6 beste Nepwimpers Test van 2024

Laatste update: 13.04.24

 

Beste nepwimpers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Tegenwoordig kiezen veel vrouwen ervoor om hun make-up af te werken met nepwimpers. Hierdoor hebben je eigen wimpers een vollere en langere indruk waardoor je ogen nog meer gaan stralen. Men zegt soms dat de ogen de spiegels van de ziel zijn. Met het grote aanbod aan nepwimpers kun je zelf bepalen welke look je wilt neerzetten. We hebben voor jou 3 producten uitgekozen om even te bekijken. Zo kun je zien dat de Naera Magnetische Wimpers Set wordt geleverd met een wimperzetter en 2 flesjes waterproof eyeliner. Daartegenover staat de Nep wimpers Queen Dibs wimperset, geleverd in een verpakking met 10 paar luxe lashes. 

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

6 beste nepwimpers (Reviews) van 2024

 

Tegenwoordig gebruiken veel dames nepwimpers om de make-up compleet af te werken. Als je van nature al dunne wimpers hebt of je wimpers zijn door het verstrijken van de jaren wat uitgedund, dan is het handig om natuurlijk ogende nepwimpers te kunnen opplakken. Of misschien wil je nepwimpers laten zetten? We hebben voor jou alvast een lijstje met 6 toppers samengesteld. Vraag ook even advies aan een ervaren schoonheidsspecialiste om je te helpen om de beste nepwimpers uit te kiezen die voor jouw ogen het meest geschikt zijn.

 

1. Naera Magnetische Wimpers Set Inclusief Wimperzetter en 2 flesjes waterproof Eyeliner 

 

De nepwimpers van Naera is een set magnetische wimpers met 3D effect. Deze set bestaat uit 10 paar nepwimpers in verschillende stijlen. Je kunt kiezen voor een setje natuurlijk ogende nepwimpers of voor een paar volle wimpers om  voor een speciaal feestje een dramatische look te verkrijgen.

Bovendien zijn ze voorzien van 5 magneetjes waardoor je ze stevig kunt aanbrengen zonder dat je het risico loopt om tijdens een dansavond je wimpers te verliezen. Deze wimpers zijn bijzonder eenvoudig te plaatsen dankzij de meegeleverde wimperzetter en de magnetische waterproof eyeliner.

Daarnaast kunnen de nepwimpers tot wel 30 keer worden hergebruikt. Ze zijn gemaakt uit synthetisch haar waarbij geen dierlijke materialen werden gebruikt. We zien dat deze set in de reviews een goede beoordeling kreeg.

 

Voordelen:

Veelzijdig: deze set bestaat uit 10 paar nepwimpers in verschillende stijlen waardoor je kunt kiezen voor een natuurlijk effect of voor grote Bambi ogen en alle variaties er tussenin.

Gebruiksvriendelijk: elke wimper is voorzien van 5 magneetjes waarmee hij op de magnetische waterproof eyeliner stevig vast blijft zitten.

Herbruikbaar: de setjes kunnen tot wel 30 keer worden hergebruikt door ze na het verwijderen voorzichtig te reinigen en altijd in de verpakking te bewaren.

Compleet pakket: het pakket bestaat uit 10 paar wimpers, 2 flesjes magnetische waterproof eyeliner en een wimperzetter om ze gemakkelijk te kunnen aanbrengen.

 

Nadelen:

Eyeliner: enkele klanten maken de opmerking dat de magnetische eyeliner heel moeilijk te verwijderen is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Nep wimpers Queen Dibs Natural Krul 10 paar – Nep wimpers 3D – natuurlijk

 

Ben je dol op make up, beauty én verzorging maar wil je niet meteen opteren voor permanente make up? Dan lijkt deze set nepwimpers – jou aangeboden door het bekende en populaire merk Queen Dibs – alvast een waardig alternatief. De verschillende online reviews en diverse positieve klantervaringen lijken dit alvast te bevestigen, wat meteen de mooie gemiddelde eindscore van 4,9 sterren verklaart. Een reden te meer dus om je make up tafel verder aan te vullen met deze unieke wimperset.

De luxe lashes van Queen Dibs worden beschouwd als volwaardige natuurlijke 3D wimpers vervaardigd uit een combinatie van synthetisch en natuurlijk haar; wat resulteert in een natuurlijke zwarte krul. De wimpers worden jou aangeboden in een stevige verpakking per 10 paar en werden afgewerkt in een natuurlijke zwarte kleur.

Met behulp van de – eveneens meegeleverde – nepwimper lijm wordt het mogelijk om de luxe lashes zonder problemen te bevestigen waarna ze makkelijk een hele dag goed blijven zitten. Bovendien kun je de nepwimpers meerdere malen hergebruiken wat het prijskaartje meer dan gerechtvaardigd maakt. Kortom, prijs-kwaliteit een echte topper volgens heel wat klanten!

 

Voordelen: 

Verpakking: de nepwimpers van Queen Dibs worden jou aangeboden in een stevige verpakking per 10 stuks.

Herbruikbaar: je kunt de wimpers tot wel 15 keer hergebruiken weliswaar een correct gebruik in acht houdend.

Lijm: de nepwimpers worden geleverd inclusief bijbehorende nepwimper lijm waarmee je de luxe lashes aan je eigen wimpers kunt bevestigen zodoende een natuurlijk ogende wimper extensions look te bekomen.

Uitvoering: de wimpers zijn vervaardigd uit een combinatie van synthetisch en natuurlijk haar en werden afgewerkt in een zwarte kleur.

 

Nadelen:

Prijskaartje: op het eerste gezicht kan het prijskaartje mogelijks afschrikken, hoewel uiteindelijk wel gerechtvaardigd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Lashed out loud 3D faux Mink wimpers – Date night – zachte valse wimpers

 

Op zoek naar een paar kwalitatieve en duurzame nepwimpers, dan lijkt de Date night – full volume lashes van het bekende merk “Lashed out Loud” alvast het bekijken meer dan waard. De zwarte wimpers werden bovendien met de hand gemaakt en zijn bijgevolg 100% cruelty free, wat niet van eender welk product kan gezegd worden.

Net zoals de meeste andere toppertjes, kun je ook deze zachte valse wimpers eenvoudig aanbrengen met behulp van de juiste wimperlijm. Daarbij wordt aangeraden om – indien mogelijk – je eigen wimpers eerst te krullen en te voorzien van een klein laagje mascara. Bij goed en correct onderhoud, kunnen de wimpers makkelijk 25 tot 30 dagen meegaan.

Een blik op de online reviews toont meteen aan dat heel wat klanten overtuigd zijn van hun aankoop. Zo geven verschillende kopers onder meer een positief advies wat betreft de kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en het fraaie design van de wimpers. Niet verwonderlijk dus dat ook deze valse wimpers een mooie eindscore van 5/5 sterren meekregen.

 

Voordelen: 

Wimperlijm: je kunt de wimpers op een eenvoudige manier aanbrengen met behulp van wimperlijm.

Handgemaakt: de wimpers werden volledig handgemaakt en zijn bijgevolg 100% cruelty free.

Houdbaar: indien je de valse wimpers correct weet te onderhouden, kunnen deze makkelijk 25 tot 30 keer worden hergebruikt. Kortom, met 1 set kun je in principe een maand lang over prachtige wimpers beschikken.

 

Nadelen:

Aanbrengen: hoewel het aanbrengen van de wimpers weinig voeten in de aarde heeft, kan het in het begin misschien toch wel even zoeken zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Ardell Demi Wispies multipack 5 paar nepwimpers

 

Ardell wordt vaak beschouwd als het beste merk voor nepwimpers en alle benodigdheden om ze optimaal te gebruiken. Ardell heeft dan ook een enorm aanbod aan verschillende stijlen nepwimpers die uit diverse materialen zijn gemaakt. 

Deze Demi Wispies is een pakket van 5 sets valse wimpers die door middel van de meegeleverde wimperlijm goed op hun plaats blijven zitten. Deze nepwimpers zorgen voor een natuurlijke look doordat de wimperhaartjes kriskras en met verschillende lengtes door elkaar zijn geplaatst. 

Daarnaast hebben deze wimpers een Invisiband of doorzichtige wimperrand. Deze band is trouwens iets smaller dan bij de meeste nepwimpers waardoor ze zeer comfortabel zijn om te dragen. In de reviews zien we dat dit product de maximale score van 5 sterren kreeg.

 

Voordelen: 

Natuurlijke look: deze nepwimpers geven je een natuurlijke look doordat de haartjes door elkaar en met verschillende lengtes op de doorzichtige wimperrand zijn geplaatst.

Gebruiksvriendelijk: de nepwimpers worden aangebracht met speciale wimperlijm waardoor ze extra goed blijven zitten en comfortabel aanvoelen.

Herbruikbaar: door voorzichtig de lijm van de wimperrand te verwijderen kunnen deze wimpers meerdere malen worden gebruikt.

Stijl: de wimpers hebben een uitlopende stijl die in de binnenste ooghoek korter is en langer wordt naar de buitenste ooghoek toe.

 

Nadelen:

Materiaal: we merken op dat deze nepwimpers zijn gemaakt uit 100% gesteriliseerd menselijk haar wat niet iedereen even aangenaam zal vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Queen Dibs CS 05 – Nep wimpers 3D- 1 paar – met wimperlijm – natural wimpers- valse wimpers

 

Heb je nog nooit de stap naar valse wimpers gewaagd maar ben je wel benieuwd om het eens uit te proberen? Dan is dit basispakket van Queen Dibs tegen een betaalbaar prijskaartje, alvast de moeite waard om even onder de loep te nemen. Zo telt de verpakking 1 paar prachtige 3D wimpers in combinatie met de nodige wimperlijm zodoende de nepwimpers makkelijk en snel aan te brengen.

De zachte natuurlijke nepwimpers van Queen Dibs CS worden overigens geleverd in een stevig make-up doosje waarin je ze, na ieder gebruik, weer veilig in kunt opbergen. Door de wimpers correct en goed te onderhouden, kun je ze makkelijk tot wel 15 keer gaan hergebruiken waardoor je het gevoel krijg met een aanbieding te maken te hebben.

Een blik op de online reviews laat dan ook meteen een mooie gemiddelde eindscore van 4,9 sterren zien waarbij klanten positief reageren over de aangeboden kwaliteit. Slechts één koper ervaart de kwaliteit als matig en vindt dat de nepwimpers vrij snel hun haren verliezen.

 

Voordelen:

Set: de nepwimpers worden jou aangeboden in een stevig make-up doosje inclusief wimperlijm.

Aanbrengen: net zoals de meeste andere toppertjes, kunnen ook deze wimpers makkelijk en snel worden aangebracht met behulp van wimperlijm.

Herbruikbaar: bij correct onderhoud kun je deze zwarte wimpers tot wel 15 keer gaan hergebruiken.

Budgetvriendelijk: hun budgetvriendelijke prijskaartje wordt door heel wat klanten duidelijk gewaardeerd.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: volgens één koper zouden de nepwimpers vrij snel haren verliezen en bijgevolg bijzonder kwetsbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Magnetische Wimpers met Eyeliner Set – Magnetic Lashes – Magneet – Wimpers – 5 Sets

 

We sluiten het rijtje af met deze unieke magnetische wimpers met bijbehorende eyeliner set. In tegenstelling tot de vorige toppertjes, worden de E’loir nepwimpers gekenmerkt door een magnetische werking waardoor het gebruik van wimperlijm voorgoed verleden tijd is. De aaneenschakeling van kleine magneetjes zorgt er namelijk voor dat de wimpers makkelijk kunnen worden aangebracht en ook effectief op hun plek blijven zitten. Bij correct gebruik en dito onderhoud, kun je ze dan ook meerdere malen na elkaar gaan hergebruiken.

Maar dat is natuurlijk nog niet alles want het geheim van deze magnetische nepwimpers ligt ook deels in het gebruik van de meegeleverde magnetische eyeliner. Door een streepje eyeliner te plaatsen, zijn de nepwimpers nog zo makkelijk aan te brengen. De verpakking telt daarbij maar liefst 10 sets die kunnen gebruikt worden naargelang de setting gaande van een uitdagende look op een avondfeestje tot een casual look tijdens een dagje shoppen.

Hoewel heel wat klanten tevreden zijn over de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, lijkt één koper toch wel wat moeite te ondervinden met het aanbrengen van de wimpers. Het spreekt voor zich dat het in het begin wel wat oefenen is maar je snel de kneepjes van het vak leert.

 

Voordelen:

Verpakkingsinhoud: de verpakking telt 5 wimpersets geleverd in een magnetische box met spiegel, 2 magnetische eyeliners en een applicator.

Herbruikbaar: bij correct en goed onderhoud, zijn ook deze magnetische wimpers meerdere keren bruikbaar.

Prijskaartje: de prijs in verhouding tot de geleverde kwaliteit en mogelijkheden, weet hij heel wat klanten positief te overtuigen.

Aanbrengen: de wimpers zijn eenvoudig aan te brengen dankzij de magnetische werking in combinatie met de magnetische eyeliner.

 

Nadelen:

Moeilijk: volgens één koper vergt het wel wat moeite om de wimpers correct en zo goed mogelijk aan te brengen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nepwimpers Koopgids

 

Ben je het kliederen met mascara zat en heb je van nature dunne wimpers, dan kun je kiezen voor nepwimpers. Zoals je  waarschijnlijk wel al zult gezien hebben is het aanbod enorm. Zo zijn er meerdere materialen waaruit ze gemaakt zijn, diverse dichtheden en ook de methodes om ze aan te brengen zijn verschillend. Neem rustig even de tijd om alle mogelijkheden te vergelijken. Het is trouwens een goede aanbeveling om evenzeer de diverse aanbiedingen te bekijken alvorens je jouw favoriete nepwimpers gaat uitkiezen.

Wat zijn nepwimpers en waaruit worden ze gemaakt

Bij nepwimpers of valse wimpers verraadt de naam eigenlijk al over welk product het hier gaat. Nepwimpers zijn wimpers die bovenop de natuurlijke wimpers worden aangebracht om deze een vollere en langere look te geven. Meestal worden ze gebruikt door mensen die van nature dunne en korte wimpers hebben. Ook dames waarvan de wimpers door ziekte of door het verloop van tijd fel zijn uitgedund hebben baat bij het gebruik van nepwimpers. Valse wimpers zijn meestal al voorgevormd waardoor ze een perfecte pasvorm hebben.

De meeste setjes krullen ook mooi op waardoor je een heel mooi effect krijgt. Er worden diverse materialen gebruikt om kunstwimpers te maken waardoor je zelf kunt beslissen of je voor een paar kiest met synthetisch haar of met paardenhaar. Er worden er ook vervaardigd uit gesteriliseerd mensenhaar of uit nertshaar. Een betere keuze is dan “faux mink” wimpers die bestaan uit synthetische haartjes die niet te onderscheiden zijn van echte wimperhaartjes en waarbij geen dierenleed aan te pas komt.

 

De verschillende soorten

Er zijn diverse modellen van wimpers op de markt die zich onderscheiden door de manier waarop de haartjes op de wimperrand worden geplaatst. De mogelijkheden zijn enorm en verschillen per fabrikant. Enkele meest voorkomende wimpersoorten zijn bijvoorbeeld de strips waarbij er een volledig wimperrand is waarop haartjes zijn aangebracht. Binnen deze soort kun je ook nog kiezen voor verschillende looks want ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen, lengtes en diktes. Daarnaast zijn er ook de halve strips die worden gebruikt om op de buitenste ooghoeken aan te brengen voor een natuurlijke look.

Vervolgens heb je de losse wimpers die je ogen een heel natuurlijke uitstraling geven omdat je zelf kunt bepalen hoeveel stuks je plaatst. Bovendien heb je hierin ook verschillende lengtes die je kunt combineren. De meeste losse wimpers hebben een kleine krul en zijn zwart van kleur. Nepwimpers moeten telkens ‘s avonds worden verwijderd en zijn meestal wel herbruikbaar. Tenslotte zijn er ook nog de wimperextensions die door een ervaren schoonheidsspecialiste worden geplaatst. Wimperextensions worden aan en tussen de echte wimpers vastgemaakt en blijven tot wel 4 weken zitten.

 

Aandachtspunten om de juiste keuze te maken

We kunnen je alvast aanraden om niet meteen voor de eerste de beste nepwimpers te kiezen. Ieder persoon heeft een ander gezicht, oogvorm en eigen wimpers waarmee je rekening moet houden. Je kunt beter gaan voor een natuurlijk ogende nepwimper die niet extreem veel van je eigen wimper verschilt. Als je zelf al korte of weinig wimpers hebt zal het opvallen als je voor extra lange of volle nepwimpers kiest. Ook voor de kleur ga je beter naar een soort die dicht bij je natuurlijke wimper aansluit. 

Het is de bedoeling dat je eigen wimpers worden gecomplementeerd en niet dat het er onnatuurlijk gaat uitzien. Bij een valse wimper worden de haartjes op een bandje vastgemaakt. Vaak hebben deze bandjes een zwarte kleur waardoor je er meteen ook de eyeliner bij hebt. Op zich is dit gemakkelijk maar de zwarte kleur valt nogal op als je dit niet gewoon bent. Tegenwoordig voorzien de meeste merken dan ook nepwimpers met een doorzichtige wimperrand of je kunt kiezen om losse wimpers te gebruiken. Deze wimpers vallen het minst op als je bijna geen make-up gebruikt. 

Hoe worden nepwimpers aangebracht

Er zijn 2 verschillende manieren om nepwimpers aan te brengen. Bij magnetische nepwimpers wordt er gebruik gemaakt van kleine magneetjes op de wimperrand of een volledig magnetische strip. Bij deze soort ga je een magnetische eyeliner aanbrengen die meestal ook waterproof is. Je kunt 2 tot 3 laagjes eyeliner plaatsen en goed laten opdrogen. Vervolgen plaats je de nepwimper met een speciale wimperzetter op de eyeliner en je drukt hem even aan. Nu zou je valse wimper goed stevig moeten vastzitten om een ganse dag zonder problemen al je activiteiten uit te voeren.

Daarnaast is er de nepwimper die met een speciale lijm wordt opgeplakt. Zorg ervoor dat je wimperlijm kiest van een goede kwaliteit zodat je zeker bent dat hij goed houdt. Het is minstens even belangrijk om na te kijken of er al dan niet latex in de lijmsoort zit omdat een heleboel mensen hiervoor allergisch blijken te zijn. Het aanbrengen van de juiste hoeveelheid lijm vraagt enige oefening maar eenmaal je het in de vingers hebt is het geen kunst meer. Om de beste manier te leren van het aanbrengen met lijm kun je verschillende tutorials bekijken op YouTube.

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Hoe breng je nepwimpers aan en hoe haal je ze er terug af?

Je bekomt het beste resultaat nadat je eerst je echte wimpers met een wimperkrultang hebt gekruld. Vervolgens werk je de maquillage van je ogen af om pas daarna je valse wimpers op te plakken. Als de nepwimpers te lang zijn kun je ze wat bijknippen aan de kant waar de haartjes het langst zijn. Breng nu wat wimperlijm aan op de valse wimpers door de rand voorzichtig in de lijm te dippen. Vervolgens kun je de nepwimper op kleven door te starten aan de binnenste ooghoek.

Druk de wimper voorzichtjes aan waar de eerste echte wimper staat en volg de lijn tot aan de buitenste ooghoek. Het zal misschien niet meteen lukken maar oefening baart kunst. Om de nepwimpers te verwijderen gebruik je lijmverwijderaar voor nepwimpers of een demaquillant waar veel olie in zit. Trek de nepwimpers niet zomaar los want je kunt je echte wimpers hierdoor meetrekken. Om de restjes lijm op je ooglid volledig weg te halen gebruik je gewoon make-up remover.

Q2: Hoelang blijven nepwimpers zitten?

Hoelang je nepwimpers goed blijven zitten is van diverse factoren afhankelijk. Het belangrijkste om ze mooi en lang te kunnen ophouden is het gebruik van een degelijke wimperlijm. Daarnaast is ook de soort wimpers die je uitkiest van groot belang. Er zijn namelijk nepwimpers op de markt die goed zijn om één dag op te houden en je hebt ook setjes die verschillende weken blijven zitten. Wanneer je kiest voor gewone of stripwimpers kun je ze 1 dag dragen. De wimpers die dienen om langer te blijven zitten worden meestal in het schoonheidsinstituut met een speciale lijm en techniek geplaatst. 

 

Q3: Hoe vaak kun je nepwimpers gebruiken?

Wanneer je kiest voor de betere nepwimpers kunnen deze meerdere keren worden gebruikt. Het hangt natuurlijk af van de kwaliteit en de manier waarop je er mee omgaat of je ze al dan niet meermaals kunt aanbrengen. Daarom is het verwijderen van nepwimpers heel belangrijk. Je kunt ze beter vanaf de buitenste ooghoek voorzichtig lostrekken.

Daarna maak je de wimperrand schoon door met een fijn pincet de lijmresten te verwijderen. Bewaar je nepwimpers steeds in de originele verpakking om te weten welke wimper op welk oog hoort. Je zult zelf merken of de wimpers nog naar behoren zijn om ze nogmaals te gebruiken.

 

Q4: Waaruit worden nepwimpers gemaakt?

Er zijn diverse soorten nepwimpers op de markt. Zo zul je er vinden die gemaakt zijn uit synthetisch materiaal, zijden nepwimpers, wimpers die gemaakt zijn van nertshaar en faux mink wimpers. Deze faux mink wimpers zijn de populairste zijdezachte nepwimpers die gemaakt zijn uit faux mink vezels of valse nertshaartjes.

Ze kunnen bijna niet van echte wimpers worden onderscheiden. Tijdens het vervaardigen van faux mink wimpers worden er geen dierlijke materialen gebruikt. Dergelijke wimperharen zijn iets dikker aan de wimperaanzet en worden fijner naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken ze heel natuurlijk.

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE