5 beste Rimmel Test van 2024

Laatste update: 23.05.24

 

Beste rimmel – Vergelijkingstest & Koopgids

 

In de wereld van de verzorgingsproducten en de make-up producten zul je vast en zeker al gehoord hebben van Rimmel. Rimmel is een bekend merk dat niet alleen kwaliteit en duurzaamheid garandeert maar ook aandacht besteed aan een betaalbaar prijskaartje. Ben je op zoek naar degelijke Rimmel producten, lees dan alvast even onze koopgids. We zijn zelf ook op onderzoek gegaan en hebben een selectie gemaakt van de 3 best beoordeelde hedendaagse Rimmel producten. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de London Natural Bronzing. Zoals de naam doet vermoeden, is dit een soort van bronzingpoeder waarmee je een beetje meer intensiteit aan je huidskleur kunt geven. Door te kiezen voor de London Glam’Eyes van Rimmel kies je voor een degelijke eyeliner in een zwarte kleur.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 beste rimmel (Reviews) van 2024

 

Rimmel is een vaste waarde op het gebied van cosmetica producten. De meesten onder ons zullen wel de nagellakjes en de matte liquid foundation van Rimmel kennen. Omdat wij willen dat je enkel met de beste Rimmel producten naar huis gaat, hebben wij een top 5 gemaakt. Hieronder stellen wij jou deze 5 opties voor die we hebben geselecteerd op basis van de vele online reviews en het advies van de verschillende klanten. Wie weet zit er ergens ook wel een leuke Rimmel aanbieding tussen.

 

1. London Natural Bronzing

 

Met dit bronzingpoeder van Rimmel London zul je op gelijk welk event schitteren. En dat waarderen ook heel wat kopers zodra we de online reviews erop nakijken.

Dit bronzingpoeder met kleurcode 026 Sun Kissed zal je gezicht een mooi warme gloed geven en is bovendien ook helemaal watervast. Uiteraard kun je ook uit heel wat andere kleurcodes kiezen. In elk geval zit er zeker voor elk wat wil bij. Dit goudbruine kleurtje zal je net hetzelfde gevoel geven als een leuke zonnige strandvakantie.

We merken duidelijk dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden is over de degelijkheid en de uitstekende kwaliteit van dit product. Het is duurzaam en zorgt voor een mooie gezonde uitstraling. Het product had iets meer volume mogen hebben volgens één enkele koper.

Het is niet meteen makkelijk om een keuze te maken uit het ruime aanbod Rimmel producten. Dit degelijke bronzingpoeder kan misschien wel wat voor jou zijn. Sowieso zijn er heel wat klanten die Rimmel London als veruit het beste merk beschouwen. Het loont dan ook de moeite om de populairste kenmerken alvast even op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen:

Sun Kissed: het bronzingpoeder wordt gekenmerkt door een kleurcode 026 in combinatie met een bijbehorend opschrift “Sun Kissed”. Ideaal voor mensen met een normale licht gekleurde huidtint die op zoek zijn naar die extra warme gloed.

Watervast: geen zorgen als het even wat regent of wanneer je naar het strand gaat. Dit product blijkt helemaal watervast te zijn.

Kostenplaatje: het is misschien niet meteen het product van Rimmel met de laagste prijs maar toch lijkt het een koopje te zijn.

 

Nadelen:

Te weinig: een blik op de online reviews toont aan dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn maar dat één koper toch wel liever wat meer volume had gehad.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. London Glam’Eyes

 

Indien je op zoek bent naar goedkope Rimmel producten dan kun je zeker en vast deze eyeliner eens bekijken. Je zult meteen versteld staan van de voordelige prijs ervan. Deze eyeliner komt overeen met de kleurcode 001 Black Glamour maar kun je ook in andere kleurcodes bekomen.

Deze vloeibare eyeliner biedt je de mogelijkheid om in één snelle en vooral vloeiende beweging een mooi lijntje te plaatsen. Je zult merken dat het nog nooit zo eenvoudig geweest is. Bovendien is het product ook dermatologisch getest.

Sommige mensen zijn helemaal tevreden over dit product en laten dit dan ook duidelijk merken aan de hand van positieve online reacties. Andere gebruikers zijn iets minder tevreden en hebben hun twijfels over de kwaliteit ervan. Laat je in ieder geval niet afschrikken en probeer het product even zelf uit.

In tegenstelling tot het vorige product zul je merken dat dit Rimmel London product ontworpen is om je ogen extra in de kijker te zetten. Deze duurzame eyeliner wordt gekenmerkt door een 001 Black Glamour kleurcode en zal dus zorgen voor die prachtige verleidelijke “smoking eyes” look.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: je zult meteen versteld staan bij het zien van de vriendelijke prijs van deze eyeliner.

Vloeibaar: in tegenstelling tot sommige andere eyeliner producten zul je merken dat het hier om een vloeibaar exemplaar gaat. Zo kun je makkelijk én in één enkele beweging een lijntje tekenen.

Veilig: je hoeft je helemaal geen zorgen te maken daar de eyeliner niet alleen dermatologisch getest maar tevens ook goedgekeurd werd.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts een bijzonder kleine minderheid van de klanten blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. London Stay Matte Pressed

 

Net zoals het eerste product is ook dit een poeder dat afkomstig is van het bekende merk Rimmel London. Dit matte poeder kun je vinden onder de kleurcode 005 Silky Beige. Natuurlijk kun je ook uit heel wat andere kleurtjes kiezen.

Je kunt het product het beste van al aanbrengen ter hoogte van de jukbeenderen met behulp van een middelgrote kwast. Doordat het dermatologisch getest is, kun je er bovendien zeker van zijn dat het om een degelijk product van Rimmel London gaat.

De overgrote meerderheid van de kopers is duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van dit poeder. Zij raden het andere personen dan ook meteen aan. Slechts een beperkte groep klanten is van mening dat het om een kwetsbaar product gaat dat helemaal niet zo lang mee gaat.

Opnieuw hebben we hier te maken met een uniek bronzingpoeder. In tegenstelling tot het eerste product zul je vrijwel meteen merken dat dit poeder door een blekere kleur gekenmerkt wordt. Dit komt overeen met de kleurcode 005 Silky Beige. De moeite waard dus om de kenmerkende eigenschappen ervan even grondig te onderzoeken.

 

Voordelen:

Gebruiksaanwijzing: het wordt aangeraden om dit bronzingpoeder hoofdzakelijk op de jukbeenderen aan te brengen en bijgevolg niet over het volledige gezicht.

Veilig: net zoals het vorige product blijkt ook dit bronzingpoeder niet alleen dermatologisch getest maar ook goedgekeurd. Het gebruik ervan is bijgevolg volledig veilig.

Inhoud: het poeder wordt geleverd in een prachtige stevige verpakking en telt een maximale inhoud van ongeveer 14 gram.

 

Nadelen:

Niet duurzaam: een blik op de online reacties toont vooral heel wat tevreden klanten aan. Echter blijkt een kleine minderheid niet overtuigd en van mening dat het poeder helemaal niet zo lang meegaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. London The Only 1

 

Als je binnenkort een belangrijk feestje op de planning hebt staan, dan wil je er natuurlijk op en top goed uitzien. Met deze matte lipstick van Rimmel London zul jij vanaf het eerste uur stralen. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende kleurtjes en zo de lipstick kiezen die het beste bij jou past.

Soms is het vervelend als je lipstick al na een uurtje begint te vervagen. Met dit model van Rimmel London hoef je daar helemaal niet voor te vrezen. Deze lipstick zorgt niet alleen voor een langhoudend kleureffect maar werkt bovendien ook nog eens hydraterend en verzorgend.

We kunnen alleen maar positieve reacties opmerken van de klanten. De kopers zijn duidelijk bijzonder tevreden over de kwaliteit en de hydraterende werking van het product. De meesten raden het ook meteen aan om het product zelf even uit te proberen.

Rimmel London biedt je niet alleen de mogelijkheid om je jukbeenderen en ogen extra in de kijker te zetten. Je kunt namelijk ook kiezen uit het ruime assortiment lipsticks. Dit exemplaar van Rimmel London staat bekend vanwege de matte kleur en afwerking. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan zeker niet en lees vooral verder.

 

Voordelen:

Gebruiksvriendelijk: deze prachtige lipstick van Rimmel London staat in de eerste plaats garant voor een betoverend langhoudend kleureffect. Verder hydrateert en verzorgt de lipstick je lippen ook.

Kleur: de lipstick is te bekomen in maar liefst 4 verschillende zachte doch opvallende kleurtjes. Van lichtroze tot roze en paars.

Getest: het grote pluspunt is dat deze lipstick niet alleen dermatologisch getest werd maar bovendien ook helemaal is goedgekeurd voor gebruik.

 

Nadelen:

Prijzig: het is mogelijk dat sommige klanten het hoge prijskaartje misschien wel als een struikelblok zullen beschouwen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. London 60 seconds supershine

 

Indien je op zoek bent naar een 60 seconds nagellak dan kun je maar beter dit product eens bekijken. Net zoals de voorgaande cosmetica producten is ook deze nagellak afkomstig van het bekende merk Rimmel London.

Deze nagellak beschikt over de kleurcode 873 Breakfast In Bed en zorgt ervoor dat je er echt fantastisch zult uitzien tijdens het etentje met vrienden. Je kunt bovendien uit nog verschillende andere leuke kleurtjes kiezen. Het potje nagellak bevat 8 ml en is bijzonder duurzaam.

Ook hier kunnen we alleen maar positieve reviews opmerken. De klanten zijn duidelijk tevreden over de aangeboden kwaliteit en de correcte prijs. Het is een degelijk product dat bovendien ook erg handig te gebruiken is.

Deze top 5 wordt afgesloten met deze prachtige nagellak jou aangeboden en geleverd door Rimmel London. Ben je benieuwd om te weten of dit product al dan niet aan jouw wensen voldoet? Dan loont het de moeite om de positieve en negatieve punten even tegenover elkaar af te wegen.

 

Voordelen:

Kleur: deze 60 seconds nagellak wordt gekenmerkt door een kleurcode 873 Breakfast In Bed. Een lichte doch vrolijke blauwe tint.

Inhoud: de nagellak wordt geleverd in een prachtige duurzame verpakking en heeft een totale inhoud van maar liefst 8 ml.

Kostenplaatje: ben je niet gelijk van plan om heel wat geld te spenderen aan een duurzaam potje nagellak, dan is dit product van Rimmel London echt wel het overwegen waard.

 

Nadelen:

Niet duurzaam: slechts een enkele koper is dan weer van mening dat de nagellak niet duurzaam zou zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

Rimmel koopgids

 

De meeste mensen zullen misschien wel al gehoord hebben van Rimmel. Rimmel is eigenlijk een bekend cosmetica merk dat ontstaan is in Londen. Tegenwoordig heeft het al wereldwijde bekendheid. Ben je zelf ook op zoek naar de beste Rimmel producten maar weet je niet goed waar te beginnen, dan willen wij jou maar al te graag helpen. Zo kan het alvast een goede aanbeveling zijn om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Probeer hierbij alvast de vele aanbiedingen en eventuele promoties niet uit de weg te gaan. En wie weet kun je ergens wel een aantrekkelijke Rimmel aanbieding spotten.

Wat is Rimmel

Je hebt misschien wel al gehoord van Rimmel maar wat is het nu precies. Rimmel is eigenlijk een merknaam, een soort van overkoepelende term voor verschillende cosmetica en verzorgingsproducten. Rimmel staat bekend vanwege zijn duurzaamheid en kwaliteit, maar ook vanwege de mooie en voordelige prijskaartjes. Je zult werkelijk versteld staan maar heel wat van de cosmetica behoort tot de goedkope Rimmel producten. En dat is bijzonder aantrekkelijk als je op zoek bent naar degelijke producten maar er liefst niet zoveel geld wilt aan spenderen.

Rimmel staat niet alleen voor passie maar ook voor zelfexpressie. Zelfexpressie vinden zij bijzonder belangrijk omdat het ervoor zorgt dat jij jezelf op een unieke manier kunt profileren. Dit kun je doen door gebruik te maken van make-up. Elke vrouw is uniek en mooi zonder make-up, maar met make-up zorg je nog voor een stuk meer eigenheid. Daarnaast proberen zij er ook voor te zorgen dat je steeds opnieuw je grenzen durft te verleggen.

Bovendien heeft elke persoon het recht en de vrijheid om zichzelf zonder problemen te kunnen uiten. Sommigen zullen kiezen voor een subtiele make-up terwijl anderen het toch iets gewaagder zullen willen. Verder vinden ze het ook belangrijk om mee te geven dat alle proeven en testen volledig volgens de regels en de normen van de wet verlopen. Zij zijn dan ook geen voorstander om producten op dieren te testen, en zullen dit ook zoveel mogelijk proberen vermijden.

 

Wanneer kwam Rimmel tot leven

Indien je besluit om op zoek te gaan naar degelijke Rimmel producten dan is het ook altijd leuk om een beetje op de hoogte te zijn van de achtergrond. Zo is Rimmel ontstaan in 1834 in Londen, uit de hand van een bijzonder jonge doch getalenteerde parfumeur. Die persoon ontwierp op een gegeven moment een mascara die helemaal niet giftig was. In plaats van er zijn voordeel uit te halen en het product enkel aan de rijke bevolkingsklasse te verkopen, heeft hij zijn uitvinding doorverkocht aan een groter bedrijf.

Sinds dat moment werden de eerste niet giftige mascara’s op grote schaal geproduceerd waardoor ze ook veel goedkoper konden worden aangeboden. Na de mascara’s, werden er ook oogpotloden, foundations en zelfs nagellakjes ontworpen. Vandaag de dag is Rimmel dan ook een bijzonder groot en belangrijk bedrijf op wereldvlak. Je kunt er terecht voor heel wat verschillende make-up producten en verzorgingsproducten. En bovenal wordt kwaliteit gecombineerd met een mooi prijskaartje.

 

Welke producten worden aangeboden

We hebben het hiervoor al even kort aan bod laten komen, maar Rimmel biedt vooral heel wat make-up producten en verzorgingsproducten aan. Bovendien wordt er hierbij niet enkel en alleen rekening gehouden met de vrouwen, maar is er ook aandacht besteed aan de mannen. Uiteraard bestaat de cosmetica van Rimmel niet alleen uit nagellakjes, oogpotloden, mascara’s, foundations en oogschaduw. Rimmel is veel meer dan alleen maar dat. Zo kun je er ook terecht voor handige toebehoren en accessoires.

Denk maar aan make-up borstels, speciale sponsjes of misschien wel een leuke reisetui? Je kunt er ook terecht voor make-up koffers of make-up reistassen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan bepaalde verzorgingsproducten zoals zalfjes voor het gezicht of de handen. En dit zowel voor mannen alsook voor vrouwen. Kortom er zijn werkelijk heel wat verschillende mogelijkheden wanneer je op zoek gaat naar degelijke producten van Rimmel. Neem rustig je tijd om deze even te bekijken.

 

Welk budget hoef je te voorzien en het design

Het is ook belangrijk om het even te hebben over het prijskaartje. In elk geval zul je meteen versteld staan van de mooie en voordelige prijs. Uiteraard zul je merken dat bepaalde producten misschien toch een tikkeltje te duur zijn. Maar als we het vergelijken met andere wereldmerken zoals Dior en Chanel, dan zul je aangenaam verrast zijn. Rimmel staat niet alleen garant voor kwaliteit en duurzaamheid maar bovenal ook voor de voordelige prijs.

En dat is natuurlijk een groot pluspunt voor heel wat personen. Veel gebruikers gaan namelijk op zoek naar de perfecte make-up of de perfecte verzorgingsproducten, maar haken al snel af als het heel erg duur is. Rimmel weet daar perfect op in te spelen. Indien je echter toch mocht twijfelen tussen bepaalde producten, dan kunnen de online reviews van andere klanten je misschien alvast wat verder op weg helpen. Bovendien wordt alles geleverd in een mooie en originele verpakking.

 

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE