Beste gezichtssauna

Laatste update: 15.07.24

 

Gezichtssauna’s test van 2024

 

Het is belangrijk om regelmatig de huid van je gezicht van een grondige reiniging te voorzien. Dit is niet alleen goed om de bloedsomloop te stimuleren maar het helpt ook om eventuele stressfactoren aan te pakken. Met een gezichtssauna hoef jij dan ook helemaal niet meer naar het schoonheidssalon te rennen want je kunt je gezicht gewoon thuis reinigen. Raadpleeg daarom eerst eens onze koopgids omtrent gezichtssauna’s zodat je weet met welke factoren je rekening kunt houden. Daarnaast kun je ook altijd doorklikken naar onze top 3 van beste gezichtssauna’s. Zo zul je met de Medisana FSS een zeer degelijk product in huis halen dat bovendien bijzonder handig in gebruik is en over heel wat hulpstukken beschikt. De Beurer FC72 is zeker en vast een waardig alternatief en bijzonder doeltreffend. Dankzij dit toestel zullen de poriën van je gezicht worden opengezet waardoor je gezicht veel beter kan gereinigd worden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gezichtssauna reviews – top 5

 

 

Geef niet meer zomaar veel geld uit aan schoonheidsspecialisten. Koop een gezichtssauna om zelf thuis je gezicht te behandelen en jezelf te verwennen. Met dit product kun je zorgen voor een diepe reiniging van de huid en gaat je gezicht stralen. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste gezichtssauna.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Medisana FSS

 

Met de Medisana FSS – Gezichtssauna kun jij jezelf verwennen op gezichtsbehandelingen thuis. Dit product zorgt ervoor dat de poriën van je huid geopend en gereinigd worden.

Door de warmte inwerking ontspant de huid helemaal. Het is voorzien van een hoogwaardig PTC-verwarmingselement. Dit product komt met een handige maatbeker om water te kunnen vullen.

Er is ook een neusstuk erbij, zodat je gewoon optimaal kunt ademen bij het gebruiken van dit product. Dit apparaat heeft een eenvoudige en gemakkelijke bediening. Daarnaast kun je het ook gemakkelijk schoon krijgen na het gebruiken.

Als je de beoordelingen leest, dan kun je merken dat alle kopers tevreden zijn met dit product. Het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachtingen. Dit product heeft ook nog een goede prijs en is daarom voor deze kopers een top product. Je kunt het ook gebruiken wanneer je verkouden bent.

Aan de vele commentaren te zien die bij dit product geplaatst zijn, behoort deze gezichtssauna wel degelijk tot de populairste producten. Dankzij deze Medisana gezichtssauna kun jij vanaf nu gezellig thuis van een heerlijke gezichtsbehandeling genieten.

 

Voordelen:

Stoombehandeling: stoom zorgt voor een optimale gezichtsbehandeling omdat het de poriën open zet. Verder wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd en gaat je huid ontspannen. Zo kunnen andere verzorgingsproducten trouwens veel beter in de huid doordringen.

Handig in gebruik: je kunt je volledige gezicht behandelen. Dankzij het meegeleverde neusstuk is het ook mogelijk om je alleen toe te spitsen op de zone rondom je neus.

 

Nadelen:

Niet gebruiksvriendelijk: niet alle kopers zijn echter helemaal tevreden. Dit komt doordat het neusstuk niet echt handig is en het product in zijn geheel niet aan de verwachtingen voldoet.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Beurer FC72

 

De Beurer FC72 – Gezichtssauna zorgt ervoor dat je huid er gezonder gaat uitzien. Met dit product worden alle poriën van het huis geopend en gereinigd.

Dit product is voorzien van ionen die zorgen voor een diepgaande hydratatie en reiniging van de huid. Een uitstekende manier om jezelf te verwennen door niet steeds geld uit te geven daarvoor.

Je kunt het net zo vaak gebruiken als je zelf maar wilt. Het is ook een goede manier om de huid van het gezicht te laten ontspannen. Het reservoir kun je gemakkelijk verwijderen en bijvullen. Het is ook nog vaatwasserbestendig.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope gezichtssauna’s. Ondanks de hoge prijs van dit product, zijn tot nu toe alle kopers er mee tevreden. Het is van goede kwaliteit en het is gebruiksvriendelijk. Dit apparaat voldoet aan de verwachtingen.

Nu hoef je werkelijk nooit meer naar een schoonheidssalon want met de Beurer gezichtssauna kun je het gewoon zelf doen. Voor heel wat kopers biedt dit product dan ook heel wat voordelen. Het reinigt tot diep in de huid en helpt de doorbloeding te stimuleren.

 

Voordelen:

Onderhoud: het waterreservoir waarover het apparaat beschikt, kun je er eenvoudig afnemen. Bovendien hoef je het niet manueel af te wassen aangezien het in de vaatwasser kan.

Gebruiksvriendelijk: het product beschikt over een sproeier die je kunt verstellen. Bovendien is er een functie voorzien waardoor het toestel na 15 minuten zonder gebruik automatisch gaat uitschakelen.

Doeltreffendheid: het toestel zal de poriën van de huid volledig gaan openen. Op die manier kun je de huid veel beter reinigen en de doorbloeding stimuleren.

 

Nadelen:

Volgens de verschillende kopers die het product reeds aangekocht hebben, heeft deze gezichtssauna helemaal geen nadelen. Dit merk je ook wanneer je de commentaren bekijkt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Carmen FS2800 Perfect Steam

 

De Carmen FS2800 Perfect Steam – Gezichtssauna is een geweldig product die je kunt gebruiken om je gezicht te reinigen en verfrissen. Op zo een manier hoef je niet speciaal naar een schoonheidsspecialiste, want je kunt het van nu af aan zelf thuis doen.

Dit product heeft een dubbele functie, want je kunt het gebruiken als een gezichtsstomer of als een neusmasker. Het heeft een handig voorgevormd gezichtsmasker dat veiligheid en comfort biedt. Er is een waterreservoir die je op een eenvoudige manier kunt bijvullen. Dit apparaat heeft een eenvoudige bediening door middel van een aan- en uitschakelaar.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen twee beoordelingen geplaatst. Beide kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Dit product heeft ook nog een goede prijs en het voldoet aan de verwachtingen. Het is gemakkelijk en simpel om het te gebruiken.

Met de gezichtssauna van het merk Carmen zul je kunnen genieten van een gezonde en gladde huid na elke behandeling. Bovendien hoef je er helemaal niet voor naar een schoonheidssalon te rennen aangezien je alles gewoon thuis kunt doen.

 

Voordelen:

Dubbele functie: dit is eigenlijk een 2-in-1 toestel. Je kunt het namelijk niet alleen als gezichtsstomer gebruiken maar ook perfect als neusmasker.

Handig in gebruik: het waterreservoir kun je er gemakkelijk afnemen en bijvullen. Bovendien is er ook een controlelampje en een aan- en uitschakelaar voorzien. Verder krijg je er ook een maatbeker bij.

 

Nadelen:

Ook bij dit product zijn werkelijk alle kopers unaniem tevreden erover. Daardoor is het zelfs voor ons heel moeilijk om een eventueel nadeel te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Adler AD 2153

 

De Adler AD 2153 Gezichts sauna is een geweldig product om in huis te hebben en dan hoef je eigenlijk niet meer zoveel geld uit te geven aan de schoonheidsspecialiste. Met dit product zorg je ervoor dat de poriën in de huid van je gezicht eerst geopend worden, waarna je gezicht goed en diep gereinigd wordt.

Het zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd blijft bij het gebruiken van dit product. Hierdoor wordt de huid ook steviger. Dit product heeft een eenvoudig bedieningssysteem door middel van een aan- en uitknop.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een gezichtssauna aanbieding en dat is het ook voor de drie personen die een review erover geplaatst hebben.

De kopers zijn tevreden met dit product, want het heeft een goede kwaliteits- en prijsverhouding. Het is gebruiksvriendelijk en voldoet aan de verwachtingen.

In vergelijking met de andere gezichtssauna’s die hier besproken worden, beschikt dit product over de laagste prijs. Als je niet meteen de tijd hebt om eens heen en weer te gaan naar een SPA resort dan kun je dit met deze gezichtssauna gewoon thuis beleven.

 

Voordelen:

Gebruiksvriendelijk: het toestel beschikt over een zeer eenvoudig bedieningspaneel dat voorzien is van een aan- en uitknop.

Doeltreffendheid: dit apparaat opent de poriën in de huid van je gezicht door de stoom die het gebruikt. Hierdoor kun je de gezichtshuid veel beter en vooral dieper reinigen. Vervolgens zul je merken dat de huid extra goed gehydrateerd blijft en ook veel steviger is.

 

Nadelen:

Adler: deze gezichtssauna is van het merk Adler en dit is niet één van de bekende merken. Ondanks de vele voordelen kan dit misschien wel een nadeel vormen. Aangezien heel veel personen vooral afgaan op de naam van een bekend merk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Philips Professionele HP5241

 

Met de Philips Facial Sauna Professionele gezichtssauna HP5241 hoef jij niet meer naar de schoonheidsspecialiste te gaan, want je kunt je gezicht nu zelf thuis behandelen en dat wel op een professionele manier.

De warme stoom van dit product zorgt ervoor dat de poriën van de huid open gemaakt worden. Hierna worden ze op een grondige en intensieve manier gereinigd.

Door het gebruiken van dit product, zal je huid stralen. Je kunt het ook in combinatie gebruiken met andere verzorgingsproducten zoals een masker. Dit product is veilig en gebruiksvriendelijk, want het heeft een eenvoudige bediening.

Er staan nog geen reviews geschreven voor dit product. Het is mogelijk dat personen dit product wel hebben aangeschaft, maar hun ervaring nog niet hebben gedeeld. Omdat er nog geen gebruikerservaring is gedeeld, is het moeilijk om een advies te geven over dit product.

Voor heel veel mensen staat Philips bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid en daardoor wordt het vaak beschouwd als het beste merk. Als je dus op zoek bent naar een gezichtssauna van Philips dan ben je met dit product aan het juiste adres.

 

Voordelen:

Efficiënt: de gezichtssauna van Philips is gebaseerd op warme stoom. Die zorgt ervoor dat de poriën van de gezichtshuid zich volledig kunnen openzetten. Op die manier kun je veel dieper en dus ook grondiger reinigen. Kortom nadien zul je merken dat je huid er als nieuw uitziet.

Gebruiksvriendelijk: dit product kun je zonder problemen gaan combineren met andere verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld een gezichtsmasker. Bovendien is het toestel zeer gemakkelijk te bedienen.

Design: Philips denkt echt zoveel mogelijk aan de klanten en dit zie je ook duidelijk in het ontwerp van dit apparaat. De gezichtssauna heeft een roze-achtige kleur waardoor vrouwen en jonge meisjes er meteen door kunnen worden aangetrokken. Bovendien is het ook niet te opvallend en straalt het een zekere rust uit.

 

Nadelen:

Reviews: op dit moment zijn er nog geen beoordelingen geplaatst bij dit product wat eventuele kopers toch kan afschrikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Gezichtssauna koopgids

 

Een gezichtssauna helpt om je huid te reinigen en je bloedsomloop te stimuleren. Sommige kenmerken kunnen voor kopers belangrijk zijn, denk maar aan de verschillende functies. Er zijn ook verschillende soorten gezichtssauna’s en accessoires ervoor. Is het eenvoudig te gebruiken en hoeveel kost het?

Soorten gezichtssauna’s

Je kunt een gezichtssauna voor aromatherapie kopen die naast het reinigen van je houd ook aromatherapie aanbiedt. De verschillende aroma’s hebben elk hun eigen voordeel: eucalyptus is goed om je lichaam en geest te verkwikken, munt helpt bij een verstopt neus en kamille en lavendel zijn perfect om een ontspannen gevoel te verkrijgen.

Bij vele apparaten wordt er een mond- of neusopzetstuk geleverd zodat je beter kunt genieten van de werking van de oliën en kruiden. Deze worden gemengd met de stoom en verspreid over je gezicht.

De aroma’s kunnen gebruikt worden door middel van aromazakjes die met sommige toestellen geleverd worden. De aroma’s zijn verpakt in de zakjes die je eenvoudig in de gezichtssauna plaatst.

Je kunt ook kiezen voor een gezichtssauna met een ionenfunctie. Deze toestellen zorgen voor een diepgaande reiniging van je huid en zorgen ook voor hydratatie. Het is mogelijk om de ionenfunctie uit te schakelen zodat je enkel de stoomfunctie gebruikt.

Je kunt ook je gezicht gewoon stomen boven heet water, dat zorgt er ook voor dat je poriën geopend worden. Een gezichtssauna biedt echter een betere reiniging omdat je gezicht mooi in het opzetstuk past. De afstand tussen de stroombron en je gezicht is optimaal en de extra opties van sommige apparaten zorgen natuurlijk ook voor meer voordelen.

 

Functies van een gezichtssauna

Een gezichtssauna wordt gebruikt om de huid grondig te reinigen maar kan ook geschikt zijn om acne en andere onzuiverheden te verminderen. De doorbloeding van de huidcellen in je gezicht worden gestimuleerd en delen zich sneller, zo krijgt je gezicht een mooiere uitstraling. Het kan zelfs helpen bij een verkoudheid of zelfs bij mensen die last hebben van hooikoorts.

Een gezichtssauna is kan beter gebruikt worden voordat je verzorgende producten gebruikt. Doordat je poriën geopend worden is het makkelijker voor de verzorgende crèmes om tot diep in de poriën te dringen. Ook een gezichtsmasker zal beter werken na het gebruik van een gezichtssauna.

De stoomafgifte kan bij sommige apparaten ingesteld worden zodat je deze kunt aanpassen aan je eigen wensen. Dit is ideaal voor mensen die van veel stoom houden of net liever minder stoom op hun gelaat voelen. Als je toestel over een timer beschikt kun je dit instellen om niet te lang je gezicht te laten stomen.

Je kunt ook opteren voor een gezichtssauna die voorzien is van automatische afslag. Dit wil zeggen dat het toestel automatisch uitschakelt wanneer al het water verdampt is. Zo voorkom je dat het apparaat oververhit raakt. Als je toestel over een hoog vermogen beschikt dan zal de stoom veel vlugger klaar zijn voor gebruik.

 

Accessoires en gebruik

Het is voor vele mensen belangrijk dat de gezichtssauna eenvoudig is om te gebruiken. Het is niet nodig dat je 100 verschillende functies tot je beschikking hebt en op 10 knoppen moet drukken om het toestel te laten werken. Enkele extra functies kunnen voordelig zijn maar het mag niet ten koste gaan van de gebruiksvriendelijkheid.

Enkele accessoires kunnen daar zeker aan bijdragen. Denk maar aan het opzetstuk voor de neus of mond. Met een neusopzetstuk kun je normaal blijven ademen terwijl je de sauna gebruikt op je gezicht. Zoals eerder vermeld worden de meeste apparaten geleverd met een opzetstuk voor je gezicht. Dit maakt het gebruik veel makkelijker want je hoeft gewoon je gezicht in dit opzetstuk te plaatsen om optimaal van de stoom te genieten.

Soms wordt er ook een maatbeker meegeleverd zodat het makkelijker is om het waterreservoir bij te vullen. Het waterreservoir kan in sommige gevallen vaatwasbestendig zijn zodat je het ook makkelijk kunt schoonmaken.

Kostelijk of voordelig

De prijs van een gezichtssauna verschilt volgens de eigenschappen en accessoires die het heeft. Als je het beste products op de markt wilt met de nieuwste snufjes dan zul je natuurlijk nogal redelijk wat geld moeten uitgeven. Je kunt echter mooie aanbiedingen vinden op het internet dus het is aanbevolen om eerst producten te vergelijken op basis van prijs en reviews.

Denk er wel aan dat een gezichtssauna op lange termijn een voordelige aankoop is. Je spaart kosten uit die je anders betaalt aan de schoonheidsspecialiste want je kunt je gezicht nu thuis behandelen en reinigen. Deze apparaten hebben een lange levensduur en zullen er voor zorgen dat je gezicht straalt wanneer je je huis verlaat.

 

 

 

 

KOMMENTAR VERFASSEN

0 KOMMENTARE