Laatste update: 11.08.22

 

Portemonnees voor heren test van 2022

 

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk geschenk voor je vader, broer of echtgenoot? Dan kun je misschien wel iets leuks vinden tussen de portemonnees voor heren. Toch kan het ruime assortiment ook voor heel wat keuzestress zorgen. Daarom willen wij jou graag helpen en hebben we alvast een koopgids opgesteld. Zo weet je ongeveer met welke elementen je zoal rekening zou kunnen houden. Daarnaast kun je ook verder scrollen naar onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde producten aan jou voorstellen. Zo zou je kunnen kiezen voor de Dr Amsterdam Waxi portemonnee voor heren, beschikbaar in verschillende prachtige designs. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Businessme Billfold Rfid portemonnee voor heren. Het is een vrij compacte portemonnee die je makkelijk in je broekzak kunt meenemen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

Portemonnee voor heren Reviews – Top 5

 

Mannen hebben graag een portemonnee die enerzijds heel erg compact is maar waar ze anderzijds toch alles in kwijt kunnen. Opdat jij de beste portemonnee voor heren er zou kunnen uitkiezen, hebben wij een selectie gemaakt. We hebben 5 topproducten geselecteerd op basis van de beoordelingen van kopers.

 

1. Dr Amsterdam Waxi

 

Met deze portemonnee voor heren van het merk DR Amsterdam zit je zeker goed. Je kunt kiezen uit 3 verschillende designs die er allemaal even stijlvol uitzien.

De portemonnee is gemaakt uit gewaxt leer en bekomt daardoor zijn elegante uitstraling. Er is een muntvakje voorzien aan de binnenkant van het product. Verder zijn er ook opbergvakjes waarin je 10 pasjes veilig in kunt bewaren. In de overige opbergvakjes kun je gemakkelijk je geld kwijt.

De meeste kopers zijn heel tevreden en geven dan ook positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product en de mooie afwerking. Uit één enkele review blijkt dat het product volgens de gebruiker toch niet zo lang meegaat.

Is het binnenkort de verjaardag van je broer, vader, echtgenoot of partner? Dan ben je vast op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk. Misschien kan deze unieke portemonnee voor heren dan wel iets voor jou zij. Het product wordt jou aanbevolen en geleverd door het bekende, en misschien wel beste merk DR Amsterdam.

 

Voordelen: 

Design: het is een duurzame en prachtige heren portemonnee die bovendien te bestellen is in 3 verschillende kleuren en designs.

Materiaal: de portemonnee voelt niet alleen zacht en soepel aan maar ziet er ook heel erg elegant uit. Dit heeft vooral te maken met het gewaxt leer waaruit deze portemonnee ontstaan is.

Handig in gebruik: de portemonnee beschikt over heel wat opbergvakjes. Er is zelfs een handig muntvakje aanwezig in de binnenkant van deze unieke heren portemonnee.

 

Nadelen: 

Kwetsbaar: volgens één enkele koper zou het product echter vrij kwetsbaar zijn en dus bijzonder snel stuk gaan. Dat is natuurlijk jammer

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Businessme Billfold Rfid

 

Dit model van Businessme behoort zeker en vast tot de goedkope portemonnees voor heren. Dat kan je duidelijk zien aan de prijs. De zwarte kleur straalt iets heel stoers uit maar is tegelijkertijd ook heel elegant.

De portemonnee is uit zwart leer gemaakt en is een zeer compact model dat je handig overal mee naartoe kunt nemen. Er is voldoende ruimte voorzien om 6 pasjes in te bewaren en wat geld. Bovendien heeft deze portemonnee ook RFID bescherming. Hierdoor zijn jouw pasjes altijd beschermd tegen mogelijke transacties van buitenaf.

De meeste kopers zijn echt wel helemaal overtuigd van dit product. Het ziet er niet alleen mooi uit maar is ook echt heel praktisch. Toch blijkt één gebruiker niet volledig tevreden te zijn. Volgens die persoon biedt het iets te weinig ruimte. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken want misschien kan dit wel een portemonnee voor heren aanbieding zijn.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke heren portemonnee van het gewaardeerde merk Businessme. Bovendien zou het zomaar eens over de laagste prijs kunnen beschikken. Een echt koopje dus en ideaal voor mensen met een beperkt budget of wanneer je liever niet zoveel geld wenst uit te geven.

 

Voordelen: 

Formaat: in vergelijking met sommige andere portemonnees zul je merken dat dit exemplaar vrij compact is en dus handig mee te nemen is in je broekzak.

Materiaal: net zoals de meeste heren portemonnees uit deze lijst, zul je vaststellen dat dit unieke product vervaardigd is uit kwaliteitsleer.

Handig in gebruik: het is een duurzame heren portemonnee die over meerdere opbergvakjes beschikt en zelfs voorzien is van RFID bescherming.

 

Nadelen: 

Te klein: jammer genoeg blijkt één enkele koper toch van mening te zijn dat de portemonnee iets groter had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ögon Designs Stockholm Rfid

 

Met de Ögon Designs portemonnee haal je zeker een degelijk product in huis. Bovendien kun je dit model in 10 verschillende kleuren krijgen. Zo hoef jij enkel te beslissen welke kleur jij het liefste ziet.

Deze portemonnee zou je eigenlijk ook als een kaarthouder kunnen zien. Het model is gemaakt uit aluminium en is bijzonder stevig. Het biedt voldoende ruimte om 12 pasjes of klantenkaarten gemakkelijk in te bewaren. Je kunt er uiteraard ook briefgeld veilig in opbergen. Dankzij de RFID zijn jouw kaarten beschermd tegen transacties.

Uit de reviews blijkt dat heel wat kopers dit een product van goede kwaliteit vinden. Het ziet er niet alleen mooi uit maar biedt ook echt voldoende ruimte. Toch is niet iedereen even tevreden. Zo merkte één koper op dat de kleur toch net iets anders was op de foto. Volgens een andere gebruiker werkt het drukmechanisme om de portemonnee te sluiten niet altijd even goed.

Ben je echt specifiek op zoek naar een portemonnee voor heren die je vooral kunt gebruiken om je pinpassen in op te bergen? Dan kan dit unieke exemplaar van Ögon Designs misschien wel iets voor jou zijn. Om het voor jou makkelijker te maken, hebben we hieronder alvast de populairste eigenschappen opgesomd.

 

Voordelen: 

Design: de portemonnee is afgewerkt in een opvallende paarse kleur maar kun je ook nog in 10 andere kleurtjes en designs bestellen.

Materiaal: het is een degelijk product dat vervaardigd is uit stevig, duurzaam en tegelijk lichtgewicht aluminium.

RFID bescherming: het product is bovendien voorzien van RFID bescherming zodanig dat alle pinpassen beveiligd zijn tegen eventuele transacties.

 

Nadelen: 

Matige kleur: we merken dat een kleine minderheid van de klanten toch niet helemaal tevreden blijkt te zijn over de geleverde kleur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Safekeepers Billfold Model

 

Wil jij jouw bankkaarten ten allen tijde kunnen beschermen tegen mogelijke transacties van buitenaf? Dan kan dit model van Safekeepers wel een goede aanbeveling zijn. Het is namelijk voorzien van RFID bescherming die ervoor zorgt dat andere mensen geen transacties kunnen doen met jouw kaarten.

Je kunt kiezen uit een bruin of zwart model die er beiden heel stijlvol en elegant uitzien. De portemonnee is gemaakt uit leer en is duurzaam. Aan de binnenkant van dit model is er een doorzichtig opbergvakje voorzien. Hier kun je eventueel foto’s in plaatsen. Verder is er voldoende ruimte om geld en 11 pasjes in te bewaren.

Heel veel personen geven een positief advies over de goede kwaliteit van het product. Het is een heel praktische portemonnee die er ook nog eens leuk uitziet. Zelfs de prijs valt bijzonder goed mee. Enkele gebruikers vinden dit model niet echt duurzaam en niet zo handig. De meningen zijn dus eerder verdeeld maar dat kan alleen maar ruimte tot verbetering bieden.

Ook het merk Safekeepers is een vaste waarde zodra je op zoek gaat naar een degelijke en duurzame portemonnee voor heren. Het is uiteraard altijd handig om op voorhand even op zoek te gaan naar de kenmerkende eigenschappen ervan. Hieronder alvast een goed overzichtje.

 

Voordelen: 

RFID bescherming: net zoals het vorige exemplaar, zul je merken dat ook met deze portemonnee je pinpassen helemaal beveiligd zijn tegen eventueel uitgevoerde transacties.

Design: het is een duurzame portemonnee die je kunt bestellen in een bruine of zwarte kleur.

Materiaal: de portemonnee voor heren is bovendien vervaardigd uit bijzonder duurzame materiaalsoorten zoals leer. Het voelt heel stevig en soepel aan maar is tegelijk ook heel elegant.

Opbergmogelijkheden: het lijkt misschien een heel compacte portemonnee maar toch zijn er heel wat opbergvakjes voorzien.

 

Nadelen: 

Niet duurzaam: jammer genoeg blijkt een bijzonder kleine minderheid van de klanten niet helemaal tevreden te zijn over de duurzaamheid van het product. Koop bij bol.com (€24.95)

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Hillburry VL777012 5026

 

Als je graag een klassevolle portemonnee wilt dan kun je dit model van Hillburry eens bekijken. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 6 verschillende kleuren.

Doordat de portemonnee uit vintage leer gemaakt is, ziet dit model er heel stoer en robuust uit. Het is een eerder compacte portemonnee die toch voldoende plaats biedt om alles veilig in te bewaren. Zo is er een vakje voorzien om kleingeld in op te bergen. Maar je kunt er ook je pasjes en briefgeld in kwijt.

De meeste kopers zijn echt helemaal overtuigd van dit product. Het is een handige portemonnee die er ook nog eens heel erg goed uitziet. Voor één enkele koper sluit de portemonnee niet zo goed af, wanneer die te vol zit.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met deze unieke en opvallende portemonnee voor heren van het bekende en sterk gewaardeerde merk Hillburry. Indien je op zoek bent naar een echte blikvanger en opvallend exemplaar, dan is deze portemonnee iets voor jou. Bovendien zijn er ook nog heel wat andere kleurmogelijkheden te bestellen.

 

Voordelen: 

Materiaal: het is een degelijke en duurzame portemonnee die vervaardigd is uit kwaliteitsvol vintage leer.

Formaat: de compactheid van deze unieke mannen portemonnee zorgt ervoor dat dit product heel makkelijk overal mee te nemen is.

Opbergmogelijkheid: ondanks het compacte formaat zul je toch versteld staan van de verschillende opbergvakjes waarover de portemonnee beschikt. Ideaal om pinpassen, briefgeld en muntstukjes veilig in te bewaren.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: ondanks de vele positieve reacties van dit product is er slechts één enkele koper die toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de heren portemonnee. Laat je hierdoor echter niet meteen afschrikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Portemonnees voor heren koopgids

 

De meeste mannen verkiezen een portemonnee die niet al te groot is. Toch merken we dat het design ook steeds meer en meer een belangrijkere invloed krijgt. Het is dan ook een goede aanbeveling om niet zomaar de eerste de beste portemonnee te kopen. Bekijk misschien eerst eens verschillende modellen en aanbiedingen en probeer deze met elkaar te vergelijken. Let hierbij meteen ook op de mogelijkheden, het prijskaartje en het materiaal. Op die manier is het eenvoudiger om de beste portemonnees voor heren te beoordelen.

Het nut van een portemonnee

De meeste mannen nemen eigenlijk het liefst van al niet zo heel veel mee. En in de meeste gevallen zie je dan bovendien ook nog dat de vrouw of partner een aantal zaken hoeft bij te houden in de handtas. Toch merken we vandaag de dag steeds meer mannen op met een portemonnee. Een portemonnee voor heren moet in de eerste plaats comfortabel en handig zijn. Sommige andere mannen hechten daarnaast ook aandacht aan kwaliteit en design. Denk bijvoorbeeld maar aan voetballers of andere sportlui die toch ook wel belang hechten aan het esthetische.

Toch is een portemonnee ook voor heren een handig item om te hebben. In een portemonnee kun je naast muntstukken en biljetten namelijk ook belangrijke documenten in kwijt. Denk maar aan een rijbewijs of de identiteitskaart. Op die manier heb je altijd alles bij en hoef je je geen zorgen te maken. In de zoektocht naar de ideale portemonnee voor mannen zul je heel wat onderscheid tegenkomen. Zowel op het gebied van design alsook van formaat, materiaal en kwaliteit. Zo zijn er heel wat goedkope portemonnees voor heren net zoals er ook heel wat dure exemplaren zijn.

 

Het design en de kostprijs

Net doordat er verschillende modellen op de markt gebracht zijn, mag het ook niet verwonderen dat er heel wat verschillende prijzen zullen opduiken. Zo heb je hele dure portemonnees maar je kunt ook heel wat koopjes op de kop tikken. Daarom raden wij jou aan om op voorhand eens na te denken over het budget. Welk bedrag zou jij aan een degelijke portemonnee voor heren kunnen en durven geven? Is de kwaliteit voor jou belangrijker dan het design of is het design toch ook wel een bepalende factor? Het is nu eenmaal logisch dat een portemonnee van Armani duurder zal zijn in aankoop.

Ook de gebruikte materiaalsoorten kunnen een bepaalde invloed uitoefenen op de uiteindelijke prijsbepaling. Leer is nu eenmaal minder goedkoop in vergelijking met kunststof. Je kunt misschien ook even een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen. Daar kun je vaak heel wat extra tips en advies terugvinden net alsook heel wat handige informatie omtrent de gebruikerservaring. Dit alles kan jou helpen om een uiteindelijke beslissing te maken. Houd ook zeker eventuele promoties in de gaten en wie weet kun je zo wel een portemonnee voor heren aanbieding vinden.

 

Het materiaal en het formaat

In je zoektocht naar de voor jou ideale portemonnee voor heren zul je ook heel wat verschillende materiaalsoorten tegenkomen. Zo heb je heel wat portemonnees die uit gewaxt leer gemaakt zijn. In de meeste gevallen gaat het hierbij steevast om rundleer. Rundleer is op zich al heel stevig en duurzaam en doordat het gewaxt wordt zal het er ook bijzonder elegant uit gaan zien. Verder heb je ook heel wat modellen die uit kunstleer of nep leer gemaakt zijn. Leer is op zich bijzonder duurzaam toch is het belangrijk om het leer goed te onderhouden. Regelmatig poetsen en invetten is dus de boodschap.

Er bestaan ook verschillende eerder compacte portemonnees die uit aluminium gemaakt zijn. Aluminium is stevig en duurzaam en bovenal ook licht van gewicht. Dit maakt het bijzonder handig om overal mee naartoe te nemen. Daarnaast zul je ook een keuze moeten maken op het gebied van formaat. Je hebt grotere portemonnees met verschillende onderverdelingen maar je hebt ook kleinere modellen. Deze kleinere modellen worden ook wel eens als kaarthouder gebruikt om bankkaarten en dergelijke in te bewaren.

 

 

Extra kenmerken en opties

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke portemonnee dan kunnen wij jou enkel aanraden om eventueel uit te kijken naar een exemplaar met onderverdelingen. Indien het jouw bedoeling is om bankkaarten en dergelijke in op te bergen dan is het misschien leuk om een portemonnee aan te kopen met aparte vakjes. Waarin je deze kaarten dan kunt opbergen. Wanneer je vaak heel wat kleingeld op zak hebt, dan kan een portemonnee met een apart opbergvakje wel een handig idee.

Zorg er bovendien ook voor dat je de portemonnee goed en veilig kunt afsluiten. Een ritssluiting is over het algemeen net iets veiliger en zekerder dan een model met een drukknoopsluiting. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden die je vandaag de dag op de markt zult kunnen waarnemen. Vergelijk gerust de verschillende portemonnees en kies er het model uit dat het beste bij jouw persoonlijkheid en stijl past.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Sandalen voor mannen test van 2022

 

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste sandalen te vinden voor mannen. Dit heeft vooral te maken met het uitgebreide assortiment bestaande uit diverse merken, formaten, materialen en designs. Om het voor jou wat eenvoudiger te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar enkele hedendaagse toppertjes. Zo lijken de Teva M Hurricane XLT2 Heren Sandalen alvast een meer dan goede aanbeveling indien je op zoek bent naar een paar stevige wandelsandalen voor gebruik op eender welke ondergrond. Daartegenover staat de Ecco Offroad heren sandaal die voorzien is van handige drieklittenbandsluitingen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Sandalen voor mannen reviews – top 5

 

Als man moet je wel zeker een paar mooie mannen sandalen hebben. Dit voor wanneer het mooi weer is en je nou net iets anders dan een gesloten schoen wilt aantrekken. Wanneer het zonnig weer is, is het prettig dat jouw tenen ook kunnen genieten van heerlijk zonlicht. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste mannen sandaal.

 

 

1. Teva M Hurricane XLT2 Heren Sandalen – Maat 43 – Teva Hurricane

 

Ben je op zoek naar een stel degelijke en uiterst functionele wandelsandalen voor heren? Dan loont het de moeite om dit paar van Teva eens even onder de loep te nemen. Zo worden de M Hurricane XLT2 Teva sandalen voor heren gekenmerkt door een schoenmaat 43 en een relatief normale pasvorm. Toch stellen we vast uit sommige reacties van klanten, dat het aangewezen is om een maatje kleiner te bestellen aangezien de sandalen best wel ruim zitten. Gelukkig zijn deze sandalen beschikbaar in diverse schoenmaten.

De buitenlaag van de wandelsandalen werden voornamelijk uit duurzaam textiel vervaardigd terwijl de zool uit een combinatie van rubber en textiel werd gemaakt. Hun gebruiksgemak wordt verder aangevuld met een degelijke hakhoogte van ongeveer 3 à 4 cm, hun sneldrogende karakter en de eenvoudige klittenbandsluiting. Kortom, niet voor niets één van de beste heren sandalen uit de selectie.

Ben je op zoek naar een stel leren heren sandalen, dan is dit model van Teva uiteraard niet de juiste aanbeveling. Toch lijken klanten duidelijk overtuigd van de unieke prijs-kwaliteitverhouding wat meteen resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren.

 

Voordelen: 

Budgetvriendelijk: in vergelijking met sommige andere wandelsandalen uit het rijtje, zou dit paar misschien wel eens een heren sandalen aanbieding kunnen zijn.

Materiaal: het paar is vervaardigd uit een combinatie van degelijke materialen zoals rubber en textiel.

Klittenbandsluiting: met behulp van de klittenbandsluiting kun je de sandalen nog net iets strakker aanspannen indien gewenst.

 

Nadelen: 

Te groot: je krijgt het advies om de schoenen een maatje kleiner aan te kopen daar ze behoorlijk groot uitvallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Ecco Offroad heren sandaal – Maat 42 // Grip op diverse ondergronden

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn en is budget daarbij van minder groot belang? Dan lijken deze Ecco offroad sandalen voor heren alvast het bekijken meer dan waard. De bruine wandelsandalen worden jou aangeboden in een schoenmaat 42 en kennen een normale pasvorm waardoor je je persoonlijke schoenmaat kunt bestellen. Ze kennen daarbij een hakhoogte van ongeveer 0 à 2 cm in combinatie met een comfortabele profielzool.

In tegenstelling tot het vorige product, werden deze Ecco heren sandalen voornamelijk vervaardigd uit duurzaam en gebruiksvriendelijk nubuck materiaal en afgewerkt met een drieklittenbandsluiting ter hoogte van de tenen, de wreef en de hiel. Op die manier kun je de pasvorm – indien gewenst – nog net iets meer gaan aanspannen.

Hoewel de offroad sandalen een knap staaltje mogelijkheden en pluspunten weten aan te bieden, werden er tot op heden nog geen online reviews neergepend. We durven stellen dat het hogere prijskaartje hier mogelijks een verklaring voor zou kunnen bieden.

 

Voordelen: 

Materiaal: de sandalen werden voornamelijk uit duurzaam en uiterst comfortabel nubuck materiaal vervaardigd.

Zool: de gebruikte profielzolen zorgen niet alleen voor een uitstekende demping maar bieden tevens ook een optimale grip op eender welke ondergrond.

Sluiting: dankzij de drieklittenbandsluitingen (ter hoogte van de tenen, wreef en hiel) kun je de pasvorm nog net iets beter aanpassen indien gewenst.

 

Nadelen: 

Prijzig: het hogere prijskaartje zou wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

3. Keen Clearwater Cnx Wandelsandelen Heren – Maat 44 // Valt normaal

 

Min of meer binnen dezelfde prijscategorie, zul je deze prachtige Keen Clearwater Cnx wandelsandalen voor heren kunnen spotten. Hoewel de sandalen in een schoenmaat 44 worden aangeboden, blijken ze nog in 5 andere maten voorhanden waardoor er vast en zeker voor elk wat wils te vinden is. Bovendien geniet je daarbij een normale pasvorm waardoor je perfect je eigen persoonlijke schoenmaat kunt bestellen.

De Keen sandalen voor heren met open hiel kennen een eenvoudige koordsluiting en werden voornamelijk vervaardigd uit een combinatie van duurzaam polyester en rubber met een hydrofobe mesh voering. Dit aangevuld met hun ademende karakter, dragen alvast bij aan een comfortabele pasvorm en optimaal gebruiksgemak.

Ook hier moeten we jammer genoeg vaststellen dat er nog geen online reacties werden geplaatst. Dit maakt het voor ons bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven omtrent eventuele klantervaringen. Laat je hier niet gelijk door afschrikken!

 

Voordelen: 

Materiaal: de schoenen werden vervaardigd uit een combinatie van bijzonder duurzame materialen zoals rubber, polyester en mesh voering.

Schoenmaat: hoewel de sandalen in een schoenmaat 44 worden aangeboden, zijn ze nog in 5 andere schoenmaten te bekomen.

Sluiting: de sandalen voor heren zijn uitgerust met een eenvoudige koordsluiting en kennen daarbij een normale pasvorm.

 

Nadelen: 

Prijzig: de hoge prijs maakt de Keen Clearwater Cnx wandelsandalen voor heren net iets minder goed toegankelijk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Rieker – Heren – sandalen – maat 42 // Valt normaal – Rieker sandalen

 

De Rieker sandalen voor heren kennen een relatief lage hakhoogte van ongeveer 0 à 2 cm en blijken voornamelijk vervaardigd uit duurzaam natuurleder. Dat ze worden aangeboden aan een aangename en relatief democratische prijs, is alleen maar mooi meegenomen natuurlijk.

Hoewel deze gesloten heren sandalen worden aangeboden in een schoenmaat 42 en een normale pasvorm hanteren, gebiedt de eerlijkheid ons te zeggen dat het om een model met vrij brede leest gaat. Dit maakt de sandalen dan ook uitermate geschikt voor de iets bredere herenvoeten. Het geheel wordt verder afgewerkt in een prachtig donker cognac design, een dichte hiel en bijbehorende rubberen zool en een unieke klittenbandsluiting.

Een blik op de online reviews toont meteen aan dat er tot op heden nog geen reacties werden geplaatst. Laat je hier echter niet gelijk door afschrikken want misschien zitten deze Rieker heren sandalen jou wel als gegoten.

 

Voordelen: 

Materiaal: de schoenen werden grotendeels uit duurzaam natuurleder vervaardigd in combinatie met een rubberen zool.

Pasvorm: de schoenen kennen een normale pasvorm in combinatie met een brede leest en zijn bijgevolg geschikt voor de bredere herenvoet.

Design: het prachtige donkerbruine cognac-kleurtje draagt alvast bij aan een tijdloos en elegant ontwerp.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: hoewel zijn prijskaartje in verhouding tot de gebruikte materialen en de kwaliteit zeker te rechtvaardigen valt, zou het sommige kopers ook kunnen afschrikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Birkenstock Milano Heren Sandalen Desert Soil Regular-fit / Imitatieleer / Maat 39

 

We sluiten het rijtje af met de Birkenstock Milano sandalen voor heren die – vanwege het hogere prijskaartje – niet meteen tot de goedkope heren sandalen zullen behoren. Toch zijn deze Birkenstock de moeite waard om even van naderbij te bekijken. Zo worden ze jou aangeboden in een prachtige tijdloze zwarte kleur met een schoenmaat 39 en een standaard pasvorm.

Bekijken we de gebruikte materiaalkeuze dan stellen we vast dat de bovenkant van de Birkenstock heren sandalen voornamelijk uit huidvriendelijk, comfortabel en slijtvast Birko-flor materiaal vervaardigd werd. Dit wordt aangevuld met het typerende, overigens geheel anatomisch gevormde, kurk-latex Birkenstock voetbed en een uit PU/TPU vervaardigde zool. Zijn gebruiksgemak wordt afgewerkt met de nodige gespsluitingen die je tevens de mogelijkheid bieden om de pasvorm nog net iets meer aan te spannen.

Hoewel Birkenstock sandalen hoog in de markt liggen qua populariteit en kwaliteit, werden tot op heden nog geen reacties geplaatst. Hun hogere prijskaartje zou hier zeker een mogelijke verklaring voor kunnen bieden en dat is uiteraard jammer.

 

Voordelen: 

Materiaal: de bovenkant van de sandalen bestaat uit huidvriendelijk en 100% slijtvast Birko-flor materiaal en wordt aangevuld met een PU/TPU zool en een anatomisch gevormd kurk-latex Birkenstock voetbed.

Sluitingen: de heren sandalen zijn voorzien van de nodige gespsluitingen die je de optie bieden om de pasvorm nog wat beter aan te passen.

Pasvorm: doordat de schoen normaal uitvalt, kun je perfect je eigen persoonlijke schoenmaat bestellen.

 

Nadelen: 

Prijs: de hoge prijs zou wel eens een domper op de feestvreugde kunnen betekenen.

Maat: jammer genoeg is dit paar Birkenstock momenteel alleen maar leverbaar in een schoenmaat 39 wat voor veel heren misschien toch net iets te klein is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Sandalen voor mannen koopgids

 

Sandalen zijn een belangrijk soort schoeisel en je mag niet te licht gaan over het kopen van sandalen. Als man is het beter als de sandaal stevig zit, vooral als je het gebruikt om te wandelen of zelfs om te surfen. Je moet dus met verschillende factoren rekening houden zoals het type sandaal, de flexibiliteit, waarvoor je ze zult gebruiken, of je een bedekking wilt voor de tenen of niet en hoeveel ze mogen kosten.

Soorten sandalen

 

Er zijn verschillende soorten sandalen die je kunt kopen: watersandalen, sportsandalen, flip flops, elegante sandalen, visser sandalen en slide-in sandalen.

Elegante sandalen zijn gemaakt van leer en hoewel ze niet geschikt zijn voor zakelijke evenementen zijn ze perfect voor zomerse evenementen zoals een cocktailfeestje, een golftoernooi of een paardenrace. Het nadeel is dat deze sandalen niet bij vele soorten kleding passen.

Een visser sandaal heeft een dikke zool en brede lederen riemen. Meestal hebben ze zelfs een metalen gesp. Deze sandalen laten je voeten ademen, nat worden en ze blijven comfortabel. De slide-in sandaal beschikt over één grote riem die over het bovengedeelte van de voet gaat. De voor- en achterkant van de sandalen zijn open. Deze sandalen zijn comfortabel en beschikken meestal over een goede ondersteuning.

Sportsandalen beschikken over een goede zool en synthetische riemen. Ze beschikken ook over een riem ter hoogte van de hiel en kunnen open of gesloten tenen hebben. Deze sandalen zijn geschikt voor actieve personen want ze houden de voeten koel terwijl ze genoeg ondersteuning bieden om te wandelen.

Flip flops zijn de typische sandalen die je aan je voeten plaatst door middel van een riempje tussen de eerste twee tenen. Er bestaan heel veel ontwerpen van flip flops en ze zijn ook goedkoop. Dit is wat de meeste mensen op het strand gebruiken.

Tenslotte heb je watersandalen die gemaakt zijn van materiaal dat snel droogt. Ze beschikken over riemen zodat de sandalen aan je voeten vast blijven zitten als je wilt zwemmen of duiken. Deze sandalen wegen weinig en worden vooral gebruikt voor wateractiviteiten.

 

 

Flexibiliteit en ondersteuning

 

Sandalen die beschikken over een stevige zool zullen je voeten beter beschermen tegen rotsen en steentjes maar de riemen zullen ook meer over je voeten schuren. Dit kan blaren en verwondingen veroorzaken zodat het meteen niet meer makkelijk gaat om te wandelen.

Een sandaal moet een goede flexibele zool hebben waarmee de voet natuurlijk kan meebuigen tijdens het wandelen, maar die toch nog genoeg de zool van je voeten beschermt. Let er dan ook op waar de riemen aan je voeten kunnen schuren bij het kopen van sandalen. Een sandaal die meer open is, zal veel comfortabeler zitten.

Een goede ondersteuning is heel belangrijk, vooral als je van plan bent om te gaan wandelen met je sandalen. Goedkope modellen en vooral ook flip flops hebben meestal een zool die gewoon een laag hard rubber is. Ze zijn makkelijk te vinden maar zijn niet geschikt voor lange afstanden. Zonder een geschikte ondersteuning worden je voeten veel vlugger moe.

 

 

Waarvoor ga je de sandalen gebruiken?

 

Er zijn veel verschillende sandalen en elke sandaal is geschikt voor een bepaalde activiteit. Flip flops zijn perfect voor op het strand maar ze mogen ook vuil worden want ze zijn eenvoudig om te wassen. Ze zitten wel minder stevig aan je voeten en ze kunnen makkelijk losraken.

De meeste andere sandalen zitten vaster aan je voeten terwijl ze toch nog genoeg lucht doorlaten. Sportsandalen zijn veel beter geschikt om lange wandelingen mee te maken. Je kunt best verschillende modellen vergelijken en opzoeken wat de beste sandaal is voor jouw behoeften.

Je kunt dan nog beslissen of je wilt dat je tenen bedekt zijn of niet. Sommige mannen verkiezen gesloten sandalen omdat ze hun tenen niet willen tonen, andere mannen verkiezen dan eerder een open sandaal zodat hun tenen ook meer kunnen ademen.

Prijs

 

Flip flops zijn zonder twijfel de goedkoopste soort sandalen die je kunt kopen maar je zult er ook veel minder ondersteuning van ontvangen en ze zijn ook niet geschikt voor de meeste toepassingen. Kies eerst welk model jij nodig hebt en dan kun je op zoek gaan naar interessante aanbiedingen.

Een goede aanbeveling is om een paar sandalen online te kopen. De prijzen liggen meestal lager dan in de winkel en zelfs na het toevoegen van de verzendkosten blijft het meestal nog altijd een koopje. Je kunt daar ook meer informatie vergaren door de reviews van andere kopers te lezen. Zo kun je op zoek gaan naar de belangrijkste voor- en nadelen van elk model.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Heren jeans – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Door te kiezen voor de Brams Paris – Heren Jeans, kies je voor een duurzame lange skinny stretch jeans die gekenmerkt wordt door een Europese maat W30 x L36. Min of meer binnen hetzelfde genre, zou je eveneens kunnen kiezen voor de 247 Jeans Palm S08 Slimfit; een aansluitende stretch spijkerbroek met een Europese L34-W29 maat. In de onderstaande tabel hebben we voor de volledigheid nog een derde toppertje aan het rijtje toegevoegd, eveneens voorzien van de nodige voor- én nadelen. Zeker de moeite waard om even te bekijken alvorens een uiteindelijke keuze te maken. Veel succes!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste heren jeans (Reviews) van 2022

 

De beste heren jeans hoeft niet noodzakelijkerwijze ook de duurste jeans te zijn. Zo zijn er heel wat goedkope heren jeans die kwalitatief en comfortabel zijn. Of je nu kiest voor een slim fit jeans dan wel een skinny of bootcut jeans, dat is dan weer een persoonlijke keuze. Bekijk de 5 topproducten hieronder en neem rustig de tijd om ook de online reviews en het bijkomende advies van klanten even door te nemen. En wie weet heb je wel geluk en zit er een leuke heren jeans aanbieding tussen.

 

1. Brams Paris – Heren Jeans – Lengte 36 – Skinny Fit – Stretch – Marcel – C92

 

Op zoek naar een skinny heren jeans? Dan is het model Marcel van het bekende merk Brams Paris, vast en zeker het bekijken waard. Zo wordt deze skinny stretch jeans gekenmerkt door een Europese W30 x L36 maat waarbij het eerste getal de wijdtemaat aangeeft en het tweede de lengtemaat. Echter kun je dit type broek nog in andere lengtematen 32 en 34 aankopen alsook diverse wijdtematen gaande van 28 tot en met 40.

De heren jeans blijkt daarbij vooral vervaardigd uit een combinatie van katoen en elastaan en biedt een zekere stretch vorm die bijdraagt aan het uiteindelijke draagcomfort. De effen lichtblauwe kleur oogt overigens stijlvol en is makkelijk combineerbaar met diverse andere kledingstukken. Hoewel deze jeans op een standaard programma mag worden gewassen, wordt aangeraden om deze aan de lucht te drogen.

Jammer genoeg werden er tot op heden nog geen reacties geplaatst waardoor het voor ons bijzonder moeilijk is om jou verder advies te geven omtrent eventuele klantervaringen.

 

Voordelen: 

Pasvorm: deze skinny stretch heren jeans kent een nauwsluitende pasvorm en valt 100% normaal waardoor je gewoon je eigen maat kunt bestellen.

Maat: de broek is beschikbaar in verschillende lengte- én wijdtematen gaande van 32 tot 36 qua lengte en 28 tot en met 40 op het gebied van breedte.

Onderhoud: de jeans kan zonder problemen door de wasmachine worden gereinigd wat het allemaal net iets makkelijker maakt.

 

Nadelen: 

Pasvorm: deze skinny stretch heren jeans kent een nauwsluitende pasvorm en valt 100% normaal waardoor je gewoon je eigen maat kunt bestellen.Maat:de broek is beschikbaar in verschillende lengte- én wijdtematen gaande van 32 tot 36 qua lengte en 28 tot en met 40 op het gebied van breedte.Onderhoud:de jeans kan zonder problemen door de wasmachine worden gereinigd wat het allemaal net iets makkelijker maakt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2.  247 Jeans Palm S08 Slimfit stretch Spijkerbroek L34-W29

 

Door te kiezen voor deze unieke stretch spijkerbroek van het bekende merk Twentyforseven Jeans 247, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design. Dit kan enigszins het hoge prijskaartje verklaren. De slim fit jeans is bovendien te bekomen in maar liefst 26 verschillende pasvormen en is dus een goede optie voor heel wat mannen.

Net zoals het vorige product, is ook deze werkjeans voornamelijk vervaardigd uit duurzaam katoen. Katoen heeft de eigenschap om heel comfortabel aan te voelen en maakt de jeans daarnaast ook makkelijk in onderhoud. Door hem op een normaal wasprogramma van 30 graden te wassen, kun je helemaal niets verkeerd doen. Deze jeans met normale taillehoogte blijkt jammer genoeg niet wind- en waterdicht te zijn. Deze broek is bijgevolg meer geschikt voor de lente of herfstperiode.

Tot op heden heeft er nog maar één koper een reactie geplaatst bij deze heren jeans. De koper blijkt duidelijk tevreden over de uitstekende pasvorm, het prachtige design en de snelle levering. Hierdoor wordt het product beoordeeld met een maximumscore van maar liefst 5 sterren.

 

Voordelen: 

Onderhoud: net zoals het vorige product, kun je ook deze Slim fit jeans makkelijk op een standaard wasprogramma van 30º wassen.

Maat: de lange jeans met normale taillevoering kent een Europese maat 29/34 maar blijkt daarnaast nog in tal van andere maten te verkrijgen.’

Materiaal: de 247 Jeans Palm Slim S08 bestaat voor 98% uit katoen en 2% aan elastaan.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: volgens enkele klanten is deze broek best wel prijzig te noemen.

Niet waterdicht: de broek is niet 100% water- noch winddicht en bijgevolg meer geschikt voor gebruik tijdens de lenteperiode.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Blue Seven heren bermuda 345031 denim jogg jeans – L

 

De Blue Seven bermuda van het bekende en gelijknamige merk “Blue Seven” wordt niet voor niets gecatalogiseerd als een Jogg Jeans voor heren. De broek – die overigens gekenmerkt wordt door een normale pasvorm en dus aansluit bij je eigen persoonlijke maat – is beschikbaar in 5 verschillende maten gaande van S tot en met XXL. 

Qua materiaalkeuze heeft men een beroep gedaan op een combinatie van 78% katoen met 20% polyester én 2% elastaan wat bijdraagt aan het uiteindelijke comfort en gebruiksgemak. De zachte jogg jeans stof werd daarbij afgewerkt in een prachtige denim kleur en is bijgevolg makkelijk combineerbaar met een hemd of t-shirt.

We moeten ook hier jammer genoeg vaststellen dat er tot op heden nog geen reacties werden geplaatst bij deze prachtige heren jeans. Het is natuurlijk mogelijk dat het product recentelijk pas in het lijstje werd opgenomen en klanten bijgevolg nog niet de tijd hebben gevonden om een reactie te plaatsen.

 

Voordelen: 

Maat: de Blue Seven heren bermuda blijkt beschikbaar in 5 verschillende maten gaande van S tot en met XXL.

Pasvorm: dankzij de normale pasvorm kun je zonder problemen je eigen persoonlijke maat bestellen.

Materiaal: de bermuda van Blue Seven bestaat voor 78% uit duurzaam katoen en wordt verder aangevuld met 20% polyester en 2% elastaan.

 

Nadelen: 

Geen winterbroek: houd er rekening mee dat je met de Blue Seven bermuda niet meteen voor een herfst- noch winterbroek kiest.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Dsquared2 jeans maat 44 // Materiaal: 98% katoen, 2% elastaan

 

Met de Dsquared2 heren jeans kies je opnieuw voor een lange jeansbroek die vervaardigd blijkt uit een combinatie van duurzame materialen waaronder 98% aan katoen en 2% elastaan. De prachtige donkerblauwe kleur maakt de broek makkelijk combineerbaar met bijvoorbeeld een hemd, t-shirt of truitje waardoor je moeiteloos tussen de verschillende stijlen kunt schakelen.

Maar dat is nog lang niet alles want verder werd deze heren jeans afgewerkt met de nodige steek- én achterzakken en bijbehorende ritssluiting. Na gebruik kan de broek overigens zonder problemen door de wasmachine op een standaard programma van 30 graden worden gereinigd. Kortom, een echt toppertje maar wel 1 met een prijskaartje!

We vermoeden dan ook dat de hoge prijs een mogelijke verklaring zou kunnen bieden voor het – voorlopig althans – uitblijven van online reacties. De hoge prijs zorgt er tevens voor dat de jeans niet voor iedereen even toegankelijk is en dat is uiteraard jammer.

 

Voordelen: 

Maat: de jeans wordt aangeboden in een maat 44 maar zou tevens ook in andere maten te bestellen zijn.

Materiaal: de broek bestaat voor 98% uit duurzaam katoen en wordt verder aangevuld met 2% elastaan die elk op hun beurt bijdragen aan het draagcomfort.

Gebruiksgemak: de nodige steek- én achterzakken worden moeiteloos gecombineerd met een handige ritssluiting.

 

Nadelen: 

Niet budgetvriendelijk: de hoge prijs zou wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen betekenen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. G-Star RAW Jeans Revend Skinny Medium Indigo Aged Mannen Maat – W36 X L34

 

We sluiten het rijtje af met deze unieke G-Star heren jeans die – hoewel beschikbaar in meerdere maten – wordt aangeboden in een Europese maat W36 x L34. Het eerste getal duidt daarbij op de wijdtemaat terwijl het tweede getal de lengtemaat van de lange jeans bepaalt. Let wel; deze nauwsluitende jeans van G-Star Raw zou behoorlijk ruim uitvallen waardoor het aangewezen is om een maat kleiner te bestellen-

Net zoals heel wat andere jeansbroeken blijkt ook dit exemplaar overigens vervaardigd uit duurzaam katoen en afgewerkt met de nodige steek- én achterzakken. De aanvullende ritssluiting komt het uiteindelijke gebruiksgemak alleen maar ten goede. Wat betreft het onderhoud wordt echter wel aangeraden om machinewas te vermijden; de broek wassen met de hand is dus bij deze een oprechte aanbeveling.

Een blik op de online reviews toont aan dat er tot op heden nog geen klanten hebben gereageerd. Hoewel het om een vrij recent artikel gaat, zou ook het prijskaartje een struikelblok kunnen zijn voor sommigen.

 

Voordelen: 

Patroon: het effen blauwe patroon van deze lange jeans maakt dat hij makkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Maat: de broek kent een Europese W36 x L34 maat maar blijkt daarnaast nog in tal van andere maten te verkrijgen.

Materiaal: de broek blijkt voor het grootste gedeelte uit duurzaam en makkelijk te onderhouden katoen te zijn gemaakt.

 

Nadelen: 

Pasvorm: doordat deze nauwsluitende jeans behoorlijk ruim uitvalt, is het aangewezen om een maat kleiner te bestellen.

Handwas: zodoende de duurzaamheid van de jeans te waarborgen, wordt aangeraden om deze met de hand te wassen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Heren jeans Koopgids

 

De heren jeans is één van de meest klassieke mode-items uit het ellenlange rijtje. Je kunt er dan ook van op aan dat 85% van de Nederlanders één of meerdere exemplaren in zijn kledingkast heeft liggen. Toch is het belangrijk om een aantal adviezen in beschouwing te nemen en niet zomaar de eerste de beste heren jeans in het winkelmandje te plaatsen. Zo kun je tijdens het vergelijken van de verschillende jeans modellen onder andere letten op het type, de pasvorm en het gewicht. Daar een kwalitatieve heren jeans vaak ook iets meer budget verlangt, lijkt het een goede aanbeveling om eventuele aanbiedingen en promoties in de gaten te houden.


Het gebruiksgemak en comfort

Hét kledingstuk voor mannen bij uitstek is zonder twijfel de heren jeans. Afhankelijk van het model, de pasvorm en de kleur kan de heren jeans zowel casual als iets chiquer gedragen worden. Kortom, de heren jeans is één van de weinige tijdloze items die je op eender welk evenement en in eender welk seizoen kunt dragen.

Echter is het niet de bedoeling om er zomaar eentje uit te pikken. Zo zijn bepaalde pasvormen en types jeans beter geschikt bij een specifieke lichaamsbouw terwijl andere jeans modellen dan weer minder flatterend zullen overkomen. Daarnaast kun je tegenwoordig niet alleen meer kiezen uit die typische traditionele Denim kleur maar bestaan er nu ook grijze en/ of zwarte heren jeans. Kortom, keuze zat en bijgevolg voor elk wat wils.

 

Het type jeans in functie van de pasvorm

Zoals reeds min of meer vermeld, is het gamma aan heren jeans vandaag de dag behoorlijk uitgebreid. Op die manier ontstaan er niet alleen meer mogelijkheden om jezelf iets meer te distantiëren en extra in de kijker te zetten, maar het maakt de keuze natuurlijk ook wel lastiger. Als je dus op zoek gaat naar een unieke en kwalitatieve heren jeans die perfect bij jouw lichaamsbouw en persoonlijkheid past, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende types jeans.

Elk type heren jeans gaat gepaard met een bepaalde pasvorm. Daarom raden wij aan om de broeken niet op het oog te kopen maar de tijd te nemen om even rustig aan te trekken. Zo zul je zien dat je een jeans maar beter net een maatje kleiner koopt aangezien deze na 1 enkele pasvorm vanzelf nog wat uitloopt tot de gewenste maat.

Op die manier kunnen we onder andere de straight fit heren jeans noteren die gekenmerkt wordt door een recht-toe-recht-aan pasvorm. Het is hierbij vooral belangrijk dat de pijpen van de jeans net je schoenen raken. Indien de broek iets te lang is, komt dit vaak slonzig over. Met de slim fit kies je voor een ietwat getailleerde heren jeans die iets meer accentueert en strakker zit ter hoogte van de bovenbenen. Ondanks dit, is het wel één van de meest populaire heren jeans voor diverse lichaamsvormen.

In het verlengde van de slim fit, kun je evenzeer kiezen voor de tapered fit heren jeans. Dit exemplaar zit bij de heupen net iets losser en wordt slanker naar de enkels toe. Tot slot is er nog de skinny fit heren jeans die, zoals de naam doet vermoeden, heel erg strak om de heupen, benen en enkels zit en bijgevolg weinig verhullend is. Houd er wel rekening mee dat iets vollere mannen hierdoor nog voller kunnen lijken en skinny mannen nog skinnier.

 

Het gewicht in verhouding tot het seizoen

Het lijkt misschien heel nutteloos maar toch wordt er aangeraden om evenzeer te letten op het gewicht van de jeans. Men heeft het hierbij vooral over het gewicht van de denim stof die steeds opnieuw wordt weergegeven in “ounce” (oz). Het gewicht wordt bovendien beschouwd als een goede maatstaf om te bepalen voor welk seizoen de jeans geschikt is.

Kies je bijvoorbeeld voor een heren jeans met een gewicht lager dan 12oz dan kies je voor een lichte broek die uitermate geschikt is voor de zomerperiode. Een standaard heren jeans kent een gewicht variërend tussen 12 en 16oz en is perfect om het hele jaar door te dragen.


Selvedge en raw denim

Tot slot willen we het nog even kort hebben over enkele belangrijke termen in de wereld van de heren jeans. Indien je dus “raw denim” op het label van de jeans zit staan dan betreft het een ongewassen uitziende jeans waarbij er dus geen bleekwassing of kleurspoeling aan te pas is gekomen. Met “selvedge” bedoelt men dan weer het kleine lapje stof aan de binnenkant van de heren jeans die dient ter afwerking.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Horloges voor mannen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Tegenwoordig is er een ruim assortiment aan herenhorloges op de markt gaande van verschillende types en formaten tot diverse designs en prijsklassen. Dit maakt dat er vast en zeker voor elk wat wils te vinden is. Anderzijds wordt de keuze daardoor ook net iets moeilijker. Om het voor jou allemaal wat eenvoudiger te maken, zijn we zo vrij geweest om 3 toppertjes op een rijtje te zetten. Zo behoort het Fossil JR1401 horloge voor mannen tot de betere modellen; een geschikte keuze ook voor wie op zoek is naar design. Daartegenover staat het elegante Alpha Sierra Falcon LVD158S horloge, voorzien van een 45 mm brede horlogekast. 

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Horloges voor mannen (Reviews) van 2022

 

Draag jij als man graag een horloge om je pols dan kun je wel liever kiezen voor 1 die handig in gebruik is en ook mooi staat bij jou. Er zijn verschillende soorten horloges te verkrijgen. Deze kunnen verschillen in het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, de diameter, kleur en het model. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste horloge voor mannen.

 

1. Fossil JR1401 Horloge Staal 

 

Met de Fossil JR1401 Nate Chronograph heren horloge, zet jij de trend voor alle andere mannen. Het is een stoer horloge dat zeker niet mag ontbreken in jouw collectie van horloges.

Het heeft een diameter van 50mm en het glas is gemaakt van mineraalglas. Verder heeft het een horlogeband die gemaakt is van roestvrij staal. Handig is dat je de schakelband kunt inkorten. Dit product is waterdicht en heeft ook nog een datumaanduiding. Heel handig voor wanneer je op straat bent.

Voor dit product staan er tot nu toe alleen positieve beoordelingen geschreven. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een mooi design.

De tijd is duidelijk te lezen, waardoor het handig in gebruik is. Het is een mooi en stoer mannen horloge en het voldoet zeker aan de verwachtingen. Voor deze kopers is dit een top product.

Met dit mooie en vooral elegante horloge voor mannen van het merk Fossil zul je beslist de aandacht trekken. Toch blijkt het niet meteen één van de goedkoopste horloges te zijn. Toch lijken de meeste kopers zich daar niets van aan te trekken. Zij zijn ervan overtuigd dat Fossil veruit het beste merk is en misschien ook wel het populairste merk.

 

Voordelen: 

Materiaal: de horlogekast van dit model is helemaal vervaardigd uit sterk mineraalglas. De horlogeband echter bestaat uit roestvrij staal.

Extra kenmerken: het is mogelijk om de schakelband in te korten. Verder blijkt het horloge helemaal spatwaterdicht te zijn en kun je er zelfs de datum op aflezen.

 

Nadelen: 

Werkelijk alle kopers zijn helemaal enthousiast over de aankoop van dit horloge voor mannen. Het is een heel erg degelijk product dat volledig aan hun verwachtingspatroon voldoet. Dit maakt het voor ons zeker niet eenvoudig om eventuele nadelen tijdig te herkennen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Alpha Sierra Falcon LVD158S – Siliconen band – Herenhorloge – Ø 45 mm

 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor de verjaardag van je aanstaande en mag het best wel wat kosten? Dan lijkt dit elegante mannen horloge van Alpha Sierra Watch Co. misschien wel wat voor jou. Dit luxueuze herenhorloge – dat overigens over een automatisch uurwerk beschikt – kenmerkt zich door een blauwe lichtgevende wijzerplaat in combinatie met zilverkleurige afwerkingen en een bijpassende zwarte siliconenband. 

Verder werd het Alpha Sierra Falcon LVD158S zilveren mannen horloge uitgerust met een stevige – uit staal vervaardigde – horlogekast met een diameter van 45 mm en afgewerkt met het nodige saffierglas. Zijn gebruikscomfort en veiligheid werden daarbij nog net dat tikkeltje aangesterkt door een 5 ATM certificering die aantoont dat het horloge niet alleen regen- maar ook spatwaterdicht is. Kortom, een toppertje maar wel met een bepaald prijskaartje.

Desondanks lijken heel wat klanten duidelijk overtuigd van de aangeboden kwaliteit, het unieke design en de gebruiksvriendelijkheid van het horloge. Dat verklaart meteen de mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren.

 

Voordelen: 

Horlogeband: de horlogeband werd voornamelijk afgewerkt uit duurzaam en comfortabel siliconen en kan makkelijk worden versteld.

Horlogekast: de horlogekast werd vervaardigd uit stevig staal en kent een diameter van 45 mm. Aan de bovenkant werd een degelijke laag saffierglas voorzien.

Spatwaterdicht: het horloge kent een 5 ATM certificering die aantoont dat het model niet alleen spatwaterdicht maar ook regendicht is.

 

Nadelen: 

Niet budgetvriendelijk: hoewel klanten overtuigd zijn van de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding, kan het voor anderen dan weer een struikelblok vormen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Diesel Master Chief Heren horloge DZ4282

 

Het mooie en stoere Diesel DZ4282 heren horloge is voor mannen die modebewust zijn en meegaan met de laatste trend. Dit product heeft een stalen horlogeband en een horlogekast met een diameter van 52mm.

Het heeft een aparte kleur, wat dit horloge zeker uniek en geschikt maakt voor mensen die durven anders te zijn. Door de mooie kleur en het design kun je dit product combineren met elke outfit. Je hebt de mogelijkheid om de schakelband in te korten en dit product heeft datumaanduiding. Het is waterdicht waardoor je ermee zou kunnen zwemmen of snorkelen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope horloges voor mannen.

Toch zijn er alleen positieve beoordelingen te lezen over dit product. De kopers zijn tevreden met de kwaliteit van dit product en vinden het duurzaam. Het is een mooi horloge met een scherpe prijs.

Als je op zoek bent naar een horloge voor mannen dat er niet alleen heel erg mooi en elegant uitziet maar bovenal ook degelijk is, dan zul je daar vast iets meer budget voor hoeven te voorzien. Dit elegante horloge is afkomstig van het bekende merk Diesel en is gemaakt uit duurzaam en stevig staal. Neem dus gerust een kijkje naar de sterke en minder sterke eigenschappen van dit product.

 

Voordelen: 

Design: het ontwerp en de kleur van dit horloge zijn bijzonder apart en uniek. Je haalt er dus echt een blikvanger mee in huis. Ideaal dus voor mensen die het niet erg vinden om anders te zijn.

Handig in gebruik: het is mogelijk om er naast de tijd ook de datum op af te lezen. Je kunt bovendien ook de schakelband naar behoren inkorten en het horloge is helemaal waterdicht.

 

Nadelen: 

Kostenplaatje: ook hier lezen we geen klachten van de gebruikers. Toch zouden we durven vermoeden dat de hoge prijs van dit horloge misschien wel eens als een struikelblok ervaren zou kunnen worden in de toekomst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Casio Collection A168WG-9EF Horloge 

 

De Casio Collection A168WG-9EF is een uniseks horloge en kan dus zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Apart van dit product is dat je de tijd digitaal kunt lezen, wat het ook handig in gebruik maakt.

De horlogekast en -band zijn uitgevoerd in een gouden kleur. Dit product heeft een diameter van 36mm en het glas is gemaakt van mineraal. Een geweldig product dat zal stralen om jouw pols.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een horloge voor mannen aanbieding. En dat kun je ook merken aan het aantal reviews die er geplaatst zijn. De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het ziet er mooi uit en het zit lekker om de pols.

Het is een voordelige koop en dit horloge is van goede kwaliteit. Wat belangrijk is, is dat de tijd duidelijk te lezen is.

Als je op zoek bent naar een horloge voor mannen dat er niet alleen goed uitziet maar ook voordelig is qua prijs dan kun je altijd dit model van Casio eens bekijken. In vergelijking met de andere 4 horloges voor mannen die we geselecteerd hebben, kunnen we duidelijk stellen dat dit model over de laagste prijs beschikt.

 

Voordelen: 

Gebruiksvriendelijk: doordat dit product unisex is, kan het dus eigenlijk zowel door mannen alsook door vrouwen gebruikt worden.

Handig in gebruik: je kunt de tijd en de datum helemaal digitaal aflezen wat het ook allemaal een stuk eenvoudiger maakt.

 

Nadelen: 

Kwetsbaar: slechts een kleine minderheid van de kopers vindt dat het horloge vrij snel stuk gaat en dus kwetsbaar is.

Niet comfortabel: volgens één enkele gebruiker zou het metaal van het horloge niet comfortabel aanvoelen na lang dragen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Duopakket Greenwatch Houten Horloges Nightfall & Nova

 

Met het Greenwatch Nightfall houten horloge heb jij echt een apart en uniek product toegevoegd aan jouw collectie van horloges. Het is een eigentijds en stoer horloge die er heel erg mooi uitziet.

Dit product is spatwaterdicht en het heeft een diameter van 45 mm. het glas van de horlogekast is gemaakt van mineraalglas. Dit product wordt samen met een schroevendraaier meegeleverd zodat je het gelijk op je eigen maat kunt verstellen. Met dit product kun je verschillende outfits aantrekken en leuke combinaties maken.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het heeft een fraai design.

Dit product heeft een redelijke prijs en het is handig in gebruik. Dit horloge voelt licht aan en het ziet er mooi uit. Een koper geeft aan dat de schroefjes gemakkelijk zijn om kwijt te raken.

In vergelijking met het voorgaande horloge, is dit product van Greenwatch misschien iets duurder. Toch krijg je er bij aankoop meteen 2 horloges voor de prijs van 1. Het is dus eigenlijk een duopakket. Op die manier kunnen jij en je partner ongeveer hetzelfde horloge dragen wat op zich al heel uniek is. Bekijk dus zeker even de sterke en minder sterke punten van het product.

 

Voordelen: 

Materiaal: de horlogekast is vervaardigd uit stevig en duurzaam mineraalglas. De schakelband is dan weer uit heel sterk en robuust hout gemaakt.

Veiligheid: het product is helemaal spatwaterdicht en kan dus wel een kleine regenbui verdragen.

Accessoire: bij dit horloge krijg je er ook een handige schroevendraaier bij. Zo kun jij, indien nodig, de schakelband nog lichtjes inkorten.

 

Nadelen: 

Op dit moment is er nog maar een enkele online review geplaatst. De koper heeft hierin duidelijk een positief advies. Dit maakt het er niet eenvoudiger op om eventuele nadelen tijdig te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Horloges voor mannen koopgids

 

Een horloge kopen als man is een speciale gelegenheid. Vrouwen kunnen veel meer accessoires dragen dan mannen dus als het op horloges aankomt, dan wil een man een product van topkwaliteit. We geven je enkele tips en aanbevelingen waarop je kunt letten bij het kopen van een horloge zoals het soort horloge, het design, het bandje en het glas.

Analoog of digitaal

De meest traditionele horloges zijn analoog met een urenwijzer en een minutenwijzer. De meeste modellen beschikken ook nog over een secondewijzer. Het uur wordt aangegeven door gewone of Romeinse cijfers of symbolen. Deze horloges hebben een formeel uitzicht en zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruikt op het werk of andere formele gelegenheden.

Digitale horloges beschikken over een LED of LCD display die de tijd digitaal in cijfers weergeeft. Deze horloges hebben een meer casual uitzicht en zijn niet echt geschikt voor formele gelegenheden. Ze hebben een sportieve look maar zijn ook steviger en beter bestand tegen schokken en water.

Je kunt ook kiezen voor een horloge die zowel analoog als digitaal combineert. Deze horloges zijn heel praktisch en kunnen gebruikt worden voor de meeste gelegenheden.

Er is ook nog een verschil tussen de werking van het horloge, je hebt de keuze tussen een mechanisch horloge die werkt met een veer of een quartz horloge die loopt op een batterij. Mechanische horloges zijn duurder dan de andere soorten.

 

Soorten horloges

We maken een onderscheid tussen casual en formele horloges maar je kunt ook houten horloges kopen. Een casual of sportief horloge is gemaakt van plastic van hoge kwaliteit en is bestand tegen water en krassen. Deze horloges beschikken meestal over vele extra’s zoals een kompas, een chronometer of een stappenteller. Ze zijn uitermate geschikt voor sporters, zelfs voor duikers en zwemmers dankzij het waterdichte ontwerp.

Formele horloges vallen meer op vanwege het design. De laatste jaren zijn de grote formele horloges vooral populair en deze zijn heel geschikt voor een zakelijke omgeving zoals een belangrijke vergadering. Bekende merken van formele horloges zijn bijvoorbeeld Rolex en Breitling. Het nadeel is dat deze horloges meestal een stuk duurder zijn, hoewel het ook mogelijk is om leuke aanbiedingen te vinden van goedkopere merken.

Als je op zoek bent naar iets speciaals dan kun je een houten horloge kopen. Deze horloges zijn betaalbaar en je kunt kiezen tussen verschillende soorten hout. Let er zelf op welke tint het beste bij jou past.

 

De horlogeband en het glas

Als je gekozen hebt voor een stalen horloge dan is het beter dat de horlogeband gemaakt is van roestvrij staal of van titanium. Als je voor een ander soort horloge kiest dan kun je opteren voor een horlogeband die gemaakt is van leer. Controleer de kwaliteit van het leer want als het van slechte kwaliteit is dan zal het horlogebandje vlug slijten.

De horlogeband van digitale horloges is meestal gemaakt van plastic, dit komt omdat deze horloges ook onderwater gebruikt kunnen worden en plastic is bestand tegen water. Leer en staal zijn geen goede materialen om onderwater te gebruiken.

Het horlogeglas is ook belangrijk. Het glas moet zeker tegen een stootje kunnen, daarom is het meestal gemaakt van plexiglas of saffierglas. Plexiglas is heel stevig maar is gevoelig voor krassen. Gewoon glas is beter bestand tegen krassen maar breekt vlugger. De beste oplossing is kiezen voor saffierglas, dit glas is bestand tegen krassen en is stevig.

Design van het horloge

Dit is één van de belangrijkste punten want het hangt af van de voorkeur van elke koper. Je zult een duidelijk verschil zien tussen designs voor vrouwen en designs voor mannen. Je moet er voor zorgen dat het horloge goed om je pols past en niet te los zit. Natuurlijk mag het horloge ook niet te strak zitten zodat je geen afdrukken op je pols krijgt.

Je kunt het design van het horloge afstemmen op je eigen stijl. Een digitaal horloge gaat goed samen met sportieve kledij en is vooral geschikt voor casual gelegenheden. Een zilveren horloge gaat goed samen met kleding met donkere kleuren zoals zwart, blauw en grijs. Gouden horloges passen beter bij warme kleuren zoals geel en bruin.

Houd er ook rekening mee dat horloges die gemaakt worden door een horlogemerk meestal van betere kwaliteit zijn omdat ze kunnen rusten op een jarenlange ervaring. Dit wil daarom niet zeggen dan horloges van een modemerk zoveel slechter zijn. Vele modemerken maken tegenwoordig horloges van goede kwaliteit, het is een kwestie van het juiste horloge vinden. Het is daarom een aanbeveling om vele modellen met elkaar te vergelijken totdat je het product vindt met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Laatste update: 11.08.22

 

Baardolie – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je op zoek naar een origineel en leuk geschenk voor je partner? Dan heb je misschien alvast nagedacht over baardolie? Toch raden wij jou aan om niet meteen de eerste de beste baardolie aan te kopen. Je moet namelijk rekening houden met het type baard van je partner maar ook met het huidtype. Zo kunnen sommige producten namelijk irritaties opwekken, indien je over een bijzonder gevoelige huid beschikt. Wij hebben alvast even opgezocht wat nu precies de 3 best beoordeelde baardolie producten zijn. Zo blijkt de Azbane Argan 50 ml alvast een goede aanbeveling te zijn. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de Guardenza Original 30ml. Het is een baardolie met een hydraterende en glanzende werking.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Baardolie (Reviews) van 2022

 

Als je een baard niet onderhoudt dan kan je na een tijdje last hebben van jeuk en zelfs uitslag. Je huid kan rood kleuren en dan moet je je baard terug afscheren. Om dit te voorkomen kun je speciale baardolie kopen om je baard te verzorgen. De volgende vijf producten hebben goed advies ontvangen van eerdere kopers. Lees dus gerust verder om er zelf de beste baardolie uit te kiezen.

 

1. Azbane Cedarwood & Nutmeg baardolie

 

Deze Marokkaanse Argan olie bevat essentiële oliën van nootmuskaat en cederhout om je baard elke dag mee te verzorgen. Deze olie voorkomt droge en geïrriteerde huid onder je baard en helpt om je baard elke dag te hydrateren.

Door regelmatig gebruik van deze olie blijven de haren van je baard zacht en glad en zie je er altijd verzorgd uit. Het flesje heeft een inhoud van 50 ml en de olie is gemaakt met verschillende natuurlijke ingrediënten.

De kopers zijn tevreden over de prijs en de kwaliteit van het product en vinden dat de olie goed z’n werk doet. Gebruikers hebben geen last meer van jeuk en hun baard is lekker zacht en glad. Je kunt deze olie ook nog met andere geuren verkrijgen.

Je partner heeft een baard en je zoekt een leuk cadeautje voor zijn verjaardag? Of je wilt hem gewoon zo maar eens verrassen? Baardolie is dan een leuk idee, maar welke? Wij hebben een selectie gemaakt van 5 verschillende. Kijk eens naar de eigenschappen van deze.

 

Voordelen:

Huid: door de samenstelling uit natuurlijke ingrediënten zal deze baardolie irritatie van de huid voorkomen.

Geur: deze olie is leverbaar in verschillende geuren. Hiermee kun je je eigen karakter bepalen.

Haar: de olie verzorgt het baardhaar na iedere wasbeurt en voorkomt uitdroging.

Absorptie: door de samenstelling van de olie wordt deze snel opgenomen door de huid.

 

Nadelen:

Inhoud flacon: met een vrij grote inhoud van 50 ml gaat de olie lang mee. Dat zou een nadeel kunnen zijn als je van geur wilt veranderen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Guardenza baardolie Original 30ml

 

Als je op zoek bent naar goedkope baardolie dan moet je zeker de Guardenza olie overwegen. Deze olie hydrateert de huid onder je baard en maakt de haren zacht. Het zorgt ook voor een natuurlijke glans en helpt tegen jeuk tijdens een groeiende baard.

Deze olie zorgt er ook voor dat je baard in vorm blijft. Het product heeft een geur van bergamot en sandelhout. Er zijn ook andere geuren verkrijgbaar voor Guardenza baardolie. Het flesje heeft een inhoud van 30 ml.

De kopers zijn heel tevreden over de voordelige prijs/kwaliteitverhouding van deze baardolie aanbieding. Het product is perfect om je baard mee te verzorgen en daarbovenop ruikt het nog eens heerlijk. Het zorgt ook voor een zachte huid, voorkomt jeuk en wordt snel door de huid geabsorbeerd.

Laat je voor het eerst een baard staan? Dan kan dat wat jeuk en irritatie van de huid tot gevolg hebben door mindere ventilatie. Dan is deze baardolie een prima manier om het gebruik daarvan uit te proberen.

 

Voordelen:

Huid: door de samenstelling uit natuurlijke producten is het een goede huidverzorging. Hij voorkomt jeuk en irritatie.

Haar: hij zorgt voor een goede conditionering van het haar en je hebt steeds een verzorgde baard.

Geur: mocht de geur je niet echt bevallen, dan is hij ook nog in andere geuren leverbaar.

Prijskaartje: deze baardolie heeft de laagste prijs in deze vergelijking en past daarmee wel in ieders budget.

 

Nadelen:

Alle kopers, die een review achterlieten, zijn zeer tevreden over hun aankoop. Nadelen zijn dan ook niet vermeld. Heb je zelf een slechte ervaring? Laat het ons weten. Hiermee kunnen wij onze klanten een zo objectief mogelijk advies geven.

Koop bij bol.com (€16.95)

 

 

 

 

3. Sir Reginalds Baardolie

 

Deze baardolie is geschikt voor alle soorten baarden. Je hoeft het gewoon dagelijks aan te brengen op je baard nadat je die gewassen hebt. Je kunt deze olie ook gebruiken voor je haar als conditioner. Deze olie is vervaardigd van natuurlijke ingrediënten en bevat Marokkaanse arganolie.

De olie zorgt voor meer volume en vorm in je baard en is ideaal voor personen die last hebben van jeuk. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zal de jeuk verdwijnen. Het flesje heeft een inhoud van 100 ml.

Deze olie is volgens de kopers heel geschikt om je huid en je baard mee te verzorgen. Het product heeft een lekkere geur en is van topkwaliteit. Je hebt geen last meer van jeuk en van droge huid en je baard ziet er verzorgd uit. Het product werd ook snel geleverd dus ook de service krijgt positief advies.

Ga je voor gebruiksgemak, dan is dit hét product voor jou. Hij verzorgt niet alleen je baardhaar, maar ook je hoofdhaar. Deze baardolie bevat namelijk een conditioner die je haar niet alleen zacht maakt maar ook fixeert.

 

Voordelen:

Volume: deze baardolie bevat ook de benodigde ingrediënten om je haar meer volume te geven. Dat is fijn wanneer je van jezelf niet echt dik haar hebt.

Conditioner: de conditioner zorgt ervoor dat je baard er altijd verzorgt uitziet. Eenmaal in model gebracht blijven de haartjes ook keurig op hun plek.

Prijskaartje: de flacon heeft een inhoud van maar liefst 100 ml. De prijs is in verhouding dan ook heel gunstig te noemen.

Huidverzorging: door de toegevoegde vitaminen en mineralen zorgt de olie ook voor een goede hydratering en voorkomt jeuk en irritatie.

 

Nadelen:

Flaconinhoud: In alle beoordelingen door klanten wordt uitsluitend positief gesproken. Het zou echter kunnen zijn dat de royale flaconinhoud van 100 ml een belemmering zou kunnen zijn over te stappen op een ander product.

Koop bij bol.com (€20.44)

 

 

 

 

4. Mijn Baard Baardolie Woody

 

Deze baardolie bevat verschillende ingrediënten en oliën die allemaal positieve eigenschappen hebben om je baard en huid te verzorgen. Het product bevat enkel maar natuurlijke ingrediënten en heeft een lekkere houtachtige geur. De olie bevat mineralen en vitaminen om je baard en je huid te verzorgen.

Deze olie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van jeuk en je baard zal er ook altijd verzorgd uitzien. Het haar krijgt een natuurlijke glans en de haartjes blijven mooi op hun plaats, je baard groeit dus niet naar alle kanten.

Ook hier zijn alle gebruikers tevreden. Het product maakt je baard zacht en helpt tegen jeuk. Een van de kopers gebruikt er zelfs te veel van omdat hij het zo’n goed product vindt. De olie heeft een lekkere geur en verzorgt je baard en je huid goed.

Deze baardolie lijkt in de vergelijking de populairste te zijn. Laat je voor het eerst een baard staan, dan is dit mogelijk op dit moment het beste merk voor jou om het gebruik van baardolie uit te proberen.

 

Voordelen:

Haarverzorging: met zijn samenstelling uit alleen maar natuurlijke ingrediënten verzorgt dit product je baardhaar en laat het haar glanzen.

Huidverzorging: omdat dit product zowel vitaminen voor haar en huid bevat, zal het gelijktijdig je huid ook goed verzorgen. Het voorkomt jeuk en daarmee irritatie.

Prijskaartje: met zijn leuke prijs is deze baardolie heel toegankelijk voor elk budget.

Kleine verpakking: met de geringe flaconinhoud van 30 ml is dit een prima product om de werking van baardolie eerst eens uit te testen. Bovendien neem je deze flacon ook heel makkelijk mee in reisbagage.

 

Nadelen:

Verpakking: het design van het flesje is vrij uniek en het zal mogelijk niet iedereen aanspreken.

Koop bij bol.com (€20.13)

 

 

 

 

5. Guardenza baardset Beard Kit

 

Deze set van Guardenza bestaat uit baardolie, baardbalsem, een baardkam en snorrenwax. Het is de ideale set voor een man die z’n baard en snor in model wil houden en verzorgen. Je kunt met deze set je baard hydrateren en fixeren en alle producten zijn verpakt in een metalen kistje zodat je alles makkelijk kunt meenemen.

Vooraleer je de producten gebruikt is het beter om eerst een warme douche te nemen of je gezicht te deppen met een warme en vochtige handdoek. Met de baardkam kun je de baardolie gelijkmatig over je baard verdelen.

Hoewel de meeste reviews positief zijn kunnen we toch een minpunt vinden tussen alle informatie: de hoge prijs van het product. De producten zijn van topkwaliteit en zijn ideaal om je baard te verzorgen.

Is het gebruik van baardolie je inmiddels voldoende bekend en heb je ook een snor te verzorgen? Dan ga je misschien wel voor deze complete set. Hierin vind je alles voor de ultieme baard- en snorverzorging, zodat je baard, huid en snor er glanzend en gezond uitzien.

 

Voordelen:

Applicatie: het aanbrengen van de olie op de baard gaat heel eenvoudig met de meegeleverde baardkam.

Verzorging: omdat ook een snorrenwax wordt meegeleverd, kun je in nagenoeg één handeling zowel je baard als je snor verzorgen.

Huidverzorging: door de speciale samenstelling uit natuurlijke producten wordt ook de huid goed gehydrateerd en irritatie voorkomen.

Verpakking: de set wordt geleverd in een metalen kistje. Op deze manier heb je ook op reis alles bij de hand voor een goede baard- en snorverzorging.

 

Nadelen:

Prijskaartje: Alle gebruikers zijn erg tevreden over de kwaliteit. Als enig minpuntje wordt de toch wat forse prijs genoemd. Wil je de complete set aanschaffen dan zul je wel je budget wat moeten bijstellen.

Koop bij bol.com (€53)

 

 

 

 

Baardolie koopgids

 

Mannen met baarden zijn de laatste jaren opnieuw in. Natuurlijk brengt dit voor sommige mannen problemen met zich mee. Je kunt namelijk last hebben van irritatie of zelfs baardroos. Om dit te bestrijden of te voorkomen kun je ervoor kiezen om een speciale baardolie te gebruiken zodat je baard mooi in vorm en gezond blijft. Om de beste baardolie te kopen kun je letten op het gebruik, de ingrediënten, andere belangrijke kenmerken en de prijs.

Waarom een baardolie gebruiken?

Een baard groeit van nature in elke richting, het is dus onmogelijk om je baard te stylen zonder het gebruik van een bepaald product. Bovendien is het onmogelijk voor je huid om op een natuurlijke wijze genoeg olie te produceren wanneer je baard altijd maar groter wordt. Het gevolg daarvan is een droge huid en last van jeuk. Daardoor begin je vervolgens te krabben wat zorgt voor baardroos.

Het is daarom belangrijk om een baardolie te gebruiken om het tekort aan olie op te lossen. Op die manier blijft je huid gehydrateerd en heb je minder last van jeuk. Dankzij de baardolie kun je ook je baard vormen zodat het er niet te wild uitziet. Je geniet dus meteen van twee voordelen door baardolie te gebruiken. Je kunt dit product zien als een natuurlijk aanvulling om de huid onder je baard correct te laten fungeren.

 

Soorten baardolie

Baardolie bevat over het algemeen twee belangrijke ingrediënten namelijk carrier olie en essentiële olie. De essentiële oliën zijn meestal toegevoegd om te zorgen voor een lekkere geur terwijl de carrier olie belangrijk is voor de verzorging van je baard en huid. De meeste baardolie aanbiedingen bestaan voor 90% uit carrier olie.

Carrier olie bevat namelijk voedende eigenschappen die belangrijk zijn om je huid gezonde te houden. Het gevolg is dat de haren van je baard zachter zullen aanvoelen en dat je huid voldoende wordt gehydrateerd. Deze olie komt ook voor in andere producten zoals shampoo en conditioner.

De essentiële oliën zorgen voor een lekkere geur van de baardolie. Er bestaat een enorm aanbod aan verschillende essentiële oliën dus je kunt zelf kiezen welke geur jij het liefste ruikt. Houd er wel rekening mee dat deze geur na maximaal 4 uur verdwijnt. Sommige essentiële oliën beschikken echter over secundaire eigenschappen, zo zijn er oliën die een desinfecterende werking hebben.

 

Soorten carrier olie

We vergelijken even de belangrijkste soorten carrier olie die baardolie kunnen bevatten met hun voordelen.

Jojoba olie lijkt het meeste op de olie die geproduceerd wordt door je lichaam. Dit maakt het makkelijker voor je huid om deze olie te absorberen. Deze olie komt ook heel veel voor in conditioner omdat het niet kan verdampen en zo de ganse dag in het haar aanwezig blijft.

Arganolie hydrateert niet alleen maar desinfecteert de huid en de haren ook. Deze olie komt oorspronkelijk uit Marokko en kun je tegenwoordig in enorm veel verzorgingsproducten terugvinden. Deze olie bevat veel vitamine E die zorgt voor een zachte huid en een goede elasticiteit van de cellen.

Kokosolie bevat veel vitamines en is bovendien geschikt voor alle types huid. Deze olie beschermt de huid tegen UV-straling en zorgt voor stevige haren en een stabiele haarkleur.

Olijfolie bevat een grote hoeveelheid antioxidanten en kalmeert de huid. Deze olie is ideaal voor personen met een droge huid en helpt goed tegen baardroos. Olijfolie zorgt voor een optimale voeding van de huid.

Avocado olie bevat vele verschillende vitamines en zorgt voor glanzend haar. Zonnebloem olie zorgt voor een optimale hydratatie van de huid vanwege de vetzuren.

Druivenpitolie is makkelijk te verdelen en is geschikt voor elk huidtype. Deze olie bevat een hoge concentratie antioxidanten. Amandelolie bevat vele belangrijke vetten die de huid intensief voeden. Amandelolie heeft een kalmerende werking op de huid onder je baard.

Tenslotte kun je ook nog kiezen voor een baardolie op basis van hennepolie. Dit is echt een aanbeveling want deze olie is enorm verzorgend en voedend. Hennepolie beschikt over een grote hoeveelheid mineralen, vitaminen en vetten die zorgen voor een goede hydratatie en verzorging van zowel huid en haar.

Prijs van baardolie

Een goede baardolie kost ongeveer €25 en daar kun je voor een lange tijd gebruik van maken want je hebt meestal maar enkele druppels nodig per keer. Je kunt ook op zoek gaan naar goedkope baardolie maar zorg er wel voor dat het van goede kwaliteit is. Dit kun je controleren door te letten op de samenstelling van het product.
Het is een aanbeveling om de reviews van eerdere kopers te lezen zodat je extra informatie kunt inwinnen over een bepaald product. Je kunt ook sets kopen met meerdere producten die je kunt gebruiken om je baard te verzorgen.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Baardtrimmers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Indien je op zoek bent naar het ideale geschenk voor je vriend of echtgenoot dan kun je eventueel eens denken aan een handige baardtrimmer. Met behulp van dit toestel is het mogelijk om de baard van je partner tot op een zekere lengte te trimmen zonder dat het helemaal gladgeschoren is. Dit zorgt meteen voor een heel verzorgde look. De Philips 3000 serie QT4005/15 behoort niet voor niets tot de top 3 van beste baardtrimmers. Dit heeft te maken met het feit dat het apparaat heel wat opties en mogelijkheden aanbiedt tegen een relatief lage prijs. Ook de BaByliss For Men E846E baardtrimmer is een meer dan waardig toestel waarbij je kunt kiezen uit maar liefst 30 verschillende soorten trimhoogtes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Baardtrimmers (Reviews) van 2022

 

Vele mensen vinden een lange baard nogal ongemakkelijk maar gaan ook niet graag gladgeschoren door het leven. Als jij één van die personen bent dan schaf je je beste een baardtrimmer aan. Zo kun je eenvoudig je baard trimmen zonder dat je alles hoeft af te scheren. In ons lijstje zul je vijf verschillende apparaten vinden vergeleken op basis van gebruikerservaringen. Kies zelf de beste baardtrimmer.

 

1. Philips 3000 serie QT4005/15 Baardtrimmer

 

Met de Philips 3000 serie QT4005/15 kun je je baard styleren zoals je zelf wilt. Hij heeft een precisie van 0,5 mm tot 10 mm zodat je gemakkelijk een stoppelbaard kunt hebben maar ook een korte baard zonder er teveel af te moeten scheren. Dit allemaal dankzij de 20 vergrendelbare lengtestanden.

De messen blijven scherp en de afgeronde uiteinden van de bladen en kammen voorkomen irritatie. Door zijn ergonomisch ontwerp is hij eenvoudig te gebruiken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Je kunt het snoer wel enkel maar gebruiken om hem op te laden. Na 10 uur opladen kun je hem 45 minuten lang gebruiken.

Aan de vele online reviews te zien zijn de meeste kopers heel tevreden over dit apparaat. Hij behoort tot de goedkope baardtrimmers en je krijgt er nog kwaliteit voor terug. Hij is makkelijk om te bedienen maar ook om te onderhouden. Sommigen vinden het apparaat wel iets te kwetsbaar.

Een lange baard komt niet altijd heel verzorgd over. Toch is er met een baard helemaal niets mis. Met de handige baardtrimmer van Philips kun jij er vanaf nu voor zorgen dat je baard verzorgd en trendy overkomt. Philips staat niet alleen bekend als één van de populairste merken maar wordt door heel wat gebruikers ook als het beste merk omschreven.

 

Voordelen:

Tarief: bij de aankoop van dit toestel zul je meteen versteld staan van de bijzonder lage prijs. We kunnen je zelfs garanderen dat deze baardtrimmer over de laagste prijs beschikt in vergelijking met de andere 4 toestellen uit onze lijst.

Doelgroep: deze baardtrimmer is ideaal voor mannen met een lichte baardgroei. Je kunt de baardtrimmer instellen vanaf 0,5 mm tot en met 10 mm.

Hulpstukken: bij de aankoop krijg je er ook een aantal accessoires bij zoals bijvoorbeeld een handig reinigingsborsteltje.

Oplaadtijd: het apparaat heeft 10 uur nodig om volledig op te laden. Vervolgens kun je het gedurende 45 minuten probleemloos gebruiken.

 

Nadelen:

Oplaadtijd: een kleine minderheid van de gebruikers vindt de oplaadtijd behoorlijk lang.

Kwetsbaar: het toestel is niet zo heel duurzaam en behoorlijk kwetsbaar volgens een aantal kopers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. BaByliss For Men E846E Baardtrimmer

 

De BaByliss For Men E846E baardtrimmer beschikt over wel 30 verschillende trimhoogtes, hij gaat van 0,5 mm tot 15 mm. Dankzij de Wtech messen en hun speciale CMS 9200000041322689heb je altijd het beste resultaat want deze messen blijven altijd scherp en zijn onverslijtbaar.

Na het opladen kun je hem 40 minuten lang gebruiken om ononderbroken te scheren. Gebruik deze baardtrimmer aanbieding om je baard kort te houden zoals een stoppelbaard of zelfs gevorderde baarden te trimmen tot een lengte van 1,5 cm.

De meeste kopers vinden dit apparaat top en dat zie je ook aan hun online reviews. Ze geven een positief advies voor dit product. De baardtrimmer is eenvoudig in gebruik en je krijgt kwaliteit voor een goedkope prijs. Hij sluit goed aan aan de contouren van het gezicht en werkt efficiënt. Minpunten zijn dat hij volgens sommigen te kwetsbaar is en dat er niet genoeg informatie in de handleiding staat.

Ook met behulp van de BaByliss baardtrimmer kun jij vanaf nu verzorgd naar de sollicitatie gaan of naar het trouwfeest van je vrienden. In vergelijking met het vorige toestel is het misschien iets duurder maar toch is de prijs nog redelijk te noemen. Laten we even de voor- en nadelen van het apparaat op een rijtje zetten.

 

Voordelen:

Doelgroep: de baardtrimmer is ideaal voor mannen met een lichte baardgroei en is vooral gericht op het droog scheren.

Gebruiksduur: je kunt het toestel 40 minuten lang gebruiken nadat het volledig werd opgeladen.

Trimhoogte: het toestel beschikt over maar liefst 30 verschillende trimhoogtes die je kunt instellen vanaf 0,5 mm tot en met 15 mm.

Handig in gebruik: je kunt de baardtrimmer zowel met alsook zonder snoer gebruiken. Verder is het mogelijk om het toestel eventjes af te spoelen onder de kraan.

 

Nadelen:

Accu: volgens een aantal kopers laadt de batterij vrij snel op maar is deze ook weer heel snel leeg zodra je het apparaat gebruikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Braun BT5090 Baardtrimmer

 

Deze Braun baardtrimmer is perfect om te trimmen en te stylen dankzij de twee afneembare baardkammen. Hij beschikt over 25 lengte-instellingen en scherpe messen die nooit bot worden om verzekerd te zijn van een nauwkeurige trimbeurt.

Met zijn dubbele batterij kun je het apparaat tot wel 50 minuten lang gebruiken en je kunt hem eenvoudig reinigen door hem af te spoelen onder stromend water. Je kunt hem ook op netstroom gebruiken en de batterij laadt op in slechts één uur. De uitschuifbare precisietrimmer is perfect voor mensen die graag met een stoppelbaard rondlopen maar hij werkt ook als de kam erop bevestigd is om zo je baard wat langer te houden.

Het merendeel van de kopers geeft een positief advies over deze baardtrimmer aanbieding. De prijs ligt iets hoger maar je krijgt er wel topkwaliteit voor terug en hij is eenvoudig in gebruik. Hij beschikt over vele verschillende standen en is ideaal om mee te nemen op reis. Toch is er één gebruiker die niet tevreden is over het scheerresultaat.

Indien je besluit om de Braun baardtrimmer aan te kopen dan hoef je net iets meer budget te voorzien. Dit apparaat is namelijk dubbel zo duur in vergelijking met het voorgaande toestel. Toch merken we overwegend positieve reacties op bij de vele klanten. Dit doet ons vermoeden dat dit apparaat toch heel wat sterke punten zal hebben.

 

Voordelen:

Baardgroei: deze baardtrimmer is vooral geschikt voor mannen met een lichte tot middelgrote baardgroei.

Gebruiksduur: het toestel laadt bijzonder snel op en kun je dan gedurende 50 minuten probleemloos gebruiken. Je kunt de baardtrimmer zowel onder de douche gebruiken alsook tijdens het droog scheren.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: een enkele koper is niet geheel overtuigd van het product omwille van het slechte scheerresultaat.

Kwetsbaar: een andere gebruiker merkt op dat het opzetstuk er niet altijd even gemakkelijk kan worden opgezet of worden afgenomen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Remington MB320C Baardtrimmer

 

Ook de Remington behoort tot de goedkope baardtrimmers en de mesjes zijn bedekt met een laagje diamantachtige koolstof om je te verzekeren van een langdurige scheerprestatie. Hij beschikt over 9 lengte-instellingen en een uitschuifbare trimmer voor een strakke baardlijn.

De mesjes hoeven nooit meer geolied te worden en ze kunnen eenvoudig gereinigd worden. Kies voor een lengte tussen 1,5 mm en 18 mm en gebruik de pop-up trimmer voor smalle lijnen, je snor en je bakkebaarden. Je kunt zowel met adapter als snoerloos gebruiken en na het opladen gaat hij tot 40 minuten lang mee.

Over dit apparaat zijn nog maar drie gebruikerservaringen geschreven maar deze zijn overwegend positief. De kopers zijn tevreden over de goedkope prijs en over de kwaliteit die ze ervoor terugkrijgen en vinden het apparaat eenvoudig in gebruik. Volgens enkelen maakt hij wel te veel geluid en kun je hem niet onder de kraan afspoelen om hem te reinigen.

Als we mogen afgaan op de vele reacties van de klanten die bovendien overwegend positief zijn, dan zou het hier misschien wel eens over een topproduct kunnen gaan. Alvorens we dit kunnen besluiten, is het natuurlijk een goed idee om eventjes op zoek te gaan naar de voor- en nadelen die dit product te bieden heeft.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: de baardtrimmer is ideaal voor mannen met een lichte of middel baardgroei. Bovendien is het vooral geschikt om tijdens het droog scheren te gebruiken.

Gebruiksduur: eenmaal het toestel werkelijk volledig is opgeladen, kun je het met gemak 40 minuten gebruiken.

Duurzaamheid: de mesjes van de baardtrimmer zijn volledig afgewerkt door middel van een laagje koolstof. Dit zorgt voor een optimale en vooral langdurige snijprestatie.

 

Nadelen:

Lawaai: volgens één enkele gebruiker zou het toestel toch wel behoorlijk veel lawaai maken tijdens het gebruik ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Panasonic Baardtrimmer Milano Design ER-GB40

 

De Panasonic Milano Design ER-GB40 maakt het eenvoudiger om je baard de vormen en contouren te geven die jij wilt. Het apparaat is speciaal ontworpen om je baard makkelijker te stylen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Hij beschikt over 19 verschillende lengte-instellingen en moet tot 8 uur opladen om hem daarna 50 minuten lang te kunnen gebruiken. Hij weegt slechts 150 gram en heeft een mesbreedte van 1 mm. Hij is enkel geschikt voor droog gebruik.

De meningen zijn verdeeld over dit apparaat maar de meesten zijn er tevreden over. Het apparaat is niet overdreven duur en is van goede kwaliteit en volgens sommigen is hij eenvoudig in gebruik. Anderen vinden hem lastig in gebruik en zijn niet tevreden dat je hem niet op het stroomnet kunt aansluiten. Ook hadden ze graag een tasje gehad bij de levering om hem in op te bergen.

Vanaf nu hoef jij je helemaal geen zorgen meer te maken over je uiterlijk. Dankzij de baardtrimmer van het merk Panasonic verschijn jij op elk evenement heel trendy en verzorgd. Het is misschien niet meteen het goedkoopste apparaat maar volgens de meeste gebruikers staat het wel garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Voordelen:

Baardgroei: met deze baardtrimmer kunnen mannen met een lichte baardgroei werken aan een verzorgd uiterlijk.

Gebruiksduur: je kunt het toestel maar liefst 50 minuten zonder onderbrekingen gebruiken. Uiteraard is het wel belangrijk dat het hiervoor volledig opgeladen is.

 

Nadelen:

Geen tasje: sommige kopers hadden er bij de aankoop toch wel graag een tasje bij gekregen waarin de baardtrimmer veilig kan worden opgeborgen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Baardtrimmers koopgids

 

Een baardtrimmer is het ideale product als je niet graag gladgeschoren rondloopt. Houd je liever van een stoppelbaardje of wil je je baard stijlen, koop dan een goede baardtrimmer. Houd rekening met de volgende factoren bij de aankoop om een zo goed mogelijk product te kopen: de prijs, functies en eigenschappen, de lengte van je baard, merk en stroomvoorziening.

Lengte van je baard

We kunnen de soorten baarden indelen in drie verschillende groepen: de stoppelbaard, de korte baard en de volle baard. Als je liever glad geschoren bent dan koop je beter een scheerapparaat.

De stoppelbaard is het resultaat van 2 of 3 dagen niet scheren, afhankelijk van de baardgroei die bij elke persoon verschillend is. Een stoppelbaard groeit vlug terug en met een baardtrimmer kun je het op de gewenste lengte houden of kun je er zelfs vorm aan geven. Een opzetstuk met een lengte van 3 mm of minder is ideaal voor een stoppelbaard.

De korte baard heeft meestal een lengte tussen 3 en 9 mm. Als je dus liever met een korte baard rondloopt dan kun je beter een apparaat kopen met een opzetstuk voor 3 tot 9 mm. Zorg er ook voor dat de nekharen en andere haren die dicht bij je baard zitten regelmatig geschoren worden zodat je baard er niet onverzorgd uitziet.

De volle baard, tenslotte, is een baard die langer dan 9 mm lang is. Daar moet je veel geduld voor hebben want bij de ene persoon duurt het een stuk langer dan bij de andere om een volle baard te groeien. Dit type heeft ook veel meer verzorging nodig. Als je een volle baard wilt stijlen koop dan een trimmer met opzetstukken van 9 mm of langer.

 

Stroomvoorziening

Sommige modellen hebben een snoer die je in het stopcontact moet steken om het apparaat van stroom te voorzien. Het voordeel is dat je zo niet zonder stroom kunt vallen maar het nadeel is dat de kabel in de weg zit en het trimmen moeilijker kan maken.

Het is dus veel handiger als je kiest voor een apparaat dat werkt op een herlaadbare batterij. Zo kun je het draadloos gebruiken zonder dat er een kabel in de weg zit en wanneer de batterij leeg is kun je het toestel gewoon opnieuw opladen.

Nieuwere modellen zijn voorzien van een Li-ion batterij die beschikken over een hogere capaciteit en een langere levensduur. Een herlaadbare trimmer vereist veel energie om te gebruiken dus je zult geen model kunnen kopen die werkt op wegwerpbatterijen.

Er bestaan natuurlijk apparaten die beide manieren verenigen. Zo kun je kiezen om op netstroom te trimmen en dan laadt de batterij op terwijl je het apparaat gebruikt. Wanneer je dan geen stopcontact in de buurt hebt kun je het toestel nog altijd gebruiken met de batterij.

 

Functies en eigenschappen

Een nuttige eigenschap van een baardtrimmer is de mogelijkheid om het apparaat onder de douche te gebruiken. Dit maakt het toestel ideaal voor mannen die ‘s morgens weinig tijd hebben want je kunt zo tegelijk douchen en trimmen. Let er ook kop of er veel verschillende opzetstukken bij je baardtrimmer zitten. Hoe meer opzetstukken hoe beter jij je baard zult kunnen stijlen. Er bestaan zelfs opzetstukken waar je je lichaamshaar mee kunt trimmen.

Zorg er zeker voor dat de baardtrimmer comfortabel is om te gebruiken. Dit hangt voor een deel af van je eigen voorkeur maar ook van de grootte van je handen. Als de trimmer te klein is moet je meer druk uitoefenen en als het te groot is dan is dan kan het ook te zwaar zijn en ongemakkelijk aanvoelen.

Sommige trimmers hebben een motor die veel meer geluid maakt en harde trillingen veroorzaakt. Als je geen zo’n product wilt kopen dan geef je beter wat meer geld uit voor een product van hoge kwaliteit, deze zullen meestal minder geluid maken en ook minder trillen.

Merk en prijs

De kwaliteit en de prijs van een baardtrimmer hangt in grote mate af van het merk. Er zijn vele bekende merken die trimmers van hoge kwaliteit maken, denk maar aan Philips, Braun, Remington,… Het is belangrijk om eerst vele producten te vergelijken zodat je een baardtrimmer koopt die duurzaam is en voor een lange tijd zal werken.

Het kan daarom ook interessant zijn om een model te kopen waarvan je de onderdelen kunt vervangen als ze kapot zijn, zo hoef je niet meteen een nieuw apparaat te kopen. Zoek tussen de aanbiedingen naar een baardtrimmer met mesjes die zichzelf scherp houden. Dit is de beste aanbeveling die we je kunnen geven. Deze mesjes hebben een veel langere levensduur dan bij andere trimmers.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Elektrische scheerapparaten test van 2022

 

Met behulp van een elektrisch scheerapparaat is het mogelijk om in een mum van tijd je baard te scheren of zelfs te trimmen zoals jij het wenst. Omdat wij willen dat je echt met het beste elektrische scheerapparaat naar huis zou kunnen gaan, raden wij jou aan om eerst eens even onze koopgids te raadplegen. Daarin wordt duidelijk uitgelegd met welke factoren je eventueel zou kunnen rekening houden om tot het beste elektrische scheerapparaat te komen. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen naar onze top 3. Zo haal je met de Philips AquaTouch S5420/06 een zeer degelijk toestel in huis waarbij het ook mogelijk is om nat te scheren. Het Braun Series 3 3040 elektrische scheerapparaat hoeft uiteraard helemaal niet onder te doen. Het is een compact toestel dat behoorlijk snel werkt. Daardoor is de kans op mogelijke huidirritaties miniem.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektrisch scheerapparaat reviews – top 5

 

 

Is je baard al weer iets te lang en groeit hij dagelijks? Scheer jezelf nu makkelijker met een elektrisch scheerapparaat. Wij hebben verschillende elektrische scheerapparaten vergeleken gebaseerd op de online reviews van kopers om je zo te helpen bij je keuze. Als je op zoek bent naar het beste scheerapparaat dan moet je zeker verder lezen!

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Philips AquaTouch S5420/06

 

Het Aquatouch scheerapparaat beschermt je huid door nat te scheren. Dankzij het MultiPrecision- systeem met afgeronden scheerhoofden glijdt dit apparaat soepel over je huid en tilt alle haartjes op om ze beter af te scheren.

Schoonmaken is heel gemakkelijk want je kunt hem gewoon afspoelen. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kun je kiezen tussen een droge scheerbeurt of nat scheren met gel of schuim, zelfs onder de douche!  Hij komt inclusief met de SmartClick-precisietrimmer om uw snor of bakkebaarden te onderhouden.

De online gebruikers geven een positief advies over dit apparaat. Grote voordelen voor hen zijn dat je kunt nat scheren en het scheerapparaat kunt schoonmaken met water.

Hij is eenvoudig te gebruiken en zelfs droog scheert hij goed. Een volledig opgeladen batterij geeft je een gebruikstijd van 45 minuten. Sommige mensen vinden dat de prijs wel te hoog is.

De AquaTouch van Philips is het populairste elektrische scheerapparaat. Het apparaat zorgt voor een optimale bescherming van de huid door nat te scheren. Je kunt het toestel eenvoudig afspoelen om het schoon te maken en zelfs onder de douche gebruiken.

 

Voordelen:

MultiPrecision-systeem: de afgeronde scheerhoofden glijden eenvoudig over de huid en zorgen voor bescherming tegen sneetjes en wondjes. De haartjes worden opgetild en afgeschoren samen met de stoppels.

Aquatec: je kunt zowel droog als nat scheren met dit toestel. Je kunt zowel schuim als gel gebruiken en bovendien is het toestel waterdicht zodat je het onder de douche kunt gebruiken. Zo kun je het ook makkelijk afspoelen onder de kraan om het apparaat schoon te maken.

Li-ion batterij: de batterij heeft slechts 1 uur nodig om volledig op te laden. Daarna kun je het scheerapparaat 45 minuten lang draadloos gebruiken. Bovendien beschikt het apparaat over een batterij-indicator.

 

Nadelen:

Plaatsing: er wordt geen houder of staander meegeleverd om het toestel in te plaatsen.

Koop bij bol.com (€147)

 

 

 

 

2. Braun Series 3 3040

 

Dit is het bestverkochte scheerapparaat voor mannen in de wereld. Hij werkt snel en zo heb je minder kans op huidirritatie. Zijn drie onafhankelijke bewegende scheerelementen passen zich gemakkelijk aan je gezicht aan om zelfs haartjes op lastige plekken beter af te scheren.

Je hebt een betere houvast door de rubberen gripzone, zelfs als hij nat is. Dankzij de MicroComb-technologie worden haartjes die naar verschillende richtingen groeien samen naar de scheerdelen gevoerd voor een beter resultaat. Ook dit apparaat kun je onder de douche gebruiken!

Enkele positieve reacties van kopers voor dit apparaat. Ze zijn tevreden over de verbeteringen van Braun ten opzichte van oudere modellen. Hij is eenvoudig te gebruiken, ligt goed in de hand en heeft een lange batterijduur.

Bijna even glad als met een scheermesje maar zonder irritatie! De prijs is wel duurder dan de meeste elektrische scheerapparaten maar toch blijft dit een top product!

Zowel Braun als Philips behoren tot de beste merken op het vlak van gezichtsverzorging. Dit scheerapparaat is geschikt voor gebruik onder de douche en zorgt voor een efficiënte verwijdering van de haartjes. Dankzij de snelle werking heb je veel minder last op irritatie van de huid.

 

Voordelen:

Drie scheerelementen: deze elementen bewegen onafhankelijk en passen zich aan de vorm van je gezicht aan. Op die manier is het makkelijk om haartjes op moeilijk bereikbare plaatsen af te scheren.

Waterdicht: het apparaat is speciaal ontworpen om onder de douche te kunnen gebruiken. Je kunt eenvoudig nat scheren met scheergel of -schuim.

Batterijduur: de batterij laadt volledig op in 1 uur en daarna kun je het toestel 45 minuten gebruiken. Door de batterij 5 minuten op te laden heb je al genoeg energie voor een enkele scheerbeurt.

 

Nadelen:

Accessoires: je ontvangt geen standaard bij de bestelling om het toestel op te plaatsen en er wordt ook geen opzetstuk voor trimmen meegeleverd.

Koop bij bol.com (€79.99)

 

 

 

 

3. Panasonic ES-RL21-S503

 

Ook de Panasonic ES-RL21-S503 kan zowel droog als nat gebruikt worden. Dus ja, je kan er ook mee onder de douche scheren en hij kan dus ook makkelijker schoongemaakt worden. Het duurt wel 8 uur om het apparaat op te laden. Hij beschikt over 3 scheerbladen en heeft een bedrijfstijd van 30 minuten.

De online reviews geven een overwegend positief advies over dit apparaat. Hij scheert mooi glad en je hebt geen last van huidirritatie. De batterij gaat lang mee en hij ligt soepel in de hand.

Ondanks de beschrijving online zeggen de kopers dat je dit apparaat niet kan gebruiken als het op het lichtnet ingeschakeld is, hij zou dan enkel opladen.

Verder blijft de tondeuse ook soms hangen in het gezichtshaar. Maar gezien de prijs/kwaliteit verhouding blijft dit toch een mooie elektrische scheerapparaat aanbieding.

Net als de vorige producten kun je de ES-RL21-S503 van Panasonic onder de douche gebruiken. Hierdoor kun je het apparaat ook eenvoudig schoonmaken door het gewoon af te spoelen onder de kraan. Het toestel kan 30 minuten lang gebruikt worden en ligt soepel in de hand.

 

Voordelen:

Waterdicht: je kunt zowel droog als nat scheren. Het apparaat is geschikt voor gebruik onder de douche en kun je eenvoudig afspoelen onder de kraan om het schoon te maken.

Stroomvoorziening: het toestel werkt op het lichtnet maar beschikt ook over oplaadbare batterijen. Met een volle batterij kun je dertig minuten lang scheren.

Mogelijkheden: de drie scheerbladen zorgen voor een glad resultaat en je kunt met de ingebouwde tondeuse ook je baard gewoon trimmen.

 

Nadelen:

Oplaadtijd: de batterij moet 8 uur lang opladen en daarna werkt het slechts 30 minuten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Camry CR-2913

 

Dit scheerapparaat voor mannen beschikt over drie beweegbare scheerkoppen en zorgt voor een glad scheerresultaat van het gezicht en de hals. Hij heeft ook een uitklapbare tondeuse en een batterij-indicator.

Dankzij z’n onafhankelijke bladen om zich beter aan te passen aan het gezichtscontour zorgt hij voor een ultiem resultaat.

De meeste mensen zijn tevreden over dit apparaat. Hij behoort tot de goedkope elektrische scheerapparaten.

Hij maakt weinig geluid en ligt lekker in de hand. Hij scheert mooi glad en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Volgens één persoon scheert hij echter niet glad en is hij heel kwetsbaar.

De drie scheerkoppen van dit apparaat zorgen voor een gladde huid. Je kunt bovendien ook de tondeuse gebruiken als je je baard enkel wat wilt trimmen. Het apparaat is niet zo duur en dankzij de indicator weet je wanneer je de batterijen moet vervangen of opladen.

 

Voordelen:

Scheren en trimmen: de drie bewegende scheerkoppen passen zich aan de contouren van je gezicht aan zodat je een glad resultaat bereikt. Bovendien kun je met de trimfunctie ook gewoon je baard trimmen en een stoppelbaard laten staan.

Werking: het toestel werkt op batterijen waardoor je het makkelijk kunt meenemen op reis. De indicator geeft de laadtoestand van de batterij weer en met een volle batterij kun je het toestel 60 minuten lang gebruiken.

 

Nadelen:

Resultaat: volgens meerdere kopers scheert het apparaat niet altijd even goed en kan het zijn dat je veel tijd nodig hebt om een glad resultaat te bekomen.

Stroomvoorziening: je kunt dit apparaat niet op het lichtnet aansluiten, als je met een lege batterij zit kun je je dus niet scheren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Adler AD-93

 

Dit elektrische scheerapparaat is uitgerust met drie afzonderlijke scheerelementen voor een maximale precisie van het scheren van je gezicht en hals.

Hij werkt op een ingebouwde oplaadbare batterij dus je kan hem op elk moment en op elke plaats gebruiken. De maximale oplaadtijd van de batterij is 8 uur. Je kunt er comfortabel en veilig mee scheren. Hij komt inclusief met een reistas en een reinigingsborstel. Hij werkt tot wel 60 uur lang nadat hij volledig opgeladen is.

Er zijn nog maar weinig reviews te vinden over dit product. Toch geven ze een positief advies. Hij behoort tot de goedkope elektrische scheerapparaten.

Voor een lage prijs krijg je er echt top kwaliteit voor terug. We kunnen dus enkel besluiten dat dit een mooie elektrische scheerapparaat aanbieding is.

Het scheerapparaat van Adler is het product met de laagste prijs en is daarom heel interessant voor kopers met een beperkt budget. Het toestel zorgt voor een optimaal resultaat dankzij het gebruik van drie scheerelementen. Dankzij de oplaadbare batterij kun je het apparaat eenvoudig meenemen op verplaatsing.

 

Voordelen:

Goedkoop: voor slechts €30 haal je dit apparaat al in huis. Je hoeft dus niet veel geld uit te geven als je je slechts af en toe eens wilt scheren.

Scheren en trimmen: de drie afzonderlijke scheerkoppen verwijderen alle haartjes en met de pop-up trimmer kun je je baard ook gewoon trimmen tot een stoppelbaard.

Accessoires: je ontvangt een reistas en een reinigingsborstel bij dit product om het scheerapparaat respectievelijk mee te nemen op reis en schoon te maken.

 

Nadelen:

Niet waterdicht: het toestel is niet geschikt om nat te scheren. Je kunt het dus ook niet onder de douche gebruiken.

Koop bij bol.com (€23.95)

 

 

 

 

Elektrisch scheerapparaten koopgids

 

Een elektrisch scheerapparaat is perfect om je vlugger te kunnen scheren, maar om een goede aankoop te maken moet je rekening houden met enkele factoren. Wil je droog of nat scheren? Welke baardgroei heb je? Welk scheersysteem verkies je? Stroom of batterijen? Ingebouwde trimmer? En natuurlijk is de prijs ook belangrijk.

Type baardgroei

We onderscheiden de soorten baardgroei in drie groepen: licht, middelzwaar of normaal en zwaar. Personen met een lichte baardgroei hebben dunne en zachte haren en de baard groeit vaak niet overal evenredig. Voor deze mensen is het een uitdaging om een volle baard te laten groeien. Als iemand met een lichte baardgroei zich een dag of twee niet scheert zal dat niet meteen opvallen, je hebt dus al genoeg met een scheerapparaat die over één scheerblad of scheerring beschikt.

Een normale of middelzware baardgroei valt ook nog mee. Als jij zo’n baardgroei hebt dan hoef je je niet elke dag te scheren en heb je na enkele dagen een korte baard. Deze personen scheren zich 2 à 3 keer per week en hebben genoeg aan een scheerapparaat met 2 scheerbladen of scheerringen.

Tenslotte, bij mannen met een zware baardgroei zie je na 1 dag al een redelijke stoppelbaard en kost het ook meer moeite om te scheren door de dikheid van de haren. Voor deze mannen is een scheerapparaat met 3 bladen of scheerringen beter, hoewel ze ook kunnen opteren voor een model met een turbofunctie.

 

Droog of nat

Droog scheren betekent dat je scheert zonder water, gel of scheerschuim. Alle scheerapparaten zijn daarvoor geschikt en je spaart ook tijd uit als je voor deze optie kiest. Het grote nadeel is dat mensen met een gevoelige huid last kunnen krijgen van irritaties door het directe contact van de mesjes met de huid.

Je kunt ook kiezen voor een scheerapparaat om mee nat te scheren. Je kunt dan scheerschuim of scheergel gebruiken samen met het apparaat. Dit brengt enkele voor- en nadelen met zich mee. Zo heb je minder kans op irritaties en kunnen de haartjes makkelijker worden afgeschoren. Je huid wordt gehydrateerd door gebruik van de gel of het schuim en je geniet van een fris gevoel na het scheren. Het apparaat kun je makkelijk schoonmaken door het onder de kraan te houden.

Deze apparaten zijn wel duurder dan de scheerapparaten voor droog scheren. Je kunt ook niet goed zien of je je goed geschoren hebt door het schuim op je gezicht en je moet die schuim of de gel natuurlijk ook aankopen wat extra kosten met zich meebrengt.

Tenslotte zijn sommige apparaten volledig waterdicht zodat je ze onder de douche kunt gebruiken om je te scheren terwijl je een douche neemt. Deze apparaten werken op batterijen of een oplaadbare accu.

 

Soort scheersysteem

Er bestaan twee verschillende systemen: apparaten met scheerkoppen of -ringen en apparaten met foliekoppen. Het scheerapparaat met scheerkoppen is voorzien van drie ronde en lossen scheerkoppen die elk 1 of meerdere scheerringen bevatten. Met dit toestel maak je ronddraaiende bewegingen om je gezicht te scheren. Ze zijn bedoeld om snel mee te scheren en zijn geschikt voor iets langere haren. De scheerringen kunnen verschillende functies hebben. Dit toestel is geschikt voor mensen met een lichte baardgroei.

Ten tweede zijn er de apparaten met een foliekop. Deze toestellen beschikken over een recht scheerblad met één of meerdere bladen. Je scheert je gezicht door het maken van lange rechte bewegingen. Deze apparaten scheren dichter op de huid en zijn geschikt voor mensen met een zware baardgroei. Met dit systeem heb je ook minder kans op huidirritaties.

Stroomvoorziening, trimmer en prijs

Je kunt kiezen voor apparaten die op netstroom of batterijen werken, maar er bestaan ook apparaten met beide mogelijkheden. Een toestel die enkel via netstroom werkt heeft enkele duidelijke nadelen: je moet altijd een stopcontact in de buurt hebben en er zit altijd een kabel om je heen.

Oplaadbare toestellen kun je meestal opladen via het stopcontact of via een laadstation. Apparaten met een laadstation zijn eenvoudig in gebruik, gewoon het toestel in het laadstation plaatsen om het op de laden. Sommige modellen beschikken zelfs over een schermpje waar je de resterende batterijduur kunt aflezen. Andere toestellen gebruiken gewone batterijen met het nadeel dat je ze moet vervangen als ze leeg zijn.

Je kunt kiezen voor een scheerapparaat met een ingebouwde tondeuse of trimmer. Zo kun je je bakkebaarden en je snor stijlen. Of je kunt je baard eerst inkorten voordat je begint met scheren.

De prijs van een elektrisch scheerapparaat is afhankelijk van de soort die je koopt. Een scheerapparaat voor zware baardgroei is duurder dan een scheerapparaat voor lichte baardgroei. Een goede aanbeveling is om online aanbiedingen te vergelijken voordat je een apparaat kiest. Zo kun je jezelf beter informeren.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Aftershave balsems test van 2022

 

Het is niet altijd makkelijk om een origineel en geslaagd geschenk te vinden voor je broer, partner, vriend of vader. Misschien heb je vast al even overwogen om een keuze te maken uit de beste aftershave balsems. Het ruime assortiment is enerzijds wel leuk maar anderzijds zorgt het toch ook voor heel wat keuzestress. In onze koopgids proberen we de zoektocht voor jou dan ook iets makkelijker en aangenamer te maken. Ook onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde aftershave balsems bespreken, is de moeite waard. Zo blijkt de The Ritual of Samurai Shave Repair alvast een topproduct te zijn. En het wordt bovendien geleverd in een prachtig afgewerkte flacon. Het oog wil uiteindelijk ook wel wat! Door te kiezen voor de Nivea Men Sensitive aftershave balsem, kies je voor een product dat speciaal ontworpen is voor heren die te kampen hebben met een gevoelige huid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Aftershave balsem Reviews – Top 5

 

 

Als je nog op zoek bent naar het ideale geschenk voor jouw partner dan kun je misschien deze top 5 opties van aftershave balsems een rustig bekijken. Deze hebben wij voor jou geselecteerd na een grondig onderzoek. Tijdens het onderzoek hebben we rekening gehouden met factoren zoals de reviews, de gebruikerservaring en het advies van klanten. Op die manier kun jij zeker en vast met de beste aftershave balsem naar huis gaan en misschien is het nog wel een aftershave balsem aanbieding.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. The Ritual of Samurai Shave Repair

 

In de categorie van goedkope aftershave balsems zul je dit product van Rituals alvast niet hoeven te zoeken. Het is namelijk net een tikkeltje duurder in vergelijking met sommige andere aftershave balsems.

De flacon heeft een inhoud van maar liefst 100 ml en de frisse geur is  werkelijk geschikt voor de normale huid. De lotion bevat extracten en kenmerken van basilicum en Tiger Grass en heeft een voedende en hydraterende werken. Bovendien helpt het ook goed om de geïrriteerde huid te kalmeren.

Dit kan verklaren waarom heel wat klanten enorm tevreden zijn over deze aftershave balsem. Een aantal kopers vinden echt dat de prijs toch wel net een tikkeltje te hoog is.

Met deze unieke aftershave balsem mag je er zeker van zijn dat je je partner, echtgenoot of vader eens goed zult kunnen verrassen. Het product wordt jou aangeboden door het bekende, en misschien meteen ook wel het beste merk Rituals. Laten we alvast even op zoek gaan naar de populairste kenmerken.

 

Voordelen:

Inhoud: de balsem wordt geleverd in een stevige verpakking met een maximaal volume van ongeveer 100 ml.

Effect: de lotion biedt niet alleen een belangrijke hydraterende werking maar zal de huid daarnaast ook helpen voeden en kalmeren. Ideaal dus ook voor mensen die zo nu en dan te kampen hebben met een licht geïrriteerde huid.

Geur: de lotion wordt gekenmerkt door een bijzonder aangename frisse geur die bekomen wordt dankzij verschillende bestanddelen zoals basilicum en Tiger Grass.

 

Nadelen:

Prijskaartje: jammer genoeg is het niet meteen de aftershave balsem met de laagste prijs. Houd hier dus rekening mee.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Nivea Men Sensitive

 

Nivea kunnen we zeker en vast tot de bekende en gewaardeerde merken rekenen op het gebied van verzorgingsproducten. Deze aftershave balsem heeft een inhoud van 100 ml en is voorzien van een behoorlijk voordelige prijs.

De Nivea aftershave balsem heeft een frisse geur en is vooral geschikt voor mannen met een gevoelige huid. Doordat de aftershave balsem geen alcohol of parfum bevat zul je merken dat het echt een huidvriendelijk product is. Het helpt de huid niet alleen hydrateren maar ook voeden.

Een kleine minderheid van de kopers blijkt de prijs toch nog bijzonder duur te vinden. Toch is de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk wel tevreden over dit product. Zij waarderen niet alleen de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het product maar ook de duurzaamheid en het leuke design.

Ook Nivea mag alvast niet ontbreken in het rijtje van belangrijke topproducten wanneer we op zoek gaan naar een aftershave balsem. Heb je last van een gevoelige huid dan kies je maar beter voor dit unieke product. De voordelen en de nadelen zetten we graag voor jou op een rijtje.

 

Voordelen:

Prijskaartje: je zult het misschien niet meteen verwachten of geloven maar toch valt het prijskaartje bijzonder goed mee.

Inhoud: deze unieke aftershave balsem wordt jou aangeboden in een bijzonder stevige verpakking en telt een maximale capaciteit van ongeveer 100 ml.

Huidvriendelijk: in tegenstelling tot heel wat andere aftershave balsems zul je merken dat dit product niet gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van parfum of alcohol.

Werking: de balsem biedt niet alleen een sterk hydraterende werking maar zorgt er daarnaast ook voor dat de huid optimaal gevoed wordt.

 

Nadelen:

Prijskaartje: ondanks de betaalbaarheid van het product zijn er toch nog steeds enkele kopers die de prijs te duur vinden.

Koop bij bol.com (€10.19)

 

 

 

 

3. L’Oréal Expert Hydra Energetic

 

Je zult het misschien niet geloven maar deze aftershave balsem van het bekende merk L’Oréal Paris zou zomaar eens een aftershave balsem aanbieding kunnen zijn vanwege de lage prijs.

Of je nu te kampen hebt met een droge of gevoelige huid, een vette huid of toch een normale huidtype hebt, je kunt dit product probleemloos gebruiken. Het flesje heeft een volume van maar liefst 100 ml en staat garant voor een frisse tijdloze geur.

Voor één gebruiker had de verpakking net iets groter mogen zijn. De meeste klanten hebben echter helemaal geen opmerking en minpunten. Het gaat om een voordelige koop die bovenal heel duurzaam is en van een goede kwaliteit blijkt te zijn.

Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn dan zou je ook kunnen opteren voor deze unieke aftershave balsem. Het product wordt jou aangeboden door het sterk gewaardeerde merk L’Oréal Paris. En ondanks het feit dat je vaak anders ziet, blijkt hier het prijskaartje bijzonder goed mee te vallen.

 

Voordelen:

Betaalbaar: ondanks het feit dat het hier om een product van één van de bekendste merken gaat, kun je genieten van een laag en betaalbaar prijskaartje.

Huidtype: het product kan gebruikt worden in combinatie met allerlei verschillende huidtypes. Geen zorgen dus of je een vette, normale of vrijwel gevoelige huid hebt.

Inhoud: de aftershave balsem wordt jou aangeboden in een mooie en stevige verpakking die een maximaal volume telt van ongeveer 100 ml.

Geur: de balsem wordt gekenmerkt door een aangename frisse geur die je in om het even welk seizoen kunt gebruiken.

 

Nadelen:

Te klein: één enkele koper is het product zodanig goed bevallen dat hij liever een grotere verpakking had willen bestellen.

Koop bij bol.com (€7.99)

 

 

 

 

4. Proraso 100 ml

 

Deze aftershave balsem is afkomstig van het al dan niet bekende merk Proraso en heeft een inhoud van maar liefst 100 ml. Je zult het product dus zonder twijfel gedurende een ruime tijd kunnen gebruiken.

De aftershave balsem van Proraso is hoofdzakelijk vooral geschikt voor mannen die te kampen hebben met een gevoelige huid. Uiteraard kun je het ook voor de andere huidtypes gebruiken. De frisse geur met een lichte noot van eucalyptus zorgt ervoor dat de huid niet alleen verzorgd wordt maar ook zal kalmeren.

De kopers blijken helemaal enthousiast te zijn over de uitstekende kwaliteit van de aftershave balsem. Wij kunnen jou dan ook enkel aanraden om zo snel mogelijk naar de winkel te gaan en het product meteen uit te testen. Het is namelijk altijd mogelijk dat deze aftershave balsem diegene is waar jij al geruime tijd naar op zoek bent.

Misschien zal het merk Proraso niet meteen een belletje doen rinkelen. Toch is het ook al enige tijd een gevestigde waarde op het gebied van verzorgingsproducten. Deze unieke aftershave balsem is er zo een voorbeeldje van. Laten we maar even bekijken wat de mogelijkheden van het product zijn.

 

Voordelen:

Huidtype: heb je kampen met een gevoelige vaak licht geïrriteerde huid? Dan is deze unieke aftershave balsem alvast een bijzonder goede aanbeveling.

Inhoud: het flesje wordt geleverd met een totaal volume van ongeveer 100 ml.

Effect: de aftershave balsem zal in eerste instantie zorgen voor een hydraterende en voedende werking maar zal daarnaast ook een kalmerend effect aanbieden. De aanwezigheid van eucalyptus zorgt daarvoor.

 

Nadelen:

Tot op heden kunnen we alleen maar positieve reacties vaststellen waardoor we het gevoel krijgen met een topproduct te maken te hebben.

Koop bij bol.com (€15.75)

 

 

 

 

5. Hugo Boss Bottled 75 ml

 

Als je dol bent op de producten van Hugo Boss dan kunnen wij jou zeker en vast aanraden om deze aftershave balsem van Hugo Boss eens aandachtig te bekijken.

De aftershave balsem staat garant voor een frisse maar houtige tijdloze geur die heel wat mannen meteen zal aanspreken. Het flacon is voorzien van een inhoud met maar liefst 75 ml.

Ook hier blijken alle klanten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van deze aftershave balsem aangezien er geen enkel minpuntje wordt aangehaald. Sommige kopers vinden het een bijzonder handig product terwijl andere gebruikers dan weer overtuigd zijn van de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan. Het loont dus zeker en vast de moeite dit product eens uit te testen en misschien belandt het dan vroeg of laat wel in jouw kast.

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke aftershave balsem van het bijzonder bekende merk Hugo Boss. De balsem wordt geleverd in een prachtige verpakking en een totale inhoud van wel 75 ml. De moeite waard dus om het allemaal even te bekijken.

 

Voordelen:

Geur: de aftershave balsem wordt gekenmerkt door een aangename frisse toch ietwat houtige geur. Tijdloos en tegelijk bijzonder typisch voor Hugo Boss.

Volume: met een volume van ongeveer 75 ml kun je toch wel al een heel poosje door.

Uitstekende kwaliteit: we merken dat alle klanten tot op heden overtuigd zijn van de meer dan uitstekende kwaliteit van deze aftershave balsem.

 

Nadelen:

Prijskaartje: het prijskaartje zou misschien door sommigen wel eens als een struikelblok kunnen worden beschouwd.

Koop bij bol.com (€27.09)

 

 

 

 

Aftershave balsems koopgids

 

Een aftershave balsem kan altijd wel een goede aanbeveling zijn wanneer je nog niet het perfect geschenk gevonden hebt voor je vriend, man of echtgenoot. Door rekening te houden met bepaalde factoren zoals het gebruiksgemak en het prijskaartje kun je je zoektocht al iets makkelijker maken. Ook de voordelen van een degelijke aftershave balsem en de manier waarop je deze hoeft aan te brengen kunnen je iets verder op weg helpen. Ga eventuele aanbiedingen zeker niet uit de weg en neem rustig de tijd om de beste aftershave balsems met elkaar te vergelijken.

 

 

Het mogelijke prijskaartje en het merk

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een degelijke aftershave balsem dan zul je merken dat er heel wat verschillende prijskaartjes mogelijk zijn. Zo kun je al een aftershave balsem bekomen voor amper 5 euro maar er zijn er natuurlijk ook die meteen een pak duurder zijn. Het is ook belangrijk om te weten dat niet alle goedkope aftershave balsems een even goede en verzorgende kwaliteit hebben als de iets duurdere flesjes. Het is daarom een goed idee om voor jezelf even uit te maken waar je precies naar op zoek bent.

Probeer ook even te denken over het budget. Wat is het maximum budget dat je kunt maar vooral ook wilt uitgeven aan een degelijke aftershave balsem? Het trouwens ook een goed idee zijn om alvast even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews die de kopers bij het toestel plaatsen. Op die manier krijg je toch een iets beter idee van wat nu precies de mogelijkheden zijn van het product. Houd daarnaast ook rekening met eventuele promoties want je weet nooit of je ergens een aantrekkelijke aftershave balsem aanbieding tegenkomt.

 

 

Wat is aftershave balsem en de bestanddelen

 

Wanneer je besluit om op zoek te gaan naar een aftershave balsem dan is het in de eerste plaats wel belangrijk dat je weet wat dit juist is. De meerderheid van de aftershave balsems bestaat eigenlijk uit een sterke combinatie van alcohol, geur of parfum en dan ook een bepaald percentage aan ontsmettingsmiddel. Dankzij dit ontsmettingsmiddel kan de huid ook worden verzorgd en eventuele aanwezige bacteriën gaan doden.

In sommige aftershave balsem zal bijkomstig ook nog een aparte substantie worden toegevoegd die ervoor moet zorgen dat de huid opnieuw tot rust kan komen. En verder is het ook mogelijk dat sommige aftershave balsems ook voorzien zijn van een verzorgende crème die een herstellende werking hebben voor de huid. Toch is het belangrijk om de verschillende producten goed te bekijken en te vergelijken. Het is ook belangrijk om te beseffen dat bijvoorbeeld niet alle aftershave balsems alcohol of geurwater zullen bevatten.

 

 

Het gebruiksgemak en de voordelen

 

Het is wel al min of meer duidelijk geworden dat het doel van een degelijke aftershave balsem niet alleen bestaat in het lekker ruiken. Een aftershave balsem wordt eigenlijk vooral gebruikt om de huid na het scheren te voeden en te verzorgen. In sommige gevallen kan er na het scheren namelijk irritatie ontstaan en dan is een voedende aftershave balsem echt wel een goede aanbeveling. Er zijn heel wat balsems die de huid helpen herstellen en repareren en dat is natuurlijk echt een pluspunt.

Eigenlijk zou het dan ook een goed idee zijn om niet meteen een aftershave balsem aan te kopen die alcoholo of parfum bevat. Hoe meer parfum of geurwater een aftershave balsem bevat, hoe groter de kans wordt op irritatie van de huis. Als je dus van nature een gevoelige huid hebt dan is het natuurlijk aangeraden om eerder te kiezen voor de balsem met een voedende en verzorgende werking. Kortom er is heel wat mogelijk maar probeer rekening te houden met je huid.

 

 

Hoe breng ik de aftershave balsem aan en extra kenmerken

 

Het lijkt misschien echt nutteloos maar toch is het ook wel belangrijk om even stil te staan bij de wijze waarop je de aftershave balsem dient aan te brengen. In eerste instantie zul je een aftershave balsem pas gebruiken na het scheren uiteraard. Eenmaal je klaar bent met scheren kun je de balsem aanbrengen.

Het is hierbij enorm belangrijk dat je de balsem niet gaan uitsmeren over je gezicht. De typische kloppende beweging is nog altijd het beste en het meest effectief. De kloppende beweging zorgt er namelijk voor dat de aftershave balsem gewoon veel beter in de huid kan gaan intrekken. Indien de aftershave balsem een soort van gel achtige vloeistof is, dan is het echter wel beter om deze een beetje in te smeren.

Probeer vooral ook hier weer rekening te houden met je huidtype. Sommige personen hebben echt een gevoelige huid en dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Dan is een balsem zonder geurwater effectief de beste oplossing. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en opties die je moet overwegen.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Scheermesjes test van 2022

 

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken uit het ruime aanbod scheermesjes dat tegenwoordig te vinden is. Toch willen wij jou met onze koopgids op enkele belangrijke factoren wijzen die de zoektocht eenvoudiger kunnen maken. Daarnaast zijn we gelijk op zoek gegaan naar 3 topproducten. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Gillette Fusion5 ProGlide. Een set degelijke scheermesjes waarbij niet alleen kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel wordt gedragen maar ook het comfort. Ook de Gillette Mach 3 scheermesjes blijken alvast een schot in de roos te zijn. Zo telt de verpakking maar liefst 16 degelijke wegwerpmesjes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Scheermesje Reviews – Top 5

 

Veel mannen maar ook vrouwen hebben een duidelijke voorkeur voor de klassieke manier van scheren. Zij zijn van mening dat dit een gladdere huid oplevert dan scheren met behulp van een elektrisch apparaat. Er is dan ook een groot aanbod van scheermesjes. Wij hebben een vijftal scheermesjes geselecteerd. Zo kun jij makkelijk het beste scheermesje voor jou kiezen.

 

 

1. Gillette Fusion5 ProGlide 

 

Deze niet goedkope scheermesjes van Gillette zijn alweer een verbetering ten opzichte van de Mach3 van dezelfde producent. Zij hebben een combinatie gemaakt van de beste scheermesjes en een handgreep, die vervaardigd is volgens de FlexBall technologie.

Door een maximaal contact met de huid pak je zo veel mogelijk haartjes mee en wordt er zo min mogelijk aan de haartjes getrokken. Aan de achterzijde zijn deze Gillette Fusion scheermesjes voorzien van een precisietrimmer voor de moeilijk bereikbare plekken als neus en bakkebaarden.

Gebruikers van deze mesjes geven in hun review aan zeer tevreden te zijn over dit product. De huid is mooi glad na het scheren en wordt ook niet rood. De mesjes gaan lang mee en hoewel ze niet goedkoop zijn, is er dus een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Gillette Mach 3

 

Deze wegwerpmesjes worden in een verpakking van 16 stuks geleverd. Veel kopers gaven aan dat zij hier het gevoel hadden met een scheermesjes aanbieding te maken te hebben. De drie individueel verende mesjes scheren dicht op de huid en pakken daarmee zo veel mogelijk haartjes mee.

Deze Mach3 scheermesjes zorgen voor een mooie gladde huid. Na het scheren wordt de huid niet rood en wondjes behoren tot het verleden. Ze zijn voorzien van een geavanceerd draaiend scheerhoofd dat moeiteloos de lijnen van het gezicht volgt. Bij normaal scheergedrag hebben de mesjes een lange levensduur van ongeveer een maand.

In het advies van gebruikers wordt aankoop van deze mesjes zeker aanbevolen.De huid voelt na het scheren zacht en glad aan en wordt niet rood. Met hun scherpe prijs en goede kwaliteit is het echt een top product.

 

Koop bij bol.com (€37.99)

 

 

 

 

3. Muhle Double Edge Safety Razor

 

Deze Duitse fabrikant is een begrip op het gebied van klassiek scheren. Of het nu om scheerkwasten of scheermesjes gaat. Zij kunnen het allemaal leveren. Deze Safety razor, vervaardigd uit chrome, is het meest populaire scheermes. Een scheermesje wordt meegeleverd.

Hij kan geleverd worden met een open of een dichte kam. Bij de dichte kam ligt het scheermesje minder bloot en is dus wat zachter voor de gevoelige huid. Hij is eigenlijk bedoeld voor gebruik door mannen, maar ook dames gebruiken deze Safety razor. Het voordeel hier is dat de losse double edge scheermesjes heel goedkoop zijn.

Kopers van dit product zijn zeer positief. Onder de beoordelaars zijn ook een aantal dames. Zij raden dit scheermesje ook zeker aan voor mooie gladde benen en oksels. Het is ook heel geschikt voor de gevoelige huid. Hier is ook echt sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€33)

 

 

 

 

4. Gillette Venus

 

Zoals de naam al doet vermoeden worden deze Venus scheermesjes geleverd voor dames. De mesjes zijn zo afgesteld, dat ze dicht op de huid scheren en in een beweging alle haartjes meepakken. Dit product wordt geleverd in een verpakking van 4 stuks. Ze passen op alle Venus scheersystemen.

Ze zijn voorzien van een duurzame glijstrip met een vleugje aloë vera voor een zachte en gladde huid. Daarnaast hebben de mesjes beschermende kussentjes, zodat de huid niet beschadigt. De strips van het mesje verkleuren, wanneer de mesjes aan vervanging toe zijn.

Kopers van dit product zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. De mesjes zorgen voor mooie gladde benen en ze blijven ook lang scherp. Ze zijn heel handig in het gebruik met een eenvoudig kliksysteem. De mesjes vallen ook niet van de houder af.

 

Koop bij bol.com (€10.99)

 

 

 

 

5. Wilkinson Sword

 

Deze leverancier is inmiddels ook een begrip wanneer het om ontharingsproducten gaat. Deze Wilkinson scheermesjes beschikken elk over 4 mesjes, die nauwgezet gesynchroniseerd zijn. Ze zijn zowel door mannen als vrouwen te gebruiken en zorgen voor een mooie gladde huid.

Ze beschikken over een compact ronddraaiende kop. De twee conditioningstrips zijn voorzien van een vleugje aloë vera en vitamine E en zorgen voor een zachte huid. De mesjes zullen zeker geen wondjes achter laten en de huid zal na gebruik ook niet rood worden.

Kopers van deze scheermesjes zijn zeer te spreken over de goede prijs-kwaliteitverhouding. De mesjes gaan bovendien erg lang mee en de huid voelt na gebruik zacht en glad aan.

 

Koop bij bol.com (€8.99)

 

 

 

 

Scheermesjes koopgids

 

Ondanks het ruime aanbod aan elektrische scheerapparaten zijn er nog heel wat mannen en vrouwen die de standaard scheermesjes verkiezen. Maar wat zijn nu de beste scheermesjes? Dat is uiteraard een persoonlijke keuze maar toch kun je rekening houden met bepaalde factoren. Scheer je bijvoorbeeld liever nat of droog? En wat met het haar- en huidtype? Welke voorbereiding gaat aan het scheren vooraf? Kortom, heel wat vragen waarop wij een antwoord trachten te zoeken. Het is een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken en aanbiedingen niet uit de weg te gaan.


Het nut van scheermesjes

Scheermesjes hebben al vaker hun nut bewezen en kunnen zowel door dames als door heren worden gebruikt. De meeste mannen gebruiken zelfs dagelijks scheermesjes. Bovendien zijn scheermesjes vaak compacter en lichter van gewicht. Wat ze dan weer makkelijker maakt om overal mee naartoe te nemen. Of je nu een weekje op reis gaat of gaat kamperen, het is allemaal mogelijk. Bovendien zorgt het vaak voor net iets meer irritatie en beschadigingen van de huid, alhoewel het dan ook nog afhankelijk is van het type mesje dat je gebruikt.

 

De voorbereiding

In elk geval is het belangrijk om evenveel aandacht te besteden aan de voorbereiding als aan de scheerbeurt zelf. Het scheren op zich is vrij eenvoudig en makkelijk. Toch raadt men aan om, voor het scheren, je gezicht of andere zones zoals oksels en benen even te behandelen met een kwalitatieve lotion. Dergelijk product helpt de poriën van de huid open te zetten waardoor het scheren makkelijker, sneller en minder pijnlijk zal verlopen. Bovendien verdwijnt hiermee de kans op irritatie en roodheid van de huid.

 

Welk type scheermesje en de positionering

In je zoektocht naar het perfecte scheermesje zul je merken dat er wel degelijk verschillende mogelijkheden bestaan. Zo kun je een onderscheid maken tussen de single-edged scheermesjes en de double-edged scheermesjes. Een single-edjes scheermesje is een mesje zoals je die vaak in de oude films ziet verschijnen; vlijmscherp en op de slagader geplaatst om vervolgens in 1 vloeiende beweging het haar weg te scheren.

Tegenwoordig gaat de voorkeur uiteraard uit naar een double-edged scheermesje. Veel veiliger en handiger om mee te werken. Daarnaast zijn er ook nog heel wat mogelijkheden om voor een veiligheidsmesje te kiezen of een keuze te maken uit de vele flexibele scheermesjes. Deze worden aangeboden door tal van bekende merken zoals Venus voor dames en Gilette voor mannen.

In elk geval is het belangrijk om ook rekening te houden met de positionering van het scheermesje. Het volstaat om het mesje plat op de te scheren zone te plaatsen en vervolgens in een enkele beweging naar beneden toe te scheren. Maakt niet uit of je je oksels, benen of baard wilt scheren. De beweging en de positionering van het mes blijven belangrijk.


Nat of droog scheren en het huidtype

We hebben het al even kort vermeld in de inleiding maar het is ook belangrijk om even stil te staan bij nat of droog scheren. Indien je het beide al eens geprobeerd hebt, dan zul je vastgesteld hebben dat het droog scheren vaak veel stugger en moeilijker verloopt. Nat scheren gaat echter snel en is geheel pijnloos, wat voor velen niet onbelangrijk is. Echter bepaalt de keuze voor het droog of nat scheren ook het type scheermesje.

Wanneer je bijvoorbeeld een voorkeur hebt om nat te scheren dan is het beter om voor een tweezijdig scheermesje te kiezen. Bij droog scheren kun je het tweezijdig mesje ook gebruiken maar is het niet meteen een noodzaak. Daarnaast wordt nat scheren ook aangeraden voor mensen met een gevoelige huid. Kortom, neem rustig de tijd om het even grondig te bekijken.

 

Mogelijke prijskaartje

De aankoop van een degelijk scheermesje wordt door sommige klanten wel als behoorlijk duur ervaren. Echter zijn er ook heel wat goedkope scheermesjes op de markt gebracht die je voor een appel en een ei kunt aankopen. Zo zou je bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een voordeelverpakking. Het spreekt natuurlijk voor zich dat bepaalde merken iets duurder zullen zijn dan anderen. Scheermesjes van Gilette bijvoorbeeld staan bekend omwille van de kwaliteit en zijn vaak duurder.

Je kiest dan ook zelf hoeveel geld je maximaal wilt spenderen aan een set degelijke scheermesjes. Gebruik je ze vaak of wissel je bijvoorbeeld af met elektrisch scheren?  Ben je van plan om nat of droog te scheren en dus voor een tweezijdig of enkelzijdig mesje te kiezen. Het kan misschien helpen om ook de online reviews van klanten even te bekijken. En wie weet kun je zo nog wel een aantrekkelijke scheermesje aanbieding spotten.

 

 

 

Laatste update: 11.08.22

 

Parfums voor mannen test van 2022

 

Het ruime assortiment aan mannenparfums maakt de keuze er natuurlijk niet altijd makkelijker op. Zo zou je natuurlijk rekening kunnen houden met bepaalde kenmerken zoals de geur of de inhoud en het design van de flacon. Maar je zou ook gewoon kunnen verder scrollen naar onze top 3. Wij zijn namelijk op onderzoek gegaan en hebben de 3 best beoordeelde parfums voor mannen even voor jou op een rijtje geplaatst. Zo blijkt het Hugo Boss Eau de toilette mannenparfum alvast een schot in de roos te zijn. De krachtige geur wordt jou aangeboden in een stoere en designvolle flacon. Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor het Paco Rabanne 1 Million parfum voor mannen. Het parfum wordt geleverd in een handige spray zodat je makkelijk en snel even wat parfum kunt spuiten.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Parfum voor mannen reviews – Top 5

 

Als je een evenement gepland hebt, dan is het altijd belangrijk om goed voor te komen. Parfum kan echt wel die meerwaarde bieden op zo een moment. Er is uiteraard heel veel keuze. Daarom hebben wij een selectie gemaakt uit een aantal topproducten. Nu hoef jij enkel maar het beste parfum voor mannen eruit te kiezen.

 

1. Hugo Boss Eau de toilette

 

Misschien ben je wel op zoek naar het geschikte geschenk om aan jouw partner te geven? Dan kan dit parfum van Hugo Boss eventueel wel een leuke aanbeveling zijn. Je kunt kiezen uit 4 verschillende volumes die gaan van 30 ml tot zelfs 200 ml.

De typische geurcombinaties van onder andere bergamot met ceder en tagete zorgen voor een mysterieus karakter. Daardoor is dit parfum werkelijk ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken als je deze avond naar een feestje gaat.

Over het algemeen zijn de meeste kopers echt helemaal tevreden. Velen geven dan ook een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Verder ziet het flesje er heel erg aantrekkelijk uit. Voor één enkele gebruiker is het product net iets te prijzig.

Wil je jouw partner, man of vader ook verrassen met een uniek en origineel geschenk? Dan kun je misschien dit unieke parfum van Hugo Boss wel overwegen. Hugo Boss wordt door heel veel kopers beschouwd als het beste merk ondanks het feit dat er vaak een bepaald prijskaartje aan vasthangt.

 

Voordelen:

Formaat: het parfum wordt geleverd in een unieke flacon met een volume dat kan variëren van minimaal 30 ml tot maximaal 200 ml.

Geur: deze eau de toilette wordt gekenmerkt door een bijzonder krachtige en sterk geur. Zo zul je elementen ontdekken van ceder, tagete en zelfs bergamot.

Prijs-kwaliteitverhouding: de meeste klanten zijn bijzonder tevreden over de correcte verhouding tussen enerzijds de prijs en anderzijds de kwaliteit van het product.

 

Nadelen:

Te prijzig: ondanks de vele positieve reacties, is één enkele koper echter wel van mening dat de prijs toch nog iets lager had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Paco Rabanne 1 Million

 

Als je op zoek bent naar een parfum waardoor mensen je zullen blijven herinneren dan moet je zeker dit flesje van Paco Rabanne eens bekijken. Door de hoge prijs behoort het niet meer tot de goedkope parfums voor mannen.

Je kunt de spray op elk moment van de dag gebruiken. Het verleidelijke karakter van dit parfum wordt bereikt door een zalige mix te maken van verschillende ingrediënten. De aanwezigheid van sinaasappel met leder en houtkenmerken zorgt voor een aparte en opvallende geur. Er zijn 3 verschillende flacons voorhanden die elk een apart volume hebben. Je kiest dus zelf het gewenste volume.

Heel wat gebruikers vinden dit een parfum van een goede kwaliteit dat er gewoon ook nog eens heel leuk uitziet. Toch zijn er een aantal kopers die vinden dat het product veel te duur is.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor dit unieke parfum van Paco Rabanne. Bovendien wordt dit exemplaar jou toegestuurd in een prachtige flacon, een echte blikvanger! Toch loont het de moeite om op voorhand even de populairste kenmerken ervan te overlopen. Op die manier krijg je een beter beeld van de mogelijkheden.

 

Voordelen:

Ingrediënten: het parfum wordt gekenmerkt door een heleboel degelijke en sterk geurende ingrediënten. Denk maar bijvoorbeeld aan hout, leder en zelfs de geur van sinaasappel die erin terugkomt.

Formaat: het is mogelijk om een keuze te maken tussen 3 flacons met elk een andere inhoud. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen of je veel parfum of weinig wilt aankopen.

 

Nadelen:

Kostenplaatje: jammer genoeg is het Paco Rabanne mannenparfum niet voorzien van de laagste prijs. Je zult het dus niet tussen de goedkope producten hoeven te verwachten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Joop! For Men Eau de toilette

 

Dit product van Joop zou echt wel eens een parfum voor mannen aanbieding kunnen zijn als je de prijs bekijkt. Het is een kruidig parfum met een verleidelijk karakter dat echt geschikt is als je naar een belangrijk evenement moet.

Je hebt de keuze uit 5 verschillende volumes die gaan van 30 ml tot maar liefst 200 ml. De spray bevat heel wat verschillende ingrediënten. Zo zul je er beslist kaneel en sinaasappelbloesem in herkennen. Verder is er ook gebruik gemaakt van honing, tabak en sandelhout.

Voor de meeste personen is dit echt een topproduct. Dit merk je als je de verschillende reviews bekijkt. Toch blijkt dat enkele kopers het product ondanks de lage prijs toch nog te duur vinden. Ze raden aan om er niet teveel van te gebruiken in één keer.

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar toch zeker zijn van een duurzaam en degelijk parfum? Dan kun je misschien dit product al even bekijken. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we hieronder een selectie gemaakt van de belangrijkste kenmerkende eigenschappen.

 

Voordelen:

Inhoud: deze unieke eau de toilette is te verkrijgen in verschillende formaten en wordt geleverd in een prachtig afgewerkt flacon. Zo kun je kiezen tussen diverse volumes die variëren van minimaal 30 ml tot maximaal zo’n 200 ml.

Ingrediënten: het is een sterk geurend parfum dat tot stand gekomen is door het gebruik van diverse extracten. Denk maar aan sinaasappelbloesem, sandelhout, tabak en zelfs een beetje honing.

Kostenplaatje: ideaal voor mensen met een beperkt budget of wanneer je bijvoorbeeld het product gewoon wilt leren kennen.

 

Nadelen:

Te duur: ondanks het feit dat de prijs van dit product beduidend lager ligt, merken we dat een kleine minderheid van de klanten de prijs toch nog steeds iets te hoog vindt en dat is jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Jean Paul Gaultier Le Male

 

Het mannen parfum van Jean Paul Gaultier behoort zeker tot de bekende parfums voor mannen. Door ook aandacht te besteden aan het design, is men tot een flacon gekomen dat er heel aantrekkelijk uitziet.

Het is mogelijk om zelf het volume te kiezen uit 4 verschillende mogelijkheden. De spray heeft een mysterieus en verleidelijk karakter doordat het bestaat uit contrasten. Zo zijn er frisse en zachte geuren gebruikt maar evengoed geuren met een traditioneel en gewaagd karakter.

We merken dat de meningen hier eerder verdeeld zijn en dat is helemaal niet erg. Dit biedt namelijk ruimte om over te gaan tot verbetering. Voor sommige personen staat dit parfum gelijk aan een frisse geur die leuk verpakt is. Terwijl andere gebruikers de geur toch redelijk zwaar vinden. En nog andere kopers vinden dan weer dat de geur helemaal niet lang blijft zitten.

Kies je voor het parfum van het bekende en sterk gewaardeerde merk Jean Paul Gaultier? Dan kies je duidelijk niet alleen voor kwaliteit maar evenzeer voor een opvallend design. Dit flacon is dan ook een echte blikvanger die je mooi kunt uitstallen in de badkamer. Hieronder een overzicht van de verschillende voordelen en eventuele nadelen.

 

Voordelen:

Volume: ook hier is het mogelijk om te kiezen of je voor een klein of groot flesje parfum gaat. Dit kan handig zijn voor mensen met een beperkt budget bijvoorbeeld.

Karakter: indien je op zoek bent naar een parfum dat gekenmerkt wordt door een mysterieus karakter en een verleidelijke toets? Dan is dit het product waar jij naar op zoek bent.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: jammer genoeg moeten we vaststellen dat een kleine minderheid van de gebruikers niet helemaal tevreden blijkt te zijn met de duurzaamheid en de kwaliteit van het parfum.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Armani Acqua Di Gio Pour Homme

 

Dit parfum voor mannen van het merk Armani is absoluut bekend onder het grote publiek. Die typische flacon met het opschrift “Acqua Di Gio” roept meteen herkenning op bij heel wat mensen.

Deze spray geeft een energieke maar vooral sportieve geur af. Daardoor is het parfum ook geschikt om bijvoorbeeld overdag te dragen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een volume van 30 ml maar ook 200 ml is een mogelijkheid.

Uit de reviews kunnen we opmaken dat heel wat mensen lovend zijn over dit product. Het is niet alleen duurzaam maar het heeft ook een goede kwaliteit. Ondanks de vele positieve reacties vinden slechts enkele gebruikers het product te duur. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken want misschien is dit wel iets voor jou.

Ook Armani mocht natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Het parfum kreeg de toepasselijke naam “Acqua Di Gio” en is uiteraard speciaal ontworpen voor mannen. Om te weten te komen of dit het parfum is waar jij naar op zoek bent, kan het handig zijn om de voor- en nadelen ervan even grondig te bekijken.

 

Voordelen:

Karakter: in tegenstelling tot sommige andere parfums uit deze lijst, wordt dit product vooral gekenmerkt door de sportieve en energieke geur.

Volume: het is mogelijk om de inhoud van het flacon zelf te bepalen. Zo kun je kiezen voor een flacon van amper 30 ml inhoud terwijl het ook mogelijk is om met een inhoud van maar liefst 200 ml naar huis te gaan.

 

Nadelen:

Te prijzig: een kleine minderheid is echter van mening dat het prijskaartje best wat lager had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Parfums voor mannen koopgids

 

Je wilt er als man toch altijd goed uitzien en verzorgd voorkomen. Een parfum kan daar zeker een bepaalde rol in spelen. Indien je op zoek wilt gaan tussen de beste parfums voor mannen dan kun je altijd rekening houden met het gebruiksgemak, de geur, het doel en het prijskaartje. Probeert daarnaast ook zeker de aanbiedingen met elkaar te vergelijken en rekening te houden met eventuele andere promoties. Zo zul je beslist het parfum vinden dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Het gebruiksgemak

Het is niet zo gemakkelijk meer om de ideale parfum voor mannen uit te kiezen. Er zijn vandaag de dag zoveel verschillende geurtjes op de markt dat de keuze alleen maar groter en dus ook moeilijker geworden is. En dan hebben we het helemaal nog niet gehad over het leuke design en het aantrekkelijke flacon. In de eerste plaats is de keuze van een parfum uiteraard iets heel persoonlijks. Sommige geuren vindt je heerlijk ruiken en andere geuren doen je dan weer kokhalzen. Je hoeft ook niet één favoriete geur te hebben. Het is mogelijk dat je 2 of meerdere geuren hebt die je graag ruikt. In dat geval kun je nadenken over het doel.

De geur van een parfum zal namelijk ook heel erg bepaald worden door de situatie waarin je zit. Zo is een sollicitatie of een belangrijk examen niet helemaal hetzelfde als een gezellig avondje uit met je vrienden. Het is dan ook een aanbeveling om al deze dingen goed in het achterhoofd te houden zodra je op zoek gaat naar een heerlijk parfum. Met het juiste parfum kun je trouwens een outfit en een gevoel ook helemaal af maken. Je zult merken dat bepaalde geurtjes ook iets duurder zijn en dus niet langer tot de goedkope parfums voor mannen behoren. Toch is het aan te raden om vooral te kijken naar wat jij heerlijk vindt ruiken.

 

Welke geur

In het voorgaande stukje kon je reeds min of meer opmaken dat er tegenwoordig een ruim assortiment aan verschillende geuren op de markt zijn. Daardoor wordt de keuze natuurlijk alleen maar groter en is het dus niet zo gemakkelijk om een geschikt parfum voor mannen te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen dat heel veel mannengeuren elementen van hout, groene peper, amber en zelfs ceder bevatten. Deze geuren zijn dus niet zo zoet als de typische vrouwenparfums en zijn iets stoerder en robuuster.

Uiteraard zullen er ook mannen zijn die liever de zoete geur van vanille preferen. Net zoals sommige vrouwen ook graag een stoere mannelijke geur verkiezen. De keuze van een parfum blijft dus eigenlijk vooral afhankelijk van je persoonlijkheid. Maar daarnaast zal de geur ook min of meer afhankelijk zijn van de situatie. Zo zal de geur die je overdag gebruikt, misschien niet hetzelfde parfum zijn als wanneer je ’s avonds met je vrienden uit eten gaat. Dit zijn allemaal elementen die de keuze van een bepaalde geur kunnen en ook zullen beïnvloeden. Ook het seizoen kan hierin een belangrijk rol spelen.

 

Het doel

We hebben het hier reeds min of meer aan bod laten komen maar een parfum zal ook samenhangen met een bepaald doel of een bepaalde situatie. Geuren kunnen een outfit of een gevoel namelijk helemaal tot uiting laten komen. Wanneer je overdag een belangrijke sollicitatie of een belangrijk examen hebt dan zul je niet meteen dezelfde geur gebruiken als wanneer je gewoon thuis in de zetel naar tv kijkt.

Geuren kunnen een context of een situatie gaan versterken. Een sollicitatie zal bijvoorbeeld samengaan met een klassevol en tijdloos parfum. Als je met vrienden uit eten gaat kan het misschien al iets stoerder en robuuster zijn. Een parfum zal er bovendien ook voor zorgen dat je je veel zelfzekerder voelt en dan ga je dit meteen ook uitstralen. Hierdoor krijg je opnieuw meer zelfvertrouwen en het gevoel alsof je de hele wereld aan kunt.

Het kostenplaatje

Net zoals er verschillende soorten parfums voor mannen op de markt gekomen zijn, is het ook logisch dat er meerdere prijskaartjes te onderscheiden zijn. De prijs wordt grotendeels bepaald door een combinatie van verschillende factoren. Zo zal het design en het volume van het flacon zeker en vast een bepaalde invloed uitoefenen. Ook bekende merken zullen een belangrijke rol spelen in de uiteindelijke prijsbepaling van een product. Een flesje parfum van Armani zal misschien niet zo goedkoop zijn maar je kunt wel altijd een parfum voor mannen aanbieding tegenkomen.

Wij kunnen jou daarom zeker aanraden om even de online reviews te bekijken die klanten op het net hebben geplaatst. Op die manier krijg je toch nog wat extra informatie over een bepaald product en kun je op die manier inschatten of het toch iets voor jou is of juist niet. Houd daarnaast ook zeker rekening met eventuele promoties en bepaal op voorhand welk bedrag jij wilt maar vooral kunt uitgeven aan een degelijk parfum.