Beste multistyler

Laatste update: 15.07.24

 

Multistylers test van 2024

 

De meeste vrouwen zullen het beamen; een multistyler is één van de meest onmisbare producten om in huis te halen. Indien je dus nog geen multistyler in huis hebt en je dringend op zoek bent naar een degelijk en kwalitatief stevig exemplaar, dan kun je alvast even onze koopgids of top 3 bekijken. In onze top 3 vermelden we alleen de 3 best beoordeelde hedendaagse multistylers. Zo blijkt de Philips ProCare HP8656/00 multistyler alvast één van de betere optiemogelijkheden te zijn. Bovendien wordt de multistyler geleverd in een duurzame en degelijke verpakking en krijg je er nog tal van handige accessoires en hulpstukken bij. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Philips StyleCare BHH811/00 multistyler die gekenmerkt wordt door een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbaar prijskaartje.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Multistyler Reviews – Top 5

 

Indien je binnenkort naar een trouwfeest moet dan wil je er graag goed uitzien. Een nieuw kapsel kan dan meteen al zorgen voor een compleet andere look. Toch hoef je er niet meteen voor naar het kapsalon te rennen. Je kunt ook gewoon de beste multistyler in huis halen. Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over het prijskaartje want er zijn tegenwoordig ook heel wat goedkope multistylers te vinden. Dit bewijzen de verschillende reviews en het advies van onze klanten. Hieronder kun je een top 5 terugvinden van de 5 beste multistylers van het moment.

 

 

1. Philips ProCare HP8656/00

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke multistyler dan kun je altijd dit model van Philips even bekijken. Aan de verschillende reacties te zien, merken we dat heel wat klanten er best tevreden over zijn.

Bovendien wordt het apparaat geleverd met maar liefst 5 verschillende soorten opzetstukken. Op die manier kun je je haar zowel drogen alsook stylen zoals je het zelf wilt. Het gaat hier om een krachtige multistyler met een maximaal wattage van ruim 1000 watt. Daarnaast is het toestel voorzien van een ThermoProtect functie en een keramische laag. Op die manier wordt de warmte mooi en gelijkmatig verdeeld.

We merken dat het voor de meeste kopers echt wel een aanrader is. Het toestel is niet alleen kwalitatief sterk maar bovenal ook duurzaam. Daarnaast is het voor een enkele koper toch wel iets te zwaar wanneer je het toestel langere tijd dient te gebruiken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Philips StyleCare BHH811/00

 

Net zoals het voorgaande apparaat is ook deze multistylter afkomstig van één van de bekende merken Philips. Toch zul je meteen versteld staan van het lage prijskaartje. Het zou namelijk zomaar eens een multistyler aanbieding kunnen zijn.

Het is een krachtig apparaat dat slechts in 60 seconden helemaal klaar is voor gebruik. De maximum haalbare temperatuur ligt rond de 210 graden Celsius. Dankzij de keramische lagen op de borstels, wordt de warmte mooi maar vooral gelijkmatig verdeeld. Bovendien kan het eventuele beschadigingen aan het haar vermijden.

Het kan voor sommigen storend zijn dat deze multistyler niet automatisch uitschakelt wanneer deze gedurende een aantal minuten niet wordt gebruikt. Toch merken we daarover niet meteen klachten op bij de kopers die op het toestel hebben gereageerd.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. BaByliss 10-in-1 MS21E

 

Met deze multistyler van het bekende merk BaByliss haal je volgens verschillende kopers een meer dan degelijk apparaat in huis. Bovendien mag je het zeker tussen de goedkope apparaten verwachten vanwege het mooie en betaalbare prijskaartje.

Het apparaat is niet alleen voorzien van een wafeltang maar ook van heel wat andere elementen zoals bijvoorbeeld een rechte krultang. Zo kun je regelmatig even van kapsel veranderen. De keramische warmte-elementen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voorkomen dat het haar beschadigd raakt.

Ondanks enkele kleine minpuntjes volgens sommige kopers, is de overgrote meerderheid van de gebruikers duidelijk wel tevreden over deze multistyler. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid en het prijskaartje ervan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Rowenta CF4132

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze Rowenta multistyler. Dit model is werkelijk ideaal wanneer jij binnenkort naar de bruiloft van je beste vriendin moet. Zo kun je ervoor zorgen dat je er op en top feestelijk uitziet.

Het apparaat beschikt, net zoals het voorgaande toestel, over heel wat mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een rechte krultang voorzien maar kun je ook gebruik maken van de wafeltang. De keramische laag op de borstels biedt bescherming voor het haar tijdens het veelvuldig gebruik van het toestel.

Het is een krachtig apparaat dat geleverd wordt in combinatie met maar liefst 14 verschillende hulpstukken en accessoires. En we merken aan de reacties dat de kopers dit ook echt wel kunnen waarderen. Zo raden de meeste gebruikers het product ook volledig aan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Beurer HT60

 

Het is misschien niet één van de meeste bekende merken onder het grote publiek maar toch biedt ook Beurer een multistyler aan. Bovendien is het prijskaartje zeker en vast betaalbaar. Ideaal voor mensen die liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke multistyler of gewoon over een beperkt budget beschikken.

Net zoals vele voorgaande apparaten beschikt ook dit model over een keramische coating. Daardoor verloopt het stylen niet alleen bijzonder aangenaam maar ook veilig. De keramische coating biedt bescherming op momenten dat je het toestel veelvuldig zou gebruiken.

We durven vermoeden dat het hier om een vrij nieuw product gaat. Dit zou in elk geval verklaren waarom er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want misschien is dit apparaat wel iets voor jou.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

Multistylers koopgids

 

Heb je binnenkort een belangrijke sollicitatie op de agenda staan? Of gaat je vriendin binnenkort trouwen en wil je er zelf ook op-en-top uitzien? Dat kan dankzij één van de beste multistylers. Echter is het een goede aanbeveling om niet meteen het eerste het beste toestel aan te kopen. Je kunt beter meerdere multistylers met elkaar vergelijken alvorens je een uiteindelijke keuze maakt. Zo zou je kunnen letten op het nut van een multistyler, de toebehoren, de extra kenmerken, het wattage en natuurlijk ook het prijskaartje. Neem ook zeker de tijd om eventuele aanbiedingen eens grondig te bekijken.

Wat is een multistyler en het nut ervan

Als je op zoek gaat naar een multistyler apparaat dan is het natuurlijk best wel handig dat je weet wat hiermee bedoeld wordt. Het is een handig apparaat en misschien wel een echte must-have voor elke vrouw. Als vrouw wil je er graag altijd mooi en verzorgd uitzien, en als het even kan ook nog een paar keer van kapsel veranderen. Met een multistyler heb je alle tools in huis om regelmatig even van kapsel en dus van look te veranderen. Wil je graag eens lange losse krullen of wil je een mooi opgestoken kapsel? Alles kan.

Toch is het een goed idee om niet meteen het eerste het beste toestel aan te kopen. Het is beter om de verschillende mogelijkheden even grondig te bekijken alvorens een uiteindelijke beslissing te nemen. Indien je echter mocht twijfelen tussen meerdere multistylers dan kun je ook altijd even een kijkje nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin geven kopers een advies, positief of negatief, over een bepaalde multistyler. Heel erg handig en wie weet, kun je zo ook nog wel een multistyler aanbieding spotten.

 

Wat is het vermogen

In je zoektocht naar de voor jou perfecte multistyler zul je merken dat er ook heel wat mogelijk is op het gebied van vermogen. Het vermogen wordt uitgedrukt in Watt en kan afhankelijk zijn van het type multistyler die je aankoopt. Zo kun je kiezen voor een gemiddelde multistyler met een maximaal vermogen van ongeveer 1000 Watt. Maar je hebt ook heel wat apparaten met iets minder of juist veel meer vermogen.

Als je bijvoorbeeld van nature uit hele fijne kleine krulletjes hebt dan kan een multistyler met iets meer vermogen best wel een aanrader zijn. Bovendien is het ook zo dat een multistyler met meer vermogen, ook veel sneller opgewarmd en dus gebruiksklaar is. Kies ook altijd voor een apparaat waarbij het mogelijk is om de warmtestanden te regelen.

 

Accessoires en toebehoren

De meeste multistylers worden geleverd in een stevige en duurzame opbergtas of hoes. Dat is best handig want zo kun je de multistyler na gebruik weer veilig opbergen. Daarnaast is het een pluspunt indien je bij de levering nog tal van opzetstukken erbij krijgt. Zo zou je de multistyler niet alleen kunnen gebruiken om je kapsel te stylen maar ook op het haar eerst te drogen. Een wafeltang of een rechte krultang, zijn maar enkele voorbeelden van praktische opzetstukken.

Extra kenmerken, mogelijkheden en comfort

Het is ook aangewezen om ook even stil te staan bij de extra kenmerken en mogelijkheden. Zo is het altijd handig indien de multistyler voorzien is van een meedraaiend snoer. Dat biedt niet alleen meer bewegingsvrijheid maar daardoor ook iets meer comfort. Een ThermoProtect functie in combinatie met een keramische coating zorgt ervoor dat de warmte niet alleen mooi maar ook bijzonder gelijkmatig wordt verdeeld.

Kijk ook altijd of het mogelijk is om het toestel automatisch te laten uitschakelen. Best wel handig dat indien de multistyler 5 minuten niet gebruikt wordt, het toestel automatisch uitschakelt. Ook een ionische functie is best wel een pluspunt aangezien statisch haar daardoor vermeden wordt.

 

Welk budget hoef je te voorzien

Een multistyler hoeft niet per sé bijzonder duur te zijn. Zo zijn er heel wat goedkope multistylers die je voor amper 30 euro al in huis kunt halen. Natuurlijk zijn er ook heel wat multistylers waarvoor je een iets ruimer budget moet voorzien van 50 euro of meer. Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel geld je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijke multistyler. Het wattage, de mogelijke opties en het aantal meegeleverde opzetstukken en toebehoren kunnen het prijskaartje laten variëren.

Ben je van plan om de multistyler regelmatig te gebruiken of zo nu en dan eens een keertje. In het laatste geval hoef je dan maar beter niet meteen voor één van de duurste multistylers te kiezen. Indien je mocht twijfelen tussen 2 of meerdere multistylers dan kan het handig zijn om even de bijbehorende online reviews te lezen. Daarin geven kopers een positief of negatief advies over de desbetreffende multistyler. En wie weet kun je zo ook nog wel een leuke multistyler aanbieding spotten.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE