Beste krulspeld

Laatste update: 15.07.24

 

Krulspelden test van 2024

 

Als je binnenkort naar het trouwfeest van je beste vriendin moet dan wil je er natuurlijk op en top goed uit zien. Met behulp van degelijke krulspelden kun je je kapsel in een mum van tijd omtoveren tot een echt glamour kapsel. In onze koopgids geven we graag enkele tips mee waarop je kunt letten bij de aankoop van krulspelden. Je kunt natuurlijk ook gewoon doorklikken naar onze top 3. Daar zul je vrijwel meteen opmerken dat je met de Soft Foam Hair Curler krulspelden een goede aankoop doet. De set bestaat uit meerdere krulspelden die voorzien zijn van een mooie blauwe en roze kleur om het geheel aantrekkelijker te maken. Je kunt natuurlijk ook opteren voor de Magic Foam Hair Curler. Dit product werkt bovendien uitstekend op het moment dat je haar nog wat vochtig aanvoelt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Krulspelden reviews – Top 3

 

 

Als je af en toe krullen in je haar wilt of een speciaal kapsel wilt waarbij je krullen nodig hebt in je haar, dan kun je liever gebruik maken van krulspelden. Hiermee maak je op een snelle en eenvoudige manier mooie krullen in het haar. Bekijk de opties hieronder om de beste krulspeld voor jezelf uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Soft Foam Hair Curler

 

Met de Soft Foam Hair Curler Haarkrulset kun jij de mooiste en aantrekkelijkste krullen maken in je haar. Heb jij al altijd de perfecte krullen gewild zoals de vrouwen die te zien zijn in de meeste tijdschriften? Dan is dit het ideale product dat jij zou kunnen gebruiken daarvoor. Dit product is gemaakt van zachte foam en bestaat uit een set van 12 krulspelden die even lang zijn.

Ondanks dat ze even lang zijn, kun je toch verschillende formaten krullen maken in je haar. Dat hangt geheel af van hoe jij je haar wikkelt om de krulspeld. Begin van onderaf aan om je haar te krullen en rol het tot de punt in je haar waar jij graag krullen wilt. Als je het haar losjes en ruim erom heen gaat rollen, dan kun je grote krullen verwachten. Kleine krullen krijg je als je het haar strak erom heen rolt.

Na het rollen maak je de krulspeld vast door het in een cirkel te buigen en vast te klikken.  Voor de beste resultaten kun je dit product het liefst in combinatie met een haarspray gebruiken, zodat de krullen langer blijven zitten.

Voor dit product zijn er nog geen reviews geplaatst door mensen die het al gekocht hebben. Wel is de prijs ervan lager dan de andere producten en lijkt het daarom op een krulspeld aanbieding.

Mensen die steil haar hebben, willen soms graag eens krullen hebben. Een totaal ander kapsel kan voor heel wat vrouwen echt wel eens leuk en bevrijdend zijn. Je hoeft daarom zeker niet meteen naar het eerste het beste kapsalon te rennen. Je kunt ook gewoon deze krulspelden van AA Commerce bekijken. Bovendien heeft het de laagste prijs in vergelijking met de andere 2 producten. Daardoor zou het misschien wel eens deel kunnen uitmaken van de populairste krulspelden.

 

Voordelen:

Kostprijs: als je een klein budget hebt en dus echt niet teveel geld wilt uitgeven, dan hoef je dit product zeker eens te bekijken. Deze krulspelden kun je absoluut aan een voordelig tarief aankopen.

Kapselmogelijkheden: je kunt heel wat nieuwe kapsels uitproberen. Met deze krulspelden kun je namelijk kiezen voor lange of kleine krullen. Alles is afhankelijk van de manier waarop je de krulspelden aanbrengt.

Design: de krulspelden hebben een roze of blauwe kleur. Op die manier wordt het product iets aantrekkelijker gemaakt.

Gebruiksgemak: je kunt de krulspelden veilig en handig vastklikken door ze lichtjes in een cirkel te buigen. Als je wilt dat de krullen extra lang blijven zitten, is een haarspray zeker aan te raden.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: de meningen zijn hier eerder verdeeld en sommige kopers vinden het product heel kwetsbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Magic Foam Hair Curler

 

Als je graag mooie en perfecte krullen in je haar wilt hebben, dan kun je gebruik maken van de Magic Foam Hair Curler Haarkrulset. Dit is een top product als het gaat om het maken van krullen in je haar en dat ook nog op een snelle en eenvoudige manier. Met dit product bepaal je zelf hoe lang of hoe ver je krullen moeten gaan.

Dit product werkt best wanneer je haar een beetje nat is. Je kunt je haar gewoon om de krulspeld rollen tot waar je krullen wilt in het haar. Na ongeveer twee uur, heb je bij het verwijderen van de spelden, de mooiste krullen op de eenvoudigste manier.

Het is bovenal ook een gezonde en natuurlijke manier, want in tegenstelling tot een krultang heb je geen verwarming nodig om de krullen aan te brengen. Het is dus helemaal niet schadelijk voor het haar en je kunt het zo vaak gebruiken als je maar wilt. Je kunt een hair spray gebruiken om de krullen langer in model te houden.

Er zijn voor dit product nog geen reviews geplaatst door mogelijke kopers. Op basis hiervan kan er geen advies worden gegeven voor dit product. Het behoort in vergelijking met de overige producten wel niet tot de categorie van goedkope krulspelden.

Net zoals het vorige product zijn ook deze krulspelden afkomstig van het merk AA Commerce. Dit doet ons vermoeden dat het één van de bekende merken moet zijn. Misschien wil dit zelfs zeggen dat sommige personen het ook als het beste merk ervaren. Dankzij deze krulspelden hoef je nooit meer naar je kapper te hollen. Vanaf nu kun jij heel gemakkelijk zelf de krullen in je haar aanbrengen. Zo kun jij vanaf nu extra stralen op elk feestje.

 

Voordelen:

Design: de krulspelden zijn beschikbaar in een felroze kleur. Hierdoor zijn ze niet alleen heel erg opvallend maar worden ze ook aantrekkelijk gemaakt. Heel veel vrouwen houden nu eenmaal van vrolijke kleurtjes.

Lengte: de krulspelden komen in een setje van 6 en hebben een gelijke lengte. Toch kun je er lange of kleine krullen mee creëeren. Die bekom je door de krulspelden minder hard of hard aan te spannen.

Gebruiksgemak: je hoeft helemaal niemand anders lastig te vallen om je te helpen. Het is namelijk mogelijk om de krulspelden helemaal zelf in het haar aan te brengen zonder dat je hulp nodig hebt. Bovendien hoef je geen warmte te gebruiken.

 

Nadelen: 

Kostenplaatje: een aantal gebruikers vinden het product iets te kwetsbaar en dus niet van een degelijke kwaliteit. Deze personen vinden de krulspelden daardoor ook net iets te duur in aankoop.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Quigg Verwarmde HS1-F

 

De Quigg Verwarmde krulspeldenset (HS1-F) is een geweldig product die je kunt gebruiken om de meest onweerstaanbare mooie krullen te maken in je haar. Deze set bestaat uit 24 stuks warme krulspelden met 3 verschillende formaten. De verschillende formaten kunnen heel erg handig zijn voor wanneer je rollers over het hele haar wilt zetten. Doordat je de rollers kunt verwarmen, maken zij sneller de mooiste krullen voor jou.

Jij bepaalt zelf hoe groot of klein de krullen moeten zijn en tot hoe ver zij gaan in het haar. Dit product is eenvoudig om te gebruiken. Je zet de rollers in het apparaat om te verwarmen en moet ongeveer 10 tot 15 minuten wachten. Als de rollers al warm genoeg zijn, zal het apparaat een indicatie geven wanneer zij klaar voor gebruik zijn. Hierna kun jij je haar om de krulspelden rollen en vastmaken met de bevestiging voor de spelden.

Als je na enige tijd de spelden weghaalt, dan heb jij mooie krullen die helemaal in model zitten. Met de krullen kun je ook verschillende kapsels maken. Op zo een manier kun je elke dag een ander kapsel hebben en variëren met je haar. Ook voor dit product zijn er nog geen reviews geplaatst.

Wil jij ook graag eens onweerstaanbare krullen in je haar? Dan hoef je vanaf nu helemaal niet meer te panikeren want dit is ook mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is zeker eens een kijkje te nemen naar dit product van het merk Primo. Zo weet jij of dit product iets voor jou is en aan jouw verwachtingen voldoet. Met deze krulspelden kun jij vanaf nu schitteren als je weer eens naar een trouwfeest of een leuk etentje moet.

 

Voordelen:

Hoeveelheid: bij de aankoop van deze krulspeldenset zul je merken dat er maar liefst 24 krulspelden in zitten. Zo hoef jij geen schrik te hebben dat je er te weinig hebt. Bovendien kun je maar liefst 3 verschillende maten waarnemen.

Vermogen: dit toestel heeft een vermogen van maar liefst 400 Watt. Zo worden de krulspelden op voorhand al verwarmd. De verwarmtijd bedraagt ongeveer een tiental minuutjes.

Handig in gebruik: dit toestel maakt gebruik van warmte. De temperatuur wordt hierbij helemaal automatisch geregeld waardoor jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken.

 

Nadelen: 

Beoordelingen: op dit moment zijn er helemaal nog geen reviews bij dit product geplaatst. Dit hoeft zeker en vast niet negatief te zijn. Toch is het mogelijk dat kopers hierdoor net iets langer aarzelen om een product aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Krulspelden koopgids

 

Met krulspelden kun je mooie krullen in je haar maken. Deze spelden worden al jarenlang gebruikt door vele mensen en zijn nog altijd populair. Als je op zoek bent naar krulspelden houd dan enkele factoren in gedachten. Niet alleen de prijs is belangrijk maar ook het materiaal waarvan de krulspelden gemaakt zijn, de duurzaamheid en de soort krulspelden.

Soorten krulspelden

Krulspelden zijn ook bekend als rollers en ze bestaan in verschillende soorten en maten. We sommen even enkele soorten op zodat je het verschil kunt merken. Permanentwikkels worden gebruikt om permanent in je haar te zetten. Deze rollers zijn gemaakt van kunststof en met behulp van elastiekjes maak je je haar vast. Je moet wel permanentvloeistof gebruiken bij deze spelden maar het resultaat is uitstekend, je hebt overal krullen van dezelfde grootte.

Papillotten of schuimwikkels kun je gebruiken voor permanent of je draait ze in nat haar. Deze soort is zacht en kun je in het haar houden terwijl je slaapt. Ze zijn gemaakt van schuim en je zet ze vast in je haar met behulp van metaaldraad. De krullen in je haar zullen niet overal even groot zijn als je papillotten gebruikt.

Watergolfrollers zijn de traditionele krulspelden die waarschijnlijk nog gebruikt worden door oudere mensen. Ze zijn gemaakt van metaal en je zet ze vast met spelden of klemmen. De krullen zijn overal even groot met deze soort.

Kleefrollers blijven aan je haar vastzitten door een soort klittenband. Het zijn zachte rollers en je kunt ze tijdens het slapen inhouden. Je hebt niets nodig om ze vast te zetten. Foam rollers zijn gemaakt van schuim en je maakt ze vast met het omhulsel en een clip van kunststof.

Tenslotte de warmterollers die warm worden aan de binnenkant en die warmte verspreiden naar buiten toe. Deze worden geleverd met een bak om ze in op te warmen je moet ze vlug in je haar draaien.

 

Materiaal en duurzaamheid

Zoals we eerder vermeld hebben kunnen krulspelden en rollers van verschillende soorten materiaal gemaakt zijn. In de vorige topic hebben we de verschillende soorten besproken en per soort krulspeld wordt meestal een soort materiaal gebruikt. Sommige zijn gemaakt van schuim, andere van kunststof en de klassieke krulspelden zijn vervaardigd uit metaal.

Afhankelijk van het soort materiaal die gebruikt is om de krulspelden te maken, zullen ze een langere of kortere duurzaamheid hebben. Krulspelden die gemaakt zijn van metaal gaan minder vlug kapot maar ze kunnen wel roesten en zijn moeilijker om schoon te maken.

Krulspelden die gemaakt zijn van kunststof zijn ook nog relatief stevig en kun je makkelijker reinigen. Deze kunnen ook niet rusten en er bestaan verschillende soorten dus je hebt keuze genoeg.

Schuimrollers zijn een ander paar mouwen. Je let er best op bij de aankoop wat je kunt doen om deze te onderhouden. Ze gaan niet vlug stuk als ze vallen maar het schuim kan na veel gebruik wel scheuren en dan moet je meteen andere krulspelden kopen.

 

Grootte en gebruik van de krulspelden

In het algemeen geldt: hoe groter de krulspelden, hoe groter en soepeler je krullen zullen zijn. Als je dus kleine krulspelden koopt kun je kleinere krullen maken die beter blijven zitten. Er bestaan ook modellen waarmee je verschillende lengtes van krullen mee kunt maken. Het hangt er dan van af hoe strak je je haar rond de spelden krult en hoe lang je ze zelf wilt.

Bij sommige krulspelden werken ze beter als je haar een beetje nat is. Andere soorten werken dan beter bij droog haar. Lees goed de gebruiksaanwijzing door voordat je je nieuwe krulspelden gebruikt. Wil je je haar krullen na een douche en natuurlijk laten drogen? Koop dan krulspelden die perfect zijn om te gebruiken op nat haar.

Bij andere krulspelden kan het nuttig zijn om ook nog hairspray te gebruiken zodat je krullen langer in model blijven. Dit wordt bijvoorbeeld aanbevolen bij foam rollers.

Prijs van krulspelden

Krulspelden komen meestal in set want je hebt natuurlijk een groot aantal nodig om krullen in je haar te leggen. Beslis eerst voor jezelf welke soort krulspelden jij het liefst wilt gebruiken, daarna kun je beginnen zoeken naar de beste aanbieding van deze soort.

Je kunt online producten vergelijken op prijs maar ook op kwaliteit en zelfs rekening houden met de reviews van andere kopers. Niet alle krulspelden hebben dezelfde ideale werking op alle soorten haar dus andere gebruikers kunnen misschien tips geschreven hebben in hun beoordeling die je kunnen helpen.

Als je online koopt zal het meestal goedkoper zijn dan in de winkel maar je moet ook nog rekening houden met de verzendkosten van het product.

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE