Laatste update: 27.09.21

 

Beste make-up organizers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Vaak bewaren de dames hun make-up in een make-up tasje of een toiletzak waardoor het steeds een ware zoektocht is naar het juiste potlood en de benodigde borstel. Een goede make-up organizer zorgt ervoor dat je al je make-up netjes en geordend kunt bewaren. We hebben voor jou 3 top exemplaren uitgezocht om hun voor- en nadelen even te bekijken. Zo kun je zien dat de BO Make up organizer 5 lades heeft die voorzien zijn van een mooie knop in diamantvorm. Daarnaast merk je de Relaxdays make-up organizer die uit twee aparte delen bestaat die je op elkaar kunt plaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Make-up organizers Koopgids

 

De meeste dames onder ons houden wel van wat orde en organisatie zodat we sneller aan de dag kunnen beginnen. Daarom is een make-up organizer een goede aanbeveling om al je make-up overzichtelijk in te bewaren. Neem even een momentje de tijd om de diverse mogelijkheden te vergelijken. Voor de professionele make-up artiesten zijn er soms aanbiedingen waarbij je door aankoop van meerdere stuks een fikse korting kunt krijgen.

De verschillende types

We merken dat er verschillende types van make-up organizers zijn. Je kunt exemplaren vinden die je op de was- of kaptafel kunt zetten. Deze zijn vaak gemaakt uit verschillende losse onderdelen die zowel kunnen worden gestapeld als los van elkaar worden gebruikt. Ze zijn meestal gemaakt uit transparant acryl waardoor je in een oogopslag kunt zien waar je bepaalde spulletjes hebt opgeborgen. Daarnaast zijn er ook organizers die speciaal gemaakt zijn om in een lade te plaatsen. Dit type zorgt ervoor dat je niet alles overhoop moet halen om iets terug te vinden.

Ook bestaan er tassen en koffertjes die in verschillende vakjes en niveaus zijn onderverdeeld zodat je ook hierin alles snel kunt vinden. Een tasje is veelal gemaakt uit nylon en heeft het voordeel dat je het gewoon in je reiskoffer kunt steken. Tenslotte is er nog de make-up koffer die over het algemeen wordt gebruikt door make-up artiesten die zich vaak moeten verplaatsen om mensen op filmsets of op trouwlocaties te maquilleren.

 

Het formaat

De afmetingen of het formaat van je make-up organizer is een persoonlijke keuze en is vooral afhankelijk van hoeveel make-up je er in wilt stoppen. Wanneer je niet zo veel make-up gebruikt of je wilt er enkel je dagelijkse producten in bewaren, dan kun je gerust voor een klein model kiezen. Als je over veel make-up beschikt en je wilt alles graag netjes en geordend bij de hand houden, dan kun je beter voor een groter model kiezen.

Er zijn ook hele grote exemplaren die kunnen worden gebruikt op de toonbank van een nagelstudio of een schoonheidssalon om producten in te bewaren die te koop worden aangeboden. Doordat een organizer meestal transparant is hebben de klanten de mogelijkheid om een mooi en overzichtelijk aanbod te zien van de spulletjes die te koop zijn.

 

Waar kun je een make-up organizer plaatsen

Doordat er verschillende soorten make-up organizers bestaan kun je er zeker wel eentje vinden die in jouw ruimte past. Wanneer je weinig plaats hebt aan je wastafel kun je kiezen voor een hoog exemplaar dat uit meerdere onderdelen bestaat die je kunt stapelen. Je hoeft daarbij niet elk onderdeel aan je wastafel te plaatsen. Je kunt gerust ook een stuk gebruiken om bijvoorbeeld op het nachtkastje te plaatsen waarin je je juwelen kunt bewaren. Of je plaats een onderdeel bij de spiegel aan de voordeur om je make-up nog snel even bij te werken voor je de deur uitgaat.

Bij de aankoop van een organizer voor in de lade kun je beter even nameten of er genoeg ruimte is om hem erin te plaatsen. De make-up tasjes nemen niet zo veel plaats in en kunnen gemakkelijk op de was- of de kaptafel worden geplaatst en ze kunnen zelfs in een diepe lade worden gestopt. De grootste organizers zijn hoofdzakelijk bedoeld om op een werktafel of een toonbank te zetten in het schoonheidssalon of bij de nagelstyliste. De make-up koffers zijn meestal een heel stuk groter en dienen niet echt om ergens te plaatsen, ze zijn eigenlijk gewoon bedoeld om de make-up mee te nemen op verplaatsing.

Het onderhoud en de prijs

Doordat bijna alle make-up organizers gemaakt zijn uit acryl of een andere soort kunststof kunnen ze gemakkelijk in een sopje worden schoongemaakt. De make-up tasjes zijn meestal gemaakt uit nylon of hebben een binnenlaag is een soort plastic dat gemakkelijk kan met een vochtige doek worden schoongemaakt. Ook de make-up koffers zijn gemaakt uit kunststof zodat ze gewoon kunnen worden schoongeveegd.

De prijs van een make-up organizer is vooral afhankelijk van de grootte van het product en de gebruikte materialen waaruit hij is gemaakt. De grote exemplaren die vaak worden gebruikt door professionele zijn gemaakt uit een uitstekende kwaliteit acryl waardoor deze zo goed als krasvrij zijn. Voor een dergelijk exemplaar betaal je al gauw tussen 100 à 130 euro. Voor de kleiner formaten die je gewoon thuis gaat gebruiken mag je rekenen op een gemiddelde prijs van 30 euro.

 

5 beste make-up organizers (Reviews) van 2021

 

Om je make-up netjes en ordelijk op te bergen kun je gebruik maken van een make-up organizer. Alles zit gesorteerd en je kunt onmiddellijk alles terugvinden zonder dat je je lade moet overhoop halen. Kies je voor een organizer die transparant is en die je op je kaptafel kunt laten staan? Of ga je voor een exemplaar dat alles netjes bijhoudt in de lade. Wat de beste make-up organizer is hangt af van de hoeveelheid producten die je wilt opbergen. We hebben met de hulp en het advies van schoonheidsconsulentes er voor jou enkele uitgezocht om te bekijken.

 

1. BO Make up organizer 5 lades transparant groot formaat

 

Deze make-up organizer is een groot model dat beschikt over 5 lades die afgewerkt zijn met super mooie knopen die lijken op een diamant. Beauty Organizer is gespecialiseerd in opbergmogelijkheden voor alle beautyproducten en wordt dan ook het beste merk genoemd voor exemplaren voor professioneel gebruikt.

Deze organizer is door zijn grote omvang en handige opbergruimtes het populairste exemplaar bij make-up artiesten en nagelstylistes. De organizer beschikt naast de 5 uitneembare lades ook nog over 2 vakverdelers zodat je 4 aparte vakken kunt creëren om al je spulletjes te sorteren. Hij heeft bovendien een afmeting van 25 x 25 x 35 cm waardoor hij veel ruimte biedt voor alle kwasten, borstels, penselen, potloden en zoveel andere dingen.

Daarnaast is dit exemplaar gemaakt uit transparant en hoogwaardig acryl zodat je alles snel kunt terugvinden. In de reviews merken we een zeer hoge tevredenheid op over de prijs-kwaliteitverhouding van deze make-up organizer.

 

Voordelen:

Formaat: door zijn grote formaat van 25 x 25 x 35 cm biedt deze organizer zeer veel plaats om alle mogelijke make-up spullen in op te bergen.

Uitneembare lades: de organizer beschikt over 5 uitneembare lade waardoor je gemakkelijk overal bij kunt, ook aan de spulletjes die achteraan in de lade worden bewaard.

Transparant: doordat dit exemplaar gemaakt is uit transparant acryl zijn alle producten goed zichtbaar.

Onderverdeling: de 2 bijgeleverde vakverdelers zorgen ervoor dat je nog 4 extra vakken kunt bijmaken.

 

Nadelen: 

De prijs: deze make-up organizer blijkt heel prijzig te zijn waardoor hij bijna niet toegankelijk is voor mensen die minder te besteden hebben.

Koop bij bol.com (€107.99)

 

 

 

 

2. Relaxdays Make-up Organizer tweedelig cosmetica opbergdoos

 

Deze transparante make-up organizer bestaat uit een tweedelig set die zowel samen als apart kunnen worden geplaatst. Hij wordt trouwens in wel 6 verschillende kleuren aangeboden zodat er voor elk interieur wel een versie te vinden is.

De stapelbare organizer heeft een totale afmeting van 19 x 24 x 13,5 cm en beschikt over 4 lades waarin alle mogelijke producten kunnen worden bewaard. Daarnaast zijn er 16 vakjes voorzien om je materiaal in te sorteren.

Deze acryl opbergbox kan heel gemakkelijk in een sopje of met een vochtige doek worden gereinigd. Hij is bovendien ook geschikt om te gebruiken om je bureauspulletjes in op te bergen of om je juwelen in bij te houden. We zien in de reviews dat deze organizer een zeer goede beoordeling kreeg.

 

Voordelen:

Functioneel: deze organizer kan worden gebruikt om je make-up in op te bergen maar kan ook dienen om op je bureau te plaatsen en om juwelen in op te bergen.

Gebruiksgemak: hij bestaat uit 2 stapelbare delen die wanneer je over veel plaats beschikt apart kunnen worden gebruikt.

Opbergmogelijkheden: de make-up organizer heeft 4 lades en beschikt over 16 vakjes zodat je veel ruimte hebt om alles apart te sorteren.

Gebruikte materialen: hij is gemaakt uit transparant acryl en daarnaast is hij te verkrijgen in 6 verschillende kleuren die al dan niet doorzichtig zijn.

 

Nadelen: 

Ondiepe vakken: enkele klanten merken op dat er te veel ondiepe vakjes zijn in vergelijking met diepe opbergvakken.

Koop bij bol.com (€26.99)

 

 

 

 

3. Practico Make-up organizer tweedelig cosmetica opbergdoos

 

De Practico make-up organizer met lades is een heel handig en tweedelige opbergdoos voor al je make-up spullen. Dit product is een aanbieding dat door aankoop van meerdere stuks een goedkope prijs krijgt. Bovendien kreeg deze organizer het maximale aantal sterren in de reviews.

Deze make-up organizer heeft 4 ruime lades om al je oogschaduw kleurtjes, je blush en andere materialen in bij te houden. In het losse gedeelte zijn 16 vakjes waarin je gemakkelijk je kwasten, penselen, potloden en borsteltjes  kwijt kunt alsook enkele lippenstiften en/of nagellak.

Bovendien heeft hij een afmeting van 23,3 x 13,5 x 18,2 cm waardoor je hem zonder probleem op je wastafel kunt plaatsen. Hij is gemaakt uit transparant acryl zodat je kunt zien waar alles zit. Je krijgt er trouwens ook nog een make-up sponsje bij ter waarde van 4,99 euro. 

 

Voordelen: 

Gebruiksvriendelijk: deze make-up organizer is onderverdeeld in 16 vakjes en 4 lades waardoor je veel ruimte hebt om alles te sorteren.

Materiaal: hij is gemaakt uit hoogwaardig transparant acryl zodat je snel kunt zien waar je alles hebt weggestopt.

Formaat: de make-up organizer heeft een grootte van 23,3 x 13,5 x 18,2 cm en bestaat uit 2 aparte delen die gestapeld of apart op de wastafel kunnen worden geplaatst.

Aanbieding: bij aankoop van meerdere stuks zul je een goedkopere prijs krijgen waardoor hij goed van pas komt in een beautysalon.

 

Nadelen: 

Ondiepe vakje: de kleine vakjes vooraan zijn niet diep genoeg waardoor een mascara er steeds uitvalt.

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

4. Confibel XXL acryl make-up cosmetica organizer verstelbare lades 

 

De extra grote acryl make-up organizer van Confibel bestaat uit 4 losse onderdelen die je kunt stapelen tot een toren om al je make-up in op te bergen. Hij is trouwens voorzien van antislip-steuntjes waardoor hij mooi stevig en stabiel op je make-up tafel staat.

Daarnaast heeft hij een totale omvang van 40 x 40 x 24 cm waardoor je heel veel opbergruimte heeft. Hij is onderverdeeld in 11 lades en het bovenste deel heeft veel verschillende vakjes zodat je alles netjes en geordend kunt bijhouden.

Door de transparante kleur kun je in een oogopslag zien waar je alles hebt opgeborgen zodat je iets gemakkelijk kunt terugvinden. In de reviews zien we dat hij een goede beoordeling kreeg voor zijn prijs en de kwaliteit van het product.

 

Voordelen:

Gebruikte materialen: hij is gemaakt uit transparant acryl waardoor je onmiddellijk een overzicht hebt van waar je alles hebt opgeborgen.

Gebruiksgemak: deze organizer bestaat uit 4 aparte onderdelen zodat je hem apart of gestapeld kunt gebruiken. De opbergdoos is niet alleen geschikt om make-up in op te bergen, hij kan ook dienen voor diverse andere mogelijkheden zoals onder andere klein bureaumateriaal.

Onderverdeling: hij is onderverdeeld in 11 lades en het bovenste gedeelte beschikt over verschillende aparte vakjes waar je onder andere penselen, lippenstiften en ander materialen kunt plaatsen.

 

Nadelen:

Afmeting: een klant maakt de opmerking dat deze organizer iets hoger komt dan wat er op de website staat vermeld.

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

5. Relaxdays make-up organizer 8 vakken transparant voor in lade

 

De make-up organizer voor in de lade heeft de laagste prijs in onze selectie met toppertjes. Door gebruik te maken van dit exemplaar kun je gemakkelijk je make-up spullen in je lade terugvinden zonder dat je daarvoor alles moet overhoop halen.

Hij is bovendien in 8 aparte vakken onderverdeeld zodat je je materiaal overzichtelijk kunt sorteren waardoor je snel alles kunt terugvinden. Daarnaast heeft de organizer een totale afmeting van 4,5 x 22 x 8,5 cm zodat hij perfect in de meeste lades past.

Hij is trouwens gemaakt uit transparant acryl waardoor hij heel eenvoudig kan worden schoongemaakt in een sopje. Er zijn voor deze make-up organizer nog geen reviews geplaatst.

 

Voordelen:

Formaat: de make-up organizer heeft een afmeting van 4,5 x 22 x 8,5 cm zodat hij in de meeste lades kan worden gebruikt.

Onderverdeling: hij is onderverdeeld in 8 aparte vakjes om alle spulletjes gemakkelijk en geordend bij te houden.

Gebruikte materialen: de organizer is gemaakt uit transparant acryl waardoor hij heel eenvoudig in een sopje kan worden gereinigd.

Functioneel: deze organizer kan ook dienst doen als pennenhouder om op een bureau te plaatsen.

 

Nadelen: 

Gelijke vakken: we merken dat deze organizer onderverdeeld is in 8 gelijke vakken waardoor je een poederdoos rechtop moet bewaren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laatste update: 27.09.21

 

Beste spiegels met verlichting – Vergelijkingstest & Koopgids 

 

Als je je ’s morgens vroeg of tijdens de late avonduren moet klaarmaken om erop uit te gaan, dan is een degelijke spiegel met verlichting de ideale oplossing om extra licht te hebben. In onze vergelijkingstabel zul je al snel merken dat je met de Bright Beauty Vanity hollywood een uitstekend product in huis haalt. De spiegel heeft wel 3 lichtstanden en kan bovendien gemakkelijk worden gedimd. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor de Make-up Spiegel – Met Verlichting die zeker evenwaardig is. Hij kan 360° draaien en hij vergroot het beeld zelfs 10 maal zodat je alles perfect kunt zien.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Spiegels met verlichting Koopgids

 

Om je perfect te kunnen scheren of om je make-up aan te brengen, is een degelijke spiegel onmisbaar en daarom is het een goede aanbeveling om voor een spiegel met verlichting te kiezen. Maar welke soorten bestaan er zoal en welke extra voordelen kan een dergelijke spiegel hebben? Bestaan er goedkope oplossingen of moet je de promoties en aanbiedingen in de gaten houden als je de verschillende testen gaat vergelijken? Neem even rustig de tijd om onze koopgids te bekijken alvorens je een keuze maakt.

Waarom is een spiegel met verlichting zo nuttig

Je zult in bijna elke badkamer wel een spiegel vinden omdat dit onontbeerlijk is als je je bijvoorbeeld moet scheren, je haar moet kammen of als je je make-up wilt controleren. Echter, veel badkamers hebben het probleem dat er maar heel weinig daglicht binnenkomt waardoor je er soms niet zo perfect uitziet als je zelf wel denkt. Tijdens bepaalde verzorgingsmomenten kan het echt vervelend zijn als je niet goed ziet waarmee je bezig bent. 

Bij gebrek aan licht kun je bijvoorbeeld je wenkbrauwen niet goed bijwerken omdat je niet alle haartjes kunt zien of je foundation ziet er vlekkerig uit doordat je niet had opgemerkt dat hij onvoldoende was opengesmeerd. Als je voor een spiegel met verlichting kiest, dan heb je al deze problemen niet. Je kunt je contactlenzen veel vlotter inbrengen of je baard is sneller getrimd omdat je nu eenmaal in een degelijke spiegel met verlichting meer ziet.

 

De verschillende soorten spiegels met verlichting

We onderscheiden diverse soorten spiegels met verlichting, maar de keuze voor een bepaald type hangt volledig af van wat jouw persoonlijke voorkeur is. Zo is er de staande spiegel die je vlot kunt verplaatsen zodat je hem gelijk waar in huis kunt zetten. Deze spiegels kunnen een groot formaat hebben om je outfit volledig te zien, maar ze zijn er ook in kleine varianten om bijvoorbeeld op je make-up tafel te zetten. 

De wandspiegel met verlichting is vooral handig om in de badkamer te installeren omdat je volledige gezin er gebruik kan van maken. De heer des huizes moet immers goed kunnen zien of zijn baard wel netjes getrimd is of je dochter moet haar contactlenzen inbrengen. Er zijn trouwens ook handspiegeltjes met verlichting die je gewoon in je handtas kunt stoppen om onderweg even je maquillage bij te werken.

 

De verlichting en de plaatsing ervan

Als je kiest voor een spiegel met verlichting zul je merken dat er verschillende soorten lampen bestaan. Het meest voorkomende type is de ledverlichting die heel zuinig in gebruik is en op elk ogenblik van de dag een mooi en sterk licht geeft. Daarnaast zijn er spiegels met gewone lampen of met daglichtlampen die trouwens net zoals de ledlampen meestal kunnen worden gedimd.

Ook de manier waarop het licht werkt is een belangrijk punt waar je toch even wat aandacht moet aan geven. Je kunt kiezen voor een spiegel met verlichting op batterijen, een exemplaar dat met een usb-adapter kan worden opgeladen of eentje die je gewoon op het lichtnet kunt aansluiten.

Vervolgens speelt de plaatsing van de lampen een significante rol voor de zichtbaarheid. Een spiegel met verticale verlichting zorgt ervoor dat het licht vooral op je gezicht schijnt waardoor hij ideaal is om tijdens je dagelijkse verzorging te gebruiken. Horizontale verlichting geeft dan weer meer schaduw waardoor hij minder doeltreffend is om je te maquilleren of scheren. Een spiegel met rondom rond verlichting zorgt voor een leuke sfeer en is ideaal om in donkere ruimtes te plaatsen.

De extra mogelijkheden

Er zijn spiegels met verlichting op de markt die van allerlei extra snufjes voorzien zijn waardoor je uit dit simpele voorwerp het maximale kunt halen. Een spiegel met verwarming zorgt er bijvoorbeeld voor dat je hem na het douchen meteen kunt gebruiken zonder dat je eerst de damp moet wegvegen.

Daarnaast zijn er ook exemplaren met een ingebouwde radio of spiegels waar je je telefoon op kunt aansluiten om je favoriete muziek te beluisteren en je mails te lezen. Enkele spiegels kunnen aan beide kanten worden gebruikt waarbij de ene zijde een vergrotende functie heeft om alles goed in detail te kunnen zien en de andere zijde is een normale spiegel.

 

6 beste spiegels met verlichting (Reviews) van 2021 

 

Zoek je een toiletspiegel met verlichting zodat je je make-up of je kapsel kunt controleren voor je de deur uit gaat. Of gaat je voorkeur uit naar een staande spiegel met verlichting om te kijken of je kleding wel in orde is? We kregen de hulp en het advies van enkele klanten om deze lijst met toppers samen te stellen. Neem even rustig de tijd om alles goed te bekijken alvorens je er de beste spiegel met verlichting uitkiest die aan al jouw wensen voldoet.

 

1. Bright Beauty Vanity hollywood make up spiegel met verlichting 

 

Bright Beauty Vanity wordt door velen als het beste merk beschouwd voor allerlei soorten spiegels die vaak in dressings op filmsets worden gebruikt. Deze kaptafelspiegel met verlichting is trouwens het populairste product in onze selectie. Hij is verkrijgbaar in het wit en zwart zodat je hem perfect op jouw meubelen kunt afstemmen.

Bovendien heeft deze spiegel een heel glamoureuze uitstraling waardoor je je een echte Hollywoodster waant. Deze aluminium make-upspiegel met dimbare ledverlichting zorgt ervoor dat je je nauwkeurig kunt opmaken om piekfijn de deur uit te gaan. Doordat je hem vlot 360° kunt kantelen, kun je de spiegel in de perfecte stand zetten om alles goed te zien.

Daarnaast heeft deze rechthoekige spiegel een diameter van 33 cm en een licht gewicht van 2 kg waardoor hij heel gemakkelijk verplaatsbaar is. Deze spiegel wordt overigens geleverd met een standaardkabel om hem op het lichtnet aan te sluiten. In de reviews merken we dat de klanten dit product een uitstekende score van 4,9 sterren gaven.

 

Voordelen: 

Gebruiksvriendelijk: deze spiegel kan 360° worden gekanteld zodat je hem in de juiste positie kunt zetten om alles goed te zien.

Verlichting: hij is voorzien van 12 x 5 Watt dimbare ledlampen die zowel bovenaan als aan de zijkanten zijn geplaatst voor een perfecte belichting.

Formaat: de spiegel met aluminium frame heeft een diameter van 33 cm waardoor hij het ideale formaat heeft om op een kaptafel te gebruiken.

Voeding: hij wordt met een gewone standaardkabel geleverd om hem op het lichtnet aan te sluiten.

 

Nadelen: 

Lampkapjes: één klant had problemen met de bolvormige lampkapjes die blijkbaar niet goed waren vastgelijmd.

Koop bij bol.com (€54.95)

 

 

 

 

2. Make-up Spiegel – Met Verlichting – 10x Vergroting – LED – 360° Draaibaar

 

De make-up spiegel met verlichting van Vanli heeft de laagste prijs in onze lijst waardoor hij voor iedereen goed toegankelijk is. Deze ronde spiegel met verlichting is voorzien van een zuignap waarmee je hem in de badkamer snel en stevig tegen de tegelmuur of op de spiegel kunt bevestigen.

Bovendien heeft hij een flexibele draagarm zodat je hem in elke richting en hoogte kunt plaatsen om een optimaal zicht te hebben. Doordat de spiegel het beeld 10 x vergroot, is hij ideaal om je wenkbrauwen te epileren of je baard perfect te trimmen waarbij geen enkel haartje aan jouw aandacht ontsnapt. Verder heeft hij een diameter van 12,7 cm waardoor hij perfect als aanvulling op jouw grote badkamerspiegel kan dienen om alles in detail te kunnen zien.

Daarnaast is hij rondom rond voorzien van een lamp met natuurlijk daglicht zodat je je foundation meteen goed kunt aanbrengen. Deze spiegel werkt overigens op 3 AAA batterijen die apart moeten worden aangekocht. In de reviews zien we dat dit exemplaar de maximale score van 5 sterren kreeg.

 

Voordelen: 

Gebruiksgemak: door zijn krachtige 10 x vergroting is hij de perfecte aanvulling om je dagelijkse verzorging tot in de puntjes af te werken.

Montage: hij is voorzien van een extra stevige zuignap waarmee je hem aan verschillende oppervlakken kunt vastmaken.

Aanpasbaar: de badkamerspiegel met verlichting is op een draaibare draagarm gemonteerd waardoor je hem in elke richting kunt draaien en hem hoger/lager kunt plaatsen.

Verlichting: doordat deze spiegel voorzien is van een lamp met natuurlijk daglicht, kun je meteen goed zien hoe je make-up er buiten zal uitzien. Hij werkt trouwens met 3 AAA batterijen die apart moet worden aangekocht.

 

Nadelen: 

Zuignap: één klant blijkt problemen te hebben met de hechting van de zuignap die telkens zou loskomen. 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Light-It Spiegel met Verlichting – Make up – Geweldig voor visagie 

 

De visagiespiegel met verlichting van Media Evo is tijdelijk in de aanbieding en kreeg een goedkope prijs waardoor hij in bijna elk budget past. Bovendien merken we in de reviews dat de klanten heel tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding van dit product.

Deze speciale spiegel bestaat uit een drieluik die aan de linkerzijde bovenaan 2- en onderaan  3 maal het beeld vergroot en aan de rechterzijde een vergroting van 1 maal biedt waardoor elk detail van je make-up met perfectie kan worden aangebracht. In het midden is er een gewone spiegel met 22 ledlampjes die in helderheid kunnen worden aangepast om de beste belichting te bekomen. 

Verder kan de spiegel naar wens worden gedraaid en gekanteld zodat je hem in de juiste positie kunt zetten om comfortabel te werken. Doordat hij in dichtgevouwen toestand een compact formaat 30,5 x 20 x 7,6 cm heeft, kun je hem gemakkelijk opbergen of zelfs in je tas meenemen. Hij werkt overigens via een usb-kabel of op batterijen waardoor je hem overal kunt gebruiken.

 

Voordelen: 

Gebruiksgemak: deze drieluik spiegel heeft aan de ene zijde bovenaan 2- en onderaan 3 maal vergrotend effect en aan de andere zijde vergroot hij het beeld 1 maal zodat je elk detail goed kunt zien.

Verlichting: op de middelste gewone spiegel zijn 22 ledlampjes aangebracht waarvan de helderheid verstelbaar is.

Formaat: de spiegel kan gewoon worden dichtgeklapt en heeft een formaat van 30,5 x 20 x 7,6 cm zodat hij vrij compact is om mee te nemen of op te bergen.

Voeding: deze spiegel werkt met een meegeleverde usb-kabel of met 4 AAA batterijen waardoor je geen stopcontact nodig hebt om hem te gebruiken.

 

Nadelen: 

Dimfunctie: enkele klanten hebben problemen met de dimfunctie die niet zou werken.

Koop bij bol.com (€23.99)

 

 

 

 

4. Songmics Sieradenkast – Spiegel – Opbergkast – Wieltjes – LED Verlichting

 

Deze superhandige sieradenkast met spiegel en ledverlichting is het neusje van de zalm op het gebied van opbergruimte en functionaliteit. De opbergkast heeft aan de voorkant een grote spiegel zodat je meteen kunt controleren of je outfit wel goed zit. 

Aan de binnenzijde van de kast is er een overvloed aan opbergcapaciteit waardoor er plaats is voor 90 oorringen, 36 oorknopjes, 36 kettingen en 91 ringen in verschillende vakjes en kleine- en grote lades. Doordat er aan de binnenkant 6 ledlampjes zijn aangebracht, kun je perfect alles terugvinden zodat je gemakkelijke je complete juwelenset kunt terugvinden.

Deze rechthoekige passpiegel met opbergruimte is trouwens vervaardigd uit MDF en afgewerkt met een mat witte laklaag waardoor hij in bijna elk interieur past. Verder zijn er aan de onderzijde wieltjes met een remsysteem aangebracht zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en vastzetten om niet te verschuiven. In de reviews zien we dat dit exemplaar de maximale score kreeg.

 

Voordelen: 

Multifunctioneel: deze sieradenkast met spiegel heeft aan de binnenzijde een overvloed aan ruimte om ringen, halskettingen, oorringen en andere spulletjes in op te bergen.

Formaat: de grote passpiegel is ideaal om je volledige outfit te controleren voordat je de deur uit gaat. 

Gebruiksgemak: hij is voorzien van stevige wielen met remsysteem zodat je de kast gemakkelijk op een andere plaats kunt rollen en vastzetten. Aan de binnenzijde zijn 6 ledlampjes aangebracht.

Materiaal: deze kast werd uit MDF gemaakt dat met een matte witte laag werd afgewerkt zodat hij in elke inrichting tot zijn recht komt.

 

Nadelen: 

Verlichting: doordat de verlichting enkel aan de binnenzijde van de kast zit, is hij minder geschikt om je make-up aan te brengen.

Koop bij bol.com (€170)

 

 

 

 

5. make up spiegel met led verlichting – oplaadbaar – Vogue – staand spiegel

 

Deze Jordan & Judy staande spiegel heeft een diameter van 9,5 cm waardoor hij perfect is om als extra make-upspiegeltje te gebruiken. Bovendien kan hij in verschillende standen worden geplaatst zodat je hem optimaal kunt instellen om vanuit elke invalshoek een goed beeld te hebben.

Deze spiegel heeft trouwens een hoge resolutie waardoor je alles haarscherp kunt zien. Dankzij de niet verblindende ledverlichting die in helderheid kan worden aangepast, kun je de lichtsterkte zodanig aanpassen dat je op elke plaats de juiste belichting hebt om je make-up feilloos aan te brengen.

Deze witte staande spiegel weegt slechts 370 g zodat je hem gerust in je toilettas kunt stoppen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat. Daarnaast kan hij ook als nachtlampje naast je bed worden gebruikt terwijl je hem ondertussen met de meegeleverde USB-kabel laat opladen. Er werden voor dit vrij recente product nog geen reviews geplaatst.

 

Voordelen: 

Gebruiksvriendelijk: deze staande spiegel met een diameter van 9,5 cm kan zodanig worden gekanteld dat je vanuit elke hoek het beste zicht hebt.

Hoogresolutie spiegel: dit exemplaar heeft een spiegel met een hoge resolutie waardoor je alles haarfijn kunt zien.

Verlichting: hij werkt met dimbare ledverlichting zodat je de belichting kunt aanpassen volgens de zichtbaarheid in de kamer.

Voeding: de spiegel met ledverlichting kan met de meegeleverde usb-kabel op het lichtnet worden opgeladen waardoor je hem ook onderweg kunt gebruiken.

 

Nadelen: 

Onstabiel: doordat het frame en de staander van deze spiegel uit kunststof zijn gemaakt, vermoeden we dat je hem in de laagste kantelstand op een handdoek zult moeten plaatsen zodat hij niet wegglijdt.

Koop bij bol.com (€34)

 

 

 

 

6. Luxe Smart Spiegel – Smart Mirror – Met LED verlichting, Android en Touchscreen 

 

Deze luxe Smart spiegel kun je niet zomaar een spiegel noemen. Wanneer je je ’s morgens voor deze spiegel klaarmaakt om te gaan werken zal hij automatisch één van jouw voorgeselecteerde muzieknummers afspelen zodat je goedgeluimd de deur uit kunt.

Je kunt deze spiegel via bluetooth met je smartphone verbinden waardoor je tijdens het tandenpoetsen je mails kunt lezen. Bovendien hoef je na het douchen niet eerst de damp van de spiegel te vegen omdat hij door zijn verwarmende functie niet zal aanslaan. Verder is hij voorzien van een dimbare ledverlichting zodat je steeds de beste belichting hebt om je make-up aan te brengen of je te scheren. Er zijn trouwens nog veel meer functies die je volgens jouw voorkeuren kunt personaliseren.

Daarnaast heeft deze spiegel een afmeting van 150 x 100 cm waardoor je hem perfect boven 2 wastafels kunt installeren of je kunt hem ook aan de muur in de slaapkamer hangen zodat je hem ook als wekker kunt gebruiken. Er werden voor dit innovatieve product nog geen reviews geplaatst.

 

Voordelen: 

Multifunctioneel: deze spiegel beschikt over heel veel technische snufjes zodat je bijvoorbeeld je mails kunt lezen, je agenda overlopen of  hem gewoon als wekker kunt gebruiken.

Formaat: hij heeft een ruime afmeting van 150 x 100 cm waardoor je hem beter een vaste plaats in de badkamer of aan je kaptafel kunt geven.

Verlichting: de spiegel werkt met dimbare ledverlichting waarmee je hem naargelang de verlichting in de kamer kunt afstellen.

Bediening: deze spiegel werkt met een touchscreen bediening en heeft bovendien een verwarmingsfunctie waardoor hij niet zal beslaan zodat je hem altijd onmiddellijk kunt gebruiken.

 

Nadelen: 

Het prijskaartje: dit technologisch hoogstandje heeft een duur prijskaartje waardoor hij niet voor iedereen toegankelijk is.

Zie de prijs op bol.com