Beste Nivea crème

Laatste update: 23.05.24

 

Nivea crèmes test van 2024

 

Nivea is een bekende en vaste waarde op het gebied van verzorgingsproducten en we stellen ook vast dat steeds meer mensen kiezen voor Nivea. Wij helpen jou graag even wegwijs te maken binnen het assortiment van de Nivea crèmes. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we alvast de 3 best beoordeelde hedendaagse producten geselecteerd. Kies je voor de Nivea Q10 Power crème dan kies je voor een doeltreffende antirimpel dagcrème voor de wat rijpere huid. Echter blijkt ook de Nivea Cellular Anti Age 45+ crème een schot in de roos te zijn. In tegenstelling tot het vorige product gaat het hier om een Nivea nachtcrème.

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

Nivea crème Reviews – Top 5

 

Nivea staat bekend omwille van zijn kwaliteit en duurzaamheid. Er bestaan dan ook heel wat verschillende soorten Nivea crèmes. Er is dus vast en zeker voor elk wat wils. Om het voor jou allemaal net een tikkeltje makkelijker te maken, hebben we al even uitgezocht wat nu precies de 5 beste producten zijn. Deze top 5 hebben we hieronder uitgebreid besproken. Neem rustig je tijd om de 5 Nivea crèmes te bekijken en kies er dan voor jezelf de beste Nivea crème uit. In geval van twijfel kan het een goede aanbeveling zijn ook even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews.

 

 

Nivea Q10 Power

 

Met deze unieke antirimpel dagcrème van NIVEA haal je volgens de meeste kopers duidelijk een topproduct in huis. Het is misschien niet meteen één van de meeste goedkope Nivea crèmes maar anderzijds weet je dat NIVEA garant staat voor kwaliteit en degelijkheid.

De verpakking telt een aantrekkelijk potje dagcrème met een totale inhoud van maar liefst 50 ml. Daar kun je toch wel al een poosje mee verder. De crème wordt gekenmerkt door een SPF 30 en is speciaal ontworpen om door vrouwen met verschillende huidtypes te kunnen worden gebruikt. De dagcrème voorkomt rimpelvorming en maakt reeds aanwezige rimpels minder zichtbaar. Verder biedt de crème ook een verzorgende en hydraterende werking.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meeste kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn over de unieke samenstelling van deze Nivea dagcrème. Het is een gebruiksvriendelijk product dat over een correcte prijs-kwaliteitverhouding beschikt volgens heel wat kopers.

  Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nivea Cellular Anti Age 45+

 

Vanaf de leeftijd van 45 jaar zou je ook kunnen kiezen voor deze anti age crème van het bekende merk NIVEA. De crème is afkomstig uit de „Nivea Cellular” serie en wordt geleverd met een maximale inhoud van maar liefst 50 ml.

Deze antirimpel nachtcrème is ontwikkeld speciaal voor vrouwen en het maakt hierbij helemaal niet uit welk huidtype je bent. Of je nu last hebt van een droge en gevoelige huid of toch veeleer te kampen hebt met een droge huid, deze nachtcrème zorgt voor zowel een hydraterende als verzorgende werking. Bepaalde bestanddelen zoals hyaluronzuur in combinatie met collageen zorgen voor het verminderen van de rimpels. Wat uiteraard ook altijd een pluspunt is.

Wanneer we even een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan kunnen we op het eerste zicht alleen maar positieve reacties waarnemen. Klanten zijn niet alleen tevreden over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maar ook over het fraaie design en de gebruiksvriendelijkheid van het product.

  Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nivea Essentials

 

Ben je op zoek naar een duurzame dagcrème maar wil je er liever niet zoveel geld aan spenderen? Dat kan want Nivea heeft heel wat degelijke en doeltreffende producten tegen een mooi en betaalbaar prijsje. Zo lijkt dit product wel een Nivea crème aanbieding te zijn.

Deze verzachtende dagcrème is afkomstig uit de „NIVEA Essentials” serie en heeft een totale inhoud van maar liefst 50 ml. De verzorgende en hydraterende werking is ideaal voor vrouwen met om het even welk type huid. Het maakt dus helemaal niet uit of je nu met een droge of vette huid te kampen hebt. De dagcrème heeft een SPF van 30.

Kopers reageren vooral bijzonder positief over het fijne gevoel als je de crème aanbrengt. Verder geven heel wat gebruikers ook een positief advies over de kwaliteit. Volgens één enkele klant is het wel belangrijk om te de Nivea crème iets dikker aan te brengen.

  Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nivea Men Protect & Care

 

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze Nivea crème aan een mooi en vooral betaalbaar prijskaartje wordt aangeboden. Het gaat hier om een hydraterende dagcrème uit de „NIVEA MEN” serie met een inhoud van ruim 50 ml.

Deze unieke dagcrème zal de huid niet alleen grondig gaan hydrateren maar biedt verder ook een intensieve verzorging van de huid aan. Het is speciaal ontworpen om door mannen met een normaal huidtype te worden gebruikt. Houd er wel rekening mee dat de SPF 0 bedraagt. Dat wil dus zeggen dat de dagcrème niet voldoende tot geen bescherming zal bieden tegen het UV licht van de zonnestralen.

De dagcrème wordt gekenmerkt door een rijke toevoeging aan vitamine E en Aloë Vera extracten.  We merken dan ook dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn over de prijs en de kwaliteit. Slechts één enkele gebruiker is van mening dat 50 ml toch wel bijzonder weinig is.

  Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nivea  Essentials Urban Skin

 

Tenslotte is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke nachtcrème evenals geleverd door het bekende merk Nivea. Dit product maakt deel uit van de reeks „NIVEA Essentials” en wordt geleverd met een inhoud van ruim 50 ml.

Deze nachtcrème van Nivea is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke normale huid en is voorzien van heel wat verschillende bestanddelen die het huideigen afweersysteem moeten stimuleren en versterken. Je zou het kunnen vergelijken met een soort van detox maar dan voor je huid. In de ochtend zul je merken dat je huid glanzend en zacht aanvoelt. De crème zorgt verder voor een uitstekende hydratatie en verzorgende werking.

Ondanks het feit dat sommige kopers van mening zijn dat 50 ml net iets te weinig is, merken we toch vooral heel wat positieve reacties op. Zo geven verschillende klanten een positief advies over de uitstekende kwaliteit en het mooie en vooral betaalbare prijskaartje van dit product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nivea crèmes koopgids

 

Heb je last van een droge en/ of licht geïrriteerde huid? Dan kun je maar beter kiezen voor één van de beste Nivea crèmes. Je kunt bovendien kiezen uit diverse types en substanties en verder zul je merken dat dergelijke crèmes nog heel wat meer voordelen bieden. Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk Nivea crèmes met elkaar te vergelijken. Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar toch zeker zijn van een degelijk product, houd dan eventuele aanbiedingen in de gaten.


Wat is Nivea crème

Wees nu eens eerlijk; wie kent er nu niet het typische blauwe Nivea crème blik? Ondanks het feit dat dergelijke crème al ruim 100 jaar oud is, is deze nog altijd bijzonder populair. Zo kun je deze Nivea crème op tal van huidtypes en gebruiken en is de crème geschikt voor diverse doeleinden. Toch bestaan er vandaag de dag heel wat meer mogelijkheden op het gebied van duurzame Nivea crèmes. Het zal je dan ook niet verwonderen dat er zowel goedkope Nivea crèmes te spotten zullen zijn alsook de iets duurdere varianten.

Toch raden wij jou aan om niet meteen de eerste de beste Nivea crème aan te kopen. Neem rustig de tijd om de verschillende mogelijkheden en soorten te bekijken. Zo zul je merken dat er crèmes bestaan die alleen voor vrouwen of mannen geschikt zijn. Sommigen zijn dan weer ontwikkeld voor bepaalde huidtypes terwijl anderen universeel zijn. En wat dan met de voordelen en de samenstelling ervan. Wij raden jou aan om deze koopgids even grondig door te nemen en je zult merken dat de zoektocht daarna een pak makkelijker wordt.

 

Mogelijke voordelen bij het gebruik van Nivea crème

We hebben het al min of meer vermeld maar het gebruik van een duurzame Nivea crème brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. In de meeste gevallen gaat het om een vochtinbrengende en verzachtende crème die niet alleen een aanbeveling kan zijn bij eventuele huidirritaties maar bovendien ook insectenwerend zou kunnen zijn. De meeste Nivea crèmes zullen dus in eerste instantie zorgen voor een optimaal hydraterend en verzorgend effect, maar bieden daarnaast heel wat meer voordelen.

Mensen die te kampen hebben met een gevoelige huid, roodheid en of een (licht) geïrriteerde huid, hebben baat bij het gebruik van Nivea. Nivea crèmes bieden namelijk een kalmerende werking aan en zullen daarnaast ook verkoelend te werk gaan. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat heel wat Nivea crèmes ook een bepaalde hoeveelheid parfum bevatten. Ben je dus allergisch aan parfum dan is het niet meteen een goed idee om te kiezen voor een Nivea crème met parfum bestanddelen. Bekijk het etiket dus alvast zeer grondig.

 

Geslacht en leeftijdscategorie

Ook op het gebied van leeftijd en geslacht kan er een onderscheid gemaakt worden. Zo zijn er tal van Nivea crèmes ontwikkeld speciaal voor mannen, net zoals er ook heel wat crèmes voor vrouwelijk gebruik zijn ontwikkeld. Uiteraard zijn er ook heel wat unisex Nivea crèmes die geschikt zijn om zowel door mannen als vrouwen te worden gebruikt. 

Daarnaast zul je ook een onderscheid zien op basis van leeftijd. Antirimpel crèmes zijn vooral van een bepaalde leeftijd doeltreffend. En dan zijn er nog de Nivea crèmes 50+ voor mannen en vrouwen vanaf 50 jaar.


Huidtype en huidkenmerk

Ook op het gebied van huidtype en huidkenmerk zul je merken dat er tal van mogelijkheden zijn wanneer je op zoek gaat naar de perfecte Nivea crèmes. Heb je zelf een vrij normale huid en amper last van irritaties of roodheid? Of heb je gemerkt dat je huid vaak vrij droog aanvoelt en/ of gevoeliger is? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vette Nivea crème die de huid goed gaat hydrateren en vochtig gaat maken en houden. Verder kun je ook kiezen voor een Nivea crème voor de rijpe of gecombineerde huid.

Wat betreft het huidkenmerk dan bedoelen we voornamelijk het onderscheid tussen bijvoorbeeld een doffe en grauwe huid. Of heb je veeleer last van roodheid en/ of vervelende huidirritaties? Of toch meer acne en puistjes? In dergelijke gevallen ga je maar beter op zoek naar een Nivea crème die speciaal daarvoor werd ontwikkeld. Kortom, heel wat mogelijkheden en dus bijgevolg ook heel wat knopen om door te hakken. Veel succes!

 

Substantie, extra kenmerken en prijskaartje

Nivea crèmes kun je aankopen in de vorm van een crème, wat het meest frequent is. Maar kun je verder ook spotten in lotion, olie of gelvorm. Aan jou de keuze wat je zelf het liefste hebt. Voor mensen met een droge huid is de crème bijvoorbeeld het meest aan te raden. 

Een lotion zal de huid namelijk nog meer doen uitdrogen en dat willen we natuurlijk niet. Verder kan het in bepaalde gevallen ook handig zijn indien de crème dermatologisch werd getest, verstevigend werkt en alcohol en parfumvrij is.

In de meeste gevallen voorzie je maar beter een gemiddeld prijskaartje van ongeveer 12 euro. Sommige Nivea crèmes zijn misschien nog net iets duurder of kunnen ook veel goedkoper zijn. Door rekening te houden met promoties kun je altijd nog een aantrekkelijke Nivea crème aanbieding spotten die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE