit komt doordat een krachtigere motor meer hitte kan uitblazen.

Hierdoor droogt het haar dan ook sneller. Dat kan een groot voordeel zijn, want je kunt op zo een manier heel veel tijd winnen. Je hebt in de ochtend dan niet meer zoveel tijd nodig om jouw haar te drogen en te stijlen.

Stel dat je zo een apparaat wilt gebruiken in jouw salon, dan heb je wel een goede haardroger nodig, waarmee je snel klaar bent. Op zo een manier kun je een paar klanten per dag helpen. Een ideale haardroger met genoeg kracht heeft meestal een vermogen vanaf 2000 watt.

 

De functies

Ten eerste zal je kijken naar het aantal snelheden waaruit je kunt kiezen. Naast het aantal snelheden van zo een apparaat, is het wel handig als je nog enkele functies hebt waarvan je ook goed gebruik kunt maken. Denk daarbij maar aan een coolshot functie.

Deze functie kun je gebruiken nadat jij je haar droog hebt geblazen. Het is voorzien van een koude luchtstroom en zorgt ervoor dat jij jouw haar ermee kunt fixeren. Als het apparaat ook een diffuser heeft kun je daarmee jouw haar beter stijlen. Indien het een thermo protect functie heeft, kun je jouw haar op een veilige manier föhnen zonder het te beschadigen.

Het is ook heel erg handig als de haardroger een hangoog heeft, zodat je de haardroger netjes in een hoekje kunt ophangen. Op zo een manier blijft het apparaat ook binnen handbereik.

 

Het gewicht van de haardroger

Wat veel mensen onderschatten of over het hoofd zien, is om rekening te houden met het gewicht van een haardroger. Vooral als het gaat om een haardroger die jij de hele tijd in jouw handen moet houden. Ben je van plan om de haardroger in jouw salon te gebruiken, dan kun je liever kiezen voor een haardroger die niet te zwaar is.

Je wilt natuurlijk niet urenlang een zware haardroger vasthouden in jouw handen, want je kunt er pijn van overhouden. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je het apparaat niet optimaal kunt gebruiken, omdat het niet comfortabel in de handen zit. Ook als jij jouw haar gewoon thuis wilt drogen, wil je dat zo comfortabel als mogelijk doen.

Zorg er daarom dus voor dat jij een haardroger kiest die niet te zwaar aanvoelt voor jezelf, want het drogen van haar kan toch enkele minuten duren.

Omvang

Voor elk apparaat die je aanschaft, geldt de regel dat je moet letten op de omvang van het product. Vooral als je iemand bent die niet zoveel ruimte in huis heeft. Het laatste wat je wilt hebben, is dat er een te grote haardroger op jouw wastafel ligt of in jouw wasruimte hangt.

Je wilt graag dat het apparaat onopvallend hangt of dat het zelfs weggezet kan worden in een kastje.

Ga bij het aanschaffen dus na, als het product dat je wilt aanschaffen wel gaat passen in de lade van je wastafel of als je ruimte hebt om het op te hangen. Het is zeker een aanbeveling om voor gebruiksgemak een haardroger te kopen die niet te groot is, maar wel krachtig genoeg. Op zo een manier zal je het ook beter kunnen vasthouden.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE